Info
x
Tatuare = infectare cu hiv?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 03:33
daca te plictisesti de un tatuaj se poate scoate la laser nu va mai panicati asa tare...ca deodata ce intri intr-un salon de tauaje oameni schimba acul in fata ta......e adevarat ca daca esti neglijent cu tine....pot apare si niste boli....nu stii de unde le ai.........iar tatuajele temporare sunt mult mai daunatoare pielii din cauza ca contine o substanta care afecteaza pilea...sincer nu mai stiu cum se numeste acea substanta dar am vazut un reportaj.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 21:20
De la: coiosul, la data 2008-10-30 03:33:58daca te plictisesti de un tatuaj se poate scoate la laser nu va mai panicati asa tare...ca deodata ce intri intr-un salon de tauaje oameni schimba acul in fata ta......e adevarat ca daca esti neglijent cu tine....pot apare si niste boli....nu stii de unde le ai.........iar tatuajele temporare sunt mult mai daunatoare pielii din cauza ca contine o substanta care afecteaza pilea...sincer nu mai stiu cum se numeste acea substanta dar am vazut un reportaj..... bai coiosule ! substanta aia de care zici se numeste HENA ,si are culoarea maro ! dar afla ca nu afecteaza pielea numai daca insul care-si face tatuajul respectiv sa n-aiba raie ...sifilis ...beri-beri sau alte boli din astea care se pot lua de la fetitele de pe ...centura daca faci sex neprotejat !
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 19:43
I love tattoos
Nu am inca... dar am de gand sa imi fac. Nu ii inteleg pe cei care judeca persoanele cu pierce-uri (am si eu in buric si nas, chiar si bunicii mele ii plac) si tatuaje. mie mi se par frumoase, mai ales tatuajele: ARTA PE PIELE cui nu-i place sa nu se tatueze, dar sa nu ii judece pe cei care o fac.iar cu privire la hiv, nu cred ca ai sanse prea mari sa te infectezi daca te duci la un salon autorizat si curat. ai mai multe sanse sa iei boli la dentist sau la spital. |
|
alincaba 138 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 18:14
tatuaju nu aduce cu el hiv`u.. si alte chesti urate...:).. eu zic ca toti cei care au zis impotriva tatuajelor.. ar vrea ei sa isi faca unul.. dar li frica sau sunt complexati sau nu au curajul.......... fetitzelorrrrrrrrrrrrrrrr:)
Eu am primul tatuaj de 7 ani!!!!!!!si culmea... nu m`am pliktisit.. ce ciudat ha?:) ... Fiecare isi face tatuajele in functie de personalitate si caracter..... binenteles.. un manelist isi face un tatuaj gen inima sau gen cine stie ce penalitate de`a lor.. .. un rocker isi face cine stie ce chesti infioratoare.. so ce aveti frate cu ei ?.. lasa-ti sa se tatueze ca nu pe pielea voastra se tatueaza si nu voi suportati durerea.....!.. Tatuajul e o chestie normala... atat k poate fi foarte penala.. sau poate fi ok sau f tare...!.. si inca ceva.. pt ala ce o zis ca cum ii sa faca dragoste cu una cu chesti cercei si chesti in zone care nici nu se gandeste./.. itzi zik eu frateeeeeeee e betonnnnnnn:) so.. ia`tzi nevasta si dute cu ea la gaurit! si vezi cebine o sa fie.. :) pt restul.. o zi frumoasa`..:) |
|
florinblond 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 15:22
sa inteleg ca domnia ta nu te machezi? putin credibil.
|
|
Fosta membra 9am.ro 46 mesaje Membru din: 4/11/2008 Oras: Oradea |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 11:29
Multi comunisti pe forumul asta,de la tatuaj nu ti se scoala p..a,i-ti bagi microbi in sange,etc.,pun pariu ca acestia care au ideile astea nu au un tatuaj doar i-si dau cu parerea despre cum ti se scoala p..a,nu am tatuas dar de ciuda acuma o sa-mi fac unul sa vad daca o sa mi se scoale,iar daca o sa mi se scoale, cu cine vorbesc???tatuajul nu-i o problema crica de la care sa mori,mai mult ma pune pe ganduri 500000 de persoane cu hiv din romania pe care nu ii ajuta nimeni sau 5 milioane de romani saraci,sau poate taxa auto care ii o taxa luata cu japca,etc.Ms,
|
|
deeaa4 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 17:56
multi idioti, nu multi comunisti!
habar n-au despre ce e vorba dar vin sa se asigure ca vor ramane in memoria colectiva, si adevarul e ca vor ramane, cand cineva te scoate din minti cu prostia, slabe sanse sa uiti vreodata! in alta parte citeam ca daca iti faci piercinguri microbii patrund pe acolo si in timp carnea din jurul bijuteriei intra in putrefactie si ajungi un fel de mumie vie, banuiesc... in acest caz vai de capul meu ca la cate am am putrezit de mult si am si murit infectata de toate alea! oricine are dreptul de a fi prost dar unii abuzeaza teribil de acest drept! |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 23:12
De la: henry, la data 2008-12-13 11:29:46 Multi comunisti pe forumul asta,de la tatuaj nu ti se scoala p..a,i-ti bagi microbi in sange,etc.,pun pariu ca acestia care au ideile astea nu au un tatuaj doar i-si dau cu parerea despre cum ti se scoala p..a,nu am tatuas dar de ciuda acuma o sa-mi fac unul sa vad daca o sa mi se scoale,iar daca o sa mi se scoale, cu cine vorbesc???tatuajul nu-i o problema crica de la care sa mori,mai mult ma pune pe ganduri 500000 de persoane cu hiv din romania pe care nu ii ajuta nimeni sau 5 milioane de romani saraci,sau poate taxa auto care ii o taxa luata cu japca,etc.Ms, mah pulica ! io-s comunist ,am tatuaj .mi se scoala (si .cam des).am microbi in sange ... atunci , tu cine p**a mea esti ca itzi permitzi sa te legi de noi comunistii de pe forumul asta , pana una alta io vad ca te pozezi cu iapa...i-o si tragi mah pulica ? zoofil nenorocit !
si electronica !
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 76 mesaje Membru din: 18/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 14:24
De la: henry, la data 2008-12-13 11:29:46 Multi comunisti pe forumul asta,de la tatuaj nu ti se scoala p..a,i-ti bagi microbi in sange,etc.,pun pariu ca acestia care au ideile astea nu au un tatuaj doar i-si dau cu parerea despre cum ti se scoala p..a,nu am tatuas dar de ciuda acuma o sa-mi fac unul sa vad daca o sa mi se scoale,iar daca o sa mi se scoale, cu cine vorbesc???tatuajul nu-i o problema crica de la care sa mori,mai mult ma pune pe ganduri 500000 de persoane cu hiv din romania pe care nu ii ajuta nimeni sau 5 milioane de romani saraci,sau poate taxa auto care ii o taxa luata cu japca,etc.Ms, Uite ca si eu sunt o comunista,am ceva tatuaje,dar era vb de altceva. Bai,se scoala si inca cum.Sotul meu este aproape albastru de tatuaje,are 55 ani si inca ce se mai scoala.Asa ca.....dormi copilul,dormi,dar cu gura inchisa. |
|
romeoRHD 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 21:31
fal la un centru specializat si sati desigileze acul in fatza ta ca la doctor
alegel bine ca o sal ai toata viatza si sa nu regretzi apoi io am doua si numi pare rau sa nu bei alcool cafea sau kestii cu cofeeina ,creste tensiunea si vei sangera un pik iar asta nui bine ca scoate culoarea nu afecteaza viatza sexuala . succes |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 11:14
mah pulica !
io-s comunist ,am tatuaj .mi se scoala (si .cam des).am microbi in sange ... atunci , tu cine p**a mea esti ca itzi permitzi sa te legi de noi comunistii de pe forumul asta , pana una alta io vad ca te pozezi cu iapa...i-o si tragi mah pulica ? zoofil nenorocit ! Esti comunist,nu ti se scoala,ai microbi in sange,pun pariu ca ai o femeie gelatinoasa care te indoctrineaza dupa vremea lui Nicu,ai niste copii care ti se par idioti mereu si-ti pare rau ca i-ai facut,probabil tatuajele ti le-ai facut la parnaie cu cauciuc topit, unde ai intrat,din pricina unui scandal cu tovarasii tai de la caminul cultural din sat dupa ce unul ti-a furat munteanca,probabil ai avut si cateva tentative de sinucidere dupa ce te-au impartit '' colegii de camera'' in baie, pe rand sau poate chiar ''posta'',vorbesti cu mah si cu bah fiindca asa te-a obisnuit mata,strigandu-te prin casa.Apropo mata ce face?''Azazel: cu iapa...i-o si tragi mah pulica ?''Da,i-am tras-o cand u erai la piata sa-ti iei morcovi,dar esti rau de ce o faci pe maicata care ''te-a crescut'',iapa?nu ii frumos,dar oricum nu esti recunoscator ca i-am tras-o si femeii tale care ii cam scarboasa,ti-am facut un serviciu si tu nu esti domn.P.S.Sa-mi dai apel pe fix ca te sun si sa nu uit i-ti dedic o melodie:Parazitii-Da,da,sa sugi p..a de ziua ta!!! Pace. |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 11:16
Azazel:mah pulica !
io-s comunist ,am tatuaj .mi se scoala (si .cam des).am microbi in sange ... atunci , tu cine p**a mea esti ca itzi permitzi sa te legi de noi comunistii de pe forumul asta , pana una alta io vad ca te pozezi cu iapa...i-o si tragi mah pulica ? zoofil nenorocit ! Henry: Esti comunist,nu ti se scoala,ai microbi in sange,pun pariu ca ai o femeie gelatinoasa care te indoctrineaza dupa vremea lui Nicu,ai niste copii care ti se par idioti mereu si-ti pare rau ca i-ai facut,probabil tatuajele ti le-ai facut la parnaie cu cauciuc topit, unde ai intrat,din pricina unui scandal cu tovarasii tai de la caminul cultural din sat dupa ce unul ti-a furat munteanca,probabil ai avut si cateva tentative de sinucidere dupa ce te-au impartit '' colegii de camera'' in baie, pe rand sau poate chiar ''posta'',vorbesti cu mah si cu bah fiindca asa te-a obisnuit mata,strigandu-te prin casa.Apropo mata ce face?''Azazel: cu iapa...i-o si tragi mah pulica ?''Da,i-am tras-o cand u erai la piata sa-ti iei morcovi,dar esti rau de ce o faci pe maicata care ''te-a |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 11:25
De la: AZAZEL, la data 2008-12-13 23:12:00De la: henry, la data 2008-12-13 11:29:46 Multi comunisti pe forumul asta,de la tatuaj nu ti se scoala p..a,i-ti bagi microbi in sange,etc.,pun pariu ca acestia care au ideile astea nu au un tatuaj doar i-si dau cu parerea despre cum ti se scoala p..a,nu am tatuas dar de ciuda acuma o sa-mi fac unul sa vad daca o sa mi se scoale,iar daca o sa mi se scoale, cu cine vorbesc???tatuajul nu-i o problema crica de la care sa mori,mai mult ma pune pe ganduri 500000 de persoane cu hiv din romania pe care nu ii ajuta nimeni sau 5 milioane de romani saraci,sau poate taxa auto care ii o taxa luata cu japca,etc.Ms, |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 11:25
De la: AZAZEL, la data 2008-12-13 23:12:00De la: henry, la data 2008-12-13 11:29:46 Multi comunisti pe forumul asta,de la tatuaj nu ti se scoala p..a,i-ti bagi microbi in sange,etc.,pun pariu ca acestia care au ideile astea nu au un tatuaj doar i-si dau cu parerea despre cum ti se scoala p..a,nu am tatuas dar de ciuda acuma o sa-mi fac unul sa vad daca o sa mi se scoale,iar daca o sa mi se scoale, cu cine vorbesc???tatuajul nu-i o problema crica de la care sa mori,mai mult ma pune pe ganduri 500000 de persoane cu hiv din romania pe care nu ii ajuta nimeni sau 5 milioane de romani saraci,sau poate taxa auto care ii o taxa luata cu japca,etc.Ms, Esti comunist,nu ti se scoala,ai microbi in sange,pun pariu ca ai o femeie gelatinoasa care te indoctrineaza dupa vremea lui Nicu,ai niste copii care ti se par idioti mereu si-ti pare rau ca i-ai facut,probabil tatuajele ti le-ai facut la parnaie cu cauciuc topit, unde ai intrat,din pricina unui scandal cu tovarasii tai de la caminul cultural din sat dupa ce unul ti-a furat munteanca,probabil ai avut si cateva tentative de sinucidere dupa ce te-au impartit '' colegii de camera'' in baie, pe rand sau poate chiar ''posta'',vorbesti cu mah si cu bah fiindca asa te-a obisnuit mata,strigandu-te prin casa.Apropo mata ce face?''Azazel: cu iapa...i-o si tragi mah pulica ?''Da,i-am tras-o cand u erai la piata sa-ti iei morcovi,dar esti rau de ce o faci pe maicata care ''te-a crescut'',iapa?nu ii frumos,dar oricum nu esti recunoscator ca i-am tras-o si femeii tale care ii cam scarboasa,ti-am facut un serviciu si tu nu esti domn.P.S.Sa-mi dai apel pe fix ca te sun si sa nu uit i-ti dedic o melodie:Parazitii-Da,da,sa sugi p..a de ziua ta!!! Pace. |
|
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 11:26
De la: AZAZEL, la data 2008-12-13 23:12:00De la: henry, la data 2008-12-13 11:29:46 Multi comunisti pe forumul asta,de la tatuaj nu ti se scoala p..a,i-ti bagi microbi in sange,etc.,pun pariu ca acestia care au ideile astea nu au un tatuaj doar i-si dau cu parerea despre cum ti se scoala p..a,nu am tatuas dar de ciuda acuma o sa-mi fac unul sa vad daca o sa mi se scoale,iar daca o sa mi se scoale, cu cine vorbesc???tatuajul nu-i o problema crica de la care sa mori,mai mult ma pune pe ganduri 500000 de persoane cu hiv din romania pe care nu ii ajuta nimeni sau 5 milioane de romani saraci,sau poate taxa auto care ii o taxa luata cu japca,etc.Ms, Esti comunist,nu ti se scoala,ai microbi in sange,pun pariu ca ai o femeie gelatinoasa care te indoctrineaza dupa vremea lui Nicu,ai niste copii care ti se par idioti mereu si-ti pare rau ca i-ai facut,probabil tatuajele ti le-ai facut la parnaie cu cauciuc topit, unde ai intrat,din pricina unui scandal cu tovarasii tai de la caminul cultural din sat dupa ce unul ti-a furat munteanca,probabil ai avut si cateva tentative de sinucidere dupa ce te-au impartit '' colegii de camera'' in baie, pe rand sau poate chiar ''posta'',vorbesti cu mah si cu bah fiindca asa te-a obisnuit mata,strigandu-te prin casa.Apropo mata ce face?''Azazel: cu iapa...i-o si tragi mah pulica ?''Da,i-am tras-o cand u erai la piata sa-ti iei morcovi,dar esti rau de ce o faci pe maicata care ''te-a crescut'',iapa?nu ii frumos,dar oricum nu esti recunoscator ca i-am tras-o si femeii tale care ii cam scarboasa,ti-am facut un serviciu si tu nu esti domn.P.S.Sa-mi dai apel pe fix ca te sun si sa nu uit i-ti dedic o melodie:Parazitii-Da,da,sa sugi p..a de ziua ta!!! Pace. |
|
marinia2ro 4 mesaje Membru din: 5/11/2008 |
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 21:47
cu cine am avut chef, ce importanta are?
mie mama mi-a zis ca fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor ele, cica a citit ea intr-o carte, asa ca .... Deeaa4, Nu mama ta a spus asta, ci Ehrhardt Ute ....
|
|
vlad16_ro 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 15:46
De la: lasciva1, la data 2008-08-18 13:10:04 tatuajul reduce rezistenta organismului si capacitatea sexuala,acele introduc in organism miliarde de noi microbi.Cei care sufera de sfurtare poarta cercei in urechi,omul trebuie sa fie cit mai natural.La fel cu implanturile de silicoane si alte bazaconii,orice taietura provocata involuntar sau voluntar aduce noi infectii in organismul uman cu toate asa zisele sterilizari,numai in cazuri de extrema urgenta trebuie apelat la chirurgie,cu toate masurile de sterilizare microbii patrund in organism .Pe linga acest pericol imaginativa cum este sa te asimilezi cu un porc caruia iau pus belciug in nas sa nu mai rime,cu o vaca care a fost tatuata sa se deosebeasca de una stearpa etc.Omul,femeia este mai frumos cu cit este mai natural,daca-si baga obiecte prin piele ,locul pe unde acestea patrund intra treptat in putrefactie,provoaca un aspect de ceva infect si murdar.Totul depinde de starea psihica a individului. Lasciva1 draga, nu trebuia sa vad si poza ca sa-mi dau seama ca esti blonda. Te rog la afirmatiile de mai sus, sa notezi si un link de pe o sursa de incredere care sa ateste. In plus, daca omul e mai frumos cat mai natural....de ce te vopsesti pe fata in fiecare zi cu cosmeticele tale? (si presupun ca si pe par). Crezi ca fardurile nu iti intra in organism? Pe langa asta, nu cred ca sunt naturale! In schimb, tusurile de tatuaj sunt naturale. |
|
ignaalexandru 2 mesaje Membru din: 8/12/2008 |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 17:34
De la: adryan_romanu, la data 2008-07-30 10:37:58Ia-ti unul temporar si gata, ca oricum e posibil sa te plictisesti dupa o perioada. eu zic ca merita daca asta vrei cu adevarat si eu miam inceput unul acuma recent de 2 zile si sunt chiar bucuros
|
|
Black_Soul 1 mesaj Membru din: 22/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 19:04
@Unkle:
parca tu ai intrebat primul...gandeste-te la un tatuaj care iti place mult si fa-l. simplu eu mi-am dorit multi ani sa am unul. intamplarea a fost sa ajung prin 2000, in Mexic. era un salon de tatuaje, curat cum nici la noi in spitale nu vezi. manusi, totul steril..etc acum, am tatuaj. ma simt f bine fizic/psihic in plus, in fiecare an imi fac TOATE analizele, crede-ma sunt ok. asa ca fa-ti si tu unul!@ lasciva1: esti blonda..mult prea blonda:d ca sa te convingi, poti incerca cu mine sa vezi k nu a redus nicio capacitate
|
|
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 14:03
Cine stie prin centur,pe la Romana,Universitate un salon de tatuaje?
|
|
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 21:44
De la: Alexa62, la data 2008-12-19 14:03:56Cine stie prin centur,pe la Romana,Universitate un salon de tatuaje? cobori in subteran ...te duci drept inainte si la stanga dai de un WC public.sefa de acolo e prietena mea...ii zici aleia ca te-a trimis azazel si ...ala esti te face aia cu un tatuaj ca ...sughitzi trei zile ...
si electronica !
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:55
De la: AZAZEL, la data 2008-12-19 21:44:48De la: Alexa62, la data 2008-12-19 14:03:56Cine stie prin centur,pe la Romana,Universitate un salon de tatuaje? nebunaticule,tu ai incercat! si cum te-ai oprit din sughit? |
|
deeaa4 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 18:26
De la: marinia2ro, la data 2008-12-16 21:47:00cu cine am avut chef, ce importanta are? apreciez cultura la un om, dar nu e nevoie sa imi scoata nimeni ochii cu ea. si daca citeai fraza cum trebuie, aflai ca nu mama a zis, ci MI-A zis ca a citit ea... |
|
eross_ahlastair 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 11:11
Fratilor , ce e cu toata nebunia asta? De 5 luni tot dezbateti acelasi subiect si toata lumea are raspunsuri care mai de care. Eu personal am 4 tatuaje din care ultimile 2 le-am facut in decursul acestui an. Poti lua sida facand un tatuaj? Poti lua sida la un contact neprotejat ? LOGIC !!!
Dar poti sa te si protejezi. Cum? Ducandu-te la un salon specializat unde se folosesc ace de unica folosinta , pe care artistul le desface in fata ta , unde ai siguranta ca restul uneltelor folosite (ex. pistolul de tatuat) au fost in prealabil sterilizate. Acum daca unul din voi vrea sa se convinga , e invitatul meu . Pe Ion Brezoianu nr 44 (mai precis in rondul Walter Maracineanu) se afla Industrial Tattoo. Putei baga capul in camera lor de strerilizare , in sala de tatuat , oriunde vreti voi si va asigur ca o sa ajungeti la aceeasi concluzie ca si baietii de la sanepid: Impecabil !!! Multumesc , toate bune! |
|
aftanaki 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 18:13
frate sa fim seriosi ...asta cu nevasta mai inteleg... da ce treaba au cunostintele tale cu corpul tau?????mai ales cu deciziile tale???
maine ,poimaine o sa iti spuna si cati copii sa facii...nu stiu ce sa-ti zic dar MULTA BAFTAAAA
|
|
legea_tennis 53 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 12:12
De la: deeaa4, la data 2008-12-13 17:56:24multi idioti, nu multi comunisti! haideti ca deja vad ca sunt 2 tabere aici. .sa va zic un singur lucru. .nu ma puteti acuza de prostie cominsim si alte chestii. .una la mana.. .zona tatuata si zona gaurita poate sa se infecteze. .am vazut o fata de la modeling si-a dat gaura in buric si dupa 2 luni ear sa moara facuse infectie. .en fini. .si 2 la mana. .animalele au tot soiul de chestii bagate in ele pt deosebire. .si daca v-ati uitat vreodata pe discovery chanel ati fi observat ca oamenii primitivi din pesteri aveau bagata belciuge si aveau tatatuaje pe ei ..deci ce facem ..? progresam sau regresam? va rog sa nu-mi sariti in cap. .dar generatia noastra merge spre progres ..sec XXI nu ne intoarcem la primitivism. .apoi. .spune-mi mie ca ai vazut un am important in tzara asta cu pierce si tatuaje. .nu ma refer la oameni bogati. .ca te pishi pe ei. .oameni importanti senatori deputati ministrii print regele mihai, profesori universitari doctori, ingineri. .etc. .? tatuajele si pierce sunt pt clasa de jos. .ce sa faca si ei ca sa iasa in evidenta. .invatati munciti puneti-va capul la treaba si veti iesii in evidenta. .faceti un sport faceti ceva. .daca imi sariti in cap va sparg. .trebuie sa fiti prea tonti sa nu vedeti adevarul din vorbele mele. .nu ma refer la tzaranii de fotbalisti.astia nu sunt exemple de urmat ..eu unul nu dau 2 bani pe jegurile astea.. mai ales alde mutu un drogat un sifilitic un curvar si un tzaran de langa ploiesti. . |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:15
De la: legea_tennis, la data 2008-12-31 12:12:27De la: deeaa4, la data 2008-12-13 17:56:24multi idioti, nu multi comunisti! ...si ce mon cher daca o parte din noi vrem sa fim primitivi? care este pb ta? tu cu ce ai iesit in evidenta? pt ca daca erai un afacerist,un tip super ocupat cu alte pb,nu mai aveai timp s nici interes sa stai pe site si sa-ti dai cu parerea.daca erai muncit si iesit in fata cu altele,nu te oboseai sa raspunzi pe aici . ete na,iaca ca a aparut lupul moralist! |
|
Florin_bacalu 88 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 15:10
HAAAAAAAAAAHAHAHA ce-aveti fratilor...tatuajele se fac de cad lumea....iar pentru lasciva sau cum o cheama pe tanti care vorbeste sa nu doarma, trebuie sa ii comunic ca mi-am pus pirce in spranceana si mi-o putrezit ochiu...iar tatuaje vreau sa-mi fac ca saraca mea prietena nu mai tine pasul cu mine la pat,,,trebuie sa fac ceva sa mia scad din potentza :) noroc si hai la salon cu voi nu mai stati netatuati...o viatza avem.... :)) nu garanteaza nimeni ca traiesc si maine din alte 20394820394820 de motive......ciao.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 19:52
Legea tennis
Un om are muuulte mijloace de a-si imbunatati imaginea (in ochii lui, in ochii altora): sa se mentina sanatos (dieta, somn), sa faca un sport, sa fie mai responsabil, sa fie mai atent cu cei din jur...etc. Tatuajul? Hmmm... Am urcat in lift cu un nene..albastru. Copilasul meu il privea sever. La un moment dat al meu a izbucnit:" De ce ai "asta" pe maini!! E urat! Esti foarte urat.. cu morti pe tine.." La un moment dat tot trebuia sa afle de undeva Despre semnificatia tatuajelor. Tatuarea este o practica atat de comuna incat putini se intreaba de unde a aparut si cu ce scop. Alaturi de pictarea corpului, piercing, taierea pielii.. tatuare a fost utilizata in ritualuri de trecere, de fertilitate, de vindecare... In multe culturi, cel care tatua era saman sau vrajitor. Raspandirea crestinismului a dus la eradicarea acestor practici in multe zone. Pana de curand! De ce? Exista o legatura intre practicile de scarificare (=taierea pielii, automutilare), tatuare si practici oculte! Puteti sa ma contraziceti, dar inainte, macar de curiozitate, ar fi bine sa cititi despre tatuare.. Alt lucru care merita mentionat (repet ideile lui Tennis..): tatuajul a fost initial raspandit intre puscariasi si criminali (functie simbolica, asociat cu criminalitatea, cu rebeliunea, semnul stigmatizarii sociale) In plus: "According to the American Society of Dermatological surgery, over 50% of everyone receiving a tattoo wants it removed" (pentru cei curiosi: dati un search "to tattoo or not to tattoo") |
|
horvath_liviu 7 mesaje Membru din: 1/01/2009 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:19
Lasciva1 cred ca aberezi fara rost...eu mi-am facut un tatuaj pe abdomen la 18 ani si nu am simtit lipsa apetitului sexual si nici nu mi-a putrezit nici macar un mm de piele,cret ca tre sa mai citesti un pic inainte sa te lansezi oficial in aberatii.Arta tatuajelor dateaza de cand omul si planeta,si daca un tatuaj te ajuta sa iti depasesti frustrarile personale nu vad de ce nu??...nu sustin gaurirea la extrem a corpului sau pictarea maxima ,dau dreptate ideii ca te vei satura de orice truc pt. atentie dar tot odata te vei maturiza ,cam asta e motivul pt care te saturi...cat despre infectarea cu HIV cred ca persoana careisi face aceste griji ar trebui sa se informeze despre acest virus si nu despre tatuaje in sine...la fel de bine poti lua HIV si la un vaccin,sex,etc.Din moment ce medicina a anuntat ca primul pas e folosirea instrumentelor sterile,daca vrei un tatuaj mergi la un salon decent, nu la vecinul din bloc,asigurate ca acul e steril iti recomand sa iti cumperi tu unul costa intre 10 si 20 de euro...
|
|
|
|

cui nu-i place sa nu se tatueze, dar sa nu ii judece pe cei care o fac.
eu zic ca merita daca asta vrei cu adevarat si eu miam inceput unul acuma recent de 2 zile si sunt chiar bucuros
in plus, in fiecare an imi fac TOATE analizele, crede-ma sunt ok. asa ca
fa-ti si tu unul!