back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Elodia, brand de tara?!

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 August 2008, ora 07:27

ELODIA , este deja putreda undeva! Foarte bine ;;regizat ;totul! O data o sa se afle ;adevarul;! Nici o mama nu pleaca de acasa ;fara ; copilul ei! Nu cred ca ;Elodia; ar fi plecat de-a creanga ;fara sa si ia copilul cu ea s-au sa le spuna parintilor unde este!!!!!!! Emisiunile de la ;;OTV; = O TIGANIADA;! Nu stiu care mai sunt ;;fraierii; care m-ai stau sa si piarda ;noptile; la circul ;gratis de la ;;OTV;!! Apoi ;;Lazarus; cu poantele lui de ;prost gust; este ;;sub orice critica;! Apoi ;;vocabularul colorat folosit;;! Ce mai?? Nu am cuvinte la o asemenea ;;emisiune, si la un asemenea post!!

julia_28

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 19:52

Cine va pune sa va uitati? Stiti de OTV tocmai pentru ca sunteti fanii lui Diaconescu

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 15:55

mai ashtia comentatorilor !

asculta-tzi la azazel ...shi timpul o va confirma...va cer doar ca atunci cand vorbele mele se vor adeveri sa va inchinatzi mie !

deci : elodia a fost cu certitudine omorata de cioaca (cu sigurantza fara intentie !), dezmembrata shi ingropata intr-un loc pe care il va spune la momentul final al anchetei .

si electronica !
marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 06:46

Fereasca DUMNEZEU , Nu ! Este doar o masura a prostiei nationale !

nicu_calimanesti

1 mesaj
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 20:41

Eu nu m-am plictisit de Elodia pentru ca am vazut numai citeva fragmente din citeva episoade de la OTV si m-am lamurit cum sta treaba.
Cine e Magda si cine e Lazarus ?
Eu, cind ajung din greseala pe canalul OTV, apas un buton de pe telecomanda si AM SCAPAT. E foarte simplu

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 19:05

++++++ ODIHNA VESNICA; ELODIA; ++++++

badeaanna

14 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 12:26

ELODIA? O adevarata "vedeta". cred ca este o inscenare pt audienta otv-ului.

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 17:11

Este o masura a prostiei romanesti !

alinutza_hot_ice88

1 mesaj
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 03:51

se presupune ca textura vestimentatiei e acoperita de un rosu exagerat, o asteptam de ceva vreme, apare o singura data pe an o veste cum ca ar fi fost vazuta, este un om bun dar nu se rade, nu ii poate comenta nimeni existenta... deci in concluzie, mos craciun s-a suparat,si-a preschimat numele si nu mai da cadouri. diaconescu este in stare sa ma aprobe. pam pam

kridals

7 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 13:14

uite in sfarsit o minte luminata...bv..chiar voiam sai intreb pe comentatorii nostri,daca nu era tentanta emisiunea sau postul OTV dc cunosc amanunte? daca vad pe strada un om fara minte ca isi da pantalonii jos,se uita la el? ca apoi sa aiba ce barfi...?

kridals si atat
alinadanielaq

24 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 20:45

ce atata elodia mai oameni buni? cand sunt copii tineri care dispar, fete omorate si baeti omorati si negasiti de ani de zile...daca macar jumate din emisiunile pe care le-a facut pentru elodia si pentru miresele penibile care vin la otv l-ar fi dedicat si altor cazuri ar fi fost mai bine si nu ne-am fi saturat...

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 15:04

S-a invechit subiectu,acum au aparut altele.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 23:51

Elodia, brand de tara?!

Raspunsul meu este DA, din pacate !

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:11

www.romanialibera.ro/a143739/dan-diaconescu-elodia-este-un-perso...

Dan Diaconescu: Elodia este un personaj fictiv inventat de mine

Joi, 15 Ianuarie 2009

Realizatorul TV Dan Diaconescu a fost audiat, miercuri, la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Brasov, in dosarul violarii corespondentei prin e-mail a avocatei Elodia Ghinescu, anunta Mediafax.

Diaconescu a fost citat ca martor in acest dosar, deoarece i-ar fi solicitat hacker-ului Marius Nitu, intr-o emisiune transmisa in direct, sa intre in corespondenta prin email a avocatei disparute.

Diaconescu s-a prezentat in fata procurorilor la ora 14.30, desi ora audierii a fost fixata pentru 12.00.

"Sincer nu stiu de ce am fost citat. Terminandu-se scandalul cu Tolea de acum cateva zile m-am oferit acum sa va dau un nou prilej de discutii si un nou subiect. M-am hotarat sa marturisesc. De asta am venit aici. Sa marturisesc ca Elodia nu a existat niciodata, ca este un personaj fictiv inventat de mine si sa parafrazez pe cineva �Eu am facut-o, eu o omor�. Sa marturisesc �crima� si bineinteles, nici Tolea nu este strain de asta", a declarat Diaconescu ziaristilor inainte sa intre la audieri.

Initial, Diaconescu a fost citat pentru ziua de luni, insa nu s-a prezentat, invocand ca luptatorul Tolea Ciumac a vrut sa il omoare in emisiunea sa de duminica noaptea. Ulterior, pe numele sau s-a emis o noua citatie pentru miercuri, ora 12.00.

"Nu am venit luni, pentru ca a vrut Tolea sa ma omoare si am avut cateva coaste fisurate. Si nu puteam sa fiu in doua locuri, omorat de Tolea la Bucuresti si arestat de procurori la Brasov", a precizat jurnalistul.

Diaconescu a spus ca a venit de buna voie la audieri deoarece vrea sa ajute anchetatorii carora le-a oferit acest caz.

"Eu le-am oferit acest caz (n.r. - anchetatorilor), ei la schimb au nevoie de multe informatii de la mine. Multa lume banuieste ca Elodia este la mine acasa, undeva ascunsa la subsol", a adaugat Diaconescu.

In ceea ce priveste relatia sa cu hacker-ul Marius Nita, Diaconescu a declarat ca nu il cunoaste pe acesta si ca nu a vorbit niciodata cu el, decat in emisiunile in direct.

"Nu stiu cum il cheama pe acest domn, nu stiu care este numele lui real. Nu am vorbit niciodata cu el decat in direct. Emisiunea respectiva a fost transmisa in direct, a vazut-o toata tara, deci prin urmare si domnii anchetatori", a adaugat Dan Diaconescu.

In dosarul violarii corespondentei electronice a avocatei Elodiei Ghinescu este cercetat sotul acesteia, politistul Cristian Cioaca, deoarece exista suspiciunea ca l-ar fi platit pe hacker-ul Marius Nitu pentru a intra in mail-urile personale ale sotiei sale.

In schimb, avocatul politistului, Florentin Sorescu, este convins ca exista o legatura clara intre Diaconescu si hacker. De asemenea, el a declarat presei ca intentioneaza sa solicite anchetatorilor extinderea cercetarilor in dosarul violarii corespondetei avocatei si asupra altor persoane din cadrul televiziunii OTV, si eventual ar putea formula si o plangere penala impotriva acestora. Persoanele numite de Sorescu au fost Diaconescu, Petrica Gheorghe si inca o persoana careia i-a retinut doar prenumele, "Gabi, cea care sta in spatele acestei povesti, cea care nu se vede".

"Exista emisiunea in care Diaconescu vorbeste cu acel hacker in direct si unde ii solicita sa intre in casuta de email a Elodiei, spunandu-i ca ii asigura protectie. Nu sunt dubii asupra acestui aspect. Eu consider ca nu exista o infractiune de patrundere fara drept in sisteme informatice. Daca intr-adevar se retine existenta unei asemenea infractiuni, in cel mai rau caz e vorba despre o violare a corespondentei. Iar in al treilea rand, in mod cert, cei care iau legatura cu hackerul sunt cei de la OTV, sau invers, hacherul ia legatura cu ei", a spus Sorescu.

Politistul Cristian Cioaca a fost arestat pentru 29 de zile conform unei decizii din ianuarie 2008 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, insa a stat doar cateva zile in arestul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Brasov, intrucat a fost eliberat sub control judiciar, perioada in care a fost suspendat din functia pe care o detinea in Politie. Alaturi de Cioaca, in acest dosar, sunt cercetati si Marius Sebastian Breazu, ofiter de politie judiciara la IPJ Brasov si hackerul Marius Adrian Nitu. Dosarul a fost deschis in noiembrie 2007 ca urmare a plangerilor formulate de familia avocatei disparute din Brasov si a Baroului de Avocati din Brasov.

Conform Parchetului, Cristian Cioaca i-a determinat pe Breazu si Nitu sa acceseze fara drept sisteme informatice prin inlaturarea parolelor de acces, in scopul obtinerii continutului mesajelor de posta electronica destinate avocatei Ghinescu Elodia-Marilena. De asemenea, i-a determinat pe acestia sa restrictioneze fara drept accesul la adresele de e-mail respective si sa transfere neautorizat date dintr-un sistem informatic.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 13:42

De la: AZAZEL, la data 2008-09-25 15:55:06mai ashtia comentatorilor !
asculta-tzi la azazel ...shi timpul o va confirma...va cer doar ca atunci cand vorbele mele se vor adeveri sa va inchinatzi mie !
deci : elodia a fost cu certitudine omorata de cioaca (cu sigurantza fara intentie !), dezmembrata shi ingropata intr-un loc pe care il va spune la momentul final al anchetei .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 13:43

AZA,CARE ANCHETA?NU VEZI CA E CU MAGDA LU'TOLEA ACUM?

anareaua

31 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:23

ba da
m-am cam saturat si de analfabete care sunt in barou..foste colege de liceu,care numai 4 luau in liceu si nu stiau nici romaneste sa citeasca bine si care seamana la figura cu asta, adica au fete de cretine si ele cica sunt avocate! beah!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 13:12

FACETZI CAREVA CEVA SI DISTRUGETZI TOPICUL ASTA....CE-I ASTA.... BRADN DE TZARA ....DOAMNE FERESTE...STERGETZI TITLUL VA ROG

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:17

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:17

De la: coscos, la data 2009-02-20 13:12:43FACETZI CAREVA CEVA SI DISTRUGETZI TOPICUL ASTA....CE-I ASTA.... BRADN DE TZARA ....DOAMNE FERESTE...STERGETZI TITLUL VA ROG

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:18

da de ce?ca fiindca asa vrei mataluta?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:18

De la: dandragan70, la data 2009-02-12 19:04:43salut,

iti trimit mai jos cateva detalii... detalii pe care le-am primit si eu ... totul e sa ai multa rabdare ...

CEA MAI SIMPLA METODA DE FACUT BANI!
Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!!
MERGE!!!
Bani rapid si sigur pe internet. Testat! Eu am facut 38.130.000 in 3 saptamani!!! E randul tau!!!!!! si voi continua sa fac.
Functioneaza!!!! Singurul care functioneaza cu adevarat.
Nu este o gluma,crede-ma!Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 5 min. de
citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE". Crede-ma am incercat toate metodele
posibile(si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge!
E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi... In
urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la felcum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator
cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu oinvestitie de numai 7 de lei. Imediat
m-am gandit"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca
trebuie sa trimiti cate 1 leu nou la fiecare din cele 7 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa
la sfarsitul listei in pozitia a 7-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau
prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni
m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 7 lei si 7 timbre? Cum este si normal, la inceput
eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar
e legal! Deci am facut infima investitie de 7 de lei. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!! Intr-un interval de 7 zile am
inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa
vina! In prima saptamana am primit 2.800.000 de lei. (280 lei noi) La sfarsitul celei de-a doua aveam 10.030.000. In a treia
saptamana stransesem 38.130.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 7 lei
si cele 7 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce
functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

Cum?
PASUL 1:Iei 7 coli si scrii pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge
la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi
impaturesti fiecare coala.Acum iei 7 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli(ca sa nu se vada prin plic
si sa nu se fure),apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu
numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala
de hartie si o bancnota de 1 leu.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)TRIFAN MIOARA ,str.Avram Iancu Nr.24; Tg.Mures cod : 540089 Jud.Mures
2)SOIT MIRCEA, str.Gheorghe Asachi, nr.22, loc.Cugir, jud.Alba, cod.515600.
3)DRAGOMIR IONUT str. Poiana MaRULUI,NR. 29,Ramnicu Sarat,jud. Buzau cod:125300
4)STOICA CRISTINEL str. Centrala M, nr. 77, Maracineni, jud. BUZAU, COD 127325
5)SERBAN ANDREEA str Constantin brezeanu, nr 5, bl 202,et 3, ap 13,loc. Ploiesti,jud.Prahova
6)DIDA CRISTIAN, str Selimbarului, nr 1, bl F8, sc C, ap 12, loc. Oradea, jud. Bihor, cod 413055
7)VIERU LUCRETIA,str.Moldovei,nr.5,bl.T7,et.6,ap.33,loc.Pascani,jud.Iasi,cod 705200

PASUL 2: Acum STERGI din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...).
Astfel numarul 7 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca
DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare
se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri,
te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica
anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza) SAU alt fel de site-uri cu discutii asemanatoare.
200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa
scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului;
deschizi un fisier gol cu 'notepad'si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a; salvezi fisierul cu extensia
.txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti,
bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu
cat mai atractiv, pentru ca asa il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri
GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE :
MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala
din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa
spunem ca primesc 10 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 10 lei cu numele meu pe pozitia a 7- a.
Acum fiecare din cele 10 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole
cu numele meu pe pozitia a 6-a si primesc si ei cate 10 lei.Eu primesc astfel 10*10*1 leu = 100 lei. Continuand exemplul cu
acest numar mic (10) de persoane care raspund la articol, castig 11.250.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a,
16.250.000 cu numele meu pe pozitia a 3-a, 31.250.000 de lei pe pozitia a 2-a si ... DA! 156.250.000 DE LEI cu numele meu pe
pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de
70.000 de lei (7 lei noi) si 7 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta
a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 7-a. Acum publici
articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste
articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 7 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus
"dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta, cand ZILNIC se alatura
20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?

Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astefel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra
sute sau mii de oameni pe forum! Veti avea numai de castigat!!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie, si
anume legea Multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Cred ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat
o sticla de vin. Nu... Se cumpara industrial, deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va pareaPe mult mai multe
site-ri si vrei primi cu mult mai multi bani! Bafta!
P.s. Foarte important: o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca
inteligent. Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, Joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca.
Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca... Va raciti gura DEGEABA, EU PRIMESC ZECI
DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC... BAFTA! TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE CE AM SCRIS MAI SUS APOI POTI STA
LINISTIT/A ACASA SI BANII VIN!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:19

mai taticule,de cate ori sa va transmit ca trebuie sa mai luati o pauza?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:20

De la: AZAZEL, la data 2008-09-25 15:55:06mai ashtia comentatorilor !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:20

care ancheta si care final?

tanasegheorghe99

154 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 16:33

Hi ce m-am distrat citind cu cata adoare se comneteaza pe marginea acestui subiect.C.N.A este singura institutie responsabila cu promovarea INCULTURII.

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 14:31

cel mai bine ar fi sa ti punem tie o bomba si cu ocazia asta scapam de un infect ca tine, un retaRDAT MINTAL !! Fara OTV nu a ti fi aflat multe in tara asta ! Dar cu niste infecti ca tine niciodata nmu o sa fie mai bine in tara asta infectilor si blestematilor ce sunte ti

tanasegheorghe99

154 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 15:13

De la: dany_23web, la data 2009-08-25 14:31:47cel mai bine ar fi sa ti punem tie o bomba si cu ocazia asta scapam de un infect ca tine, un retaRDAT MINTAL !! Fara OTV nu a ti fi aflat multe in tara asta ! Dar cu niste infecti ca tine niciodata nmu o sa fie mai bine in tara asta infectilor si blestematilor ce sunte ti

Hi hi hi...ce infocat esti mei dany, ia dute tu la 0tv si cultivate pana mori si sa nu uiti sa ne scrii de pe lumea cealalta.Ai inteles?

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 17:10

Stiu subiectul in general, eu nu urmaresc OTV, nu as avea rabdare si a fost prea mediatizat cazul pe toate posturile tv.Pacat ca nu s=a solutionat cazul , eu banuiesc ca Ciaca intaplator nu intentionat a omorat=o si a sters urma .

GINA
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 18:29

Da, sarada si inscenarea... brand de tara. La ce sa te mai astepti. Lucrurile nu sunte ceea ce par a fi. Twin Pix sau Tara Minunilor.

All Things Grow With Love
Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Elodia, brand de tara?!
Mergi la: