back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Domnilor tovarasi,mai exista ceva de furat in romania?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 14:19

HOMEMARCELULE.....Nu vorbeam de problemele mele personale. Eu sunt OK dar altii ? Vorbeam de probleme reale si deloc ale mele. Insisti sa te iei de mine inutil. Razi de nenorocirea in care traiesc parinii si bunicii nostrii? Rusine? Bun simt? N-ai auzit de asa ceva. Daca maica-ta o fi in pamant nu mai conteaza restul. Ti-am zis, singurul rol pe care ti-l acord intr-o societate ar fi acela de unealta de tortura, ucigas platit, fara identitate, fara mama, fara casa, fara copii fiindca nu ai nimic sfant in tine si nici simtul realitatii. Esti mereu pe langa problema fara sa o identitifici adica pe alaturi. Fiindca tot te intereseaza atat de mult soarta mea, apropos, tu esti OK ? Esti bine de tot? Esti mare de tot? Nu ramai niciodata fara bani de paine?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am031078

64 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:10

Marea majoritate a imbogatitilor peste noapte sunt niste lichele ordinare , cei care sunt de relativa calitate , sunt pe cale de disparitie . Cei care fac jocurile in Romania sunt gunoaiele scoase la suprafata de apele tulburi (pe care au grija sa le agite continuu ) . NIciunul dintre ei nu s-a catarat pe o treapta cit mai sus pusa , pentru binele Romaniei si a poporului roman . HUOOOOOOOOO!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 22:42

cine oare,cine,ne poate fura mai bine,evident nea jiji,becali,bre,cum nu-l sti p'ala cu oile?mergem mai departe

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 10:29

De la: shlomo_imre, la data 2009-01-20 05:27:35Oricand se va gasi de furat in Romania!Unii produc,ceilalti fura!Simplu!

Iti doresc succes la furat!E copy paste.Sunt in pana de inspiratie.Dar dupa cum ti-am promis,d-le Ministru,te sustin in reabilitarea acestui sistem.Asa ca merge si Copy Paste.Te-ai prins,nu?Ti-am spus cum sta treaba cu jidanii si chiar tu ai spus ,,jidanul tot jidan ramane chiar si in saptamana mare,,.Inca o data bafta la furat.Apropo,sursele puterii nu le aveam de la Marian ala de care ai pomenit tu,de aia nu stiam cine e,dar acum mi-am adus aminte de el.A scris mai multe articole si mai si am parca articole scrise de el.Sarbatori fericite de Paste,iti doreste jidanul.

Firmele care produc lingouri de aur fac fata cu greu cererii, pe fondul interesului mare al investitorilor
de Marius Mihaiescu HotNews.ro
Luni, 13 aprilie 2009, 13:38 Economie | Finan�e & B�nci
Micuta si discreta societate elvetiana Argor-Heraeus, ascunsa in inima Alpilor elvetieni, la granita cu Italia, nu cunoaste notiunea de criza. Aceasta pentru ca respectiva firma produce lingouri de aur, din ce in ce mai cerute pe o piata in care fiecare cauta un refugiu sigur in fata devalorizarii celorlalte instrumente de investitii, relateaza AFP.
"Nu am mai vazut niciodata asa ceva, de cand am venit sa lucrez la Tessin, in urma cu 20 de ani", povesteste Erhard Oberli, directorul general al societatii specializate in producerea de lingouri sau de piese mici de aur pentru ceasuri si bijuterii.
Criza economica mondiala a afectat puternic cererea pentru bijuterii si ceasuri scumpe, dar, pentru a face fata cererii in crestere de lingouri, Argor-Heraeus s-a vazut nevoita sa-si majoreze capacitatile de productie a pretioaselor bare de metal.
Elvetia si Germania - principalii cumparatori
In timp ce in uzina - una dintre cele patru din regiune care se ocupa cu transformarea metalului galben in lingouri - se toarna zi si noapte, intarzierile la livrare au crescut de la zece zile la doua luni.
"O mare parte a industriei este destinata Germaniei, Austriei si Elvetiei, ceea ce nu mai era cazul de cativa ani buni, aurul nu mai era la moda in Europa", spune Oberli.
"Lucrurile s-au schimbat cu totul azi, lingourile sunt vazute drept o valoare sigura, pe fondul lipsei de incredere in sistemul financiar", a adaugat el.
In atelierele societatii, muncitorii pregatesc ligouri de 5 grame pentru banca germana Commerzbank si de 100 grame pentru UBS. Aceste mici lingouri sunt foarte cautate pe piata, explica directorul general, in conditiile in care, la preturile actuale, un lingou de 100 de grame costa 2.346,50 euro.
Consiliul Mondial al Aurului a precizat recent ca apetitul deosebit al investitorilor elvetieni si germani pentru metalul galben au dus cererea pentru lingouri la un nivel niciodata inregistrat pana in prezent.
In Europa, cererea a sarit la 113,7 tone in trimestrul IV 2008, in comparatie cu modesta cifra de 9 tone aferenta perioadei similare a lui 2007. 40 de tone intra in contul Germaniei si 42,3 tone in cel al Elvetiei.
Tari precum China, Japonia, Thailanda, Egiptul si Arabia Saudita au inregistrat si ele cresteri "semnificative".
In afara tarilor industrializate, stocurile de lingouri de aur au crescut cu 318% in trimestrul IV 2008 comparativ cu ultimele trei luni ale lui 2007.
Investitorii domina piata; se prefera stocurile fizice
Piata este dominata de investitori, si nu de speculatori, estimeaza analistii, o schimbare de tendinta care reflecta extrema prudenta a actorilor.
Criza a mai schimbat ceva pe piata aurului: investitorii prefera acum sa detina aurul in stocuri fizice, fata de formele virtuale acceptate pana acum.
"Odata cu spectrul falimentului care apasa asupra bancilor, oamenii vor sa-si depoziteze aurul sub pat, in seifuri sau in orice alta parte", a explicat Oberli, care a adaugat ca, "in cel mai rau caz, vor avea la dispozitie intotdeauna aurul".
Pentru cabinetul specializat in metale pretioase GFMS, aceasta tendinta ar putea "antrena piata in cel de-al noualea an de crestere consecutiva" in 2009 si va impinge pretul spre 1.100 dolari pe uncie, fata de 900 de dolari in prezent.

alex_nicolici_mn

6 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 20:09

arta de a invata sa fii un hot rafinat . asta e tot ce mai merita sa furi in romania, restul vine de la sine.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 22:29

---Da cite un parlamentar,,,din cind,,,,in cind,,,

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 11:32

www.youtube.com/v/wjKNGa1YPG0&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/wjKNGa1YPG0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

34 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 12:01

V-AS RASPUNDE "DA": IATA O NOUA "SURSA" DE LA MAREA "PROSTIME": IMPOZITUL FORFETAR!!! CARE EVIDENT CA SE VA DUCE CA SI PANA ACUM LA BAIETII DESTETPTI (EVIDENT DACA OR MAI AVEA DE LA CINE SA-L COLECTEZE, CA IN CURAND MULTI VOR INCHIDE) SI CINE STIE CE OR SA MAI INVENTEZE, CA DEJA BENZINA SI CHELTUIELILE CU REPARATUL MASINILOR DE PRIN FIRME NU MAI SUNT DEDUCTIBILE, DECI LE VOM DA DIN BUZUNAR DUPA CE NE-AU FOST DEJA IMPOZITATE DE DOUA ORI!

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU FORFETARUL, SEMNATI PETITIA:

PETITIE PENTRU BLOCAREA IMPOZITULUI FORFETAR
destinatar: Presedintele Romaniei, Avocatul Poporului

DACA SUNTETI IMPOTRIVA IMPOZITULUI FORFETAR, MERGETI PE LINK-UL URMATOR SI SEMNATI PETITIA ONLINE IMPOTRIVA IMPOZITULUI FORFETAR (ATENTIE TREBUIE SI CONFIRMATA)

> www.petitieonline.ro/petitie-p35243045.html

IATA MAI JOS TEXTUL PETITIEI (FORMULAT LA BUNUL SIMT, CACI CE LE-AR VENI CONTRIBUABILILOR SA ZICA, SE EXPRIMA DEJA SI SE VA PUTEA EXPRIMA SUB FORMA DE COMENTARIU ATUNCI CAND SEMNATI PETITIA):

Avand in vedere ca exista indicii serioase ca Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei privind rectificarea bugetara, prin care se introduce impozitul forfetar, ar putea avea efecte negative importante asupra economiei tarii, va rog ca, in temeiul prerogativelor pe care vi le confera Constitutia Romaniei, sa binevoiti a dispune urmatoarele:
1. Sesizarea Curtii Constitutionale in privinta faptului ca OUG mentionata contravine flagrant prevederilor art. 4 alin (2) din Codul Fiscal.
2. Informarea Parlamentului Romaniei, intr-o luare de pozitie oficiala, in legatura cu posibilele efecte negative ale impozitului forfetar.
3. Solicitarea publicarii lunare de catre Ministerul Finantelor si Institutul National de Statistica a unor rapoarte detaliate, care sa permita evaluarea in timp util a efectelor ordonantei asupra economiei.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 09:31

Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot. Acum citeste fara animale!

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 23:20

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-02 09:31:05Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot. Acum citeste fara animale!
.....Florine da ce se intimpla ?... ai ramas setat asa cu fraza asta de o postezi prin toate topicurile

inorog7

3 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 01:13

esti cam prostut.. daca ai fi asa cult pe cat vrei sa pari ai citit si ai deschide ochii.. sa vezii cate ni se fac - cate tehnici de manipulare si cate cozi de topor sunt in varful piramidei.. masonice sau nu.. In Romania nu s-a vrut si nu se vrea sa se ridice nimeni .. nici economic nici cultural.. dar nu poporul e de vina..ci caracatita care are trupul in serviciile secrete si bratele- prostii din Guvern..

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:28

De la: inorog7, la data 2009-05-03 01:13:24esti cam prostut.. daca ai fi asa cult pe cat vrei sa pari ai citit si ai deschide ochii.. sa vezii cate ni se fac - cate tehnici de manipulare si cate cozi de topor sunt in varful piramidei.. masonice sau nu.. In Romania nu s-a vrut si nu se vrea sa se ridice nimeni .. nici economic nici cultural.. dar nu poporul e de vina..ci caracatita care are trupul in serviciile secrete si bratele- prostii din Guvern..
Eu cred ca poporul este cam prostut...asa cum spui tu ....si probabil �i semeni si tu poporului care are cea mai mare calitate de a se minca unul pe celalalt si de a pupa in curulet pe toti strainii care chipurile vin aicea cu afaceri si capital de ''investit'' si fac din voi ce vor ...iar guvernul este Romaniei este si el pe masura! fura si ei cum va furati si voi unul celuilalt caciula....asadar!...ce mai este de furat ?

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:36

De la: inorog7, la data 2009-05-03 01:13:24esti cam prostut.. daca ai fi asa cult pe cat vrei sa pari ai citit si ai deschide ochii.. sa vezii cate ni se fac - cate tehnici de manipulare si cate cozi de topor sunt in varful piramidei.. masonice sau nu.. In Romania nu s-a vrut si nu se vrea sa se ridice nimeni .. nici economic nici cultural.. dar nu poporul e de vina..ci caracatita care are trupul in serviciile secrete si bratele- prostii din Guvern..
....Eu cred ca poporul este prostut asa cum spui tu si cred ca-i semeni...nu de alta dar vad ca si tu mostenesti aceiasi calitate ca si poporul asta de a se minca unul pe celalalt si de a pupa curuletele straine care chipurile vin aici cu afaceri sa ''investeasca capital'' si fac din voi ce vor ...iar guvernul Romaniei este si el pe masura fura cum poate si cit poate asa cum va furati si voi caciula unul celuilalt....Asadar! ce mai este de furat?

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:43

De la: shlomo_imre, la data 2009-01-20 05:27:35Oricand se va gasi de furat in Romania!Unii produc,ceilalti fura!Simplu!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 12:15

Afara-i frig si innorat,
In soba arde mama
De lustra tata-i spanzurat,
Iar eu ma tai cu lama;
In frigider, in pungi de-un chil,
Se relaxa bunicul,
Iar din bunica a mai ramas
Un deget si buricul.
Si fratii mei intinsi pe jos,
Sunt morti de-o saptamana,
In putrefactie-au intrat, si nimeni nu-i aduna.
Si-acum astept cu dor curat
Iubita ca sa-mi vina,
Si-n camera i-am pregatit
O mica ghilotina.

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 14:26

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-05 12:15:18Afara-i frig si innorat,
In soba arde mama
De lustra tata-i spanzurat,
Iar eu ma tai cu lama;
In frigider, in pungi de-un chil,
Se relaxa bunicul,
Iar din bunica a mai ramas
Un deget si buricul.
Si fratii mei intinsi pe jos,
Sunt morti de-o saptamana,
In putrefactie-au intrat, si nimeni nu-i aduna.
Si-acum astept cu dor curat
Iubita ca sa-mi vina,
Si-n camera i-am pregatit
O mica ghilotina.
............Hai ca esti ''criminal'' frate!

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 15:02

oare ave�i dreptate c� nu pot face ce vor? eu personal nu sunt deacord...ei de douzeci de ani fac ce vor. Au distrus toate valorile at�t culturale c�t �i sociale....�i cum erau cele pe care n-ea l�sat regimul trecut, dar am avut �nv���m�nt, un sistem sanitar, o justi�ie �nchegat�, dar acum ce avem o debandad� total�...primul ministru spune ceva seara la televizor , diminea�a pre�edintele dezminte...mini�trii mint cu neru�inare..politicienii se plimb� de la partid la partid dup� interese...coloana vertebral� flexibile...m� uitam zilele astea la televizor...descoper un personaj, care acum patru ani recunosc mi se p�rea un om politic serios t�n�r, care �mi era simpatic...chiar m� bucuram c� �n sf�r�it vin leii tineri...mai este �i ardelean ...dar m-am convins ...este �i mai dobitoc dec�t cel pe care-l servea acum patru ani...pe pre�edintele actual...acum este servitorul de imagine a lui Geoan�...pe el �l descrediteaz�...o fii vreun plan pentru stricare imaginii �i a�a de �ubred� a lui Geoan�? nu �tiu dar cert este c� �n via�a mea, nici cu pu�ca la t�pl�, nu voi mai vota cu ghelosul de gazetar Clujan...Gu�� drag� plimb�-te lini�tit ie�ti un politician terminat...care singur s-a descalificat. DAR EU CU CINE VOTEZ?

Mondial

8 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 00:19

Toata lumea vorbeste de Basei,Lenute si cotaiala politica si am ajuns o tara de consumatori.Toti imbecilii sint primi sau ministri si lanseaza demagogii.Mai fratilor ,trezitiva,Romania a avut industrie,agricultura,nave comerciale,scoli si universitati,la REVOLUTIE era singura tara din lume fara datorii,dece va lasati calcati pe bataturi de niste pramatii,Iliescu,Constantinescu,Basescu si cateii lor care fac bascalie de voi prin rotatie ????

Mondial

8 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 00:22

Pai ce sa mai fure?doar banii imprumutati circa 20 miliarde care vin pe tava ,sa aiba politrucii bani de propaganda electorala si excursii cu Lenute !

SnatchesSnatche

22 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:19

Snatche
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 23:15

De la: Mondial, la data 2009-05-06 00:22:12 Pai ce sa mai fure?doar banii imprumutati circa 20 miliarde care vin pe tava ,sa aiba politrucii bani de propaganda electorala si excursii cu Lenute !

Banii sunt deja pe fagasurile cunoscute. Don't worry ! Aici nu se da gres, merge treaba ca unsa ca au experienta tovarasii plosnite.

All Things Grow With Love
9am8358

1 mesaj
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 18:29

dupa ici colo niste aer , niste capacei , si vine razboiul si o luam de la capat iar cu terenuri cu banci, credite etc

katharina

55 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 22:57

De la: costelaeg, la data 2008-12-26 18:43:58Da mai este de furat in ROMANIA si va fi intotdeauna .
PROSTIA ROMANULUI DE ACCEPTA IMPOZITE SI TAXE ABERANTE VA FACE CA INTOTDEAUNA ALESII NEAMULUI VOR AVEA CE SA FURE. Pana cand nu va pune mana pe noi un partid de genul celui comunist sa ne trezeasca din acest marasm intretinut cu multa dibacie de guvernanti nu ne vom lecui. Luati exemplu de la GRECI oameni adevarati .Pentru acel minor omorat de politisti a luat foc toata GRECIA si le-a dat de gandit guvernantilor ca nu sant singuri si nu pot face ce vor.
Si guvernantilor ROMANI le-ar trebui niste lectii care sa le aminteasca ca nu pot face chiar ce vor ei. Nu inteleg cat mai trebuie sa asteptam.

Romania, tara cu 558 de taxe

Din 17 Martie 2009 | Numar vizualizari: 147

� LISTEAZA STIREA
� GALERIE IMAGINI (1 imagine)
� TRIMITE PE YAHOO
� RSS ADMINISTRATIV

Guvernul va reduce, in perioada urmatoare, impozitele si taxele, incepand cu acelea ale caror costuri de administrare sunt superioare incasarilor efective, a declarat, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, premierul Emil Boc.
Articole similare
Mircea Badea, "somat" de Boc sa defileze gol si cu pene pe fund
Din 27 Martie 2009
Finantele taie 71 de taxe
Din 27 Martie 2009
Studentii romani, lasati de patru luni fara burse in strainatate
Din 27 Martie 2009
Guvernul va propune neimpozitarea profitului reinvestit incepand cu trimestrul II al acestui an, masura menita sa vina in sprijinul mediului de afaceri, stimularea investitiilor prin acordarea de garantii si ajutoare de stat si elaborarea unor scheme noi de ajutor de stat pentru intreprinderile si domeniile strategice romanesti.
Emil Boc a spus ca o alta prioritate a guvernului va fi proiectul legii salarizarii unice - menit sa elimine privilegiile din sistemul de salarizare in Romania. 'Este un proiect care va lamuri pentru totdeauna problema sporurilor, a indemnizatiilor si a altor bonusuri', a subliniat premierul, adaugand la capitolul prioritati si restructurarea agentiilor si a aparatului guvernamental.
Sursa: Romania Libera

Cand ai o cifra de afaceri 0 cum pot ei pretinde sa platesti impozit? Mai exact... DE UNDE ??? raspunde trimite
Zbir (S�mb�t�, 11 aprilie 2009, 14:56)
Adicatalea daca vrei sa "respiri" sub forma juridica esti un presupus "supus" al statului . Cemai , suntem inainte de toate platitori de taxe , apoi mai vedem daca si ce ne ramane noua . Statul se dovedeste si in actuala forma de guvernare , un stat producator de taxe si impozite in principal . Oare de ce nu au redus din angajatii statului ori din salariile acestora ?O statistica de anul trecut din vara , arata ca cele mai mari salarii sunt in domeniul celor care lucreaza in custodia statului . Rushinica

Firmele vor plati un impozit anual cuprins intre 500 si 10 000 de euro, in functie de venituri
de D.G. HotNews.ro
S�mb�t�, 11 aprilie 2009, 14:40 Economie | Finan�e & B�nci

Guvernul a aprobat sambata Ordonanta de Urgenta cu privire la rectificare bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale ce vizeaza introducerea unui impozit minim incepand cu 1 mai 2009, de 2.200 lei anual (aproximativ 500 de euro).

