back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fotbalul romanesc in europa

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 14:50

DE CATE ORI AVUSESI PRIVILEGIUL SA TRECI PRIN CAPITALA CA SA STI CE SE INTAMPLA?

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 04:33

Dac� fotbalul �n sal� se nume�te futsal, m� �ntreb cum ar trebui s�-i spunem fotbalului care se joac� �n curte.-Mihai Stoica

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 16:01

e greu de presupus in acest moment cam unde ne-am integra noi cu fotbalul nostru,in europa. potential avem,dar pana nu trag toti la o caruta...nu vom avea rezultatele dorite. jucatorii nostrii,odata ajunsi la national,se cred a totstiutori si nu le mai poti da macar un sfat. umbla dupa capatuiala.vor rapid in strainatate si vin cu ifose.as putea spune ca nationala s-a despicat in mai multe tabere,cei ramasi in tara si cei placati in strainatate. apoi cei de la frf,vroiau sa fie si ei luati in seama si ca sa isi justifice inportanta,se amestecau in interiorul tuturor cluburilor. in alta ordine de idei,Piturca a avut un rol distructiv la nationala. el e principalul vinovat.in loc sa fie un exemplu pantru jucatori,a fsot cel mai mare tartor.de altfel nici pregatirea lui nu e specifica uni antrenor de nationala.un om cu vicii ascunse care santaja jucatorii si astepta de la ei pomeni ca sa joace. aici cred ca DNA ar trebui sa fie consecventa si sa-l purece putin. hai noroc si succes lui razvan lucescu junior. poate in 2012 o sa fim iarasi printre primii in europa.

Fosta membra 9am.ro

51 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:00

DE FAPT ASA VREI TU SA VEZI CA STEAUA NU JOACA SI FURA SORUL......
PROBLEMA E CA STEAUA E STEAUA SI ASA VA RAMANE
INDIFERENT CUM CAND SI CU CINE STEAUA RAMANE O STEA

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Fotbalul romanesc in Europa
Mergi la: