Info
x
Nasa a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani
|
JD 20 mesaje Membru din: 26/12/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 01:48
Prima transformare genetica este mentionata in Biblie, la capitolul 6.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 01:54
De la: JD, la data 2009-12-27 01:48:00Prima transformare genetica este mentionata in Biblie, la capitolul 6. Emile, nu po�i lua Biblia ca etalon! Nu spun c� nu-s lucruri bune de �nv��at din ea...dar sunt alte religii mai vechi care...ne mai spun c�te ceva...care �i "scap�" Bibliei. P�rerea mea... Apropos...tu ai citit topicul lui Mytcor??? "religia mileniului III"?! pe mine m-a pus pe g�nduri....
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 02:03
A� mai sta la pove�ti dar este t�rziu, mi-e somn...�i diminea�� m� trezesc devreme!
A�a c�...Noapte bun� �i somn u�or v� doresc...eu merg la
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 13:20
De la: Dorulet, la data 2009-12-27 01:54:21... si pe mine pe ras ...!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 13:25
Diferenta de culoare la rasele de oameni a fost explicata prin diferenta de conditii climatice, zone geografice.
CERT urmele lasate pe pamant la un moment istoric cand stiinta era mult subdezvoltata pe pamant . Experientele incercate si esuate in scurt timp de la lansare. Readaptarea oamenilor a dat gres in anii '70... Dar este Craciun... Suntem la un pas de cumpana anilor. UN AN NOU MAI BUN SI CU MAI MULTE REALIZARI. UN AN NOU CU MULTA, MULTA SANATATE
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 13:45
De la: Dorinel, la data 2009-12-27 13:20:24De la: Dorulet, la data 2009-12-27 01:54:21... si pe mine pe ras ...! S-ar putea s� fie legend�; s-ar putea s� fie scorneal�...�i la fel de bine s-ar putea, s� fie �i ceva adev�r la mijloc! Nu �tiu...a fost ptr. prima dat� c�nd am auzit de toate t�bli�ele alea... Nu pot �n momentul de fa�� s� emit o p�rere pertinent�....sigur�, de adev�rat sau fals!
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 13:49
De la: 9am178850, la data 2009-12-27 13:25:09Diferenta de culoare la rasele de oameni a fost explicata prin diferenta de conditii climatice, zone geografice. Chestia asta cu "explica�ia" conform c�reia fizionomia �i culoarea specific� pe care o au oamenii, se datoreaz� condi�iilor climatice �i a mediului �n care tr�ie�ti...este de tot r�sul...chiar penibil� dup� p�rerea mea! LA MUL�I ANI !!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:24
De la: JD, la data 2009-12-27 01:48:00Prima transformare genetica este mentionata in Biblie, la capitolul 6.IOANE,INCEARCA MACAR IN NOUL AN SA ARZI MIZERIA DIN SUFLET SI BIBLIA DIN BIBLIOTECA,ESTE O RUGAMINTE- - LA MULTI ANI !!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
|
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:24
De la: Dorulet, la data 2009-12-27 13:49:38De la: 9am178850, la data 2009-12-27 13:25:09Diferenta de culoare la rasele de oameni a fost explicata prin diferenta de conditii climatice, zone geografice. FELICITARI
|
|
9am044282 21 mesaje Membru din: 4/05/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:54
De la: Dorinel, la data 2009-12-27 01:44:19De la: JD, la data 2009-12-26 20:22:31Haideti la genetica!Daca intrebi un om religios ... o sa-ti spuna ca toti suntem umasii unei perechi ''initiale''... bineinteles (sau nu, zic eu !!!), alba ... |
|
9am044282 21 mesaje Membru din: 4/05/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 17:01
.....Despre ceea ce nu stim ,nu putem afirma ca nu exista!....Poate ca unele tehnologii superioare pot detecta existenta extraterestilor...Consider ca deocamdata nu e recomandabil sa se cunoasca,la nivelul maselor largi de oameni ,tot ceea ce se descopera in stiinta,deoarece suntem la niveluri foarte diferite de intelegere si cunoastere,noi oamenii....
|
|
9am173488 8 mesaje Membru din: 19/11/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 17:48
mai nenicule cand bei prea mult mergi la culcare,nu mai postezi pe forum.
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 17:55
De la: 9am173488, la data 2009-12-27 17:48:07 dac� nu mai vin vreo trei in�i s�-i spun� asta...tot degeaba...
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 17:57
De la: 9am173488, la data 2009-12-27 17:48:07D'AIA AI POSTAT TALICA NUMA' PATRU MESAJE,C'AI FOST TREAZ MAI MEREU, N'ASA ???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
lime 37 mesaje Membru din: 27/12/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 17:59
Fetelor, fetelor
Voi sinteti de vina! Si am si dovezi! |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:02
De la: lime, la data 2009-12-27 17:59:26Fetelor, fetelorBA TE-AI DAT PE INVERS,AI DE GRIJA CA IL CHEM PE VASILE SA TE REZOLVE
Albert Einstein
|
|
helios_asd 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 14:39
Cred ca ai glumit nu ?????? Omg... Unde dracu` cititi asemenea lucruri... ????
Voi nu stiti pe ce planeta traiti si aveti pretentia ca sunteti cunosatori de istorie , fizica , astronomie , biologie , chimie , filozofie... Veniti cu niste teorii care umbresc inteligenta umana . Raporteaza abuz de limbaj |
|
ClownTheRipper 24 mesaje Membru din: 29/01/2010 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 14:42
De la: helios_asd, la data 2010-01-29 14:39:55 Cred ca ai glumit nu ?????? Omg... Unde dracu` cititi asemenea lucruri... ????M-ati chemat? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Roman |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 02:37
De la: laurakidgirlie, la data 2008-07-25 16:57:10nu pot sa cred...oamenii astia isi bat joc de noi si ne lasa sa ramanem mirati doar cand vedem vreun 0ZN. NU E CORECT... Ba este fff.... CORECT ! Crezi ca le pasa astora de PROSTIME, ca a pasat vreodata vreunei oranduiri !? Da' poate ca omuletii au si vreun wisichi sau vreo palink mai valabila kp la noi si sa vezi nenik chiolhane cu familia Buci sa ! Fac ei rosu-n gat de noi, hai sa fim seriosi ! Luati-va gandul si intelegeti ca VIATA ASTA DACA N-O TRAIESTI PRECUM NE INVATA HRISTOS DEVINE O DRAMA mare, mareeeeeeee, iar ce-i rau in toata chestia asta este faptul ca, pierzandu-ne vremea cu chestii LIMPEZI, DIN START (cum este cea cu relatia cu omuletii, privita prin prisma precizarilor facute de mine aici), deci, FACAND ALTCEVA DECAT CEEA CE AR TREBUIE SA FACEM ne pierdem pentru faptele mantuitoare, singurele in masura sa ne faca fericiti. Insa sigur NU AICI si NU DE TOT ! Povestea reancarnarii au dat-o la spate popii ortodocsi (si nu numai ei !) k sa ne poata prosti mai bine, sa ne faca sa avem sentimentul ca asta (viata asta, adik) este UNIK SANSA, astfel putand sa ceara de fiecare data tariful maxim (nu vb de marii duhovnici sau de cei care chiar propovaduiesc cum se cuvine invatatura !) Eiiiiiiii, mon cher, o sa spui acum "uite, alt nebun, ce spun eu si ce zice el !?", insa daca vei zabovi putin, cu rabdare, vei vedea ca se leaga lucrurile, exact cum spun aici... Iar k sa imi pierd o singura clipa ce m-ar apropia de MANTUIRE, asa nuuuuu, cat despre INTELEGERE/PATRUNDEREA IN NECUNOSCUT, aici iar se leaga, cum ziceam, deoarece fara LUMINARE de la DUHUL SFANT nici o vama a necunoscutului nu este cu putinta de trecut. Deci: oricum o dam, ajungem mereu la Duhul Sfant si la Dumnezeire ("Fara mine nu veti putea face nimic", intelese cum se cuvine aceste vorbe ne pot aduce intelepciune si, cu asta, LINISTEA si FERICIREA de care ne impiedicam cu totii numai ca n-o vedem de... ochi !) PS: Nu sunt nici preot (ortodox sau apartinator de alt cult), nici calugar, nici neoprotestant (mereu sunt intrebat in urma unor astfel de intalniri virtuale !!!), sunt doar un suflet indoit de greseli care a inteles cea mai de pret aici, in forma asta de vietuire (n-am spus intamplator asa !), este INTELEPCIUNEA de a urma C�ilor Domnului si de a cauta MANTUIREA cu fiecare respiratie, si noaptea in somn... Daca ati sti/intelege CAT ESTE DE SIMPLU sa faci asta, chiar si in cloaca de-acum, v-ati minuna, ati umbla vorbind singuri pe drum ! Credeti-ma !!! Incercati, cu ravna, cu multa dragoste si, mai ales, CU SINCERITATE MAXIMA, si o sa-mi dati apoi dreptate :) Aaaaaaaaa, apropo de framantarea dumitale, inca ceva: bun, NU E CORECT CU OMULETII, OK... Dar CINE/CAND te-a intrebat vreodata cand s-a intors lumea pe dos, ca la mine inca n-a batut nimeni la usa ptr. asa ceva !? Te intreaba astia, ciocoii nostri care ne-au lasat cu tara NUMAI PE HARTA, te-au intrebat anticristii astia, acum, daca vrei sa crapi !? Nici pe mine, nici pe poporul meu !!! Vezi... Raporteaza abuz de limbaj
moroshanu62
|
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Roman |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 02:52
De la: tnicuro, la data 2008-08-02 14:11:44Talmes balmes.Adevarul e dincolo de noi,credeti ca vi se va spune adevarul vreodata CINE sa spuna ADEVARUL !? CARE "Adevar", in contextul in care, cum mai spuneam p-aici, chiar la tema asta, in contextul in care, spuneam, hotarul necunoscutului NU ESTE POSIBIL DE TRECUT FARA LUMINARE DE LA DUHUL SFANT !!!? "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata", da nu spuse de popi nemernici pusi numai sa ne ia banii pe... prostie, ci analizate profund... Ei, cn facem !? Ne-nvartim "precum cateaua in jurul cozii", cum spunea proful meu de logica de la scolile cele inalte Altfel, mi-a placut mult sinteza dumitale, a fost o placere sa o lecturez, MULTUMESC
Raporteaza abuz de limbaj
moroshanu62
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:14
Eu am senzatia ca din 1947 se stie sigur si au si un aparat. Oricum sint niste emisiuni in car se spune ca din anii 50 deja s-a intrat in contact cu fiinte din astea. Dar parerea mea e ca nu prea stau la discutii prea mult.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 00:26
De la: ticutafta, la data 2009-08-10 10:50:22De la: Bi_anca, la data 2009-08-10 03:27:01ce spui tu marie de ochi facuti pe forum???eu vorbesc de lucruri din acestea de cel putin zece aniDe la: ticutafta, la data 2009-08-10 00:40:32ahahaha,v-am spus eu ca nu-i lucru de joaca cu americanii astia Iar eu de 35 de ani. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 00:37
De la: nscgbrl, la data 2009-08-10 21:54:39Ceea ce in general se DORESTE a se crede despre CIVILIZATIILE EXTRATERESTRE este de fapt cam ceea ce dorim NOI sa credem.Un adevar spune asa:''Acum aprox. 17000 de ani, a avut loc a 3-a MARE NENOROCIRE.Cei ce s-au intors din stele au pornit urgia impotriva celor de acasa.Totul s-a terminat repede astfel ca MARELE IMPERIU MU S-A SFARSIT!!! Nu se stie cine a invins, cert este ca CEI CARE AU VENIT DIN STELE AU PLECAT! Mai exista aproape 65 de ADEVARURI! O parte din ele se afla in LUCRARI SACRE SCRISE ALE MARII SEMINTII UMANE, ALTELE SUNT OPERA ALTOR FORME DE VIATA! Toate sunt urme care sa ne arate DRUMUL! NOI nu avem deocamdata ochii deschisi! MARE PACAT.Apropo, de curiozitate cauta date despre ''istoria lumii'' alcatuita de anticul BRESUS [BEROSO] si care cuprinde date si ADEVARURI pentru o perioada de -atentie- 80000 de ani!!! Si pacat ca oameni cu astfel de informatii posteaza atit de putin. Sau e ceva de....moment.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 00:48
Am gasit materialul asta undeva,nu mai stiu unde :
""Istoria civilizatiei pe aces pamant incepe in urma cu 500 milioane de ani. Planeta noastra este o samanta stelara pe care au sosit forme de viata extreme de peste tot. Aceste forme s-au combinat si au generat noi forme de viata apoi au parasit iarasi Pamantul.Fiecare forma de viata care s-a creat a trecut prin 5 nivele de cunoastere. Actualmente noi fiind la nivelul 2. Aproape toate dovezile care vin din trecutul civilizatiilor avansate au fost scoase afara sau au fost ignorate. De exemplu noi avem o conexiune cu Steaua Sirius, despre care se cunosc foarte putine, dar care este eential pentru a intelege conditia noastra prezenta. Cartea lui Robert Temple "Misterele lui Sirius" prezinta urmatoarele: "exista un trib langa Timbuku, in Africa, numit Dogon. Timp de mai mult de 700 de ani, acest trib a detinut informatii" pe care oamenii de stiinta nu le-au descoperit decat cu circa 20 de ani in urca, cand satelitii din spatiu au confirmat aceste lucruri. Dogonii cunosc steaua Sirius in detaliu. Ea este cea mai stralucitoare stea de pe cerul nostru. Este situata la stanga si mai jos de centura lui Orion. Dogonii au spus ca acolo este o alta stea micuta care se roteste in jurul lui Sirius si este facuta din cea mai densa materie din Univers. Aceasta stea efectueaza ciclul de rotare la fiecare 15 ani. Este o stea foarte veche. Pentru ca oamenii de stiinta nu puteau vedea aceasta stea prin telescopul lor, etnografii s-au gandit ca nu este decat o enigma, o mitologie. In 1970 cu telescopul lansat in spatui (Hubble) a gasit o stea pitica alba care se roteste in jurul Siriusu-lui. Ca si cea din "mitul dogonilor" este o stea foarte veche. Un inch - 1 inch = 2,54 cm - patrat din materia acestei stele se estimeaza cu o greutate de aproximativ 900 kg. Orbita stelei a fost calculata la 50,1 ani. Aceasta a fost denumita Sirius B, Sirius A fiind redenumirea primei stele. Cand o echipa de stiinta a vizitat Tribul Dogon, pentru a afla de unde au aceste informatii. Batranii tribului au spus ca o farfurie zburatoare a aterizat. Din aceasta farfurie au aparut fiinte care au facut o gaura mare in pamant care au umplut-o cu apa. -Ocupantii (siriusienii) sunt o rasa de vis, care este legata de mediul acvatic si sunt o versiune evoluata a delfinilor sau a balenelor. Se spune ca traiesc in chiristica si sunt dintr-un sistem solar legat cu al nostru pe o cale psihica. Joaca deasemenea un rol important in ajutoararea Pamantului, dar o fac intr-un mod mai subtil, dupa cum o fac cetaceele in oceanele si marile noastre.- Au sarit in locul facut de ei apoi s-au indreptat de tarm si le-au vorbit oamenilor din tribul Dogon. Le-au spus ca sunt de pe Sirius si le-au relatat multe istorisiri legata de aceasta stea. Dogonii au furnizat si alte informatii incredibile. Ei au avut o imagnatie vizuala a miscarii lui Sirius A si B de pe Pamant pentru perioada dintre 1912 si 1990, culminand cu o imagine exacta a locului unde trebuie sa fie aceasta stea in momentul prezent. Ei detineau de asemenea mari informatii despre planetele din sistemul nostru solar, inculand mai multe lumi. Cum puteau ei sa-si imagineze sau sa stie toate aceste lucruri in amanunt? Urmatoarea informatie pe care au acceptat-o ne-a dus catre Sfinx. Egiptologii spun ca Sfinxul a fost contruit in jurul anului 2500 i.Hr, de faraonul Chephren. In cartea sa din 1916 numita "Le roi de la theocratie pharaonique" matematicianul, filosoful si orientalistul R.A. Schwaller de Lubiez spune: "Noi trebuie sa cunoastem ca o mare civilizatie trebuie sa fie precedat miscarii de apa care au trecut peste Egipt; acest fapt este implicat de existenta Sfinxului sculptat in roca din stancile de la Vest de Giza. Trupul leonin al acestui sfinx, cu exceptia capului, arata semne incontestaile de eroziune acvatica." Un egiptolog numit Anthoug West, dupa ce a citit cartea lui Schwaller in 1972, a decis sa studieze mai bine Sfinxul. El a concluzionat ca surtafata Sfinxul prezinta urme de eroziune ale apei si ale nisipurilor. El a calculat ca Sfinxul a fost supus de cel putin 1000 de ani de eroziune. Desertul Sahara are o vechime de cel putin 7000-9000 de ani, ceea ce inseamna ca Sfinxul trebuie sa dateze cel putin din anul 8000-10 000 i.Hr. Arheologii egipeni nu au avut nimic de spus in legatura cu acest lucru. Dovada este coplesitoare, dar amenintata sa darame conceptele desptre cine a fost pe acest pamant, mai ales ca noi credem ca nimeni nu era mai capabil sa construiasca ceva precum Sfinxul in urma cu 8000-10 000 de ani. Potrivit lui Thot Sfinxul contine dovezi de 5,5 mil. ani de civilizatie pe acesta planeta. In urma cu 5,5 milioane de ani s-a intamplat si s-a rupt intregistrarea memoriei akashice pe Terra. Nici chiar Thot nu stie ce a fost si cum se poate ajunge la inregistrarile anterioare acestui eveniment. "" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 00:50
De la: adakaleh, la data 2010-06-13 00:48:37Am gasit materialul asta undeva,nu mai stiu unde :
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 00:52
Babele nu sint construite de oameni. Se vede clar ca are tuf vulcanic intarit pe ele. Sfinxul, nu stiu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 254 mesaje Membru din: 8/03/2010 Oras: Oradea |
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 07:27
De la: nastasemihail, la data 2010-06-13 00:52:30Babele nu sint construite de oameni. Se vede clar ca are tuf vulcanic intarit pe ele. Sfinxul, nu stiu. da, "are babele", daca a vazut mishu tuful sigur e adus de extraterestri!
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 11:37
De la: adakaleh, la data 2010-06-13 00:48:37Am gasit materialul asta undeva,nu mai stiu unde : Dumnezeu oare stie ? Parca el a creat pamantul acum cateva mii de ani .... Sau a fost alt creator....poate e voba de cel care l-a creat si pe el....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 13:31
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 13:50
Este NASA in haos..?
Decizia presedintelui american Barack Obama de a desfiinta programul NASA Constellation, care planuia inlocuirea actualei flote spatiale a agentiei cu noi tipuri de rachete si navete spatiale, a bulversat Congresul american, conducerea NASA si buna parte a comunitatii stiintifice. In ciuda declaratiilor de presa, oficialii NASA au fost luati prin surprindere de pozitia transanta a lui Obama, care a anuntat luni, 1 februarie, cand a discutat narativele de buget ale agentiei spatiale americane, faptul ca intoarcerea pe Luna nu mai este prioritara pentru SUA. Seful agentiei, Charlie Bolden, este optimist si are planuri marete, promitandu-ne ca, foarte curand, ne vom plimba pe orbita inferioara a Pamantului in excursii spatiale accesibile pentru mii de oameni. Bolden nu are, insa, nicio idee cum se va ajunge aici. Si tocmai aceasta este marea problema a agentiei: lipsa totala de viziune pe termen lung. Prin proiectul Constellation, NASA se lansase intr-un program spatial scump si ambitios; demisia totala a acestuia, la mai bine de 5 ani din momentul in care a fost lansat, si cu o investitie deja consumata de 9 miliarde de dolari - dusi, practic, pe apa sambetei - confirma faptul ca la nivel de management compania are o mare problema. Aici, nu este vorba daca, asa cum declara consilierul lui Bush pe stiinta si tehnologie, Jim Kohlenberge, concedierea lui Constellation este un pas inapoi sau nu (desi, deja foarte multi congresmani si analisti acuza NASA de acest fapt). Avem, in fapt, o recunoastere oficiala a incapacitatii agentiei de a se reforma la nivel tehnologic, de a gasi solutii viabile si ieftine de transport spatial. Prin incurajarea colaborarii cu sectorul privat si prin stimularea companiilor care doresc sa opereze zboruri comerciale (500 de milioane de dolari din bugetul NASA se vor duce in 2011 in aceasta directie), NASA se declara - practic - neputincioasa si infranta. Incapabila sa dezvolte o noua viziune a explorarii spatiale, NASA cerseste ajutorul companiilor private, asteptand de la acestea un miracol pe care agentia nu a fost in stare sa-l produca singura: o tehnologie de propulsie inovatoare si accesibila; in conditiile crizei economice, aspectul financiar al explorarii spatiale devenind prioritar in fata unui presupus (si greu cuantificabil) interes stiintific. Si pana la urma, de ce ne-am intoarce pe Luna? In martie 1966, oficialii NASA raportau in fata Congresului american faptul ca programul Apollo - care urma sa trimita primul om pe Luna - avea sa se desfasoare pe o perioada de 13 ani si sa coste aproximativ 22 de miliarde de dolari. La aceasta suma aveau sa se adauge 28 de miliarde de dolari pentru construirea navetei Apollo, a Modulului de Comanda si a Modulului Lunar. Potrivit profesorului Steve Garber, custodele sectiunii de istorie a site-ului NASA, suma necesara astazi pentru programul Apollo ar fi, echivalata, la nu mai putin de 280 de miliarde de dolari! Desigur, spre deosebire de mijlocul secolului XX, in prezent, inginerii si cercetatorii NASA nu ar mai fi pornit de la zero - chiar si asa, insa, intoarcerea pe Luna ar fi costat peste 100 de miliarde de dolari. Care era, de fapt, scopul acestei uriase investitii? In conditiile recesiunii financiare si a lipsei unei infruntari ideologice mondiale, precum aceea a "fierbintelui" Razboi Rece, care a alimentat, practic, in ciuda cheltuielilor uriase, "cucerirea" spatiului si aselenizarea de acum 40 de ani, intoarcerea pe Luna este lipsita de sens. Miza stiintifica a unui asemenea demers este aproape zero - avem deja toate instrumentele necesare pentru a masura si analiza aproape fiecare fir de praf de pe Selena, iar descoperirile si experimentele care s-ar mai putea face pe satelitul nostru natural nu necesita - neaparat - un echipaj uman. Lunar Crater Observing and Sensing Satellite, misiunea care a bombardat suprafata Lunii anul trecut, descoperind ca in subsolul acesteia se afla depozite de gheata (si, posibil, apa), a costat cateva zeci de milioane de dolari. Cei doi roboti care exploreaza suprafata lui Marte, roverele Spirit si Opportunity se afla deja de 6 ani pe Planeta Rosie si au usurat buzunarele agentiei de "numai" 900 de milioane de dolari. Prin comparatie, 100 de miliarde este o suma cu adevarat colosala - iar unica miza, din acest moment, ar fi de natura tehnologica. Insa, chiar aici NASA a dat gres, Obama acuzand programul Constellation de faptul ca � este in intarziere si lipsit de inovatie �. Avand toate aceste considerente in agenda, este - poate - logica decizia lui Obama de a externaliza explorarea spatiala (cel putin a celei pe distante scurte) din portofoliul NASA si trasarea politicii spatiale pe termen scurt prin apelul la misiuni robotizate (care, pana acum, s-au dovedit ieftine si eficiente). In acelasi timp, insa, miza politicii lui Obama este pe termen lung. In narativele de buget NASA, presedintele american redirectioneaza o suma colosala - 100 de miliarde de dolari pe urmatorii 5 ani - pentru asa-numita "rocket science", stiinta constructiei de rachete. NASA va lua o pauza de la misiunile de rutina cu echipaj uman, precum cele spre Statia Spatiala Internationala, pe care le va lasa in seama parteneriatelor cu companii spatiale private, concentrandu-se asupra cercetarii prototipurilor de noi rachete si a unei noi viziuni asupra tehnologiei spatiale. Asta este pozitia oficiala, o pozitie sprijinita cu entuziasm piaristic de Buzz Aldrin, unul dintre astronautii care au participat la prima aselenizare, care declara pentru USA Today: � Aplaud decizia presedintului de a se concentra asupra transformarii acestor vise in realitate �. Care vise? am putea sa ne intrebam noi. Barack Obama nu a facut decat sa anuleze Constellation, un program (format din doua rachete noi, Ares I si Ares V si naveta Orion), ce se putea dovedi falimentar pentru NASA. Sau nu. Noua directie in care va merge efectiv NASA este complet obscura. De fapt, nici Obama, nici seful agentiei, Bolden, nu au in acest moment vreun plan concret si detaliat pentru dezvoltarea agentiei. Sau a explorarii spatiale, in general. NASA va deveni clientul companiilor spatiale private - carora li s-a lasat sarcina de a performa acolo unde agentia de stat a esuat. Insa, in momentul de fata, nicio astfel de companie nu are vreun buget comparabil cu cel al NASA. Cum va reusi, asadar, sectorul privat sa produca pentru NASA sisteme de propulsie, rachete sau navete si mai bune decat cele ale agentiei spatiale americane, si cu mult mai putini bani? O misiune grea, dar nu imposibila. Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
|
|

pe mine m-a pus pe g�nduri....
mai nenicule cand bei prea mult mergi la culcare,nu mai postezi pe forum.