Gheorghe Pogea a dat asigurari ca impozitul forfetar nu a fost introdus din cauza crizei economice, ci pentru ca era o masura planificata cu mult timp inainte, pentru eliminarea sustragerii de la declararea veniturilor.

Astfel, potrivit actului normativ, firmele care au o cifra de afaceri cuprinsa intre 0 si 52.000 lei (circa 12.000 euro) vor plati un impozit minim in acest an 1.467 lei (341 euro), sau 183,3 lei lunar, urmand ca in 2010 impozitul minim datorat statului sa fie de 2.200 lei (putin peste 500 euro).

Noua grila prevede ca firmele care au o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 52.001 si 215.000 lei (50.000 euro) sa plateasca un impozit minim in acest an de 2.867 lei si de 4.300 lei (1.000 euro) in 2010. Totodata, societatile care vor incheia anul cu o cifra de afaceri curpinsa intre 215.001 si 430.000 lei (100.000 euro) vor achita 4.333 lei in acest an si cate 6.500 lei incepand de anul viitor.

Impozit forfetar si pentru firmele fara activitate
Din 14 Aprilie 2009 | Numar vizualizari: 336

� LISTEAZA STIREA
� GALERIE IMAGINI (1 imagine)
� TRIMITE PE YAHOO
� RSS ECONOMIC

Impozitul forfetar ar putea fi aplicat si firmelor fara activitate, a declarat pentru evz.ro presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru.
Articole similare
Impozitul forfetar are efect de bumerang
Din 14 Aprilie 2009
Lichidarea unei firme costa cel putin 1.000 de lei
Din 13 Aprilie 2009

Astfel, firmele inregistrate la Registrul Comertului, dar care nu desfasoara niciun fel de activitate, ar putea fi puse in situatia de a plati suma minima de 500 de euro, prevazuta de impozitul forfetar.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 13:56

oamenii trebuie in sfarsit sa inteleaga ca sunt proprii stapani. Ca ei se pot conduce singuri, fara a fi sclavii guvernelor, a unor anumite
familii, a bancilor, ca nu depind de nimeni si de nimic. Acum este momentul in care trebuie sa ne trezim si sa incepem sa simtim, sa ne luam in maini fraiele propriilor vieti. Nu mai trebuie sa ne Iasam influentati de altii. Nu mai trebuie sa inghitim intoxicarile zilnice. Acum e
clipa noastra,nu trebuie s-o ratam!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 14:32

oamenii te pot lua drept nebun...
Si ce daca? O parte te vor lua drept nebun, altii se vor alia ideeilor tale, altii isi vor cauta propriile raspunsuri... Trebuie sa te gandesti doar la cati poti ajuta, cati poti salva, pe cati ii poli restructura in gandire. Conteaza numarul celor care te judeca, sau numarul celor care vor fi ajutati de ideile tale?

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 14:42

Ar mai fi ceva de furat, si o putem face la nesfarsit , SA NE FURAM CACIULILE UNUL LA ALTUL!

Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 14:45

sigur ca mai este de furat.....procesul de reciclare a deseurilor..

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 16:30

"Conteaza numarul celor care te judeca, sau numarul celor care vor fi ajutati de ideile tale?"
Florin, constiinta colectiva conteaza. Ea trebuie sa fie una in firea lucrurilor, sa tinda spre normalitate, echilibru, respect, bun simt, notiuni care se afla in contridictie in termeni cu extremismul.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 01:10

MAI RAU ESTE CA NE FURAM SINGURI CACIULA NU CA NE-AR FURAO ALTII!!!!!!!!!!!!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 06:56

De la: gigi_braicovici, la data 2009-06-15 01:10:17MAI RAU ESTE CA NE FURAM SINGURI CACIULA NU CA NE-AR FURAO ALTII!!!!!!!!!!!!!!

Eu n-am caciula

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului domnilor tovarasi,mai exista ceva de furat in romania?
Mergi la: