back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nasa a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 04:42

De la: homemarcel0, la data 2009-02-22 03:20:29
De la: luke, la data 2009-02-21 14:23:18Domnilor,citesc mesajele pe care le postati pe site si ma minunez,credeti-ma ca ramin consternat,prin ceace postati acolo ii incurajati pe escrocii de popi,care si astia ne jupoaie ca si guvernantii,ISUS CIND A INTRAT IN IERUSALEM IN TEMPLU,A SPUS,IESITI AFARA DIN CASA TATALUI MEU TOTI HOTII

... hai bre, las-o ca macane ... i-o fi si mata unul din ala care cheltuieste la restaurant cit pentru trei botezuri dar se ''indigneaza'' pentru ca nu e distractiv la biserica ... cu manele si surle ... cauta pe unde scrie RESTAURANT ...

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 04:44

mai nou bisericile au deschis restaurante pt.crestini cu tuica sfintita,vin botezat si vodca,, imbalsamarea viilor''

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 11:17

Eu nu cred ca extraterestrii au ajuns acum 60 de ani nici macar la NASA, deoarece ar fi trebuit sa fie semnalati in prezent primii extraterstri pensionari. Or, pe acest forum nu a aparut nimic in acest sens.

Xtremul

30 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 11:32

De la: furnica0, la data 2009-02-23 11:17:05Eu nu cred ca extraterestrii au ajuns acum 60 de ani nici macar la NASA, deoarece ar fi trebuit sa fie semnalati in prezent primii extraterstri pensionari. Or, pe acest forum nu a aparut nimic in acest sens.

Hai ca esti tare, bre... nu uita insa ca ET se pensioneaza pe la... 165 de ani (nu cu bani din bugetul boculestian oricum), asa ca mai avem de asteptat...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 15:47

NASA ascunde in continuare viata mizera a romanilor si existenta site-ului
www.schimbdeneveste.ro

Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 15:22

NU CRED CACI O ASTFEL DE DESCOPERIRE AR FACE BINE UMANITATZI.SI CRED CACI NASA FACE NUMAI SA NE PROTEJEZE DACA AU DESCOPERIT CEVA.
NATURA UMANA=?!

Marakesh

23 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:43

De la: laurakidgirlie, la data 2008-07-25 16:57:10NASA a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani...nu pot sa cred...oamenii astia isi bat joc de noi si ne lasa sa ramanem mirati doar cand vedem vreun 0ZN...si ei probabil i-au vazut in carne si oase...NU E CORECT...

nu te inteleg. ce avantaj ai tu daca stii asta? s-a schimbat cu ceva viata ta de cand ai aflat ca ET exista si sunt printre noi, ca sa zic asa? ai mai multi bani in buzunar? sau un serviciu mai bun sau o relatie sentimentala perfecta de cand ai aflat ca exista extraterestri? :)

pe mine subiectul asta, ca NASA stia si nu ne-a spus, ma lasa chiar rece. ei si? ce daca stia?

bla bla
Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 17:07

Da, Florin are dreptate. Stati pe subiectul de discutie. Aici nu se vorbeste de popi.
A esit o teorie noua:
- mai nou se spune ca "exraterestrii", nu ar fi chiar din afara Terrei, ci ca ar fi o civilizatie foarte veche, care traieste de mi de ani in interiorul pamintului. Din cind in cind ne viziteaza, mai ales in ultima perioada de cind se fac explozii atomice.
De asemenea se spune ca ei ar fi mai avansati ca noi cei de la suprafata, cu 5mii de ani.
Asteptam vesti de expeditia Ialtima, care ar trebui sa se intoarca acum de la Polul Nord, unde se spune ca este intrarea in interiorul pamintului.
Ca sa poti vedea teoria si inceputul expeditiei mergi pe Google la Hallow Earth.
O "farfurie zburatoare"
a avut o prabusire prima data a aterizat fortat in Canada, dupa care s-a prabusit definitiv in Pensilvania, pe teritoriul unei ferme.
Am vazut o inscriptie dintr-o fotografie publicata, pina nu a ajuns armata ca sa musamalizeze totul.
Conform traiectoriei de cadere, s-a concluzionat ca ar veni dinspre Polul Nord.
Asteptam sa vedem ce vor zice cei 100 de oameni de stiinta, care sint acolo acum.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 15:28

DACA ATI DESCHIDE OCHII ATI VEDEA CA NU STITI NIMIC DIN CEEA CE CREDETI CA SE IONTAMPLA IN LUME TOTUL ESTE O MINCIUNA SI TELEVIZIUNEA NE MINTE IN CONTINUU NOI VEDEM DOAR CE VOR EI SA VEDEM SI CREDEM DOATR CE VOR EI
DESCHIDETI OCHII CITITI SI LUPTATI NU VA MAI LASATI MANIPULATI
VIVA CHE GUEVARAAAAAAAAAA

casian_dan_55

9 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 15:29

Normal,cine sintem noi pentru altii?Materie prima sau unelte cu ajutorul carora unii, (putini) isi ating scopul.Pentru altii mai evoluati sintem marial genetic , cobai purtatoare de sarcini etc, si asta de comun acord cu unii care ne conduc si ne vor "binele" Ceva in genul Arbeit macht frei.
Sugerez cartea lui Tti Moldovan "Experimentul Terra" si de acolo vom putea trage concluzia de ce avem nevoie de Biblie?!

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 20:13

nu numai NASA ascunde . Ascund toti si rusii , ba chiar si romanii . A se vedea cazul OZN - ului , vazut in 1969 , deasupra padurii Baciu de langa Cluj . Atunci armata a filmat obiectul . Filmul nu a fost insa facut public pana azi . Despre cazul Baciu au scris chiar in vechiul regim , Florin Gheorghita , Dan Apostol , Ioan Farcas . Pe de alta parte scriitorul Doru Davidovici , pentru insistenta pe care a dovedit - o cu scrierile sale , relative la subiect , a platit cu viata , in aprilie 1989 .

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 20:21

De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-03-08 20:13:17nu numai NASA ascunde . Ascund toti si rusii , ba chiar si romanii . A se vedea cazul OZN - ului , vazut in 1969 , deasupra padurii Baciu de langa Cluj . Atunci armata a filmat obiectul . Filmul nu a fost insa facut public pana azi . Despre cazul Baciu au scris chiar in vechiul regim , Florin Gheorghita , Dan Apostol , Ioan Farcas . Pe de alta parte scriitorul Doru Davidovici , pentru insistenta pe care a dovedit - o cu scrierile sale , relative la subiect , a platit cu viata , in aprilie 1989 .

Da eram copil pe atunci, si am citit in revista Luminita, a copiilor despre, OZN-ul care chiar a aterizat linga Cluj, si a lasat o gaoace in pamint, adica forma, rotunda a navei spatiale.

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 17:51

Bravo NASA

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 21:26

Zice-ti un singur motiv pentru care cineva ar ascunde existenta extraterestilor
Pardon, faptul ca extraterestrii au venit
Si de ce acei extraterestri ar ramane ascunsi doar pentru ca un grup de oameni ar vrea-o?
Eu unul nu vad logica din aceasta afirmatie

Ando_90

3 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 00:06

Mai bine ca adevarul a fost ascuns!Imi cumparam draku din Germania o farfuriee d'aia second hand si parintele taxei auto(Tariceanu)mi-ar fi pus taxa de 300 ori mai mare.Asa mai bine sa moara-n pace cu unghia in gat!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 00:12

De la: 9am005970, la data 2009-03-10 21:26:54Zice-ti un singur motiv pentru care cineva ar ascunde existenta extraterestilor
Pardon, faptul ca extraterestrii au venit
Si de ce acei extraterestri ar ramane ascunsi doar pentru ca un grup de oameni ar vrea-o?
Eu unul nu vad logica din aceasta afirmatie

Ai auzit de Area 51, unde toate aceste secrete, si altele ca ele sint pazite cu mare strictete?

Ando_90

3 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 09:16

Emrreno,stiu ca sunt ceve secrete ascunse acolo.Si pe Wikipedia daca cauti(si e o baza de informatii vasta)o sa ai o mare surpriza!Desi e larg mediatizata Zona 51,oficial nu gasesti nimic.Dak ar fi real,avantajele ptr cele ascunde un OZN sunt imense:studierea de noi tehnologii,armament,materialele din care e facuta,propulsie,etc.Normal ca la asa ceva toata lumea care pune mana pe asa ceva(sa zic asa)devine "secretoasa".Nu?

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 09:30

Pai daca ar fi existat o civilizatie extraterestra capabila sa strabata spatiul interstelar pentru a ajunge pe Terra , ar fi fost capabili cei de la NASA sa ascunda acest fapt ?
Adica, in cazul in care ... "vizitatorii" ... detineau tehnologia necesara unei calatorii intergalactice, se impiedicau de americani .... aterizau acolo neajutorati .... se lasau prinsi si ascunsi de NASA ......

zona 51 ... zona 51 ... in loc sa va ganditi ca acolo sunt ascunsi extraterestrii si sa faceti tot felul de presupuneri care mai de care mai ... SF .... nu este mai logic oare sa va ganditi ca acolo poate fi o baza de cercetari militare ?!? In cazul in care zona 51 este o zona de cercetari militare este normal sa fie tinuta sub cel mai strict secret .... ca doar nu o sa organizeze autoritatile americane excursii in zona 51 pentru a demonstra tuturor adeptilor teoriilor conspirationiste ca acolo se gasesc sau nu extraterestrii

Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 14:48

De la: Ando_90, la data 2009-03-11 09:16:18Emrreno,stiu ca sunt ceve secrete ascunse acolo.Si pe Wikipedia daca cauti(si e o baza de informatii vasta)o sa ai o mare surpriza!Desi e larg mediatizata Zona 51,oficial nu gasesti nimic.Dak ar fi real,avantajele ptr cele ascunde un OZN sunt imense:studierea de noi tehnologii,armament,materialele din care e facuta,propulsie,etc.Normal ca la asa ceva toata lumea care pune mana pe asa ceva(sa zic asa)devine "secretoasa".Nu?

bineinteles ca daca cineva ar gasi astfel de tehnologie ar incerca sa nu afle multi pentru a o folosi pentru scopuri proprii
dar la fel si cei ce inventeaza lucruri nu zic multe pana nu termina
nu vi se pare normal
si in legatura cu area 51
din cate stiu eu "nava" care s-a prabusit a fost un balon meteorologic si "cadavrele" care au fost vazute erau de fapt manechine echipate cu aparate de masura
sincer nu inteleg de ce vi se pare cine stie ce acest subiect
in loc sa va chinuiti sa dati vina pe niste oameni ca fac aia si cealalta mai degraba faceti ceva folositor
parerea mea

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 14:50

a si nu credeti tot ce scrie pe wikipedia
cine stie cine a scris acel lucru acolo
da, sunt foarte multe lucruri adevarate insa toate lucrurile scrise acolo sunt scrise de oameni, oameni care pot face greseli, sau care chiar nu stiu despre ce vorbesc
cam pentru orice subiect este cel putin un site specializat in acel subiect si mi se pare mai eficient sa luati informatiile de acolo

gheorghe_danila

5 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 14:57

Sunteti formidabili , pai cine credeti ca ar fi de acord sa va spuna voua ce face NASA?Inseamna ca functioneaza !Totusi un hacker de la vreun liceu din Romania ar putea sa faca un efort!!

pusy_55

283 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 17:24

si care este problema, daca aveau si ei un tradator de neam ca soldatul FLORICEL de la noi care sa combinat cu " o ceafa lata"bulgar,nu ar fi putut sa ascunda atata timp extraterestii.bravo NASA

axelroad2000

11 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 12:18

mai baieti....nu vedeti ca e simplu ca "buna ziua"
de ce este nevoie de globalizare....de ce se chinue toti sa infiinteze un singur guvern,mondial,......pai astia sunt comandati din spatiu:))
n-ati vazut "Planeta maimutelor"?...acolo o sa ajungem....o sa fim condusi pana la final....de neste maimute,iar noi vom fi animalele de povara..... poate in definitiv o fi mai bine.....stiti cum e "sa moara si capra vecinului" sau daca tot nu pot sa urc pana la el ....mai bine il trag jos la mine....
or fi extraterestrii mai oameni decat noi
hai pa!!!

vincenzo_696

41 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:15

pai da ... cred ca ne ajuta daca am stii sigur de existenta extraterestrilor pt ca le-am indesa in coor la preoti liturghiile alea in care ne spun sa votam cu x sau cu y si am merge mai des in natura sa vedem cu adevarat creeatia divina si nu am sta intre 4 pereti in biserica pupand poze care se numesc icoane si maini de preoti labagii si pedofili .
Cam asa i-ar ajuta pe unii , bineinteles ca pe altii i-ar dezavantaja , preotii devin someri si mari magnati ai petrolului raman fara bani ca sigur OZN-urile nu se propulseaza cu energie conventionala .

De asta e secret , de asta nu trebuie facut public, ca Papa sa mai adune milioane de oameni intru credinta toti , musulmanii sa il pupe'n coor pe allah aruncandu-se in aer si sa le dea motiv americanilor sa ii cucereasca, ca Putin sa poata inchide robinetul la gaze si sa fim dependenti de resursele Rusiei , etc.

Am si eu o serie de intrebari : Cine a inventat Primul Compact Disc ? cand ? cum i-a venit ideea ? - Dar Blu Ray de unde ? cum ? cine ? ..... De ce nu mai se transforma maimutele in oameni si azi ? de ce preotii nu pot ridica coloane de foc in desert si despica marea in doua si azi ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:13

De la: vincenzo_696, la data 2009-04-01 14:15:59pai da ... cred ca ne ajuta daca am stii sigur de existenta extraterestrilor pt ca le-am indesa in coor la preoti liturghiile alea in care ne spun sa votam cu x sau cu y si am merge mai des in natura sa vedem cu adevarat creeatia divina si nu am sta intre 4 pereti in biserica pupand poze care se numesc icoane si maini de preoti labagii si pedofili .
Cam asa i-ar ajuta pe unii , bineinteles ca pe altii i-ar dezavantaja , preotii devin someri si mari magnati ai petrolului raman fara bani ca sigur OZN-urile nu se propulseaza cu energie conventionala .

De asta e secret , de asta nu trebuie facut public, ca Papa sa mai adune milioane de oameni intru credinta toti , musulmanii sa il pupe'n coor pe allah aruncandu-se in aer si sa le dea motiv americanilor sa ii cucereasca, ca Putin sa poata inchide robinetul la gaze si sa fim dependenti de resursele Rusiei , etc.

Am si eu o serie de intrebari : Cine a inventat Primul Compact Disc ? cand ? cum i-a venit ideea ? - Dar Blu Ray de unde ? cum ? cine ? ..... De ce nu mai se transforma maimutele in oameni si azi ? de ce preotii nu pot ridica coloane de foc in desert si despica marea in doua si azi ?

Discurile sint deja depasite.
Eu voi inventa imbracamintea mulata pe corp, care elimina transpiratia, desinfecteaza, nu trebuie sa o scoti tot timpul de pe tine, nealergica, si te scarpina singura. Fara extraterestrii.
Si de unde stii ca eu nu sint maimuta? Ai vazut ce teste se fac cu ele? Oamenii sigur nu le-ar trece.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:35

"voi nu veti stii niciodata cine sintem si de unde venim. Si vom reveni". Nu am spus eu asta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:51

Nu stiu daca am mai scris aici ...poate ma repet...
Problema cu ,,extraterestri" sau OZN ...e destul de simpla!
Exista!
De ce nu-i vedem si noi!
Pai e tot simplu!
Exista ceva diferente intre noi si ei in sensul ca ,tehnologic,toate OZN-urile sunt superioare tehnologiei umane actuale iar natura lor nu este asa de materiala ca a noastra!
Astfel ei au capacitatea de a se face,,invizibili" pt. noi si vad intr-o alta dimensiune decat cea materiala.
Acesta dimensiune a planetei Pamnat a fost relevata de SOCRATE discipolilor sai ...din pacate nu mai am cartea(imprumutata la un bun amic)
Practic cel care doreste sa-i vada ar trebui sa fie el vazut de ei pt. a obtine iesirea lor din ,,invizibilitate".
Cu alte cuvinte...majoritatea dintre noi NU EXISTAM PT.EI!
In criza de adeptii bisericile au inceput sa introduca ,,extraterestri � in discursurile lor.
Acum,este posibil ca Isus(lumina) sa folosesca aceste OZN-uri...dar tot asa de bine pot fii folosite si de partea mai putin placuta �INTUNERICUL !
Cum vor stii oare ,,cei rapiti" cine i-a rapit deoarece ,,forta intunecata"poate deveni chiar lumina pt. o perioda de timp .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 17:35

chiar credeti ?????doar pt k sunt de la nasa nu inseamna k ceea ce spun e adevarat.au avut einiste motive de au zis asa gogomanii.

axelroad2000

11 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 01:29

domnilor....ma ia cu frisoane....astazi am avut o revelatie.....daca de fapt noi suntem extraterestrii si astia vor sa ne extermine??? poate ca suntem deja inlocuiti cu propriile e-uri si nici macar nu ne mai dam seama.... ....cred ca vecina mea de 75 de ani,cu neste benocluri cat fundul de borcan,este extraterestra... chiar am privit-o pe ascuns si da din cap intr-un fel....robotic ....cred ca ar trebui sa infiintam societatea posibililor extraterestrii poate atunci o sa ne dam seama care sunt maimutele si care suntem noi ca vad ca pe "oamenii" astia care ne conduc nu-i poate convinge nimeni

Xtremul

30 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 17:23

In noiembrie 2011 va avea loc primul contact cu reprezentantii E.T., piana acum amanat exclusiv din cauza imbecilitatii noastre. :P
Am primit io un telefon de la o tipa cu ochi roz si pielea verdepe tema asta :), (sau invers? - nu stiu, ca eram cam matol :)))) d-aia va pot spune si data precisa... ;)
Serioas acum, totul e interconectat in Univers, sintm de mult "dadaciti" de supraveghetori veniti de departe (fara multe rezultate pozitive insa, din pacate) si, dupa toate semnele actuale, e momentul unei descinderi "pe fatza" a creatorilor nostri, care altfel risca sa ne lase sa ne faultam pe noi-ne si planeta asta chinuita pina la extinctie totala... :(

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NASA a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani
Mergi la: