Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 

Tu cu cine votezi?

 


 
Voteaza:
Rating curent Tu cu cine votezi?: (3.7 din 122 voturi)
 
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
9am_admin
Avatarul lui 9am_admin
43 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 09:50

Spune-ne cu cine votezi la alegerile din 30 noiembrie si poti castiga un laptop Acer Aspire!

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prezentare

Internet Corp SRL si partenerii sai organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unui laptop. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa isi spuna parerea pe forumul 9am despre alegerile parlamentare ce vor avea loc in data de 30 noiembrie 2008. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti.

Organizator

La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu NCP.ro. NCP.ro isi face simtita prezenta pe piata romaneasca de birotica si papetarie inca din 1996, timp in care s-a impus drept una dintre cele mai respectate si apreciate companii. Rapid, eficient si de calitate, acestea sunt atributele afacerilor de succes pe internet, iar dumneavoastra puteti economisi timp si bani devenind un client permanent al magazinului virtual ncp.ro, pentru ca aici va asteapta nu doar produse de calitate, ci si servicii complete si rapide, care va vor scapa de o multime de batai de cap. Fie ca este vorba de o comanda de hartie, de schimbarea sau reumplerea tonerelor si cartuselor de cerneala pentru imprimanta, tipar digital, copiere, serigrafie, tampografie, transfer termic, sau orice alteceva din domeniul papetariei si biroticii, solutia e simpla: NCP.roPerioada desfasurarii

Concursul se desfasoara in perioada 11 noiembrie – 1 decembrie 2008.

Procedura de desfasurare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul “Tu cu cine votezi” deschis pe forumul 9am parerea ta despre alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiul

Premiul este acordat de catre partenerii SC Internet Corp SRL. Premiul consta intr-un Notebook Acer Aspire Celeron M560 120GB 1024MB A5315-2698, cu urmatoarele specificatii:
Tip procesor: Intel Celeron
Frecventa procesor : 2133 MHz
Diagonala : 15.4 inch
Chipset video: Intel GMA X3100
Capacitate HDD : 120 GB
Memorie RAM standard : 1024 MB
Unitate optica: DVD-RW
Autonomie : Pana la 2 ore
Sistem de operare: Windows Vista Home Premium
Greutate : 2.8 Kg

Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la anuntarea rezultatelor tragerii la sorti, urmand a fi distribuit intr-o perioada de maxim 4 saptamani de la castigarea lui.

Dreptul de participare

Pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa fii cetatean roman, si sa ai peste 18 de ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorului

Castigatorul premiului va fi desemnat in urma unei trageri la sorti realizata in data de 3 decembrie 2008. Ulterior, castigatorul va fi anuntat prin e-mail, urmand a i se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Castigatorul va trebui sa semneze un proces verbal cu organizatorul concursului. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul poate fi distribuit intr-o perioada de pana la 4 saptamani de la castigarea lui. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfsurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: office@internetcorp.ro, pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.


necunoscut
Avatarul lui necunoscut
1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 10:21

Eu m-am gandit sa votez cu Dr. Dan Marinca.


kdvidis
Avatarul lui kdvidis
2 mesaje
Membru din: 11/11/2008
Oras: Vaslui

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 10:29

nu stiu cu cine ar tb sa votez, astfel incat sa-i fie si lui bine, dar si mie, putin mai bine. stiu insa sigur pe cine nu as vota


necunoscut
Avatarul lui necunoscut
1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 10:48

Alegerile parlamentare s-au transformat intr-un teatru de razboi, iar problema salarizarii profesorilor, in sistemul caruia lucrez de 15 ani, a devenit o miza electorala si un joc al partidelor politice.
Satula de atatea declaratii, de o lege abrogata de Parlament care nu este respectata, de pasarea acesteia ca intr-un joc de fotbal de la Curtea Constitutionala- guvern- presedinte- Senat- Camera Deputatilor, m-am decis ca ar fi o lectie adevarata si MERITATA sa ma duc la alegeri dar sa optez pentru VOTUL ALB, singura forma de protest pe care o mai pot aduce pe obrazul parlamentarilor intr-o tara care nu-si respecta propriile legi....


ioa_m
Avatarul lui ioa_m
1 mesaj
Membru din: 11/11/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 11:06

Pana acum am mers de fiecare data la vot cu optimism si incredere. Credeam in naivitatea mea ca ei sunt bine intentionati si macar o parte din ce promit se va indeplini. Acum insa nu o sa mai merg la vot pentru ca sunt foarte dezamagita.


necunoscut
Avatarul lui necunoscut
1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 11:50

Eu voi vota cu PSD.Sper ca amiciii mei v-or face similarul.Succes PSD.


Flori08
Avatarul lui Flori08
1 mesaj
Membru din: 11/11/2008
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 11:57

Voi Vota pe Miron Mitrea


steve2000
Avatarul lui steve2000
4 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:06

Voi merge la vot in mod sigur,si votul meu va fi pentru continuitate,adica PNL. Daca fiecare elector roman ar face o analiza de dupa 1990 a rezultatelor diverselor guvernari de dupa 1990,si-ar putea face o imagine despre partidele/aliantele care au asigurat dezvoltarea socio-economica a Romaniei,la polul opus cele care au indatorat tara,creeind haos economic[vezi guvernarea trandafirie 1992-1996].Altfel,daca vom vota emotional candidati ca la concursurile de"Miss barbatul",ne vom duce pe copca....Ireversibil !!!


necunoscut
Avatarul lui necunoscut
1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:10

Nu stiu sigur cu cine voi vota dar sigur nu voi vota cu candidatii PD-L sau PNL pentru ca cei care candideaza din partea acestor partide in zona noastra au facut averi pe spatele muncitorilor pe care nu ii plateau la timp nici acum nu cred ca o fac dar cand mama mea lucra pentru unul din ei lua salariul o data la 3 luni si atunci ii dadea o plata sau un avans nu ii dadea pe toti o data. Acum ei zic ca doresc binele celor din Valea Jiului dar cred ca ei au gasit niste cai de a se imbogatii mai repede. Probabil voi vota alianta PSD-PC pe candidatii lor nu prea ii cunosc dar in zona noastra poate este un lucru bun.


potalnica
Avatarul lui potalnica
1 mesaj
Membru din: 11/11/2008
Oras: Brasov

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:12

Salutare tuturor,
De votat voi vota, desi de cele mai multe ori nici nu-mi mai vine sa votez caci sunt satula de toate porcariile care se intampla la conducerea tarii. Cred ca pana la urma voi vota PD-L, mai este putin timp in care ma pot razgandi.


4ng3lcry
Avatarul lui 4ng3lcry
6 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:15

Voi vota PNL... Desi, cred ca nu prea conteaza votul meu... oricine ar iesi, bine tot nu o sa e fie oricum..


4ng3lcry
Avatarul lui 4ng3lcry
6 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:15

Voi vota PNL... Desi, cred ca nu prea conteaza votul meu... oricine ar iesi, bine tot nu o sa e fie oricum..


4ng3lcry
Avatarul lui 4ng3lcry
6 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:15

Voi vota PNL... Desi, cred ca nu prea conteaza votul meu... oricine ar iesi, bine tot nu o sa e fie oricum..


dana77mirea
Avatarul lui dana77mirea
2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Craiova

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:16

voi vota cu PNG


necunoscut
Avatarul lui necunoscut
1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:21

Eu am sa votez cu UDMR ul , sunt de nationalitate maghiara asa ca trebuie sa trebuie sa imi apar drepturile.


maradona
Avatarul lui maradona
3 mesaje
Membru din: 11/11/2008
Oras: Tulcea

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:22

Nu cred ca ma duc la vot. Nu are rost.
Daca ma razgandesc si ma duc la vot, voi vota cu PDL desi nu-mi place de Basescu, dar primarul din orasul meu, membru PDL a facut treaba fata de cei de dinaintea lui.


cosmin2601
Avatarul lui cosmin2601
4 mesaje
Membru din: 11/11/2008
Oras: Buzau

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:25

Voi vota cred cu Vasile Lazar din PSD. Sau cu orice persoana pe care o voi cunoaste, careia ii stiu cat de cat activitatea indiferent de partidul in care activeaza.

Au ei grija ca dupa alegeri sa se mute in alt partid in acela de la guvernare in general ca sa ii sprijine vezi doamn e sa isi indeplineasca proiectele.

Sunt constient ca nu va fi bine nicicum pentru noi.


necunoscut
Avatarul lui necunoscut
1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:45

voi merge si il voi vota dl vela candidat la senat din partea PNG,dansul a fost rectorul facultatii si a facut multe lucruri pt facultate si sper ca la fel va face si la senat


padre3636
Avatarul lui padre3636
5 mesaje
Membru din: 11/11/2008
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:46

votez cu Turlea Razvan PSD


necunoscut
Avatarul lui necunoscut
1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:47

voi vota png


necunoscut
Avatarul lui necunoscut
1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 12:56

de data asta cu av. Adrian Tutuianu


vanjelyk
Avatarul lui vanjelyk
1 mesaj
Membru din: 11/11/2008
Oras: Mangalia

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 13:02

PRM


necunoscut
Avatarul lui necunoscut
1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 13:03

sper sa iasa PSD au cei mai capabili oameni in partid,asa ca eu cu PSD votez


necunoscut
Avatarul lui necunoscut
1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 13:11

Avand in vedere ca intotdeauna cand am votat - ca a castigat respectivul partid sau nu - nu la mult timp dupa, m-a lovit deceptia din toate punctele de vedere......si dispretul! Da....din pacate asa e. Iar acum imi pun intrebarea daca mai are sau nu rost, sa merg sa votez, pentru ca oricum, cu sau fara votul meu, tot acolo sunt!! Imi pare rau daca, poate, dezamagesc unele persoane! Cam atat....


tomavasilica
Avatarul lui tomavasilica
1 mesaj
Membru din: 11/11/2008
Oras: Mangalia

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 13:25

PDL


ASR
Avatarul lui ASR
88 mesaje
Membru din: 23/10/2008
Oras: Ploiesti

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 13:26

Eu votez administratorul acestui forum: pentru ca il preocupa oamenii si nevoile lor.... pentru ca nu scoate ca altii profit de pe urma unor sondaje cu caracter informativ...pentru ca nu i-a impus nimeni sa realizeze acest sondaj...pentru ca oamenii inteleg ca atunci cand vorbesti de uninominal alegi partidele ....pentru ca nu a pus intrebarea : L-ai vota pe "cutarescu"? De ce da? De ce nu?....pentru ca nu a postat Lista candidatilor patati a celor de la "Catavencu" !!


huskyeyes
Avatarul lui huskyeyes
1 mesaj
Membru din: 11/11/2008
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 13:32

sincer, votul in alb e singura optiune pe care o iau in calcul in momentul de fata...si asta pentru ca nici un candidat nu'mi inspira suficienta incredere...


myhaela_1983
Avatarul lui myhaela_1983
1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 13:33

Sincer nici nu mai stiu pe cine sa votez.
Poate o sa ma duc sa votez dar deocamdata nu stiu pe cine.
toti promit ca fac dar cand se vad votati nu rezolva decat un sfert din ceea ce au promis


isaic
Avatarul lui isaic
1 mesaj
Membru din: 11/11/2008
Oras: Mangalia

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 13:39

sincer nu styu cu cine sa votez inca dar sper ca pana la alegeri sa ma gandesc bine si sa fac o alegere bunawww.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19215.html#
www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19215.html#


Danielxis
Avatarul lui Danielxis
1 mesaj
Membru din: 11/11/2008
Oras: Buzau

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 13:40


Nici nu stiu daca ma duc sa votez, pt ca de votul meu nu se tine cont. Chiar daca votez cu un anumit partid,la final se fac si se desfac aliante cu unele partide care nici nu ma reprezinta, nici ca doctrina nici ca si orientare?Si atunci???? ce rost mai are????


Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
Mergi la: