Info
x
Ar trebui sa demisioneze piturca?
|
Unkle 50 mesaje Membru din: 10/07/2008 Oras: Alexandria |
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 16:11
Credeti ca ar trebui sa demisioneze Victor Piturca dupa infringerea cu Lituania?
...mai avem vreo sansa in fotbal?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
lefteria 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 14:10
NU
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 16:08
DA impreuna cu cei din federatie.
|
|
Bazyleu 8 mesaje Membru din: 22/08/2008 Oras: Slatina |
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 23:42
Pai deocamdata nu..dar vine si vremea lui
|
|
ipsstefan 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 11:05
ar trebui sa iasa la pensie de fapt
|
|
lifeofdog26 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 12:11
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ca suntem de rushine rau
|
|
Highlander 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 16:58
SIGUR CA DA !!!!!
|
|
teo_fagaras 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 17:22
Da,ar trebui, dar trebuia sa fie dat afara dupa European unde ne-am facut de ras. Demisia nu si-o va da pentru ca este mitic si nu are onoare!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 19:41
Da si inca repede. Atatia dintre jucatorii buni nu au fost chemati la Nationala din cauza unor dude. Am senzatia ca au fost tolerate anumite mofturi personale (razbunari ieftine de genul "las' ca nu mai pupi tu Nationala"). Rezultatul este vizibil: zvarcolirea neputincioasa a "selectionatei".
Sunt curios care sunt impresarii jucatorilor care au fost convocati pentru meciul cu Lituania. Si in privinta asta mi se pare ceva suspect. |
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 10:51
asa suntem noi...daca echipa merge bine,suntem deja Campioni...daca nu sa plece selectionerul...asa a terbuit sa plece Hagi,care in late parti este respectat...asa a trebuit sa plece Boloni, care este respectat de alti...nimeni nu devine profet pe meleagurile natale...dar de ce nu recunoastem ca echipa traverseaza o perioada grea...nu mai suntem ce am fost. Trebuie sa incurajam nu sa distrugem. CHIAR SI COMENTATORII NOSTRII ar terbui sa faca transmiterea meciurilor, nu sa aiba fel de fel de pareri, dealtfel la debutul meciului care ne-a distrus iluziile, comentatorul de Tv spunea ca adversarul este cel mai slab echipa ...si ne-a batut cu trei la 0,atunci noi pe ce treapta ne aflam....De ce vrem totdeauna sa parem ce nu suntem?-inventand chiar si cand suntem condusi fel de fel de situatii de parca cei ce sunt in fata televizorului ar fi niste prosti....mie sila zau.trebuie sa recunoastem ca desi avem cluburi care merg mai bine,dar cu jucatori adusi de afara... fotbalul ca si celelalte sfere a vietii cotidiene este intr-un colabs,generat de politicieni,de oameni de afaceri care nu fac decat rau amestecandu-se in titualizarea echipei nationale. Numai cu bani nu faci fotbal.Ester nevoie si de jucatori talentati,devotati.NU NISTE HULIGANI CARE arunca cu pietre si injure ca niste birjari.
|
|
banceanuvasile 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 16:23
De la: mihailazarm_2, la data 2008-09-20 19:41:35Da si inca repede. Atatia dintre jucatorii buni nu au fost chemati la Nationala din cauza unor dude. Am senzatia ca au fost tolerate anumite mofturi personale (razbunari ieftine de genul "las' ca nu mai pupi tu Nationala"). Rezultatul este vizibil: zvarcolirea neputincioasa a "selectionatei". Pai nu e clar ? Colegii de barbut ai selectionerului piturca adica clanul becali ! |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 21:13
;;;;;;;;;DA;;;;;;!! SUNT; ALTII, TINERI, CARE SA-I IA LOCUL;;!!!!!!!!!
|
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 08:36
Pitzi...Pitzi....lasa-neeeee....lasa-ne.....suna cunoscut ?
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
cantemirm 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 08:52
Joaca Nationala ceva? 0-0 cu Franta, 1-1 cu Italia, 0-2 cu Olanda, 0-3 cu Lituania, 1-0 cu Islas Feroe. Numarati si voi cate goluri am dat in 5 meciuri si va veti raspunde singuri. Presedintele Federatiei (alias JR), Seful Ligii (alias Corleone) si selectionerul (alias Trisorul la poker) sa-si dea demisia, evident. Dar de la niste nesimtiti n-o sa vedeti niciodata asa ceva. Trebuie sa pierdem de tot sansele la calificare si abia atunci va fi demis Pitzi, daca va fi demis. Sa luam exemplul Nationalei Italiei si al CFR-ului din Cluj si sa nu-i mai plangem atat pe antrenorii neputinciosi, caci doar nu le ia nimeni gatul ci doar sunt demisi, ceea ce si merita Pitzurca!
|
|
Fosta membra 9am.ro 303 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 18:41
in afara de Lucescu nimeni nu este capabil sa preia echipa nationala desigur asta este parerea mea piturca a facut treaba buna in trecut chear daca nu stie limbi straine sau ceva pe PC eu cred ca o vina majora vine de la federatie deoarece nu formeaza un sistem de atragere si formare ,apoi jucatorii nu sant in forma cu toate schemele tactice ale antrenorului nu pot face fata unui joc de 90 de min, fara rezerve capabile ce poate face un antrenor cam multe lipsuri intro echipa nationala si acum noi dam in antrenor desi sincer nici eu nu il simpatizez
|
|
gafitescu_bogdan 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 02:07
URGENT !!!! AFARA ! un nesimtzit care ishi bate joc de un popor intreg..
|
|
marianabobita 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 14:40
este prea mare mafia in sport si tot ce se face numai cu pile si reletii.absolut tot mai ales la nationala.bataie de joc.va bateti joc si de fotbalisti si de suporteri.
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:04
De la: cantemirm, la data 2008-10-09 08:52:07Joaca Nationala ceva? 0-0 cu Franta, 1-1 cu Italia, 0-2 cu Olanda, 0-3 cu Lituania, 1-0 cu Islas Feroe. Numarati si voi cate goluri am dat in 5 meciuri si va veti raspunde singuri. Presedintele Federatiei (alias JR), Seful Ligii (alias Corleone) si selectionerul (alias Trisorul la poker) sa-si dea demisia, evident. Dar de la niste nesimtiti n-o sa vedeti niciodata asa ceva. Trebuie sa pierdem de tot sansele la calificare si abia atunci va fi demis Pitzi, daca va fi demis. Sa luam exemplul Nationalei Italiei si al CFR-ului din Cluj si sa nu-i mai plangem atat pe antrenorii neputinciosi, caci doar nu le ia nimeni gatul ci doar sunt demisi, ceea ce si merita Pitzurca! |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:04
care nationala?
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:05
De la: marianabobita, la data 2008-12-08 14:40:57este prea mare mafia in sport si tot ce se face numai cu pile si reletii.absolut tot mai ales la nationala.bataie de joc.va bateti joc si de fotbalisti si de suporteri. |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:05
asa este,cine nu stie barbut n-are ce cauta la nationala
|
|
|
|

...mai avem vreo sansa in fotbal?
asa suntem noi...daca echipa merge bine,suntem deja Campioni...daca nu sa plece selectionerul...asa a terbuit sa plece Hagi,care in late parti este respectat...asa a trebuit sa plece Boloni, care este respectat de alti...nimeni nu devine profet pe meleagurile natale...dar de ce nu recunoastem ca echipa traverseaza o perioada grea...nu mai suntem ce am fost. Trebuie sa incurajam nu sa distrugem. CHIAR SI COMENTATORII NOSTRII ar terbui sa faca transmiterea meciurilor, nu sa aiba fel de fel de pareri, dealtfel la debutul meciului care ne-a distrus iluziile, comentatorul de Tv spunea ca adversarul este cel mai slab echipa ...si ne-a batut cu trei la 0,atunci noi pe ce treapta ne aflam....De ce vrem totdeauna sa parem ce nu suntem?-inventand chiar si cand suntem condusi fel de fel de situatii de parca cei ce sunt in fata televizorului ar fi niste prosti....mie sila zau.trebuie sa recunoastem ca desi avem cluburi care merg mai bine,dar cu jucatori adusi de afara... fotbalul ca si celelalte sfere a vietii cotidiene este intr-un colabs,generat de politicieni,de oameni de afaceri care nu fac decat rau amestecandu-se in titualizarea echipei nationale. Numai cu bani nu faci fotbal.Ester nevoie si de jucatori talentati,devotati.NU NISTE HULIGANI CARE arunca cu pietre si injure ca niste birjari.