TARGOVISTEANU
55 mesaje
Oras: Targoviste
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:32
Ce inseamna Zona 51
Ca sa intelegem de unde atita agitatie, mai mult in mass-media decit in comunitatea ufologica, din cauza unor imagini luate din satelit, va trebui sa ne lamurim ce este cu Zona 51. In termeni foarte stricti, acesta este numele de cod sub care e cunoscuta baza secreta de la Groom Lake, apartinind Fortelor Aeriene ale Statelor Unite. Supranumita si "Dreamland", Area 51 nici macar nu figureaza pe harti. Este atit de secreta, incit guvernul SUA a recunoscut ca exista abia in 1994 si numai in urma unor presiuni sustinute. Vreme de patru decenii, Washington-ul s-a incapatinat sa sustina ca o suprafata mai mare decit a Elvetiei pur si simplu nu exista, lipseste de pe teritoriul Americii.
Nimic exagerat, pina aici. Fiecare stat are secrete militare de ascuns si o face cum poate si cum stie mai bine. Ceea ce particularizeaza Zona 51 nu sint atit masurile de paza si protectie cu totul exceptionale chiar si pentru o superputere militara, ci legendele care o inconjoara. De pilda, este de notorietate povestea ca acolo ar fi ascunse epavele unor nave extraterestre prabusite datorita unor defectiuni sau doborite de Armata. Circula si varianta in care OZN-urile respective au fost primite de la extraterestri in cadrul unui acord murdar ce le-ar permite in schimb sa rapeasca persoane pentru diferite experimente medicale. In fine, esentialul este ca acolo, in plin desert, la 140 Km NV de Las Vegas, ar fi studiate OZN-urile, cu scopul de a intelege si de a adapta tehnologiile extraterestre la nevoile militare ale SUA.
targovisteanul din chindie
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 05:44
E atit de secreta ca nici cei care lucreaza acolo nu stiu de ea....
Am impresia ca e o mare cacealma cu faptul ca sint in contact cu alte fiinte. Au avut aparate si fiinte, dar au murit. Si nu sint in contact acum. Astia trec de la o extrema la alta. De la nimic, au tot universul la picioarele lor. Aparatele se pare ca nu le inteleg. Au reusit sa copieze niste materiale. Sint atit de complexe aparatele ca nu le inteleg. In plus un om nu are cum sa le conduca. Trebuiesc niste capacitati pe care nu le avem. E ca si cum ai pune un ciine la volanul unei masini si sa conduca.
Deci cam pe aici e realitatea cu mitul area 51.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
costelino1967
89 mesaje
Oras: Braila
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 14:42
vrajeala, creatura semana cu un sobolan avortat, nu cred asa ceva
a fi sau a nu fi
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 15:11
Nu stiu ce spui, dar daca e fiinta de la tv, seamana cu o fiinta f inteligenta. Nicidecum sobolan. Are craniul urias. Dar poate fi o maimutica mica. Are si coada. Dar adn-ul e clar diferit de fiintele de aici.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
jeleul
4 mesaje
Oras: Oltenita
|
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 17:43
I O VREAU un extraterestru dasta sa m i zica dc s prost si nu am si eu banii lu becali ? ? ??? ? ?? ? oare tre sa fiu mai prost A? nu stiu ce sa zic cred ca ...
|
9am129308
8 mesaje
Oras: Focsani
|
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 12:43
Cred c� exist� via�� extraterestr�, dar nu cred c� e at�t de evoluat� �nc�t s� str�bat� imensit��ile celeste...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 01:55
Au strabatut in vechime departarile. Sint prin apropiere de f mult timp.
|
|
|
bazalt104
15 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 07:47
De la: , la data 2008-08-02 07:06:03NASA ESTE O INSTITUTIE CARE CONSUMA MULTI BANI FARA SA PRODUCA NIMIC IN AFARA DE ZVONURI. IN SISTEMUL SOLAR SI IN INTREAGA GALAXIE NU MAI EXISTA ALTE FIINTE INTELIGENTE,DINCOLO DE GALAXIA NOASTRA SINT DOAR GAURI NEGRE.DACA VEI CITI PE GOOGLE "anul 2012" un moment de cumpana pentru omenire-stiri; DIN MICUTA ISTORIOARA -INTELUS si IOCRIMIO poti trage concluzia pe care o doresti.
OMUL ESTE SINGURA FIINTA SINGURUL ANIMAL INTELIGENT DIN GALAXIE AL CARUI CREER S-A DEZVOLTAT PE O PERIOADA DE 48 DE MILIARDE DE ANI,DAR CARE A SUFERIT MEREU SCHIMBARI DATORITA ACTIUNII SALE DISTRUGATOARE ASUPRA PAMINTULUI .LA RINDUL SAU PAMINTUL FIIND RASCOLIT DE-A LUNGUL VEACURILOR ,S-A REASEZAT MODIFICIND DIN CIND IN CIND REPARTITIA USCATULUI SI APELE,FUNCTIE DE GOLURILE CAUZATE DE FORARILE PENTRU PETROL,CARBUNE MINEREURILE PRETIOASE.ACESTE PRODUSE SINT REZULTATE DIN OAMENII,ANIMALELE SI PLANTELE CE DISPAR DE-A LUNGUL TIMPULUI SI RECICLAREA NATURALA.ACUM SISTEMUL NOSTRU SOLAR CARE FACE O ROTATIE COMPLETA IN JURUL CENTRULUI GALAXIEI IN DECURS DE UN AN COSMIC APROXIMATIV 25890 DE ANI PAMINTENI,SE APROPIE DE O REVOLUTIE COMPLETA,URMIND CA PESTE 4-5 ANI PAMINTENI SA TREACA PRIN NEBULOASA DE LA MARGINEA GALAXIEI,CARE DE MILIARDE DE ANI PRODUCE SCHIMBARLE NECESARE EVOLUTIEI CREERULUI UMAN.IN ASEMENEA CONDITII SE FACE SELECTIA CICLICA A FIINTELOR INTELIGENTE,PAMINTUL SE REASEAZA SI SCAPA DE REZIDURILE UMANE DIND POSIBILITATEA CICLICA A APARITIEI UNEI NOI LUMI,FARA RELIGIE,POLITICA,RAZBOAIE,REVENIREA LA STAREA NORMALA,VEGETATIE AMBUNDENTA PENTRU HRANA SI APE CURATE.VOR URMA CA INTODEAUNA DE MILIARDE DE ANI,ACELEASI CICLURI DE REGENERARE LA INTERVALE DE UN AN COSMIC.LA ACESTE TRECERI,REUSESC SA SUPRAVETUIASCA DOAR CEI CARE AU VIBRATII POZITIVE,DISPAR CARACTERELE EGOISTE,CRIMINALE,HOTIA,MINCIUNA,CARE IN PRAGUL EVENIMENTULUI VOR FI VIZIBILE ,OAMENII DIFERENTIINDUSE PRIN AUREOLELE PURTATE IN JURUL CAPULUI ,ASA CUM STRABUNII LEAU ZUGRAVIT PE ZIDURILE BISERICILOR CREZIND IN MITURILE RELIGIOASE,DAR FENOMENUL SE FACE REMARCAT VIZIBIL NUMAI LA TRECEREA PRIN CENTURA FOTONICA.DE ASTA DATA ,VA FI O PROBLEMA MAI GRAVA ,FAPTUL CA EXISTA ACUMULATE PE PAMINT MARI CANTITATI DE EXPLOZIBIL NUCLEAR CARE LA TRECEREA PRIN CENTURA FOTONICA VA EXPLODA ,POSIBIL CA PAMINTUL SA SE DEZINTEGREZE IAR BOLOVANII REZULTATI SA FORMEZE NOI METEORITI,VOM VEDEA MASURILE CE SE VOR LUA DE CEI CARE MAI AU RATIUNE,CONSTIINTA IN ULTIMA FAZA A EXISTENTEI ACESTEI CIVILIZATII,SE MAI POATE SALVA !!!
daca piatra nu e nimic nu e
|
|
|
cifobrien
128 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 14:49
Nimeni nu se gandeste ca toata afacerea asta cu extraterestri poate sa fie pana la urma doar propaganda ,nu stiu daca ati auzit de afacerea ummo care era doar propaganda facuta de kgb la fel e si cu afacerea roswell
propaganda ,ia ganditi-va 5 min daca extraterestrii ar lua contact cu o natie de pe pamant inseamna ca acea natie e mai cu motz decat celelalte .
Si totusi incercati sa ganditi logic :
o nava spatiala care a strabatut ani lumina pana la pamant si nu sa stricat sa prabusit la destinatie?
Poate un om cu o sulitza sa scufunde o corabie de lemn?
analizati aceste doua propozitii si dupa puteti sa faceti iar speculatii !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 22:20
Cei care vad obiecte din astea sau chiar fiinte nu fac spaculatii. Cei care nu vad fac speculatii si isi dau cu parerea, in necunostinta de cauza.
|
cifobrien
128 mesaje
|
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 14:38
Ce frumos ! si dovezile unde sunt ?
cand ai dovezi palpabile atunci poti sa nu mai faci speculatii.
Si eu pot sa povestesc ce imi trece prin cap se gasesc cativa care sa ma creada :))
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 04:11
De la: cifobrien, la data 2009-10-09 14:38:11Ce frumos ! si dovezile unde sunt ?
cand ai dovezi palpabile atunci poti sa nu mai faci speculatii.
Si eu pot sa povestesc ce imi trece prin cap se gasesc cativa care sa ma creada :))
Cei care vad obiecte din astea, nu simt nevoia sa dovedesca cuiva ce au vazut. Cei care nu vad au nevoie de dovezi. Intre unii si altii practic nici nu poate avea loc un dialog. Eu am vazut de 2 ori si sint sigur ca erau artificiale. Am mai spus de ele pe aici.
E o logica in astfel de fenomene. Cind cineva vede ceva inedit, e mai valoros ca aurul. Daca incerci sa dovedesti cuiva ca ai vazut ceva ce nici nu poti explica, e complet aiurea. Se produce o ruptura intre cei care nu au vazut si cei ce au vazut. Dar in acest domeniu.
Iar cei care mint se cunosc...cine cunoaste.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 04:13
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 04:16
Bineinteles ca oricine poate spune orice idiotenie ii trece prin cap. Dar persoanele care spun ceva ce le-au impresionat, real, se cunosc. O persoana care spune o minciuna are un fel de satisfactie, putin sadica.
Un om ce a vazut ceva real, si inedit, e putin confuz si putin speriat. Cere explicatii, chiar lui.
|
Fosta membra 9am.ro
3 mesaje
Oras: Curtea de Arges
|
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 10:51
Indiferent ce tema alegi pe forum se deschide o fereastra ca romii sunt persecutati;un spam;sa fie clar:daca nu facem ceva cu romii ,o sa faca ei cu noi.Fura ,insala,escrocheaza,cersesc ,ucid,tilharesc,fac scandaluri,etc.Un singur lucru nu fac :NU MUNCESC. Isi fac palate ,conduc masini tari si nimeni nu-i intreaba de unde.Nu platesc taxe ,nu platesc curent electric dar au,nu platesc nimic .Cum este posibil sa se spuna ca sunt persecutati.Aceasta pecingine care a imbolnavit Romania se extinde si ne va sufoca.Vom ajunge prizonieri si tolerati in propria tara.Pe strada esti jignit, agresat,bruscat,batut,injunghiat si majoritatea acestor "actiuni"sunt facute de romi.Si atunci cine sunt persecutatii,nu cumva noi??!
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 22:48
Nu stiu ce legatura are chestia cu romii si extraterestrii?
|
cifobrien
128 mesaje
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 07:25
Nu ti se pare curios c observatiile astea se multiplica functie de ce vead oamenii in media,cum apare un film sau vrreao carte apar si martorii de ex dupa succesul filmului exorcistul au inceput sa curga rapoartele cu posedati.
Iar referitor la observatiile dumneavoastra va intreb si eu cat de calificat sunteti pentru o observatie de genul asta ,ma refer daca aveti studii sau practiacati o meserie in legata de aeronautica
|
9am137436
3 mesaje
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 09:45
`Super tare:))....sunt prea ocupat la 21 de ani ...cu viitorul meu...decat cu tampeniile astea....si oricum nu am nik impotriva dak exista sau nu:)) mai degraba trebuie sa ne gandim cum sa iesim din boala asta care a pus stapanire pe diplomatii nostrii......fratilor...tara sincer sufera de pe urma multora...si voua va "arde" de OZN si alte tampenii:-/.........si oricum NASA..aduna oameni cu un coeficient de inteligenta..nu orice...minte bolnava...asa k de aceea sunt unele adevaruri ascunse...ptr k nu toti sunt pregatiti sa primeasca adevarul cu bratele deschise.....Respect si sanatate!
|
9am137436
3 mesaje
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 09:51
Indif ca aici era postata alta tema....ai 100% perfecta dreptate........vad asta zilnic...sunt biker..o recunosc...nu beau ...nu fumez...nu ma droghez....imi traiesc viatza...muncesc sa obtin ceva...si'mi respect aproapele...adik pe toti inclusiv..cei care mi'au dat viatza..si mai ales...ceea ce am mereu langa mine....iubita mea....oricum...subiectul asta nu o sa fie luat ca atare.....asa k sincer nu astepta un raspuns...de la lume.....or fi si romii oameni ca si noi...dar oameni increzuti...plini de ei...care sunt precum parazitii/....numai tantalai care se cred smecheri......vin se iau la bataie in cluburi..localuri.....si politia e statuie:)))ce sa mai....  iubim politia romana:)) si prostia din tara asta
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 15:10
De la: cifobrien, la data 2009-10-12 07:25:05Nu ti se pare curios c observatiile astea se multiplica functie de ce vead oamenii in media,cum apare un film sau vrreao carte apar si martorii de ex dupa succesul filmului exorcistul au inceput sa curga rapoartele cu posedati.
Iar referitor la observatiile dumneavoastra va intreb si eu cat de calificat sunteti pentru o observatie de genul asta ,ma refer daca aveti studii sau practiacati o meserie in legata de aeronautica Asa e, cind apare in media o astfel de relatare, mai apar si altele. Se explica f usor. Isi aduc aminte de ce au vazut, si alti oameni, care nu au relatat deci cunoscutilor. Eu mi-am readus aminte de pe internet, si mi-au revenit toate amanuntele. Am memorie f buna.
De fapt am pus pe undeva relatarea unei alte persoane de pe alt forum care mi-a trimis mie ce a vazut. Era identic, dar mult mai mic. Cel din 1986.
si fiindca sint politicos si sint dispus sa raspund la chestionare, da sint inginer electrotehnic, am fost cercetator si am simtul oobservatiei f dezvoltat. Imi dau seama de multe aspecte intr-un fenomen. Si nu e nevoie sa fii din aviatie ca sa vezi un ozn real. Acela a fost vazut de multi, dar nu linga mine.
Astept cu nerabdare sa vezi si tu ceva inedit sa te iau la intrebari.
|
george_vitale_2008
3 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 17:14
De la: laurakidgirlie, la data 2008-07-25 16:57:10NASA a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani...nu pot sa cred...oamenii astia isi bat joc de noi si ne lasa sa ramanem mirati doar cand vedem vreun 0ZN...si ei probabil i-au vazut in carne si oase...NU E CORECT...
|
yca
2 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 17:56
eo vreau dovezi : mi le poate cineva da? dar concise...... nu poze incetosate.....
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 01:22
De la: yca, la data 2009-11-01 17:56:21eo vreau dovezi : mi le poate cineva da? dar concise...... nu poze incetosate..... Eu am vazut la 12 ani. Nici nu stiam prea bine despre astfel de obiecte.
Gasesti cite poze si filmulete vrei pe net. Dar daca incepi sa spui ca nu e nimic adevarat, nu mai pierde timpul cu asta. Construieste tu unul.
|
Fosta membra 9am.ro
70 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:19
De ce nu, oamenii sunt panicosi,foarte multi sunt prosti,ginditi-va ce se obtine din aceasta combinatie!~!!! Anumite dosare au conotatia de "STRICT SECRET",deci nu este o treaba de nasul oricui,mai ales al civililor bagaciosi in tot si toate!!!!!!!!!!!!! Ce nu s-a inteles???!!!
I never seen before a wild thing who cry himself
|
nitaion
2 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 14:18
De la: , la data 2008-08-02 07:06:03NASA ESTE O INSTITUTIE CARE CONSUMA MULTI BANI FARA SA PRODUCA NIMIC IN AFARA DE ZVONURI. IN SISTEMUL SOLAR SI IN INTREAGA GALAXIE NU MAI EXISTA ALTE FIINTE INTELIGENTE,DINCOLO DE GALAXIA NOASTRA SINT DOAR GAURI NEGRE.DACA VEI CITI PE GOOGLE "anul 2012" un moment de cumpana pentru omenire-stiri; DIN MICUTA ISTORIOARA -INTELUS si IOCRIMIO poti trage concluzia pe care o doresti.
OMUL ESTE SINGURA FIINTA SINGURUL ANIMAL INTELIGENT DIN GALAXIE AL CARUI CREER S-A DEZVOLTAT PE O PERIOADA DE 48 DE MILIARDE DE ANI,DAR CARE A SUFERIT MEREU SCHIMBARI DATORITA ACTIUNII SALE DISTRUGATOARE ASUPRA PAMINTULUI .LA RINDUL SAU PAMINTUL FIIND RASCOLIT DE-A LUNGUL VEACURILOR ,S-A REASEZAT MODIFICIND DIN CIND IN CIND REPARTITIA USCATULUI SI APELE,FUNCTIE DE GOLURILE CAUZATE DE FORARILE PENTRU PETROL,CARBUNE MINEREURILE PRETIOASE.ACESTE PRODUSE SINT REZULTATE DIN OAMENII,ANIMALELE SI PLANTELE CE DISPAR DE-A LUNGUL TIMPULUI SI RECICLAREA NATURALA.ACUM SISTEMUL NOSTRU SOLAR CARE FACE O ROTATIE COMPLETA IN JURUL CENTRULUI GALAXIEI IN DECURS DE UN AN COSMIC APROXIMATIV 25890 DE ANI PAMINTENI,SE APROPIE DE O REVOLUTIE COMPLETA,URMIND CA PESTE 4-5 ANI PAMINTENI SA TREACA PRIN NEBULOASA DE LA MARGINEA GALAXIEI,CARE DE MILIARDE DE ANI PRODUCE SCHIMBARLE NECESARE EVOLUTIEI CREERULUI UMAN.IN ASEMENEA CONDITII SE FACE SELECTIA CICLICA A FIINTELOR INTELIGENTE,PAMINTUL SE REASEAZA SI SCAPA DE REZIDURILE UMANE DIND POSIBILITATEA CICLICA A APARITIEI UNEI NOI LUMI,FARA RELIGIE,POLITICA,RAZBOAIE,REVENIREA LA STAREA NORMALA,VEGETATIE AMBUNDENTA PENTRU HRANA SI APE CURATE.VOR URMA CA INTODEAUNA DE MILIARDE DE ANI,ACELEASI CICLURI DE REGENERARE LA INTERVALE DE UN AN COSMIC.LA ACESTE TRECERI,REUSESC SA SUPRAVETUIASCA DOAR CEI CARE AU VIBRATII POZITIVE,DISPAR CARACTERELE EGOISTE,CRIMINALE,HOTIA,MINCIUNA,CARE IN PRAGUL EVENIMENTULUI VOR FI VIZIBILE ,OAMENII DIFERENTIINDUSE PRIN AUREOLELE PURTATE IN JURUL CAPULUI ,ASA CUM STRABUNII LEAU ZUGRAVIT PE ZIDURILE BISERICILOR CREZIND IN MITURILE RELIGIOASE,DAR FENOMENUL SE FACE REMARCAT VIZIBIL NUMAI LA TRECEREA PRIN CENTURA FOTONICA.DE ASTA DATA ,VA FI O PROBLEMA MAI GRAVA ,FAPTUL CA EXISTA ACUMULATE PE PAMINT MARI CANTITATI DE EXPLOZIBIL NUCLEAR CARE LA TRECEREA PRIN CENTURA FOTONICA VA EXPLODA ,POSIBIL CA PAMINTUL SA SE DEZINTEGREZE IAR BOLOVANII REZULTATI SA FORMEZE NOI METEORITI,VOM VEDEA MASURILE CE SE VOR LUA DE CEI CARE MAI AU RATIUNE,CONSTIINTA IN ULTIMA FAZA A EXISTENTEI ACESTEI CIVILIZATII,SE MAI POATE SALVA !!!
|
nitaion
2 mesaje
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 14:56
nu m� mir� �i nici nu m� contrariaz� faptul evident c�, �n acest timp �i spa�iu , sunt oameni care cred c� omul este singura fiin�� inteligent� din galaxie �i �n afar� de aceast� fiin�� nu mai exist� alte fiin�e inteligente aici �i �n alte p�r�i - doar cu to�ii suntem �n aceast� form� �i aici ca s� �nv���m, fiecare �n func�ie de nivelul s�u de �n�elegere. Fiecare dintre noi avem acces la diverse cuno�tiin�e/informa�ii �i ne putem folosi mai mult sau mai pu�in capacitatea de �n�elegere a anumitor fr�nturi din acest mare necunoscut ce ne �nconjoar� �i interac�ioneaz� �n permanen�� cu fiin�a noastr�, numai at�t c�t ne este permis .........
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 04:00
Dar ce singuri sint unii...mai iesiti si voi din casa, din monitor, din birou sau locul de munca. Sa vedeti ce "singuri" sinteti. Asa cum sint oameni peste tot, la fel e in tot universul. In unele locuri mai pustiu de fiinte, in altele mai aglomerat. Universul insasi e viata.
|
by_dee_dee
2 mesaje
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 12:10
inainte sa mai zici ceva....invata sa scrii romaneste.aparent, ai lipsit de la ciclul primar. sau erai prea ocupat sa te uiti dupa obiecte zburatoare neidentificate?
citez: "sa ma i-a dracu!". de fapt era " sa te ia". fara cratima.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 06:55
De la: by_dee_dee, la data 2009-11-06 12:10:51inainte sa mai zici ceva....invata sa scrii romaneste.aparent, ai lipsit de la ciclul primar. sau erai prea ocupat sa te uiti dupa obiecte zburatoare neidentificate?
citez: "sa ma i-a dracu!". de fapt era " sa te ia". fara cratima. Cu mini bobesti tanti?
|
pascu08_yahoo_com
1522 mesaje
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 13:42
In anii 60 la tv.era transmis un serial;EXTRATERESTRI' am fost prodund marcat .peste ani HANGAR 18 din nou .atit timp .cit vor exista fenomene mai mult sau mai putin explicabile omenirea va polemiza .Poate NASA are ceva sau poate vrea sa justifice sumele mari de bani cheltuite.Eu cred cu tarie ca extrateretri exista si momentul de contact cu aceste civilizatii nu a venit .Daca NASA tine secret un anumit obiectiv este de datoria presedintelui sa faca publice documente referitoare la toate evenimentele legate de AREA 51 . ROSSWEL.Daca nu iese fum fara foc asteptam ca aceste civilizatii sa ne contacteze./
|
|
|