back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu tremura de frica alegerilor-viseaza lovituri de stat

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 19:59

SA MORI DE RIS la B1TV Traian Basescu se plingea de frica unei lovituri de stat la OTV se divulga faptul ca Basescu cind era primar general a desfiintat zona de protectie sanitara la ARCUDA si apa pentru Bucuresteni vine direct dintr-un wc comunal si o groapa de gunoi PAI CUM SA NU TREMURE STIIND CA ALIMENTEAZA BUCURESTIUL CU APA PLINA CU FECALE ,iar domnia sa face numai planuri si dosarele penale adversarilor politici cina nu are prieteni-OARE INFORMATII AMPLE LA 0213154356,Comentarii trimite la [email protected]

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 20:35

ce e ciudat e ca de cand a fost basescu primar in bucuresti a trecut multa apa pe dunare....daca era asa de nasol cum zici si bei mereu apa cu fecale trebuia sa faca careva ceva in sensul asta. sau crezi ca e o conspiratie la mijloc si numai o alianta pnl-psd-pc-udmr poate rezolva problema...eu cred ca alianta asta este mult mai corecta si mult mai naturala si propune programe mult mai coerente decat porcii astia din pdl in frunte cu basescu nu e asa mai cutarica?

va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 21:04

asai mai baiete ,si noi la PDL ne lovim de Traienica,care ne cam impune sa-l alegem pe Stolojan,ultima otreapa din politica romaneasca,am pierdut mult in sondaje dar ce sa facem ,ambitia lui BASE ,VREA DICTATURA ,NU-L INTERESEAZA PROBLEMELE ROMANILOR

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 21:18

eu inteleg alegerile in felul urmator: te duci si stampilezi ce nume vrei tu...nu prea iti impune nimeni nimic daca e sa vb concret....nu stiu despre ce vorbesti tu mai baiete...cert e ca alternativa pdl-ului e ceva mai clara decat cloaca din tabara cealalta unde daca ceva nu merge dau unii de la altii problema si pana la urma tot basescu e de vina...

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 22:25

helix nu te mai obosi sa vorbesti cu cordeluta, numele ei original pe 9am este lasciva insa s-a extins la mai multe conturi (bordura, buldog, partid1 etc.) sub care "interpreteaza" diferite personaje publice, nu mai incerca sa-i bagi mintile in cap ca nu are rost ea vrea pe unul Popescu z ioan la guvernare , mi se pare ca a facut cont si cu numele lui ... voteaza dupa cum crezi tu ca este mai bine

ASR

88 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 01:03

Coredeluto,te uiti in fiecare seara la Nasu sau esti setata sa citezi ce ti-a dictat partidul....Tariceani si Nastase sunt pasibili cu subminarea puterii de stat! Ai auzit vreodata de asa ceva?
Adevarul ca cordelute ca tine sunt si Udrea si Mazil......ai sa-ti dai pumni in cap peste cativa ani,cand iti mai cresc si tie diverse,ce proasta ai fost!!

Chiar nu intelegeti ca toti sunt de vina! Ne-au tras-o la toti,cordelute sau nu!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 08:40

Atit eu cit si toate celelalte cordelute care provin din fostele angajate la primaria capitalei,stim din 2004 cum se fraudeaza alegerile asa ca stim dinainte cine va cistiga la 30 noiembre 2008

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 12:48

multumesc de clarificare dracusor...e foarte greu sa urmaresti o discutie cand ai atatia cu mai multe conturi care practic discuta cu ei, isi dau replici si incurca toata situatia...ar fi bine daca s-ar putea face ceva dar asta este unii oameni au iq-ul mai mic decat marimea pantalonilor...

ASR

88 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 13:57

Pentru cea mai cinstita cordeluta....cam multi angajati au primariile din Romania! Pai cine mai face cafeaua? Cine mai asculta pe la usi?

Daca stii inseamna ca :
1.ca poti fi Complice-iti iei intre 3-5 ani,cu suspendare
2. sau poti sa intri la favorizrea infractorului....iti iei mai mult
3. sau daca Tari sau Geoana ies prim-ministri va angajeaza la primarie ,dinnou

Daca iese Prigoana prim ministru...am auzit ca jumatate din functinarii astia care strang hartii dispar ,ca s-ar fi inventat nu stiu ce aparate mai destepte si cu banii vostri pe o luna cumpara trei aparate...si le ramane si rest!!!

Respect pentru functionarii care au aflat de smecherii si si-au dat demisia si au anuntat si politia....chiar daca nu s-a facut nimic...asta e alt subiect!!!

bilbe

409 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 15:36

problema grava este ca au inceput negocierile intre PSD si PDL in secret cei de la PDL vor emigra la PSD daca nu le iese scoru pe 30 noiembrie 2008

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 15:38

pe bune? mama dar ce destept esti tu...

ASR

88 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 17:11

Bilbe,pe ce post tv a dat stirea!?? SA nu zici ca pe antena ca nu te cred!!

parcasviu

111 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 22:08

tRADARE,TRADARE !dar sa stiu si io ca io din "92 incoace nu am mai profitat prea mult,Traenica m-a pacalit in 2004 si pe urma a traso de par cu Triceanu-stiu eu jocul cu madama EU VOI FI PRMUL MINISTRU si voi reforma PDL ul

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:07

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:08

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

| Varianta pentru tiparire a topicului BASESCU TREMURA DE FRICA ALEGERILOR-VISEAZA LOVITURI DE STAT
Mergi la: