back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romanca bolnava de cancer, refuzata de medicii italieni

Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:

Iosif

41 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 22:24

De la: gina_guzumas, la data 2009-05-14 20:11:50NU ESTE UMAN CE SE INTMPLA IN LUME! INTI DE TOATE SINTEM OAMENI SI AR TREBUI SA NE AJUTAM UNI PE ALTI. ESTE STRIGATOR LA CER CE SE INTIMPLA. OARE NU SE GASESC NISTE MINTI MAI LUMINATE SA FACA O LEGE CARE SA AJUTE PE TOT OMUL DIN LUME ? BANUL A AJUNS PUTEREA IN LUME. NU MAI EXISTA OMENIE SA PERDUT. LEGEA E FACUTA DE OM DAR DRAGOSTEA FATA DE SEMENI ESTE IN SUFLET. E DUREROS CA SA PERDUT.
Frumos este ca in Spania sistemul de sanatate public este gratuit chiar si ptr straini iar Obama se lupta cu sistemul de sanatate din SUA ptr al face efectiv celor 30-40milioane care nu-si permit sa-si scoata o masea datorita preturilor din sistem (ASIGURARI DE SANATATE) ................. Va mira faptul ca Romania este in urma la multe in sistemul de sanatate si totusi Multumim Cerului ca este destul de accesibila Sanatatea in Romania si Medicii sunt destul de buni fata de conditiile pe care le au ca sa nu spun de salarii. Multi sunt nevoiti sa mearga in strainatate la munca. Desi se spune ca nicaieri nu este mai bine ca acasa eu nu sunt de acord cu asta ci sigur ca "Mereu va fi loc de mai bine" Oriunde in lume!

9am143205

5 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 15:46

BUNA ZIUA ,,BAI��...,, FORUMISTILOR��! VOI ATI VAZUT ZEITGEIST DOCUMENTARUL DE PE WWW.LUCASIG.COM??? DACA NU, VA RECOMAND SA-L VEDETI (3 PARTI) SI DUP-AIA COMENTARII! O ZI BUNA!

Raporteaza abuz de limbaj
Ion_Albu1940

34 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Martie 2010, ora 14:41

Nu va cunosc, dar ma bucur cand constat ca in tara aceasta au inceput sa apara voci care sa spuna lucrurilor pe nume ,asa ca Dvs., pentru care am tot respectul. Am inteles ca Romanca din Italia, daca atunci cand a plecat, ar fi fost desteapta si si-ar fi scos un card de asigurare medicala internationala ( din Romania ) valabil in UE, NU AR FI AVUT PROBLEME cand s-a imbolnavit in Italia. Dar, a plecat in Italia, asa ,la plesneala fara sa fie prevazatoare ! Pai ce sa-i facem ? S-o compatimim pentru ca n-a fost tratata de medicii Italieni neavand asigurare medicala sau s-o compatimim pentru ca e superficiala (proasta) si pleaca in Europa de parca ar pleca la Vaslui ? Eu cred ca trebuie sa ne fie mila de ea ca e asa cum e, dar atat ! Am fost de multe ori in Canada, dar de fiecare data, stiind ca am peste 60 de ani, m-am preocupat sa am asigurare medicala pentru timpul petrecut acolo. Ca a platit-o angajatorul cand am plecat pentru a lucra (nu-mi place verbul "a munci"-suna comunist ) sau mi-am platit-o singur cand am fost la fiul meu sa-mi vad nepotii, nu a contat. Tot ceea ce a contat a fost SA AM ASIGURARE MEDICALA . Si de cateva ori mi-a folosit, am fost consultat, diagnosticat, tratat, medicamente gratis,etc. Asa ca cine sare in ajutorul celor care nu sunt prevazatori nu merita nici-un fel de atentie, mai ales ca ,asa cum ati spus si Dvs. aceasta compatimire nu foloseste cu nimic Romancei din Italia ci doar persoanelor care o compatimesc, care doresc sa apara ca sufletiste si simtitoare.

clopotaru12

1 mesaj
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 20:18

uitat ca afara protectie sociala asigura in mare masura diverse asociatii crestine sau nu dar cu siguranta caritabile ,la noi asa ceva nu exista .biserica nu face decit (2)bani dar pt.......diverse .ong ..???

Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Romanca bolnava de cancer, refuzata de medicii italieni
Mergi la: