back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nasa a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 14:04

De la: 9am104796, la data 2009-11-08 13:42:41 In anii 60 la tv.era transmis un serial;EXTRATERESTRI' am fost prodund marcat .peste ani HANGAR 18 din nou .atit timp .cit vor exista fenomene mai mult sau mai putin explicabile omenirea va polemiza .Poate NASA are ceva sau poate vrea sa justifice sumele mari de bani cheltuite.Eu cred cu tarie ca extrateretri exista si momentul de contact cu aceste civilizatii nu a venit .Daca NASA tine secret un anumit obiectiv este de datoria presedintelui sa faca publice documente referitoare la toate evenimentele legate de AREA 51 . ROSSWEL.Daca nu iese fum fara foc asteptam ca aceste civilizatii sa ne contacteze./
daaaa...ne vor contacta de nu mai putem. Sintem de capul nostru, asta e marele adevar. Intarcati definitiv.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 05:26

Ptr a se termina cu toate idioteniile de speculatii, trebuie sa se intre in colabarari internationale in cercetarea si exploatarea spatiului cosmic. Bineinteles si noi, ca tara.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 18:28

Ce. . bine este sa fii sceptic Sigur asteptam mesaje de la omuletii verzi / sa dam mina cu dinsii poate le dam si ceva ;porcina ca este moderna/

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 08:51

sa vina extraterestiiiii....nu mai iei vor mai salva romania din vriia in care a intrat!!Vom ajunge in cei mai negri ani de viata la care nici nu am visat!!!!Saraca tara bogata va plange dupa inpuscatul pentruca tocmai cand am iesit din datorii,la altii nu lea convenit ca ROMANIA a ajuns pe propiile pecioare si putea discuta de la egal la egal cu asa zisele tari puterice dezvoltate din U.E.care isi bat joc de noi si pentru 2 galbeni am ajuns sa le lengem picioarele,am ajuns lingai de ultima spetasi nem vandut tara precum IUDA ISCORIITEANU Taiasca democratiaaaaa...aaaajutooooor!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 11:22

De la: nastasemihail, la data 2009-11-09 05:26:14Ptr a se termina cu toate idioteniile de speculatii, trebuie sa se intre in colabarari internationale in cercetarea si exploatarea spatiului cosmic. Bineinteles si noi, ca tara.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 11:22

De la: 9am045616, la data 2009-11-10 08:51:46 sa vina extraterestiiiii....nu mai iei vor mai salva romania din vriia in care a intrat!!Vom ajunge in cei mai negri ani de viata la care nici nu am visat!!!!Saraca tara bogata va plange dupa inpuscatul pentruca tocmai cand am iesit din datorii,la altii nu lea convenit ca ROMANIA a ajuns pe propiile pecioare si putea discuta de la egal la egal cu asa zisele tari puterice dezvoltate din U.E.care isi bat joc de noi si pentru 2 galbeni am ajuns sa le lengem picioarele,am ajuns lingai de ultima spetasi nem vandut tara precum IUDA ISCORIITEANU Taiasca democratiaaaaa...aaaajutooooor!!!
Nici o sansa nu mai e ptr voi

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 11:23

De la: 9am104796, la data 2009-11-09 18:28:19 Ce. . bine este sa fii sceptic Sigur asteptam mesaje de la omuletii verzi / sa dam mina cu dinsii poate le dam si ceva ;porcina ca este moderna/
Nici o sansa de salvare de pe terra nu mai ai

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 11:24

De la: nastasemihail, la data 2009-11-10 11:22:25
De la: nastasemihail, la data 2009-11-09 05:26:14Ptr a se termina cu toate idioteniile de speculatii, trebuie sa se intre in colabarari internationale in cercetarea si exploatarea spatiului cosmic. Bineinteles si noi, ca tara.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 17:04

DACA NU CREDETI NUMARUL INCREDIBIL DE MARE DE OAMENI CARE AU VAZUT APARATE SI FIINTE NONTERESTRE, POATE CREDETI OFICIALII GOMOSI. CARE SE INDURA DE NOI MURITORII.

"�Extraterestrii exista in realitate�, declara Alan Turner, in varsta de 64 de ani, comandant in retragere al serviciului RAF (Royal Air Force) din Marea Britanie. Englezul sustine ca in 1971 a fost martorul aparitiei unei intregi flote OZN dar ca, pana in prezent, Ministerul britanic al Apararii i-a interzis sa vorbeasca despre acest lucru, anunta mai multe publicatii britanice.

Fostul comandant a condus sistemul radar al RAF timp de 29 de ani si a decis sa rupa tacerea dupa mai multi ani in care i-a fost interzis sa discute despre �asa-numitele� secrete de stat.

�Extraterestrii exista. Toate radarele armatei le-au putut observa navele inca din urma cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, insa, cel mai cutremurator dintre toate. 35 de obiecte zburatoare neidentificate au aparut pe radarele armatei, obiecte identice ca dimensiune care zburau la altitudini cuprinse intre 1000 de metri si 12.000 metri. Nu ne-am putut explica ce anume erau si nici de ce dispareau de pe ecrane, pentru ca in cateva secunde sa apara in acelasi loc. Toti cei prezenti stiau ca nu e vorba de un convoi de avioane militare si exista peste 30 de martori care imi pot sustine declaratiile�, mentioneaza Alan Turner.

Fenomenul inregistrat in acea misterioasa seara de 1971 nu a fost facut public pana in prezent si face parte din categoria dosarelor OZN din Marea Britanie ce urmeaza a fi declasificate. Alan Turner a fost decorat in mai multe randuri, ultima data in 1984, si s-a retras din cadrul armatei in 1995. Declaratiile sale au fost catalogate drept �remarcabile� de catre majoritatea jurnalistilor britanici.

� Ar fi cea mai mare dovada de aroganta sa ne imaginam ca suntem singurele fiinte inteligente din Univers�, a dorit sa concluzioneze acelasi Alan Turner.

Sursa: HeraldTribune"
"

SI UN INALT OFITER UCRAINEAN SAU RUS, CARE ORICUM AU INTINDERE DE OBSERVATIE F MARE, SPUNEA JOVIAL CA "APARITIILE NU SINT UMANE, SI EXTRATERESTRII EXISTA, SINT REALE MAJORITATEA APARITIILOR, TEHNICA LOR E F AVANSATA".

donvasi62

25 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 14:48

va sugerez sa vedeti filmul Ancient Aliens il gasiti pe strong,deasemenea documentarul misterele originii omului care afost transmis si pe tvr1

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 17:06

De la: donvasi62, la data 2009-12-19 14:48:21 va sugerez sa vedeti filmul Ancient Aliens il gasiti pe strong,deasemenea documentarul misterele originii omului care afost transmis si pe tvr1

zau ?
sa moara mata ?
da' io shtiam numa' de votka strong, tu de care strong vorbeshti ?

si electronica !
pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 19:19

foarte bine

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 14:58

De unde atata ura fata de oameni si semni ca Tine !??

ZP

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 15:07

De la: Zoltan, la data 2009-12-25 14:58:24

ZP

Cine...pe cine ur�te???

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 01:22

De la: Dorulet, la data 2009-12-25 15:07:06
De la: Zoltan, la data 2009-12-25 14:58:24

ZP

Cine...pe cine ur�te???
Aia care striga ura pe cei care nu striga. S-a inversat acum. Inainte sau dupa...sau cum o fi era invers.

John_Doe

36 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 01:34

Nu numai ca au ascuns, dar colaboreaza cu ei de 60 ani.
Cu ajutorul extraterestrilor, omenirea a deschis baze pe Luna, pe Marte si sub Pamint-unde tuneluri de mii de km le leaga, iar trenuri de viteza (500 km/h) le este transportul.
Tehnologia ce se vede acum este primitiva, ma refer la lansarea conventionala a rachetelor.
Deja elementul antigravitational este cunoscut si folosit.
Adevarata tehnologie este 150 de ani mai avansata!

Eilenmar

15 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 02:00

poate nu sunt extraterestrii, sunt oameni din viitor care pot calatori in timp....:))

eilenmar
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 02:02

De la: John_Doe, la data 2009-12-26 01:34:06Nu numai ca au ascuns, dar colaboreaza cu ei de 60 ani.
Cu ajutorul extraterestrilor, omenirea a deschis baze pe Luna, pe Marte si sub Pamint-unde tuneluri de mii de km le leaga, iar trenuri de viteza (500 km/h) le este transportul.
Tehnologia ce se vede acum este primitiva, ma refer la lansarea conventionala a rachetelor.
Deja elementul antigravitational este cunoscut si folosit.
Adevarata tehnologie este 150 de ani mai avansata!
Si eu care credeam ca cel mai avansat tehnologic e autobuzul 368.....ca duce mai multi odata. Chiar mai multi decit scrie in instructiuni.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 02:03

De la: Eilenmar, la data 2009-12-26 02:00:45poate nu sunt extraterestrii, sunt oameni din viitor care pot calatori in timp....:))

"voi nu veti stii niciodata cine sintem si de unde venim"....

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 11:52

De la: AZAZEL, la data 2009-12-20 17:06:41
De la: donvasi62, la data 2009-12-19 14:48:21 va sugerez sa vedeti filmul Ancient Aliens il gasiti pe strong,deasemenea documentarul misterele originii omului care afost transmis si pe tvr1

zau ?
sa moara mata ?
da' io shtiam numa' de votka strong, tu de care strong vorbeshti ?

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 12:47

Daca nu ar fi existat extraterestrii nu s-ar fi putut realiza monstri din stanca din INSULA PASTELUI, antene de comunicare.... Nu s-ar fi realizat piramidele din Egipt si Sfinxul....
In anii '70 s-a facut o experienta cu voluntari care au incercat sa reconstituie executia acelor monstri cu cunostiintele din perioada respectiva,..folosirea palanului, planului inclinat,..scripetilor si dupa trei ani experimentul a picat,..s-a renuntat la el.
Urme asemanatoare sunt si in tara noastra...BABELE, SFINXUL,..GALERIILE SUBTERANE IN FORMA DE LUP IN MISCARE,..VARFUL OMUL,..si ceva ce nu am gasit in niciodescriere, dar am vazut cu ochii mei,..in BARAOLT,..un cap de barbat cu galene la urechi....
Extraterestrii au existat , exista si vor exista ...in alte galaxii...
Si probabil noi suntem urmasi ai extraterestrilor.....

kyberion

9 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:55

Lasand deoparte si visatorii care cred in tot felul de teorii conspirative cat si idiotii care posteaza mesaje doar ca sa se bage in seama e poate interesant de stiut ca programul SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), cel mai avansat program in domeniu, poate sa detecteze si sa analizeze mesaje de la cel mult 50 de ani lumina departare. Avand in vedere ca galaxia noastra are o raza de 50.000 de ani lumina e ca si cum ne-am uita prin apartament si constatand ca suntem doar noi in el afirmam sus si tare ca suntem singuri pe lume desi traim in mijlocul a 2 milioane de oameni (pt. cei din Bucuresti, desigur :)).

kyberion

9 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 14:02

Lasand deoparte si visatorii care cred in tot felul de teorii conspirative cat si idiotii care posteaza mesaje doar ca sa se bage in seama e poate interesant de stiut ca programul SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), cel mai avansat program in domeniu, poate sa detecteze si sa analizeze mesaje de la cel mult 50 de ani lumina departare. Avand in vedere ca galaxia noastra are o raza de 50.000 de ani lumina e ca si cum ne-am uita prin apartament si constatand ca suntem doar noi in el afirmam sus si tare ca suntem singuri pe lume desi traim in mijlocul a 2 milioane de oameni (pt. cei din Bucuresti, desigur :)).

kyberion

9 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 14:03

kyberion

9 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 14:03

JD

20 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 20:17

Romanii, din gaoacea lor de ou, cred ca stiu tot!
Iesiti din gaoace si veti descoperi ca exista si iarba!
Mai, infantililor, extraterestrii au cedat tehnologii imaginabile omenirii.
Voi habar nu aveti ce petrece in tara voastra, dar mai in lume or univers.
Treceti inapoi in banca, si ridicati 2 degete ca sa puneti intrebari.
Hai, prima intrebare!

JD

20 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 20:22

Haideti la genetica!
Neandertalii au disparut.
De cromagnoni nu se mai stie nimic, totusi ei au inventat roata si arta.
Oamenii de azi sint similari, dar nu au nimic in comun cu ei.
Intrebare:
-Cine sintem noi?
-De ce sint 3 rase distincte pe Terra?
Raspunsuri, ....

JD

20 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 20:32

Dar daca,... daca sintem o rasa imbunatatita genetic?
Avem dovezi scrise, despre aceasta teorie!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 01:38

De la: JD, la data 2009-12-26 20:32:31Dar daca,... daca sintem o rasa imbunatatita genetic?
Avem dovezi scrise, despre aceasta teorie!!!

S� �tii c� �i eu m� g�ndesc frecvent la asta!!! Nu o pun pe seama unei for�e supranaturale...m� g�ndesc sincer c� suntem urma�ii unor specii venite de departe...sau ni�te experimente sc�pate de sub control!
Nu �nt�pl�tor eu nu m� v�d asemenea unui negru .....sau poate genetic, sunt predispus� la rasism...nu �tiu exact. cert este c� m� simt diferit� �i nu a� schimba asta!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 01:44

De la: JD, la data 2009-12-26 20:22:31Haideti la genetica!
Neandertalii au disparut.
De cromagnoni nu se mai stie nimic, totusi ei au inventat roata si arta.
Oamenii de azi sint similari, dar nu au nimic in comun cu ei.
Intrebare:
-Cine sintem noi?
-De ce sint 3 rase distincte pe Terra?
Raspunsuri, ....
Daca intrebi un om religios ... o sa-ti spuna ca toti suntem umasii unei perechi ''initiale''... bineinteles (sau nu, zic eu !!!), alba ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NASA a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani
Mergi la: