Info
x
Tatuare = infectare cu hiv?
|
jurcam 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 08:28
"scade capacitatea sexuala la barbati,tatuajul?" SINCER? Te`as ruga sa stai la masa tacerii si sa numai vb Tampenii...eu am tatuaj de aprox 14 ani si nu mi`a scazut nimic din ce ai relatat tu,si daca e vorba de microbi...sunt peste tot! inclusiv......
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 16:39
De la: jurcam, la data 2009-01-06 08:28:09"scade capacitatea sexuala la barbati,tatuajul?" SINCER? Te`as ruga sa stai la masa tacerii si sa numai vb Tampenii...eu am tatuaj de aprox 14 ani si nu mi`a scazut nimic din ce ai relatat tu,si daca e vorba de microbi...sunt peste tot! inclusiv...... deci zici ca tzie nu tzi-a scazut dupa tatuaj...libidou' ? maine ce faci ? ne putem vedea pe la 9 ,la ceas ,la universitate ?
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 17:11
De la: Unkle, la data 2008-07-28 14:57:24Ma tot gandesc sa-mi fac un tatuaj, da' mi s-a facut cam frica din cauza a ceea ce aflu in ultima vreme...ca nu ar fi suficienta schimbarea acului pentru a preveni infectarea cu HIV? E adevarat? Cum ar trebui totusi sa procedez pentru a-mi face tatuajul dorit, dar in conditii de maxima siguranta?draga,daca iti faci tatuajul la un salon normal nu ai nici un risc ptr ca acolo se lucreaza in cele mai igienice conditii!daca toata lumea care are tatuaj ar avea si sida ce s-ar intampla?bafta si fa-ti unu misto!
|
|
Fruthbrigittedaria 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 23:14
apropo de roxy tatoo de pe stefan cel mare...eu mi-am facut tatuaj acolo aproximativ 2-3 luni si e super tare...recomand salonul pt cine vrea...
|
|
vigo_ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Targoviste |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 09:32
Nu e vorba nici de hiv, nici de sex. E vorba ca atunci cand faci un tatuaj trebuie sa te gandesti pe unde te vor purta pasii prin viata. Daca e posibil asa ceva. E posibil sa intampini dificultati la angajare pe anumite posturi, daca tatuajul e vizibil. In unele posturi e interzis a te angaja chiar daca il ai intr-un loc foarte ascuns. chiar intim. Vei rata niste "trenuri". In rest, daca te reprezinta si ai acordat gandire actiunii ce urmeaza a fi intreprinse, nici o problema. E corpul tau si gata.
asta'a eu
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 11:56
Simplu. Mergi la mall vitan si gata. Trust me. Nu patesti nimic.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 12:00
In unele posturi e interzis a te angaja chiar daca il ai intr-un loc foarte ascuns. chiar intim. Vei rata niste "trenuri".
Esti sigur ca tu asi scris asa ceva? Sau ai avut un moment de "ratacire" ca cel cu scaderea libidourilor si apetitului sexual??? O God! Nu stiam ca la angajare trebuie sa fiu purificata, pana in cele mai ascunse si intime parti ale mele....Yoiiiiiiiii...O fi un nou regulament de ordine interioara... |
|
laurita_onyx 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 23:07
Am citit absolut tot ce au scris toti..nu imi vine sa cred unii ce ingusti si ce prost informati sunt.
Eu am doua tatuaje..unul micut si unul mare... Nu zic ca nu exista riscul sa iei Hiv..dar hai sa fim seriosi,suntem in sec. 21 mai fratilor.Atata timp cat persoana care te tatueaza isi dezinfecteaza instrumentele nu este absolut nici un risc de infectare cu nimic...Am citit un comment foarte amuzant..k iti scade apetitul sexual..dar cel mai cel a fost cel care zicea k nu poate sa se atinga de o femeie care poarta cercei sau e "tatuata cu o vacutza"...:)))) Incercati sa va abtineti facand comentariile astea, dak tie nu iti plac tatuajele si cerceii in alte parti dekt in ureche nu te culca cu o asemenea femeie... Unii gasesc o fata tatuata k fiind ff sexy,depinde ce tatuaj are si unde...dak e tatuata cu un cap de schelete sau cu o corabie plina de pirati ..hai..parca mai merge..dar de la neplacere la scarba ..mai e Asa ne facem noi de ras romanii...k preluam de la cei mai mari "comunismul". NU mai judecati si nu mai criticati voi aiurea asa..k la urma urmei..fiecare face ABSOLUT CEEA CE VREA cu corpul sau...
|
|
|
|
|
dr_lecter8606 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 02:02
esti dobitoaca pentru ca discriminezi. oare barbatul si femeia sunt 2 specii diferite pentru tine? of... am uitat, era vorba doar de latura ta umoristica feminina.
|
|
moniquer_sweet 24 mesaje Membru din: 13/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 14:09
De la: laurita_onyx, la data 2009-01-15 23:07:42Am citit absolut tot ce au scris toti..nu imi vine sa cred unii ce ingusti si ce prost informati sunt.
|
|
terry1760 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 11:54
....hei...ce-i cu voi?!...eu am tatuaj la 49 ani facut acum 1 saptamana...ce debitati aberatiile astea?
...tattoo inseamna arta, cine iubeste si intelge face cine nu...treaba lui... |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 22:30
Stie cineva daca doare sa-ti faci un tatuaj?
sau dupa ce l-ai facut?
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:17
am si eu o mica rugaminte pentru cei care au blog sau cunosc blogeri sa completeze un mic chestionar despre profilul identitar al blogerilor 89.44.156.94/ puteti sa il dati si mai departe. merci mult si sa fiti iubiti!
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 19:27
De la: moniquer_sweet, la data 2009-01-19 14:09:39De la: laurita_onyx, la data 2009-01-15 23:07:42Am citit absolut tot ce au scris toti..nu imi vine sa cred unii ce ingusti si ce prost informati sunt. pupici fetitza ! si zici ca ai doua tatuaje ...unu' mare ,unu' mic , da' i-a spune-i lu' azazel ...cam pe unde le ai ? simt ca ma i-a cu furnicaturi ...auzi la proshtii aia ,cica scade pohta ...la mine ii invers , numa' cand vorbesc de ele(tatuajele ,mic si mare !) si fac scenarii cam pe unde le are fata ...ma i-au totzi ...dracii !
si electronica !
|
|
mia_rusu1970 79 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 14:57
Spuneti care aveti doare rau ....... e ceva suportabil?? ca aia cu apetitu ii mortala , scade in momentul expirarii nu de la tatuaj....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 15:20
De la: mia_rusu1970, la data 2009-01-23 14:57:21Spuneti care aveti doare rau ....... e ceva suportabil?? ca aia cu apetitu ii mortala , scade in momentul expirarii nu de la tatuaj.... e suportabil. cand mi l-am facut pe primul, aproape ca adormeam. la al doilea m-a durut putin ca era pe os. urmeaza sa-mi fac unul pe spate (o parte fiind chiar pe coloana). sper sa rezist :D |
|
mia_rusu1970 79 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 17:21
andrutza6600,
Mersi mult, mie mi-e cam frica dar poate totusi incerc si trebuie mers in ceva salon nu oriunde .... tre sa vad la noi pe unde este ,succes atunci tie ca tu ai mai mult curaj
|
|
doruplesea 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 12:06
De ce nu incercati sa ii dati fetei un raspuns la intrebare ci vreti doar sa va aratati "intelighentia"... nu aici e loc pentru asta : sunt comisii de examen, concursuri etc. Fata a intrebat doar care-i treaba cu siguranta tatuajului, nu daca e bine sau rau... Deci: daca vrei un tatuaj permanent asigura-te ca acul e nou (o masura de siguranta), convinge-te ca vrei acest tatuaj pentru tot restul vietii (uneori cei tatuati cred ca au fost sub influenta "aburilor" cand sau decis), alege un "atelier" curat si studiaza persoana care urmeaza sa ti-l faca... daca nu crezi in ea/el nu-l face... poti doar atunci sa te mai razgandesti!
|
|
iolanda 62 mesaje Membru din: 3/11/2008 |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:51
De la: AZAZEL, la data 2008-12-13 23:12:00De la: henry, la data 2008-12-13 11:29:46 Multi comunisti pe forumul asta,de la tatuaj nu ti se scoala p..a,i-ti bagi microbi in sange,etc.,pun pariu ca acestia care au ideile astea nu au un tatuaj doar i-si dau cu parerea despre cum ti se scoala p..a,nu am tatuas dar de ciuda acuma o sa-mi fac unul sa vad daca o sa mi se scoale,iar daca o sa mi se scoale, cu cine vorbesc???tatuajul nu-i o problema crica de la care sa mori,mai mult ma pune pe ganduri 500000 de persoane cu hiv din romania pe care nu ii ajuta nimeni sau 5 milioane de romani saraci,sau poate taxa auto care ii o taxa luata cu japca,etc.Ms, b����i....ce ai m� cu omul de te iei așa de el?cu ce ți-a greșit? |
|
mariatu 320 mesaje Membru din: 4/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:56
De la: adryan_romanu, la data 2008-07-30 10:37:58Ia-ti unul temporar si gata, ca oricum e posibil sa te plictisesti dupa o perioada. ...sau fa-l cu carioca
Domnul este Pastorul meu.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:10
De la: mariatu, la data 2009-03-10 15:56:44De la: adryan_romanu, la data 2008-07-30 10:37:58Ia-ti unul temporar si gata, ca oricum e posibil sa te plictisesti dupa o perioada. ...sau mai bine deloc!!!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
ignaalexandru 2 mesaje Membru din: 8/12/2008 |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 14:03
mey oameni buni ce tot ata ca ala asa ca nui asa ca nush fiecare face ce vrea cu viata lui si cu corpul lui eu zic ca asa ii cel mai corect si nu mai tot ne etichetati ca astia cu tatuaje is nush cum si nush ce eu zic ca dupa o anumita varsta esti destul de matur sa stii ce vrei sa faci si ce nu si din punctu de verede cu infectarea cu HIV da este un risc eu miam facut un tatuaj dupa ce am fost 100% sigur ca nu o sa mi se intample asa ceva si dupa aceea miam facut si analizele dupa 6 7 luni deci nush ce sa zic cel mai bun sfat sa va ganditi bine inainte sa va faceti tatuaj si aveti grija cu cine si unde
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 19:55
Ati discutat de tatuaje si de posibilitatea de-a contacta HIV....va incarc BOMBA si mai tare......se poate lua si HEPATITA VIRALA B,C,....dar nu numai de-acolo,ci si de la multe alte ..."lucrari""....-stomatolog,depilat,barbierit,manichiura-pedichiura,avort,transfuzii,operatii,droguri,relatii sexuale neprotejate...etc.
Ati citit cam in ce consta aceste boli..?cit rau si ce efecte au...?
Maranatha
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 14:16
uite si eu am un tatuaj si nu am nci o boala si nici o infectie....
daca lucrarea se face cu un ac steril si cu materiale speciale pentru tatuaj,atunci nu este nici un fel de problema!!!! doamne,parca am trai in evul mediu si nu am avea creier cu ,care sa gandim !!! bineinteles sunt si riscuri,depinde de locul pe care dorim sa-l tatuam... daca vrea cineva tatuaj,sa se duca la un salon specializat,unde vede cu ochii lui in ce conditii se lucreaza , si apoi se poate decide,isi face sau nu.... |
|
radu777 4 mesaje Membru din: 24/05/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 14:45
vino in timisoara pe strada eroilor si gasesti un salon curat si cu ace sterile de unica folosinta care le desigileaza in fata ta eu mi-am facut un ft mare tatuaj acolo recent si nu am patit nimic
|
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 03:01
De la: radu777, la data 2009-07-16 14:45:55vino in timisoara pe strada eroilor si gasesti un salon curat si cu ace sterile de unica folosinta care le desigileaza in fata ta eu mi-am facut un ft mare tatuaj acolo recent si nu am patit nimic Cu HIV nu te infectezi doar de la ace nesterilizate..... Dealtfel e in continua modificare virusul... Si daca tot e sa te infectezi, e preferabil sa te contaminezi dupa o partida de sex salbatic si nu pt. ca ti-ai "colorat pielea" cu vreun desen, de cele mai multe ori inept.
|
|
hasznosirobert 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:59
Scuze dar cam cat face un tatuaj care nu-i permanent si cam cat tine sau care-i treaba cu el ca nu stiu?????
|
|
9am055701 1 mesaj Membru din: 20/05/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 12:48
Cum am mai spus , io prefer sa regret un lucru pe care l-am facut decat sa regret un lucru pe care nu l-am facut. Tatuaj? Big deal, du-te si fa-ti un tatuaj, everyone are tatuaj, io am un tatuaj, io nu am luat HIV, si nu am auzit pe nimeni.
|
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:05
De la: 9am055701, la data 2009-07-18 12:48:26 Cum am mai spus , io prefer sa regret un lucru pe care l-am facut decat sa regret un lucru pe care nu l-am facut. Tatuaj? Big deal, du-te si fa-ti un tatuaj, everyone are tatuaj, io am un tatuaj, io nu am luat HIV, si nu am auzit pe nimeni. Esti convinsa ca unul care ia HIV (nu conteaza unde) se apuca sa-ti spuna ??!!! Pun pariu ca nu cunosti pe nimeni care are infectia...poate VEZI sau ai VAZUT pe cineva cu sindromul AIDS, pt. ca sunt simptome destul de specifice, dar de SPUS...ma indoiesc ca ti-ar spune ...... NICI NU AI IDEE cate persoane infectate sunt de fapt! In '97, JUMATATE dintre cazurile de infectie HIV europene la copii erau concentrate in Bucuresti si Constanta.
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:18
De la: shanice, la data 2009-07-18 13:05:04De la: 9am055701, la data 2009-07-18 12:48:26 Cum am mai spus , io prefer sa regret un lucru pe care l-am facut decat sa regret un lucru pe care nu l-am facut. Tatuaj? Big deal, du-te si fa-ti un tatuaj, everyone are tatuaj, io am un tatuaj, io nu am luat HIV, si nu am auzit pe nimeni. haoleo draga shanice , m-ai speriat rau de tot...atatzia zici ca au hiv ? si care zici ca sunt simptomele ? diminueaza si potenta ? ca io fara 4 numere pe zi nu pot dormi. sa moara mama ! d' mi-o zis una de pe centura ca daca bei trascau, da' asa sanatos, cu vadra, dupa ...sex oral cu unu' sau una infectatzi deja, tu ca si partener nu o iei (infectia care'va sa'zica !).eventual faci o carie doua (da' aia se rezolva cu ...sfredelu' de la dentist ). In privinta tatuajelor; fata aia zice ca s-a tatuat si n-a luat HIV. Ai rabdare fata poate ca totusi ai luat-o ca asta nu se vede imediat. aici ii ca la ...betie ...bei bei bei si ...borasti mai spre dimineata ! da' io am auzit una mai groasa...cica de la tatuat i s-a scurs uneia ochiul drept...pare-se ca tatuatorul era manga de beat cand a inceput lucrarea si i-o bagat aleia acul drept in in ...ochiul de care ziceam . magarul ! mai bine o viola ca tot vroia aia un tatuaj in forma de pickhamer in zona intima, si deci o avea gata despuiata ...
si electronica !
|
|
|
|

Eu am doua tatuaje..unul micut si unul mare...
sau dupa ce l-ai facut?