Info
x
Legile danciu ale ereditatii
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 25/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iulie 2008, ora 20:21
Mai toti romanii considera ca descoperirile importante din biologie-genetica se pot face numai in marile laboratoare de cercetari bine dotate,din tarile foarte dezvoltate.Ei bine, nu este asa.Eu am dovedit ca si in Romania de azi se pot face descoperiri de exceptie ,cum sunt cele patru noi legi ale ereditatii,postate pe www.prodanciu.ro ,si care pot fi usor intelese si folositoare multor oameni,in special cuplurilor ce vor sa aduca pe lume copii sanatosi.
|
|
mihaid1977 58 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Iulie 2008, ora 21:22
oricum , felicitari pt cazul in care se vor confirma insa.....sunt de tot rasul, adica, cum, femeia se reproduce pe ea insasi numai cand e satula de viata??? si, am vazut familii care au numai fete..... cum se explica??? numai baieti de la 5 in sus foarte rar........dar 5-6 fete se vad destul de des |
|
tiberiu123 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 August 2008, ora 16:53
Nu le-am citit .Chiar sunt interesat ce Darwin mai avem pe lanoi.Sau mai bine spus Murphy?
Cati ani are autorul?Presupun ca este serios
|
|
costelino1967 89 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Braila |
Postat pe: 6 August 2008, ora 07:28
Eu nu cred ca poate exista o metoda prin care sa procreezi numai fete sau baieti. Exista oare un studiu care sa ne invete stiintific asa ceva ?
a fi sau a nu fi
|
|
mihaid1977 58 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 August 2008, ora 03:55
da, cred ca stilul de viata are un rol hotarator in determinarea sexului unui copil pe care il va avea un anume cuplu.........
toate lucrurile care ne inconjoara au o oarece influenta asupra vietii noastre...... cred ca mai este un factor care nu este luat in seama: nivelul de activitate fizica zilnica al barbatului care participa la coneptie |

Cati ani are autorul?Presupun ca este serios