back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Hegemonia mondiala

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:20

Pentru toata lumea: Hegemonia SUA a disparut .... Traiasca Hegemonia -bip- ....

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:23

De la: laur4winn, la data 2010-01-02 19:50:42nu mai stiu cine a facut mai devreme o referinta la potentialul economic al lumii arabe....
mi se pare hazliu...sa nu spun pueril
care este acel potentzial?
petrolul ..pe care nu il exploateaza ei direct?...mai ales intr-o actualitate in care energiile alternative devin deja surse de profit si parghii de dezvoltare energetica?
cat despre potentialul uman....da...inarmat cu fanatism
caci mijloace de purtare a unui razboi....nu au
nici clasic nici economic
asadar...blocul islamic.....nu exista...decat ca expresie geografica
politic e ceva langa zero
in rest...HEGEMONIE......nimik nou sub soare
cat mentalitatzile vor fi formate pe ideea de stapan si sluga...indiferent de termenii folositzi(patron...angajat...asociat..consiliu de administratie...etc)....hegemonie va fi
ca ne place sau nu
acum depinde in fatza carui stapan plecam fruntea....
pt ca societate egalitara perfecta nu exista....
inca
si chiar daca va exista candva...tendintza va fi ca statul ca reprezentant al societatzii sa se transforme in stapan al acesteia...fie si la nivel global....

Lol...omule, tu te auzi ce spui?!Peste vreo... s� zicem 100 - 150 de ani...nici n-o s� mai existe dec�t islami�ti, �n special �n Europa!!! Ce politic� vrei s� aib�??? La ei religia face politica!
Nu �tiu de unde ai scos tu prostiile de mai sus...dar �n 20 de ani...peste jum�tate din popula�ia european� va fi islamist�...asta dac� nu dau iama chinezii....
M�i...voi chiar nu g�ndi�i...c�nd scrie�i ceva pe forum? Mai �ntreba�i...mai uita�iv� la statistici...!!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:26

De la: Dorulet, la data 2010-01-04 00:23:15... �n 20 de ani...peste jum�tate din popula�ia european� va fi islamist�...asta dac� nu dau iama chinezii....
Teodora, tu chiar crezi asta ?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:26

De la: camioneros70, la data 2010-01-04 00:17:53
De la: xyz, la data 2010-01-04 00:11:16
De la: camioneros70, la data 2010-01-03 23:07:20sa inteleg ca d-l valentin stan , in loc sa petreaca trecerea dintre ani cum se cuvine , adica in bucurie cu familia sau cu prietenii sau cu toti odata , a sata sa faca istoria lumii sau ...luminarii( mintilor noaste -vorbesc de noi astia mai mediocrii decat dumnealui...), tinandu-ne o prelegere de zile mari????
Da` noi in viata asta o sa apucam sa vedem vreo luminita din vreun capat de tunel...?
PS. Eu , unu` , m-am relaxat zilele astea , impunandu-mi sa nu ma gandesc decat... la nimicul absolut ...?!?!?!

Si-ai reusit? Stiu ca e greu...

YES!!

Pfff....mie nu-mi iese niciodat�!

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:28

De la: Dorinel, la data 2010-01-04 00:26:47
De la: Dorulet, la data 2010-01-04 00:23:15... �n 20 de ani...peste jum�tate din popula�ia european� va fi islamist�...asta dac� nu dau iama chinezii....

P�i dac� tu nu crezi...caut� datele statistice...nu-i nimic secret!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:31

De la: Dorulet, la data 2010-01-04 00:28:00

Cred doar ca religiile in forma lor actuala vor disparea ...
Asta nu-i o statistica, e o certitudine ...
Din pacate nu se va intampla de la sine ...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:32

De la: Dorulet, la data 2010-01-04 00:26:54
De la: camioneros70, la data 2010-01-03 23:07:20sa inteleg ca d-l valentin stan , in loc sa petreaca trecerea dintre ani cum se cuvine , adica in bucurie cu familia sau cu prietenii sau cu toti odata , a sata sa faca istoria lumii sau ...luminarii( mintilor noaste -vorbesc de noi astia mai mediocrii decat dumnealui...), tinandu-ne o prelegere de zile mari????
Da` noi in viata asta o sa apucam sa vedem vreo luminita din vreun capat de tunel...?
PS. Eu , unu` , m-am relaxat zilele astea , impunandu-mi sa nu ma gandesc decat... la nimicul absolut ...?!?!?!

YES!!

Experienta...isi spune cuvantul....

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:33

De la: camioneros70, la data 2010-01-04 00:32:45

YES!!

Si antrenamentul indelungat...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:35

De la: xyz, la data 2010-01-04 00:33:34

YES!!

Super spus , you complete me....

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:38

De la: camioneros70, la data 2010-01-04 00:35:23

YES!!

I try

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 01:00

De la: xyz, la data 2010-01-04 00:38:52
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 00:35:23

YES!!

I try

laur4winn

28 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 14:30

De la: Dorulet, la data 2010-01-04 00:23:15
De la: laur4winn, la data 2010-01-02 19:50:42nu mai stiu cine a facut mai devreme o referinta la potentialul economic al lumii arabe....
mi se pare hazliu...sa nu spun pueril
care este acel potentzial?
petrolul ..pe care nu il exploateaza ei direct?...mai ales intr-o actualitate in care energiile alternative devin deja surse de profit si parghii de dezvoltare energetica?
cat despre potentialul uman....da...inarmat cu fanatism
caci mijloace de purtare a unui razboi....nu au
nici clasic nici economic
asadar...blocul islamic.....nu exista...decat ca expresie geografica
politic e ceva langa zero
in rest...HEGEMONIE......nimik nou sub soare
cat mentalitatzile vor fi formate pe ideea de stapan si sluga...indiferent de termenii folositzi(patron...angajat...asociat..consiliu de administratie...etc)....hegemonie va fi
ca ne place sau nu
acum depinde in fatza carui stapan plecam fruntea....
pt ca societate egalitara perfecta nu exista....
inca
si chiar daca va exista candva...tendintza va fi ca statul ca reprezentant al societatzii sa se transforme in stapan al acesteia...fie si la nivel global....

Lol...omule, tu te auzi ce spui?!Peste vreo... s� zicem 100 - 150 de ani...nici n-o s� mai existe dec�t islami�ti, �n special �n Europa!!! Ce politic� vrei s� aib�??? La ei religia face politica!
Nu �tiu de unde ai scos tu prostiile de mai sus...dar �n 20 de ani...peste jum�tate din popula�ia european� va fi islamist�...asta dac� nu dau iama chinezii....
M�i...voi chiar nu g�ndi�i...c�nd scrie�i ceva pe forum? Mai �ntreba�i...mai uita�iv� la statistici...!!!

nu stiu la ce statistici te-ai uitat tu dorulet...si nu ma intereseaza
eu imi fac statisticile pe ce vad
am trait si am lucrat in acea zona si nu ma intereseaza statisticile unora sau altora
islamul va ramane decat o religie..dar fara un pol economik sau fara parghii economice care sa il poarte spre adevarata putere de influentza va ajunge sa se mistuie din interior...
presupunand ca ai dreptate...cand totzi vor fi islamici...se vor bate intre ei si se vor linisti...dar o fortza hegemonica la nivel global nu vor fi niciodata...
parca despre hegemonie se vbea
si daca toata lumea va fi islamica..si doar 10 % altceva...hegemonia o vba avea acel altceva

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 20:31

De la: Dorinel, la data 2010-01-04 00:31:57
De la: Dorulet, la data 2010-01-04 00:28:00

Cred doar ca religiile in forma lor actuala vor disparea ...
Asta nu-i o statistica, e o certitudine ...
Din pacate nu se va intampla de la sine ...

si ce crezi ca ar trebui facut in privinta asta?
cum ai incuraja tu disparitia religiilor?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 04:13

Hegemonia asta se refera la o persoana sau grup care ia decizii in numele tuturor, fara sa-i intrebe. Pai sintem in ea, stimabililor. Democratia e la mama dracului.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 04:17

De la: nastasemihail, la data 2010-01-06 04:13:32Hegemonia asta se refera la o persoana sau grup care ia decizii in numele tuturor, fara sa-i intrebe. Pai sintem in ea, stimabililor. Democratia e la mama dracului.
democratie inseamna dictatura prostilor care e multi

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 04:20

Mai bine din prosti decit din reptilele pe cale de disparitie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 04:22

De la: nastasemihail, la data 2010-01-06 04:20:55Mai bine din prosti decit din reptilele pe cale de disparitie.
brontozaurule

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
donvasi62

25 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 16:30

HEGEMON�E s.f. Faptul de a avea rolul de conducere; suprema�ie, domina�ie, de obicei a unui stat fa�� de alte state. [Var.: heghemon�e s.f.] � Din fr. h�g�monie.

HEGEMON�E s.f. Faptul de a avea rolul de conducere; suprema�ie, domina�ie, de obicei a unui stat fa�� de alte state. [Var.: heghemon�e s.f.] � Din fr. h�g�monie.

HEGEMON�E f. Pozi�ie dominant�. [G.-D. hegemoniei] /

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 16:35

Dar de hegemonia copacilor asupra firelor de iarba, ati auzit, sau vazut. Copacii dispar si iarba ramine.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 22:09

Da` de hegemonia cainii latra ursu` trece ?? Am dreptate sa stit , uitatiin dex.!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 22:10

Hai ca ma duc la culcare , ca deja vad ca imi cam bate lantu`!!

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 16:09

De la: nastasemihail, la data 2010-01-06 04:13:32Hegemonia asta se refera la o persoana sau grup care ia decizii in numele tuturor, fara sa-i intrebe. Pai sintem in ea, stimabililor. Democratia e la mama dracului.

Foarte corecta observatia , doar avem senzatia de libertate .

Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 20:45

De la: tutenes, la data 2010-01-08 16:09:54

Foarte corecta observatia , doar avem senzatia de libertate .

Tutenes , am niste poezii salvate pe calc. promit ca o sa ti le trimit ... sunt foarte tari si... stai linistit , sunt religioase...

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 14:42

Tin sa vin cu o mentiune asupra termenilor islam si islamism. Eo diferenta intre ele. La ce v-ati referti aici mai toti, corect este islam, lumea islamica, adica religia.
Eu nu vreau sa existe o singura conducere in toata lumea, indiferent de cum o gandesc unii de pe aici , cu guvernanti cu nu stiu ce etc. Uitati-va de a lungul istoriei si veti vedea ca o hegemonie nu e vesnica, sunt diverse teorii asupra puterii supreme in lume ( heartland, seapower, rimland), insa acestea nu sunt eficiente in totalitate. Detaliez alta data daca mi cere cineva. Previzionisti au fost tot timpul unii au zis bine, altii prost. Nu stiu exact numele celui ce a prezis prin 2000 ca China va decadea deoarece au avut o crestere prea mare pana in anul respectiv si apoi va veni criza peste ei. Se pare ca s-a intamplat exact contrariul, China e in crestere continua si vrea sa franeze aceasta crestere ( singura tara care vrea asta , iar altii ...) . Asa ca timpul trebuie lasat sa-si spuna cuvantul . Parerea mea e ca niciodata nu va exista o uniune globala , deoarece sunt diferente prea mari intre state ( zone mai bogate, religie etc- la fel dezvolt subiectul cu religia daca e nevoie). Studiati ce se intampla in Italia, intre nordul dezvoltat si sudul mai putin; intre vestul Europei si Peninsula Balcanica( unde se pare ca saracia isi are originile) si ex pot continua. Pai astia nu se pot impaca in cadrul aceleasi tari, daramite pe tot mapamondul!

Regret ca traiesc in Romania
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:21

Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL
Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc!

De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34

De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06

De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi??????????

... nici macar nu am injurat

Pentru ca admin-ul sunt eu .....
Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ?

Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai...

Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale ....

just4you

5 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 18:41

chiar de-am sti ce inseamna cu adevarat..........tot nu vom putea opri valul globalizarii pornit deja spre noi..........insa nici oamenii nu fac nimic ptr a stopa acest proces......nu degeaba se zice,, omenirea va disparea din prea mult exces de civilizatie"...... .

galadri3l_84

1 mesaj
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 22:55

"iulidan2, esti prost de lesini daca nu pricepi cum e treaba cu aia 700 de miliarde si de ce trebuie platite de toti. La aia nu da nimeni bani degeaba.
Ti se pare ca poate exista o economie fara bani si fara incredere ? Acum nu mai e nici incredere nici bani. Statul vine cu banii pentru a se recapata increderea. Din poavestea asta va profita toata lumea, inclusiv dobitocii de teapa ta care nici nu vor sti ca puteau sa crape si vor continua sa debiteze "judecati de valoare".
draga subredel, inainte sa cataloghezi cu judecata-ti suprema si infailibila pe altii, informeaza-te ceva mai temeinic, si lasa loc indoielii in probleme despre care noi muritorii (inclusiv tu, zic eu) nu stim nici macar 10% sau putem eventual sa banuim o mica parte. iti recomand cu mare caldura sa cauti (chiar si pe youtube) documentarele facute de Aaron Russo sau unul din filmele lui "America de la democratie la fascism". daca esti la fel de sigur de propriile-ti teorii dupa aceea, inseamna ca esti undeva printr-un for suprem de acces la informatie iar eu sunt o ignoranta.

Alex_K

1 mesaj
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 23:59

GO Galadriel .

A_G__xxl

1 mesaj
Oras: Botosani

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 14:25

Daca tot vine treaba pa viitor cu..gruparile...yo zic ca toate popoarele latine sa faca o alianta...si vom gasi si o forma de guvernare mai convenabila...si altfel s-ar vedea pe glob..alianta si culoarea latina...am putea fi o putere considerabila..pe langa asiatici,slavi si altii...baftalo...ganditi pozitiv..

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului hegemonia mondiala
Mergi la: