moi
21 mesaje
Oras: Baia Mare
|
Postat pe: 24 Iulie 2008, ora 12:29
Mi-e groaza de astfel de oameni fara suflet, fara constiinta...credeam ca numai la noi sunt astfel de medici...ma bucur totusi sa vad ca sunt facute publice si cazurile din afara
|
|
|
mihapifu
2 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2008, ora 11:23
rusine,este ceva revoltator pacat ca si in romania se intampla astfel de lucruri
|
Fosta membra 9am.ro
29 mesaje
Oras: Alba-Iulia
|
Postat pe: 26 Iulie 2008, ora 12:30
intr-o tara normala unde fiecare cetatean contribuie la asigurarile de sanatate, asa se intampla. Cine nu contribuie nu este tratat. Doar in romania, parazitii sociali sunt tratati pe banii celorlalti.
La fel cu pensiile, exista o gramada de pensionari cu handicap dar de fapt ei n-au nici pe dracu, singuru handicapat a fost medicul care le-a facilitat obtinerea pensiei respective...
Si cate n-or mai fi...
Asa ca nu ma mira ca in strainatate se procedeaza normal.
Nu platesti, nu primesti!
...................................
Drepturi SI OBLIGATII!!!
|
ecologos23
102 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 26 Iulie 2008, ora 12:44
DA EU SI CUNOSC DOI SOTI CHIPURILE INFIRMI DA CARE SUNT BINE MERSI SI SE MAI SI LAUDAU CE DESTEPTI AU FOST EI SI CU CE AU FURAT DE LA INTERINDEREA UNDE AU LUCRAT SI CE INTREPRINDERE PRIVATA O SA SI FACA SI CUM O SA-I TRAGA EI PE SFOARA PE TOTI:
|
|
|
costicastanoiu
6 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 26 Iulie 2008, ora 20:39
Daca stau sa ma gandessc bine singurul parazit social esti tu.Cred ca pentru cei de teapa ta pedeapsa capitala e insuficienta.
|
mihaid1977
58 mesaje
|
Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 16:26
foarte rau ca, intr-o tara ca romania, oamenii care mucncesc sunt instigati sa-i urasca pe pensionari, pt ca au o pensie;
nimeni nu spune ca, dupa o viata de munca, statul trebuia sa asigure un sistem prin care cotizatiile platite de cei in perioada activa sa fie investite, valorificate
pt a obtine profit, nu ca acum, din cotizatiile populatiei active se platesc pensiile..
e o mare rusine ca se incurajeaza aceasta atitudine fata de pensionari, in loc de s se arata cu degetul aceasta caracatita care consuma totul, aparatul de stat bazat pe clientela si spagi;
sa va vad pe dv. , cand o sa fiti pensionari, cum o sa va cada, ca in loc de respect pt o viata de munca, si pt niste copii crescuti si pusi pe linia de plutire in viata, o sa fiti tratati cum scrie in postarile de mai sus.......
|
Fosta membra 9am.ro
29 mesaje
Oras: Alba-Iulia
|
Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 19:43
nu fabulati pe seama a ceea ce cititi. Nimeni nu s-a legat de pensionari ci de acele persoane ce simuleaza un handicap sau o boala doar pentru a incasa niste bani pe nemuncite. Vina fiind desigur a sistemului ca este putred asa cum e el.
In tarile civilizate cine nu contribuie la sistemul de asigurari sociale nu primeste nimic. Cine vrea mai mult are sistemele de asigurari sociale facultative. Nu contribui nu primesti. asa ar fi cinstit sa se procedeze. Repet nu am nimic cu acei cetateni care si-au castigat dreptul de a avea asigurari de sanatate, pensii, etc prin faptul ca au muncit si au contribuit la sistem. Nu vad cine si unde a instigat la ura fata de pensionari ci cel mult fata de acei paraziti simulanti care tzepuiesc statul.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 28 Iulie 2008, ora 11:11
Ca sa fie cineva solidar cu tine ar trebui sa fi tu, in primul rand solidar cu tine. Sa platesti, sa contribui la fond comun, sa nu-ti doresti sa folosesti tu banii niciodata, dar, daca nevoia te va lovi sa ai de unde sa primesti. Daca n-ai vrut sa contribui sa nu primesti nimic !
Asa se face ordine ... Asa e cinstit. Cine crede ca e milos si recomanda a fi ajutati toti cei care n-au contribuit la asigurarile de sanatate, se inseala. As spune ca este complice la furt si ar trebui sa mearga la inchisoare. Pentru ca el ia banii celor care i-au strans acolo pentru cazul in care se vor inbolnavi si vor avea nevoie de ei si, cand sa-i foloseasca, nu-i mai gasesc acolo pentru ca au venit milosii si i-au dat altora pentru bolile lor, altora care n-au contribuit cu nimic dar stiu sa tipe ca e "dreptul lor " sa utilizeze banii altora...
Sistemul nostru sanitatr e in pragul falimentului si pentru ca asista pe foarte multi care nu finanteaza acest sistem. Pentru cei care sunt prosti din cale afara le voi explica in felul urmator. E ca si cum, in virtutea dreptului la existenta, cineva ar veni la frigiderul vecinului si i-ar lua mancarea din el pentru ca sufera de foame, fara sa puna niciodata mancare in acel frigider. Si ar invoca tot felul de drepturi si filozofi de doi bani ... Si ar mai gasi si prosti care sa-l sustina. Ar mai dori cineva sa fie proprietarul frigiderului. N-ar dori tot mai multi sa fie beneficiarii mancarii din frigider ? Ai mai gasi ceva in frigider ?
Terminati cu tampeniile ! Nu platesti, Nu primesti ! E simplu ...
Acum nu e momentul !
|
|
|
ecologos23
102 mesaje
|
Postat pe: 28 Iulie 2008, ora 18:43
nu este singurul abuz care se face in cazul pensionarilor in romania unde exista o mare ura intre diferitele categorii sociale si de varsta oamenii nu au de loc respct pentru cei foarte tineri si pentru cei in varsta, auzi numai chestii de astea imposibile in tarile civilizate ca tataie mai stai si pe acasa si alte magarii sau ce cauti mai mucosule? cand o sa se termine cu toate astea?
|
Iuliaa
4 mesaje
Oras: Oradea
|
Postat pe: 2 August 2008, ora 14:14
De la: costicastanoiu, la data 2008-07-26 20:39:38Daca stau sa ma gandessc bine singurul parazit social esti tu.Cred ca pentru cei de teapa ta pedeapsa capitala e insuficienta.
te superi degeaba pe om. In State este la fel, daca nu ai asigurare, te lasa sa mori acolo, asta-i legea si acolo daca nu o respecti, ai probleme. Am o verisoara care a fost in situatia asta si nu-i venea sa creada ca poate exista asa ceva. A venit de urgenta in Ro sa se trateze si dupa cateva saptamani a plecat inapoi.
|
sllalu
32 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2008, ora 16:26
De la: 326we727, la data 2008-07-27 19:43:39nu fabulati pe seama a ceea ce cititi. Nimeni nu s-a legat de pensionari ci de acele persoane ce simuleaza un handicap sau o boala doar pentru a incasa niste bani pe nemuncite. Vina fiind desigur a sistemului ca este putred asa cum e el.
In tarile civilizate cine nu contribuie la sistemul de asigurari sociale nu primeste nimic. Cine vrea mai mult are sistemele de asigurari sociale facultative. Nu contribui nu primesti. asa ar fi cinstit sa se procedeze. Repet nu am nimic cu acei cetateni care si-au castigat dreptul de a avea asigurari de sanatate, pensii, etc prin faptul ca au muncit si au contribuit la sistem. Nu vad cine si unde a instigat la ura fata de pensionari ci cel mult fata de acei paraziti simulanti care tzepuiesc statul.
frate esti dus.serios. fara suparare. cei cu cine nu plateste nnu are derpturi. uiti unde traiesti? ca dak da iti aduc eu aminte: intro tara de kkt unde 40% din populatia declarata apta de munca lucreaza pe 400 ron! ce asigurare sa platesti cu banii astia? pari a fi una din persoanele care au avut absolut tot pana acum si nu au avut lipsuri
si ce sistem frate? ai impresia ca traiesti intr o utopie? trezeste te! traiesti in tara cu nr 2 lacoruptie in europa
o zi buna
|
sllalu
32 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2008, ora 16:43
De la: Iuliaa, la data 2008-08-02 14:14:44De la: costicastanoiu, la data 2008-07-26 20:39:38Daca stau sa ma gandessc bine singurul parazit social esti tu.Cred ca pentru cei de teapa ta pedeapsa capitala e insuficienta.
te superi degeaba pe om. In State este la fel, daca nu ai asigurare, te lasa sa mori acolo, asta-i legea si acolo daca nu o respecti, ai probleme. Am o verisoara care a fost in situatia asta si nu-i venea sa creada ca poate exista asa ceva. A venit de urgenta in Ro sa se trateze si dupa cateva saptamani a plecat inapoi.
deci...iuliaa: SUA, tinand cont de mentalitatea de acolo, de salariile care s acolo, e normal ce s a intamplat. pt ei asigurarea e ca si cum ti ai lua u paine.ei au economie de piata. la ei acu' s a scumpit benzina umpic peste 1$ si au inceput sa si ia scutere in masa. Matusa mea lucreaza acolo ca automatis si are cam 12000 dolari.nu am pus nici un 0 in plus. crezi ca si permite sa si plateasca asigurarea? eu is originar din braila, unde media salariala cred ca e de 5 mil.cred. acu zi u crezi ca si pot permite o asigurare?
inainte sa faceti comentarii orientati va si dupa fapte.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 19 August 2008, ora 13:11
Si daca munceste pentru 500 lei si n-are din ce plati asigurarea, asta-i da dreptul sa beneficieze de servicii pentru care nu plateste ? Ei, nu mai spune !
Nu e cazul sa protesteze, sa nu-si mai vanda forta de munca pe nimic ? E mai simplu sa le fure banii alora de platesc, nu ?
Povestea e simpla: platesti ai, nu n-ai ! E valabil pentru orice si pentru oricine.
Tiganii impart banii cu ceilalti ? De ce clameaza derpturi imaginare ? Doar pentru ca exista si ca pot face rau celorlalti ? Dar si lor li se poate face rau de catre ceilalti. Miscarile extremiste sunt alimentate de aceasta toleranta prost inteleasa. Nici macar n-are legatura cu etnia. N-are nici o importanta faptul ca subiectul era tigan. E gresit pusa problema. Ca si cum n-ar fi fost asistat social pentru ca era tiganca si nu pentru ca nu platise asigurari....
Fals. Articolul este scris de un imbecil care pune in discutie o problema falsa si impinge lucrurile intr-o directie total gresita.
Acum nu e momentul !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 19 August 2008, ora 13:24
 in tara lui ha,ha,ha,mai traiti?iar in Italia ,o tara de tigani jegosi dupa ce romanii iau scos din jeg in 18 ani acum se cred boieri.ce face tiganul cind ajunge boier?
|
sllalu
32 mesaje
|
Postat pe: 19 August 2008, ora 15:36
De la: sbucur, la data 2008-08-19 13:11:55Si daca munceste pentru 500 lei si n-are din ce plati asigurarea, asta-i da dreptul sa beneficieze de servicii pentru care nu plateste ? Ei, nu mai spune !
Nu e cazul sa protesteze, sa nu-si mai vanda forta de munca pe nimic ? E mai simplu sa le fure banii alora de platesc, nu ?
Povestea e simpla: platesti ai, nu n-ai ! E valabil pentru orice si pentru oricine.
Tiganii impart banii cu ceilalti ? De ce clameaza derpturi imaginare ? Doar pentru ca exista si ca pot face rau celorlalti ? Dar si lor li se poate face rau de catre ceilalti. Miscarile extremiste sunt alimentate de aceasta toleranta prost inteleasa. Nici macar n-are legatura cu etnia. N-are nici o importanta faptul ca subiectul era tigan. E gresit pusa problema. Ca si cum n-ar fi fost asistat social pentru ca era tiganca si nu pentru ca nu platise asigurari....
Fals. Articolul este scris de un imbecil care pune in discutie o problema falsa si impinge lucrurile intr-o directie total gresita.
oamenii care muncesc acum p 500 ron au trait alte vremuri.nu erau orientati spre facultate, unde pica accentul acum. din cauza asta au salariile p care le au. si macar de ai avea u un salariu' smecher sa stea altii p capul tau:)) cred ca esti unul dintre aceea care au dat de malai recent si au fitze:))
saracule
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2008, ora 00:53
Invata sa scri, fetita draga. Pe urma invata sa citesti. D-abia dupa aia scrie-mi replici "inteligente". N-ai decat sa-i jelesti pe cei cu 500 lei pe luna pana obosesti. N-ai decat sa gemi de mila saracilor pana te va lua dracu'. Eu n-o s-o fac pentru ca eu nu plang de mila prostilor care nu s-au obosit sa invete nimic in viata lor dar vor aceleasi beneficii ca si cei ce au muncit de le-au sarit capacele ca sa invete cat mai mult si sa poate face mai mult decat sa plimbe o roaba sau o sapa.
Te-ai intrebat de ce nu se aliaza saracii aia cu 500 lei pe luna sa schimbe lumea ? Iti spun eu, de prosti, d-aia... Eu castig bine de cand ma stiu si nu sunt deloc un smecher. Doar ca nu suport ipocritii de teapa ta... Nu-mi aduc aminte sa te fi atacat. N-am facut decat sa-mi spun o parere si tu m-ai atacat ca gandesc asa pentru c-as fi dat de bani... Ce sa-ti spun ... parai de desteapta.
Acum nu e momentul !
|
sllalu
32 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2008, ora 15:26
De la: sbucur, la data 2008-08-20 00:53:02Invata sa scri, fetita draga. Pe urma invata sa citesti. D-abia dupa aia scrie-mi replici "inteligente". N-ai decat sa-i jelesti pe cei cu 500 lei pe luna pana obosesti. N-ai decat sa gemi de mila saracilor pana te va lua dracu'. Eu n-o s-o fac pentru ca eu nu plang de mila prostilor care nu s-au obosit sa invete nimic in viata lor dar vor aceleasi beneficii ca si cei ce au muncit de le-au sarit capacele ca sa invete cat mai mult si sa poate face mai mult decat sa plimbe o roaba sau o sapa.
Te-ai intrebat de ce nu se aliaza saracii aia cu 500 lei pe luna sa schimbe lumea ? Iti spun eu, de prosti, d-aia... Eu castig bine de cand ma stiu si nu sunt deloc un smecher. Doar ca nu suport ipocritii de teapa ta... Nu-mi aduc aminte sa te fi atacat. N-am facut decat sa-mi spun o parere si tu m-ai atacat ca gandesc asa pentru c-as fi dat de bani... Ce sa-ti spun ... parai de desteapta.
scri? ai uitat sa l articulezi. nu i nimic.se intelege, doar ai scoala fata de restu'.
nu i plang si nici nu i compatimesc. doar ca mesajul tau e frustrant si plin de aroganta. bravo tie ca ai dus o bine toata viata tata.pariez ca nu ai dat 1 leu vreodata cuiva d p strada. cu toti banii tai, tot sarac ramai;)
si apropo suntem de acelasi sex, doar umpic diferiti;)
|
costicastanoiu
6 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2008, ora 10:19
Acessti prosti de care faci tu vorbire, sunt oameni care au invatat carte acum 20 de ani si care nu au facut cursuri la fara frecventa pe banii parintilor .Tu , probabil ca esti unul dintre acestia .
|
sllalu
32 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2008, ora 18:59
De la: costicastanoiu, la data 2008-08-21 10:19:07Acessti prosti de care faci tu vorbire, sunt oameni care au invatat carte acum 20 de ani si care nu au facut cursuri la fara frecventa pe banii parintilor .Tu , probabil ca esti unul dintre acestia .
asta imcercam si eu sa i explic: conditiile si mentalitatea de atunci era cu totul diferite...da' n ai cui, sa nu fol.o expresie mai dura.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 24 August 2008, ora 12:30
Eu castig 3.000 lei pe luna si sunt salariat. Calificat. Inalt calificat.
Am 50 de ani si am invatat tot atunci cand ziceti voi c-ati invatat.
Ma uit in jur si vad cine mai are salariu de 500 lei. Cei care muncesc la curatenie sau habar n-au de nimic si sunt folositi la munci simple si brute. Nu afirm ca ei ar trebui sa moara de foame si chiar sunt de parere ca ar trebui sa fie mai bine platiti. Dar nu-i jelesc. Pentru ca sunt extrem de prosti. Nu se pricep la nimic. Chiar la nimic. Va rog sa nu mai fiti ipocriti si sa nu mai jeliti la mormant strain ....
Vad ca mai toata lumea care nu este de acord cu mine are grija sa ma eticheteze cum ca as fi "frustat" si "complexat" precum si altele de genul acesta ... Nici pomeneala. Va asigur ca sunt foarte multumit de viata mea, traiesc mai bine decat multi occidentali din clasa medie din moment ce castig, in Romania, impreuna cu nevasta, aproape 2.000 euro pe luna ...
Singura mea vina este ca nu sunt de parerea voastra si, uneori, comit aceeasi greseala de a jigni pe cei ce sustin altceva decat mine ...
Hai sa ne batem in idei nu in epitete de doi lei care abat discutia. Nu ma exclud. Sufar de aceasi boala si incerc sa ma corectez ...
Sa-auzim de bine !
Acum nu e momentul !
|
buyakabuya
4 mesaje
|
Postat pe: 31 August 2008, ora 23:13
Bravos domn Bucur, asa trebuie cine se plange ca nu are din ce trai ar trebui sa faca ceva sa isi schimbe situatia , nu sa planga la colt in pumni, ca nu il ajuta cu nimic. Ar trebui sa isi ia inca un servici sau sa invete sa faca si altceva care sa ii genereze venituri suficiente pentru un trai decent.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 17:29
 poti sa inveti daca toate sunt aranjate si ti se iau toate locurile de munca inaintea ta asa ca depinde si de noroc.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 20:01
Oarecare dreptate ai !
Numai ca eu, spre deosebire de cei ca tine, nu sunt exponentul celor care nu stiu sa faca nimic, nu-i jelesc, nu le port de grija. Pentru ca nu sunt ipocrit. I-as ajuta cumva daca s-ar ajuta ei insisi in primul rand. Nu cred ca trebuie platiti cu salariul mizer de 500 lei dar EI sunt cei care accepta sa-si vanda forta de munca pentru o asemenea suma. Nu eu ! De ce i-as jeli ? De ce as accepta ca din banii pe care i-i dau la sanatate sa se foloseasca ei iar eu sa fiu prost tratat pentru ca s-au terminat banii ? De ce sa contribuie numai unii, din ce in ce mai putini, si sa se bucure de aceste fonduri toti ? Nici nu ma mai sinchisesc de voi, cei care sustineti aberatii de genul ca "ce daca nu contribuie, are drepturi !" Pe dracu'. In orice societate sanatoasa, daca nu esti membru al unei organizatii, daca nu platesti sa faci parte din ea, n-ai nici un drept. E simplu si corect. La noi in tara s-au schimonosit mintile oamenilor in asa hal incat cred ca simpla lor existenta le confera "drepturi". Fals ! Nimic mai fals. Nu poti sa vi cu pretentii sa primesti ceva din moment ce n-ai intreprins nimic pentru ca acel ceva sa existe !
Ziceti ca-i jignesc pe unii cand afirm ca sunt rxtrem de prosti ... Nu-i jignesc deloc. Dumneavoastra n-ati intalnit oameni pur si simplu prosti de paraie ? Eu da ! Asta este ! Va place sau nu, asta e situatia !
Faptul ca aici, pe forum, se gasesc multi care sa condamne medicii italieni care au refezat sa-si iroseasca timpul si priceperea pentru cineva care n-a venit cu bani la organizatia din care fac ei parte, nu schimba lucrurile cu nimic. Tot aia se va intampla ! Aia o sa-si vada de treaba si o sa-i ingrijeasca numai pe cei care platesc pentru asta. Unii dintre voi sustin aberatii de genul ca daca cineva, flamand, nu este servit intr-o carciuma pentru ca n-are bani, ar trebui totusi sa manace fara sa plateasca pentru ca "are drepturi" ....
Drepturile devin din obligatii ! Restul e comunism tembel care duce la faliment sigur !
Nu va mai dati milosi si iubitori de oameni ca nu tine ! Nu pacaliti pe nimeni.
Da ! Am dat bani de pomana ! Am dat si paine, dar m-au refuzat, vroiau numai bani.... asa ca ....
Acum nu e momentul !
|
aidda
11 mesaje
|
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 23:39
Imi pare rau, dar nu am afirmat ca ar trebui cineva sa beneficieze de ceva pentru care nu a platit. Si sunt cu totul de acord cu parerea dvs in ceea ce priveste asigurarea medicala si chiar cu plata la restaurant  . Ceea ce nu aprob este opinia dvs despre cei care muncesc din greu, simpluti la minte, dar cinstiti. Si daca nu ar accepta sa munceasca pentru salar mic, ce ar face? Ar muri de foame fiindca singurul lui atu e ca poate munci greu, nimic mai mult; nu tu diploma, nu tu cunostinte, nimic. Deci????
P. S. Nu sunt nici ipocrita si nici nu-i jelesc, imi spun doar opinia si respect omul de rand, chiar daca nu are studii; important e sa aiba caracter.
Sa auzim numai de bine, cum spune romanul.
|
costicastanoiu
6 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 14:51
De la: aidda, la data 2008-09-12 23:39:20 Imi pare rau, dar nu am afirmat ca ar trebui cineva sa beneficieze de ceva pentru care nu a platit. Si sunt cu totul de acord cu parerea dvs in ceea ce priveste asigurarea medicala si chiar cu plata la restaurant . Ceea ce nu aprob este opinia dvs despre cei care muncesc din greu, simpluti la minte, dar cinstiti. Si daca nu ar accepta sa munceasca pentru salar mic, ce ar face? Ar muri de foame fiindca singurul lui atu e ca poate munci greu, nimic mai mult; nu tu diploma, nu tu cunostinte, nimic. Deci????
P. S. Nu sunt nici ipocrita si nici nu-i jelesc, imi spun doar opinia si respect omul de rand, chiar daca nu are studii; important e sa aiba caracter.
Sa auzim numai de bine, cum spune romanul.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 22:49
Nu prea inteleg cum anume respecti "omul de rand" care n-are diploma, studii, nimic, dar "are caracter". Mie mi se par doar niste vorbe-n vant, menite sa oblojeasca imaginea celui care le spune. Nu neg ca pot fi si chiar exista oameni la locul lor care nu fac probleme nimanui si sunt fericiti in simplitatea si cu putinul lor. Dar n-ai sa sti niciodata ce e in capul lor. Ei nu te vor aprecia niciodata. Lor le e frica de tine si te vor ataca de indata se te vor simti slab pentru ca sunt josnici si te urasc pentru ca o duci mai bine decat ei. Nu le pasa ca n-au facut eforturile pe care le-ai facut tu de la gradinita pana ai terminat facultatea si nici nu si-au batut niciodata capul sa priceapa lucruri mai complexe decat "sapa aici". In exenta n-am nimic cu cei ca ei. Am, in schimb cu cei care declara o solidaritate care nu implica nimic. Doar pentru ca interlocutorii sa ramana cu ideea ca au dat peste un "om sensibil", "un om caruia ii pasa" .... Viata mi-a aratat ca nu este asa si ca toate aceste declaratii sunt facut pentru imaginea celui care le emite, exclusiv, pentru ca n-au nici o consecinta asupra celui "inteles", "jelit", "compatimit" .... Toata lumea se pricepe la vorbe dar foarte putini fac ceva in sensul celor declarate sau, mai rau, faptele sunt tocmai pe invers in raport cu ce se declara. Nu stiu ce filozof spunea ca Dumnezeu a dat oamenilor darul vorbirii nu spre a-si expune gandurile ci spre a si le ascunde.
Altminteri este posibil ca tu sa fi o persoana simtitoare si miloasa si tot ce am sustinut aia sa nu fie valabil pentru tine. Banuiesc faptul ca te implici in actiuni caritabile de ajutorare a celor saraci, faci donatii mici sau mari in bani sau timp alocat pentru aceste cauze in care crezi .... Sau am dreptate si totul este numai la nivel declarativ, la nivelul ideilor ....
S-auzim de bine !
Acum nu e momentul !
|
costicastanoiu
6 mesaje
|
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 20:51
Domn bucur,eusunt convins ca matale, cu asemenea idei ai ogroaza de prieteni . faci prea mare caz de salariul si de studiile tale, incit cred ca abia acest forum ti-a dat posibilitatea sa iesi si tu in evidenta.Tin sa te anunt ca daca nu ar fi prosti cu 500 lei , nu ar avea inteligentii catine subiect de coversatie.pacat ca ai virsta pe care o ai pentru ca mintea ta e a unui pustan de 15 ani .
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 18:24
Nu vad de ce trebuie sa faci afirmatii "inteligente" despre persoana mea ...
Nu vad de ce nu iti expui parerea despre tema pusa in discutie si trebuie sa ma ataci pe mine in bunul obicei al forumistilor. Cum are unul o alta parere cu e balacarit in toate felurile. Ca e frustat, ca are mintea de 15 ani, ca e lipsit de educatie, ca foloseste un limbaj nu situ de care.....
Ce importanta are daca si cat de bou sunt eu un anonim ? Pe cine intereseaza ?
Dupa modul in care am si fost atacat deduc faptul ca am dreptate, foarte multa dreptate. Te rog asadar, sa ma lasi pe mine si sa povestesti parerea ta despre subiect, despre femeia aia bolnava de cancer pe care medicii italieni au refuzat s-o trateze pe gratis.
Banuiesc ca tu ai foarte multi prieteni ... ai grija de ei.
Acum nu e momentul !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 22:27
Pacat! De biata femeie! Daca si-ar fi facut;card de sanatate international; la noi in ;Romania, care este ;;gratis;este valabil in ;UE;; ,, 6luni, atunci ;medicii erau ;;obligati;; s-o trateze! Unele persoane, ignora ;unele ;drepturi, crezand ca ;lor nu l-i se poate ;intampla ;nimic, rau, dincolo;! Uneori, boala ,vine ;;pe neasteptate;;! Eu anul tecut , in august, fiind in vizita la copii, in Spania, in orasul ;Guadalahara intr-o dimineata, la ora 4 l-au apucat , niste ;crize de epilepsie; pe sotul meu,, facand vreo 6 una dupa alta;! ';;; N-am reusit sa-l reabilitez, fiul ,a chemat ambulanta, ,l-au dus la ;;Spitalul Municipal, l-au internat la ;neurologie;, i-au facut investigatii, i-au dat tratament. 7zile.Am stat cu el in spital, deoarece el nu stia limba, a venit zilnic si fiul , pana i-au terminat ;toate analizele;;! Intre spitalele ;romanesti si acel spital este ;diferenta de ;;200ani;;! Salon cu ;2 paturi si scaune pt, cei care-i viziteaza;! Mancare;; fffff. buna,, la regim pt, fiecare bolnav! Nu era permis sa aduci ;mancare de acasa;;!! Medici, ffff, amabili;!! ;;;;; Draguti,,,, Spaga;;?????!!! D-ne fereste!!!! Curatenie,, foarte mare! Zilnic, schimbau patul, iar daca a facut ;criza il schimba de cate o facea! Nu am avut ;;pile;;! A fost dus de acasa cu ;ambulanta; la ;;Urgenta;; de acolo dus pe sectie, internat si investigat in 4zile cat n-a fost investigat in ;Romania, in ; timpul celor ;;5 internari, cand a avut si ;;Infarctul cerebral;;! Oamenii, cand se duc ;dincolo; trebuie sa-=si stie ;;Ce drepturi au , daca suntem si noi in ;;UE;;!!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 22:30
De la: marygeo2006, la data 2008-09-16 22:27:31 Pacat! De biata femeie! Daca si-ar fi facut;card de sanatate international; la noi in ;Romania, care este ;;gratis;este valabil in ;UE;; ,, 6luni, atunci ;medicii erau ;;obligati;; s-o trateze! Unele persoane, ignora ;unele ;drepturi, crezand ca ;lor nu l-i se poate ;intampla ;nimic, rau, dincolo;! Uneori, boala ,vine ;;pe neasteptate;;! Eu anul trecut , in august, fiind in vizita la copii, in Spania, in orasul ;Guadalahara intr-o dimineata, la ora 4 l-au apucat , niste ;crize de epilepsie; pe sotul meu,, facand vreo 6 una dupa alta;! ';;; N-am reusit sa-l reabilitez, fiul ,a chemat ambulanta, ,l-au dus la ;;Spitalul Municipal, l-au internat la ;neurologie;, i-au facut investigatii, i-au dat tratament. 7zile.Am stat cu el in spital, deoarece el nu stia limba, a venit zilnic si fiul , pana i-au terminat ;toate analizele;;! Intre spitalele ;romanesti si acel spital este ;diferenta de ;;200ani;;! Salon cu ;2 paturi si scaune pt, cei care-i viziteaza;! Mancare;; fffff. buna,, la regim pt, fiecare bolnav! Nu era permis sa aduci ;mancare de acasa;;!! Medici, ffff, amabili;!! ;;;;; Draguti,,,, Spaga;;?????!!! D-ne fereste!!!! Curatenie,, foarte mare! Zilnic, schimbau patul, iar daca a facut ;criza il schimba de cate o facea! Nu am avut ;;pile;;! A fost ;;luat;;de acasa cu ;ambulanta; dus;; la ;;Urgenta;; de acolo dus pe sectie, la ;;neurologie;;internat si investigat in 4zile cat n-a fost investigat in ;Romania, in ; timpul celor ;;5 internari, cand a avut si ;;Infarctul cerebral;;! Oamenii, cand se duc ;dincolo; trebuie sa-si stie ;;Ce drepturi au , daca suntem si noi in ;;UE;;!!
|
|
|