Info
x
Tatuare = infectare cu hiv?
|
radu777 4 mesaje Membru din: 24/05/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 16:03
doare ft tare in timp ce il faci si e foarte incomod urmatoarele 2_3 zile
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 16:07
De la: radu777, la data 2009-07-18 16:03:07doare ft tare in timp ce il faci si e foarte incomod urmatoarele 2_3 zile dar ce zici daca itzi tatuezi...outzele...(alea de la cocoshel!)...sa vezi atunci...durere !
si electronica !
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 16:43
De la: AZAZEL, la data 2009-07-18 14:18:01De la: shanice, la data 2009-07-18 13:05:04De la: 9am055701, la data 2009-07-18 12:48:26 Cum am mai spus , io prefer sa regret un lucru pe care l-am facut decat sa regret un lucru pe care nu l-am facut. Tatuaj? Big deal, du-te si fa-ti un tatuaj, everyone are tatuaj, io am un tatuaj, io nu am luat HIV, si nu am auzit pe nimeni. Azazel...intr� �i tu mai des pe forum, c� este un adev�rat deliciu s�-�i citesc post�rile
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 23:29
De la: AZAZEL, la data 2009-07-18 14:18:01De la: shanice, la data 2009-07-18 13:05:04De la: 9am055701, la data 2009-07-18 12:48:26 Cum am mai spus , io prefer sa regret un lucru pe care l-am facut decat sa regret un lucru pe care nu l-am facut. Tatuaj? Big deal, du-te si fa-ti un tatuaj, everyone are tatuaj, io am un tatuaj, io nu am luat HIV, si nu am auzit pe nimeni. Vezi, n-as putea sa-ti imprastii nedumeririle, (si nici nu aspir), dar sexul de care vorbesti se numeste SEX ORBITAL...pt ca i-o bagi in orbita... Iar cariile trec cu ORBIT, DACA N-AI ORBIT INTRE TIMP DE LA ALT FEL DE SEX : LABELE INTELECTUALE !
|
|
Fosta membra 9am.ro 78 mesaje Membru din: 18/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 01:45
HIV se poate lua mult mai usor si sigur la o sedinta de manichiura facuta cu instrumente prost sterilizate.
Insa sansele de imbolnavire sunt mult mai mari printr-o sedinta la dentist. un tatuaj sexy si nedureros se poate face cu hena, ce-i drept, nu-i permanent. mai periculos ca HIV-ul , pt care exista deja tratamente este insa Hepatita C. pentru ea, din pacate, inca nu s-au gasit remedii. |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 20 Noiembrie 2009, ora 18:31
Se stie ca boala Hiv se transmite prin sange si umori, deci daca tatuarea a fost facuta cu instrumente nesterilizate,sau dupa ce s-a efectuat la alta persoana,si nu a fost sterilizate.Deci e posibila infectarea cu HIV la persoanele tatuate.
GINA
|
|
9am120381 2 mesaje Membru din: 12/09/2009 |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 10:14
am si eu 4 tatuaje facute anul trecut si astea cu performantele sexuale si hiv sunt niste prostii.Am un serviciu unde suntem obligati sa facem anual vizita medicala asa ca stiu ca dpdv medical stau f bine cu analizele.Va recomand "Fashion Tatoo"salonul lui Marius Nicolae-este un pic mai scump dar merita.Liviu
|
|
stimpy_vik 114 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 13:12
am si io tatuaje si nu am luat nici un hiv si nici nu mi-au scazut performantele sexuale
degradeaza aparatele si tot felu de bullshituri...microbii oricum se inmultesc destul de repede...de pe haine pe maini si pe aparatul care a fost sterilizat....in principiu sa nu ai contact cu alte kestii care au avut contact cu sangele altor persoane....ca de ex acul si nici sa nu iti faci tatuajul intr-o cocina adik acele sa fie noi si tija in caz ca nu foloseste una noua si acoperitoare aia metalica sa fie sterilizate....sa vezi u cand le scoate din sterilizator....sau dak nu faci la salon sa le fiarba si sa le incinga de mai multe ori |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 21:41
Tatuare nu este intotdeuna= cu HIV.Aceasta se intampla cand instrumentele pt . tatuaj nu sant sterilizate corect si se transmite pe aceasta cale aceasta boala .Sangele infectat de la o persoana bolnava ramane pe respectivele instrumente si daca nu sant sterilizate corect si se folosesc la alte persoane putem spune ca tatuajul=HIv.
GINA
|
|
9am126042 88 mesaje Membru din: 31/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 02:04
Nu mai faceti tatuaje ca va introduceti in corp virusul de hepatita. Nu exista sida ci leucemia. Sida nu a existat NICIODATA dar doctorilor le este frica sa spuna.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Atlas333 22 mesaje Membru din: 29/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 10:25
Aids nu este o boala cauzata de virusi ci de orice boala curabila in lipsa sistemului imunitar. Sistemul imunitar moare din cauza antibioticelor si a drogurilor plus malnuritie plus stres plus chimicale in mancare plus altele. Daca ar fi fost transmisibil, majoritatea prostituatelor ar fi murit si barbatii in contact cu ele. CAUTATI PE EMULE SAU YOUTUBE "WORLD WITHOUT CANCER" DE G. EDWARD GRIFFIN SI " THE MYTH OF AIDS'' DE NU STIU CINE. pOPULATIA DE RISC SI PANA ASTAZI SUNT HOMOSEXUALII CARE FOLOSESC ANTIBIOTICE DIN CAUZA STILULUI VIETII LOR, ADICA COPULARE PRIN ANUS SI DROGATII DAR NU DIN CAUZA ACELOR CI DROGURILE TARI SUNT IMUNOREPRESIVE.
NU MERGETI PE MANA MASS-MEDIEI " CONVENTIONALE" CAUTAI SI ALTE SURSE DE INFORMARE. |
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 10:59
De la: floare_de_lotus, la data 2009-07-19 01:45:40HIV se poate lua mult mai usor si sigur la o sedinta de manichiura facuta cu instrumente prost sterilizate. Nu exista tratamente propriu zise.... Virusul HIV provoaca sindromul SIDA, un sindrom caracterizat prin imunodeficienta. Organismele infectate nu se mai apara impotriva agentilor patogeni, care isi fac de cap cum vor. In conditiile date si un simplu guturai poate fi letal. Exista cazuri rarisime in care persoane infectate HIV nu au dezvoltat sindromul AIDS, dar vorbim de cateva cazuri in toata lumea, considerate (majoritatea lor) miracole. Cazuri in care sindromul SIDA regreseaza la stadiul de infectie HIV, eu personal cunosc doar unul, al unui orfan de culoare. Auzisem si ceva despre Magic Johnson, dar nu stiu amanunte. Cazul infectiei cu virusul hepatic C, in comparatie, e mult mai putin periculos: doar 7% dintre cei infectati raman cu sechele permanente sau fac complicatii care sa duca in final la maladii grave ale ficatului, cum ar fi ciroza hepatica. Virusul hepatitei C e mai greu de prevenit, pt ca se transmite mai usor decat HIV, el ramanand in stare latenta (in afara unui organism) mai multi ani de la contaminare. Asta e ce am invatat la scoala...e posibil sa gresesc, dar puteti sa va informati si singuri pe net. Raporteaza abuz de limbaj |
|
madalina_dan 38 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 16:17
Iti recomand sa lasi frica asta la o parte si sa mergi la un salon de tatuaje, daca chiar iti doresti un tatuaj. Saloanele de tatuaje au avizul ministerului sanatatii altfel nu si-ar putea desfasura activitatea. Cand mi l-am facut pe-al meu n-am avut probleme - acele erau sterilizate si cerneala folosita a fost turnata intr-un recipient mic de unica folosinta care a fost aruncat la gunoi dupa ce am terminat. Nu exista riscuri la nici un salon de tatuaje care functioneaza cu avizul ministerului sanatatii. Dar nu iti pot garanta acelasi lucru daca te duci "la unu' de care am auzit ca face tatuaje"
Daca vrei sa iti faci un tatuaj, fa-l si gata. Si pentru a evita eventuale intrebari: al meu este pe mana dreapta deasupra incheieturii si nu am de gand sa il ascund vreodata si nu, nu este "x loves Y" sau mai stiu eu ce prostie si nu e nici "666" sau alta bazaconie de genul.. Si nu, nici nu doare ca in povesti... Simti o serie de ciupituri usoare. Atata tot. Doare mai putin ca o injectie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 10 Februarie 2010, ora 08:12
De la: Unkle, la data 2008-07-28 14:57:24Ma tot gandesc sa-mi fac un tatuaj, da' mi s-a facut cam frica din cauza a ceea ce aflu in ultima vreme...ca nu ar fi suficienta schimbarea acului pentru a preveni infectarea cu HIV? E adevarat? Cum ar trebui totusi sa procedez pentru a-mi face tatuajul dorit, dar in conditii de maxima siguranta? Prostul simte nevoia sa fie si marcat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Prototypa 197 mesaje Membru din: 2/11/2009 |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 23:37
|
Fosta membra 9am.ro 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 14:12
voi va auziti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!te plictisesti de el lasa in urma microbi si scade apetitul sexual ati luato razna cu totii daca vrei sati faci fati si gata te duci la un salon bun si vezi cum stau cu igiena si hiv nu rezista in aer bafta la tatuat eu am si tatuaj si cercel sac!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 15:46
De la: cornel_burduja2000, la data 2010-03-27 14:12:06voi va auziti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!te plictisesti de el lasa in urma microbi si scade apetitul sexual ati luato razna cu totii daca vrei sati faci fati si gata te duci la un salon bun si vezi cum stau cu igiena si hiv nu rezista in aer bafta la tatuat eu am si tatuaj si cercel sac!!!!!!!!!!!!! brava ! da' unde ai cercelu' ? din poza vad ca in bleaga stanga ! inseamna ca eshti ...poponar ! nu-mi placi ! ia viteza !
Raporteaza abuz de limbaj
si electronica !
|
|
|
|