Info
x
Gimnastica romaneasca a murit?
|
juditha 26 mesaje Membru din: 26/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2008, ora 17:50
...dupa bronzul de la Olimpiada...multi au totusi un gust amar..
yo soy el tango
|
|
mmariussorin 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 August 2008, ora 05:17
pe naiba ! nu prea cred.. Rusia a iesit pe 4 deci s-a mai sters din gustul amar
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 21 August 2008, ora 15:51
Cum sa moara ma?:(....avem o tara cu o infrastructura atat de slab dezvoltata...cum sa fim cei mai buni?:P...trb sa fie cineva mult prea talentat k sa avem aur..asa k....multumim pt ce au facut acum:)
|
|
anomis_angel 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 August 2008, ora 16:28
eu le felicit din toata inima pentru ce au realizat.Sunt o echipa facuta acum 3 ani!!!! Stiti cata munca implica gimnastica? Cum sa faci performanta olimpica in numai 3 ani,decat daca ai niste fete de aur....totdeauna vom avea cate o mica Nadia,care va deveni campioana.Dar problema sportului in general este grava pentru ca eu vad ca nu mai se imbulzesc copii sa faca sport ca altadata.....Pacat.Oricum felicit fetele de aur ale gimnasticii si pe domnul Forminte pe care il cunosc de ani buni ,pe cand dansul antrena Farul Constanta !!! c
|
|
catalin_hotineanu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 18:06
Copii VOR sa faca gimnastica si sport in general.Problema nu este a copiilor sau a parintilor cum se vrea a crede.Problema se afla la forurile superioare ale gimnasticii,ale sportului.Nu se mai aloca bani la cluburile de copii,mizeria este cit cuprinde,copii nu au unde sa faca un dus in conditii civilizate,de grupurile sanitare nici nu mai vbim.E groaznic!Ce parinte accepta sa isi duca copilul zi de zi acolo?
|
|
artenililiana 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 10:22
Nu, nu a murit.Dar rezultatele fetelor noastre( pe care le felicit prin intermediul acestui mesaj) ne-au adus o lacrima in coltul ochiului.Eram obisnuiti cu PRIMO TEMPO,ne-a fost greu sa vedem ca nu mai suntem cei de ieri .Desigur, vina nu este a celor implicati in actul de creatie sportiv ci a celor pentru care nu conteaza decat propriul buzunar si daca nu pot da ceva, stiu, in schimb, numai SA PRIMEASCA.Lor li se cuvine totul.Cei care muncesc, fie si pe taram sportiv, nu au nicio sansa.Fetelor dragi, ne-ati bucurat cu medaliile voastre, dar, vorba de mai sus, am ramas cu un regret amar si intrebarea : OARE MAINE CE VA FI?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 11:06
Ce sa fie .... neantul.
Ca si in alte domenii, a venit sfarsitul si pentru gimnastica. Aveam o echipa care se preocupa de chestia asta, un antrenor si o antrenoare pasionati sa faca asta. Belu este in cartea recordurilor pentru medaliile obtinute in gimnastica. Cel mai titrat antrenor din lume ! Din universul cunoscut ! Dar mai aveam si niste ziaristi absolutamente cretini de teapa lui Cristian Tudor Popescu, niste imbecili iresponsabili, care, in numele libertatii presei si al .... au lansat repetate campanii de denigrare a acestei echipe pentru ca sa le spuneau lor mamele fetelor care nu erau in stare sa urce pe podium. Care considerau ca metodele folosite de OB si MB erau altfel si trebuiau sa fie dupa capetele lor seci. Cei doi s-au scarbit si, dupa cativa ani, s-au retras in functii publice. Multumim domnule CTP ! Sper ca esti multumit si acum fetitele de la Deva sau de prin alte parti nu mai sunt tratate cu cruzime si in mod inuman. Dar nici nu mai urca pe podium. Vedeti ce de nemernici sunt in presa, ca si in politica ? Cat a trecut de la Beijing ? O luna ? Se mai aude ceva de femeia aia de 38 de ani care a acastigat aurul la maraton ? O mai mediatizeaza cineva ? I-a oferit cineva publicitate ? Sau despre fata de la judo ? Le ofera cineva publicitate acestor staruri cu care s-au pozat toti in zilele imediat urmatoare ? NUUUUU ! La noi nu se poate ! La noi tot Mihaela Radulescu sau alta paparuda d-asta fabricat pe baza de tate si tinut companie Tiriacilor sau altor bramburiti mintali plini de bani. In schimb li se dau bani de la cei multi, de la fraieri.... Gimnastica romaneasca n-a murit inca. Inca nu s-a stins ! Trebuie doar sa se gaseasca cineva din politica, cineva cu putere reala care sa mature pleava de prin federatie si sa initieze un nou inceput. Nimic nu exista de la sine ! Orice se face prin om. Prin omul potrivit ! S-auzim de bine !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 17:52
'''''PACAT'' MARE PACAT! ;;AR FI SA ;;MOARA;; GIMNASTICA ROMANEASCA!!
|
|
|
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 17:46
In Romania nu exista decat fottbal si golanie !
|
|
nicu_rin_85 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 14:59
asd
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 15:28
subiectul daca-i tratat 'la mana'...se poate spune 'c-a murit'... dar cei care au facut sau care fac sport nu pot fi / nu sunt de acord.... gimnastica, sportul nu poate sa 'moara'... sa 'moara' cei care ne vor 'la pamant' - unii sunt platiti sa faca asta... alti sunt manipulati... nu-i credeti...
dar: sa nu uitam ca, din motive politice, comunistii au sprijinit sportul, au importat de la sovietici ideia de GMA (viitoare daciada), de 'scoli sportive de elevi' (actualele CSS-uri)... de fapt au sacrificat activitatea concreta de EFS in scoala pt scopurile perforamntei... a mers, mai ales pt ca 'iesi' din tara trebuia sa fii sportiv... era o motivatie... acum nu mai tine... trebuie cautate alte resurse... toti spun ds. bani... paote ca si banii au rostul lor... dar au fost si vor mai fi situatii unde au fost bani si n-a iesit nimic... deci 'omul sfinteste locul' si asta nu se poate face decat revigorand sistemul EFS (in cadrul raportului ds. educatie al adm. prez.) iar ca masuri punctuale eu merg pe 3. 1- una de mare amploare+simplitate : toti elevii din Romania sa fie dispusi de a invata versurile imnului natiuonal + sa-l recite in COR + sub forma unui concurs piramidal cu finala pe tara... 2- sa desfintam CSS_uri 'sovietizate' iar cadrele sI resursele sa se inapoieze la scoala de baza, locul adevarat de pipieniera a viitorulor performeri.; in fiecare scoala sa existe un 'club al elevilor' (o a 2-a casa a multor copii...) 3. sa reinfiintam 'daciada' sub forma concursului national MENS SANA IN CORPORE SANA care sa iabe 2 sectiuni nationale : una sportiva (pe dif. discipline sporitve etc) alta artistica (pe diferite forme de expresie ) ... ar mai fi nevoie, este un vis frumos... 4- de scoli satelit ale marilor unitati scolare romanesti performante in diferite capitale ale lumii (si reversul lor, scoli ale altor state in tara ns.) care sa induca in masa de elevi, parinti, bunici, sponsori samd., ideia elevata de a trai 'at the european dreame'... toate aceste visduri... au la baza doar o singura conditie, accea care suna batraneste astfel si obsedant - OMUL SFIINTESTE LOCUL .. si indiferent de greutati si lipsuri daca este dragoste de neam si tara.. lucruirle se vor redresa... amin ! DECI - gimnastica nu poate 'pieri'... prof. M. O. Buc. |
|
costelaeg 170 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 18:35
De la: scanave, la data 2008-12-26 15:28:24subiectul daca-i tratat 'la mana'...se poate spune 'c-a murit'... dar cei care au facut sau care fac sport nu pot fi / nu sunt de acord.... gimnastica, sportul nu poate sa 'moara'... sa 'moara' cei care ne vor 'la pamant' - unii sunt platiti sa faca asta... alti sunt manipulati... nu-i credeti... Nu vreau sa te contrazic dar ca in toate domeniile in ROMANIA nu se mai doreste PERFORMANTA . De cele mai multe ori ROMANIA a dovedit ca este o forta mai in toate domeniile Asadar interese geopolitice fac ca in romania sa scada performanta, nu observati ca dupa 19 ani au reusit sa ne aduca la tacere. Unde, ce mai fcem performant. |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:02
De la: , la data 2008-12-26 15:28:24subiectul daca-i tratat 'la mana'...se poate spune 'c-a murit'... dar cei care au facut sau care fac sport nu pot fi / nu sunt de acord.... gimnastica, sportul nu poate sa 'moara'... sa 'moara' cei care ne vor 'la pamant' - unii sunt platiti sa faca asta... alti sunt manipulati... nu-i credeti... |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 12:02
nu se moare asa usor,suntem romani,ce dracu'?!
|
|
necunoscut 10 mesaje Membru din: 24/02/2009 |
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 17:18
Da , deci , voi vorbiti in necunostinta de cauzi si vorbiti numai aiureli ... ma scuzati dar asa este...
Probabil suntetu multi sportivi de performanta pe aici care va dati cu parerea... Oricum , hai sa va mai explic ... in gimnastica se schimba generatiile de performeri , au plecat cei cu ani de experienta si vin cei care mai gresesc , care se emotioneaza mai usor , cei tineri mai exact ...asta e bine , si in gimnastica prin faprul ca e singurul sport finantat cat de cat in romania vor mai fi performante in continuare. Si sa nu va mai aud cu olimpiada sau europenele ca la ambele ne-au facut arbitrii pe fata....cel putin eu nu stiam ce sa fac...sa tip ca un idiot la televizor sau sa arunc cu mobila prin casa... Cat despre atletismul romanesc...furaciune mai mare nu gasesti nicaieri din partea unei federatii si a cluburilor... |
|
Fosta membra 9am.ro 303 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 12:46
frumos forum mai sus era un topic despre torturile lui bela karoly si aici gasesc intrebarea daca gimnastica romaneasca a murit!!!!!!!!! ei uite de asta a murit
|
|
Kadar 4 mesaje Membru din: 15/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 01:10
Eu am facut gimnastica de performanta in copilarie.
Am urmarit cu sufletul la gura tot ce s-a difuzat despre noile loturi si concursuri toata viata. Acum nu mai pot. Vreau. Dar NU pot. De ce? Fiindca stirile sportive sunt numai despre fotbal, stiu de toti, ce femei au, ce fac, ce zic si mai rau, ce ar zice... etc. De ce nu le spune: stirile microbiste? N-ar fi fair-play?! Ca si asa numele si renumele fetelor si baietilor abia il stim, si asta de pe net :D Si presa are mare parte din vina!!! Ce sa te astepti de la generatia copy-paste intrata analfabeta la facultate pe baza de dosar, care n-are habar de sport decat cu mouse-ul....!? Restul se stie... Raporteaza abuz de limbaj
Kadar
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 12:10
De la: Kadar, la data 2010-02-16 01:10:41Eu am facut gimnastica de performanta in copilarie.Deacord , ai perfecta dreptate.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 03:26
Sforariile invidiosilor a dus la asta. Si trebuie sa recunoastem ca au avut un merit f mare cei 2 care au condus gimnastica romineasca de 35 ani. Deci se poate si o colaborare de acest gen.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|