Info
x
Studentii romani sclavi in anglia
|
stan_s_gheorghe 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 15:47
Stire bomba
Studentii romani SCLAVI in Anglia Ce fac autoritatiile romane????? Musamalizeaza situatia! Permit sa fim TRATATI CA SCLAVI! Numele meu este Ghoerghe Stan, si doresc sa prezint in linii extrem de generale o situatie extraordinara, pe care alesii nostri, cu ajutorul presei, incearca din greu sa o musamalizeze de cateva luni Studenta hartuita sexual si amenintata ca I se va taia gatu� daca spune ceva, o clasa intreaga de studenti romani trimisa acasa dup ace li s-a luat banii, studenti ramasi fara hrana aproximativ trei zile datorita conditiilor create de Colegiu, conditii extraordinar de mizere, peretii mucegaitii, soareci si etc. Domnul Barry Johnson [staff member] �sfatuia� studentii romani: �Atunci cand Managerul de la firma la care vor fi desemnati pentru perioada de practica le va spune JUMP! (Sari!), ei vor trebui sa raspunda How High? ( Cat de sus?), si ca vor fi tratati ca niste Imigranti, nu au dreptul sa intrebe nimic, altfel vor zbura din Anglia� Am amenintat ca voi face publica situatia, doamna Joane Sayer Manager la Colegiul respectiv: �Stan, ce ziar de aici crezi ca-ti va publica tie istorioara [un ROMAN]?� Ca urmare a nergulilor constatate am hotarat sa actionez Colegiul respectiv in judecata, tinand cont ca sunt roman am dreptul la un avocat gratuit, reprezentantii autoritatilor din Anglia mi-au comunicat: ESTI ROMAN, nu ai dreptul la asa ceva [AM ASTA IN SCRIS] In final am hotarat, sa actionez Colegiul respective in judecata, precum si Statul Roman pentru incalcarea Constitutiei Romaniei ARTICOLUL 31, alin. (1) si (4), ramanad la latitudinea avocatilor sa stabileasca alte nereguli. Suma solicitata este de 49 de milioane de euro Posturile de televiziune PROTV si Antena 1 [impart aceisasi soarta] au incalcat, prin ne difuzarea informatiei, Legea nr. 504, Decizia nr.187 din 3 aprilie 2006, precum si Legea Nr.544/2001 Art 1, suma solicitata este de 21 de milioane de euro in cazul PROTV, respectiv 28 de milioane de euro in cazul Antena 1 Mentionez, o sa fac tot posibilul ca minim 90 de milioane de euro sa fie pusi la dispozitia studentilor romani, si nu doar studentilor, pentru accesarea fondurilor europene Situatia este cunsocuta: Presedentiei Romaniei: [email protected] Guvernului Romanie: [email protected], Ministerului Afacerilor Externe: [email protected] Ministerului Justitiei: [email protected], Ministerului Muncii: [email protected], Directia Relatii Consulare: [email protected], Cabinet Ministru MAE: [email protected], Consiliul National al Audiovizualului: [email protected] Domnul Jurnalist Andi Laslau doreste sa prezinte informatia respectiva, �sefii nu au vrut stirea�, datele de contact direct ale dansului [email protected] Tel: 0749 201 268 Doamnelor/Domnilor, doresc sa demonstarm ca nu suntem chiar asa de usor de manipulat, a trecut perioada COMUNISTA, si categoric nu am ajuns SCLAVII si RUSINEA Europei. Aveti adresele de mail ale celor in cauza, CERETI INFORMATIA RESPECTIVA!!!!!!!!!!!!! Pentru informatii suplimentare: [email protected] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 20:43
DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG. INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |