Info
x
Romanca bolnava de cancer, refuzata de medicii italieni
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 22:21
Mananca cruditati, legume si fructe, ulei de masline, renunta total la carne, daca nu poti nu manca de loc carne de porc, manaca peste cat mai rar posibil si numai din cel cu carne alba, bea un pahar de vin rosu pe zi, nu fuma, nu bea alcool cu exceptia vinului rosu, nu consuma otet, foloseste lamaia pentru acrit, sa nu-ti lipseasca salatele proaspete, sucurile de legume si fructe. Nu manca mult ! Nu face efort fizic mare dar fa gimnastica dimineata din exercitii usoare. Stai cat mai mult in aer liber. Fa cura din fructele sezonului. Bea apa plata sau de izvor. Foloseste sare de mare iodata si aia cat mai putina cat sa dea gust. Varza face minuni. La fel sfecla rosie si patrujelul. Usturoiul este de consumat cat poti de mult. Roaga-ti lui Dumnezeu si crezi in tine, nu-i lasa pe cei din jur sa te compatimeasca ca si cum urmeaza sa mori si cauta sa te comporti normal ca si cand n-ai fi bolnava ne nimic. Trebuie sa crezi ca te-ai vindecat si mai ai de trait o multime de ani. Nu permite celor din jur sa fumeze in apropierea ta. Indeparteaza-te de ei daca nu vor sa asculte ... Fi tare si nu te lasa influentata de tot felul de povestitori tampiti care iti dau exemple despre cum au murit altii care au avut cancer. Trebuie sa crezi ca tu nu vei muri, ca tu faci parte din categoria celor care supravietuiesc si care pot invinge cancerul. Oricat de sceptici ar fi cei din jur trebuie sa fi incapatanata in credinta ta ca te vei vindeca si ca vei tine sub control boala. Ca o vei invinge. Si o vei invinge !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 22:24
Cultiva-ti legumele daca ai unde si nu folosi chimicale. Lasa-le sa se dezvolte natural cu gunoi de grajd ca ingrasamant. Alege merele care au viermi ! Ele n-au fost otravite.
Nu trebuie sa muncesti pe branci dar nici nu trebuie sa stai degeaba ... Fi activa in aer liber...
Acum nu e momentul !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 15:21
;;;;;;;;Da , este adevarat, ca,, tinand, regim de cruditati, scapi de multe boli! Dar ,, acum aproape ;toate legumele-s aduse din ;import, crescute fortat, asa ca nu prea ai de unde sa cumperi, produse proaspete, naturale, pt, o dieta!!'' DA!! Aveti, mare dreptate;;pusha, dar cititi putin mai sus, sa vedeti modul de exprimare, cand, nu esti in ton cu unele persoane,, ;inalt, calificate'!Multa cultura!
|
|
angella4_you 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 23:54
Multumesc pentru sfaturile legate de regimul alimentar, sigur imi vor fi utile.
Dar nu sunt totul! Cumnata mea a murit anul trecut, rapusa de aceeasi boala, ce a facut metastaze la plaman si oase. A tinut un regim strict, dar i-a fost gresita operatia si nimic n-a mai avut nici un rost. Afacut acupunctura, homeopatie si toate leacurile de la manastiri, dar nu a avut suport moral.A vrut sa traiasca, a luptat cu toate fortele, dar boala a rapus-o in 20 sept 2007 lasand in urma 3 copii, ultimul de 9 anisori, acum. Un frate al sotului surorii mele, a fost operat anul trecut de cancer la stomac si deja se afla in faza terminala (are 42 ani si 2 copii minori). Totul depinde cred, de stadiul in care e descoperita boala, de suportul moral (sotia dv. e foarte norocoasa) si de Bunul Dumnezeu, dar mai depinde si de medicul in mainile cui iti pui viata. De aceea cred ca si ei, ca si noi toti ar trebui sa aiba motivatii si satisfactii financiare ca rezultat al muncii lor. Cred ca sanatatea e cel mai important obiectiv al vietii noastre, dar... Am momente cand cad intr-o depresie profunda si nu mai conteaza nimic, nimeni nu observa asta sau viata e prea alerta pentru a supraveghea suferintele celorlalti? Raman singura fara pic de ajutor. De aceea ii multumesc lui Dumnezeu caci cu ajutorul serviciului, mai uit de suferinta interioara. Am momente cand imi vine sa urlu, dar fiind inconjurata de persoane nu am curajul sa o fac. Acum sunt impacata cu mine, cu situatia in sine, dar cand va fi urmatoarea cadere, voi gasi puterea sa ma ridic? |
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 09:05
Si cand iti cunosti drepturile, dar esti somer si ai o invaliditate civila de 46%, fara drept de pensie, si ajungi in urgenta cu o tensiune de 20/12, rosu ca un rac fiert, plin de o transpiratie care izvoraste continuu din corpul tau si este lipicioasa ca un sirop de zahar, cu abdomenul umflat ca al unei gavide in prag de travaliu, cu gambele pline de dureri si venele puternic vizibile sub pielea care se desprinde in solzisori si... esti luat in suturi ca un cersetor sau ca un musafir foaaarte nepoftit, spunandu-ti-se ca "nu ai nimic", cazul tau nu este grav, nu este de urgenta" si mai si urla la tine ca folosesti plasturi cu nitroglicerina prescrisi de medicul tau si esti trimis la domiciliu sa te trateze medicul de familie????
Sau cand, cu o zi inainte de a fi operat, vine un medic si decide externarea ta, afirmand ca nu ai nimic, dar tu nu reusesti sa te mai ridici din pat si abia mai respiri? Si asta se intampla in spitatele italiene! Si eu am dubla cetatenie. Dar, cand vad pe cartea de identitate "nato a: Romania", "cittadinanza: italiana" nu mai are nici o relevanza. Se pare ca, multi medici au fost instruiti sa aplice un tratament de indiferenta pacientilor nascuti in Romania.
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perch� il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 21:13
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 22:59
Marygeo, tu te bucuri de tratament preferential ...
Chiar, cunosti semnificatia cuvantului "tratament". Ei bine, am ajuns la concluzia ca pe tine nu te mai poate ajuta nici un tratament ... Noapte buna !
Acum nu e momentul !
|
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 20:28
Marygeo,
Totusi nu ar fi bine sa te abtii de la aceste c omentarii la adresa altor persoane in ultimul timp dupa ce l-am rugat pe Atotputernicul chiar am observat ca sa comportat foarte frumos tu de ce vrei sa pui lemne in foc, nu te gandesti ca poate pe noi ne obosesc chestiilea astea, ne intereseaza strict direct subiectul, iar aici nu suntem la piata sa ne spurcam ca la usa cortului poti sa o faci la telefon sau pe PM Da dovada de femeie culta te rog ca am citit ceva despre tine si vad ca ai ceva scoala, nu ai fost o femeie de sevici.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
|
|
|
yo_beng2006 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 23:38
www.pet-shoop.com va ofera o gama larga de animale de companie acest site se adreseaza in special iubitorilor de animale si pasari. Aici veti gasi animalul ideal pe care il vreti.
|
|
yo_beng2006 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 23:38
www.pet-shoop.com va ofera o gama larga de animale de companie acest site se adreseaza in special iubitorilor de animale si pasari. Aici veti gasi animalul ideal pe care il vreti.
|
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:27
De la: yo_beng2006, la data 2008-11-18 23:38:10www.pet-shoop.com va ofera o gama larga de animale de companie acest site se adreseaza in special iubitorilor de animale si pasari. Aici veti gasi animalul ideal pe care il vreti. |
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:29
fata cu animale,nu vezi ca aici sunt oameni care vor sa se vindece,sa se informeze de ce te bagi in zeama nechemata?vrei sa-ti faci reclama?sunt peste 300site-uri pt.asa ceva,haidi,pa!
|
|
jazzman62 22 mesaje Membru din: 2/09/2008 Oras: Ramnicu Sarat |
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 11:51
Suferinta acelei femei nu se compara cu nimic si cred ca statul italian are reguli bine definite despre tratarea strainilor.....trebuia sa-si ia masuri inainte de a pleca in strainatate,stiind ca sufera de aceasta boala. Exista card de sanatate care se da gratuit la cerere,asa cum a mai zis cineva de pe acest forum. Daca ai contribuit la asigurari de sanatate ,ai dreptul la asistenta medicala conform vechimii in munca.Daca nu ai vechime atunci trebuie sa te tratezi pe banii tai,asa ca domnul "atotputernic",are dreptate....platesti ai ,nu platesti nu ai....asta e.
|
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 13:08
De la: jazzman62, la data 2008-11-23 11:51:30Suferinta acelei femei nu se compara cu nimic si cred ca statul italian are reguli bine definite despre tratarea strainilor.....trebuia sa-si ia masuri inainte de a pleca in strainatate,stiind ca sufera de aceasta boala. Exista card de sanatate care se da gratuit la cerere,asa cum a mai zis cineva de pe acest forum. Daca ai contribuit la asigurari de sanatate ,ai dreptul la asistenta medicala conform vechimii in munca.Daca nu ai vechime atunci trebuie sa te tratezi pe banii tai,asa ca domnul "atotputernic",are dreptate....platesti ai ,nu platesti nu ai....asta e. Multumesc, prietene ! In esenta cam despre asta este vorba. Solicadritatea este prost inteleasa in Romania. Adica aia de nu pun bani intr-un cos vor sa fie "solidari" cu ei cei care pun banii acolo. Asta se mai numeste hotie. Pentru ca avem guverne tampite care ne-au invatat ca se pot lua banii din buzunarul unora care se zbat sa fie bani in acel buzunar si sa fie dati altora carora nu le-a pasat de acel buzunar dar sa poata fura si guvernantii din acei bani si, uitea asa, in acest talmes-balmes, nu se mai stie exact ce e cu banii, ai cui sunt si cine trebuie sa se bucure de ei. In alte tari nu e asa, de aceea pare socant cand se intampla lucruri normale cum este cazul femeii aleia care credea ca doar cetatenia rezolva orice, oriunde. In Romania putini inteleg ca nu poti sa ai drepturi daca nu te-ai achitat de obligatii. Am constatat ca foarte multi tineri accentueaza ideea asta cu drepturile. E absolut adevarat.... Dar nu se poate sa ceri drepturi fara sa achiti nota de plata mai intai. Pentru ca orice drept are un cost. Acesta trebuie platit. Nu-l platesti, nu ai acel drept. E simplu. Mai am ceva de spus despre niste presupusi milosi care gem tot timpul de mila cuiva ipotetic. Ati observat ca daca un coleg pateste ceva, imediat se gasesc tot felul de milosi care nu mai pregeta sa sublinieze "cat de rau le pare" si "ce mila mi-e de el, saracul ..." "mi se rupe inima" ... Dar daca eu, un grobian cu limbajul necorespunzator vin cu propunerea "Haideti, bulangiilor, lasati textele si dati cate o suta de mii ca se strang cateva milioane bune si-o sa-i fie mai usor lui .... sa treaca prin asta" se vedeti cum isi schimba fata si textele toti milosii astia de profesie si-si aduc aminte brusc de ratele de la casa sau masina, de datoriile catre nu stiu cine ... si totul ramane la nivel declarativ. Asa am descoperit ca toate aceste "pareri de rau" nu sunt lansate decat pentru propria imagine a celui ce le debiteaza si nu sunt expresia milei ci a ipocriziei .... In rest, s-auzim de bine ! .....
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 22:14
" Mai am ceva de spus despre niste presupusi milosi care gem tot timpul de mila cuiva ipotetic. Ati observat ca daca un coleg pateste ceva, imediat se gasesc tot felul de milosi care nu mai pregeta sa sublinieze "cat de rau le pare" si "ce mila mi-e de el, saracul ..." "mi se rupe inima" ... Dar daca eu, un grobian cu limbajul necorespunzator vin cu propunerea "Haideti, bulangiilor, lasati textele si dati cate o suta de mii ca se strang cateva milioane bune si-o sa-i fie mai usor lui .... sa treaca prin asta" se vedeti cum isi schimba fata si textele toti milosii astia de profesie si-si aduc aminte brusc de ratele de la casa sau masina, de datoriile catre nu stiu cine ... si totul ramane la nivel declarativ. Asa am descoperit ca toate aceste "pareri de rau" nu sunt lansate decat pentru propria imagine a celui ce le debiteaza si nu sunt expresia milei ci a ipocriziei ...."
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 16:31
Din pacate nu ai dreptate.Poti sa platesti cat vrei la Asigurare de sanatate,daca ei cred ca tu nu ai dreptul sa te tratezi in alta tara nu iti da semnatura.Spune-mi si mie cati dintre Romani stiu cu adevarat ca exista Cardul acesta European.FFFF putini.Si cati sunt care au avut Cardul pentru a se trata in strainatate???Putini,caci il tin ascuns.Daca stii il ceri daca nu ei nu informeaza.Cate drepturi sunt incalcate in Romania si noi nu stim.
Pt ATOTPUTERNICUL :):):) Unul cu acest nick .....nu se poate astepta mult de la el.In lume se lupta pentru drepturile omului,si persoanele intr-adevar inteligente nu gandesc din fericire ca tine. Cei care castiga 500 pe luna ---nu au de unde plati asigurarea,dar cei care castiga asa ca tine si nu o platesc ? aceia ce scuza au??? O zi buna. PS Tare mai sunt rai romanii,si asta am descoperit-o de cand traiesc in alta tara! |
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 16:37
Din pacate cei care spun ca e deajuns sa ceri Cardul European ca sa faci tratament in strainatate,gresesc.Poti sa platesti cat vrei la Asigurare de sanatate,daca ei cred ca tu nu ai dreptul sa te tratezi in alta tara nu iti da semnatura.Spune-mi si mie cati dintre Romani stiu cu adevarat ca exista Cardul acesta European.FFFF putini.Si cati sunt care au avut Cardul pentru a se trata in strainatate???Putini,caci il tin ascuns.Daca stii il ceri daca nu ei nu informeaza.Cate drepturi sunt incalcate in Romania si noi nu stim.
Pt ATOTPUTERNICUL :):):) Unul cu acest nick .....nu se poate astepta mult de la el.In lume se lupta pentru drepturile omului,si persoanele intr-adevar inteligente nu gandesc din fericire ca dumneata. Cei care castiga 500 pe luna ---nu au de unde plati asigurarea,dar cei care castiga asa ca tine si nu o platesc ? aceia ce scuza au??? O zi buna. PS Tare mai sunt rai romanii,si asta am descoperit-o de cand traiesc in alta tara! |
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 05:39
A, era sa uit ...
Daca tu crezi ca eu chiar ma cred atotputernic .... Cunosti semnificatia cuvantului "umor" ? Dar a cuvantului "autoironie" ? Invata sa nu mai iei exclusiv sensul cuvintelor strict. Multi scriu, putini stiu sa citesca ... Eu ma chinui sa invat, sa invat, sa invat si ... merge greu...
Acum nu e momentul !
|
|
beducubmw 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 11:53
domnule, "ATOTPUTENIC" va felicit pentru modul de-a gandi, si modul de-a va exprima opiniile pe forum...! Numai bine!
|
|
doru_bmw_x5 43 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 11:57
urat gest,chiar de e romanca sau romanes(haules),e om si trebuia tratat ca un om civilizat ca suntem in 2008 nu in evul mediu,dar ce sa faci...asa ti-e omul...
|
|
doru_bmw_x5 43 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:01
chiar daca e statul italian totosi trebuia ajutata,nu tratata asa chiar de izbeliste...offf ...au si ei ura lor cred pe romani...ca ne-au mai facut altii de ras si acum vor suferi si altii din cauza unor NETREBNICI !!!
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 18:16
Destul de explicit,dar nu ai inteles nimic din ce vroiam sa spun......In primul rand eu castig fff putin,dar am reusit sa infiez un copil la distanta,imi ajut famiglia care are destule greutati,nu pentru ca nu vor sa munceasca ca sa o duca bine sau vor mai mult decat li se cuvin,dar nu au avut ,atat ei cat si eu,posibilitatea de a face mai mult.Eu imi ajut fratele sa faca facultate,insa pe mine nu m-a ajutat nimeni,dar in afara de famiglie incerc sa ajut si pe altii,asa cum pot fara sa cer nimic in schimb.Nu am spus ca tu nu platesti taxele,dar ca sunt altii care castiga cat tine sau mai mult si nu le platesc.Nici eu nu suport"marii domni"care au facut un pic de scoala si cand tre sa rezolve ceva pe la birouri nu asteapta la rand ca toti oamenii,dar ei trebuie sa intre in fata(si nu-mi spune ca au dreptul pentru ca platesc mai multe taxe....)Crezi ca daca ar face toti facultati si ar castiga bine tu ai fi mai multumit?Asa platesc toti taxe la fel ca tine?Si vreau sa precizez ca eu am cunoscut mai multi romani decat italieni,si vreau sa spun ca suntem mai rai.Un exemplu?In spital in Romania daca nu ai bani esti tratat rau(chiar daca platesti asigurare)insa cum ai bagat bani in buzunar la asistente cum te trateaza bine(experienta personala)in Italia eu am fost tratata foarte bine si nu platesc taxe caci lucrez fara acte.Crezi ca au gresit doctorii,trebuiau poate sa ma dea afara????
Nu te mai crede atat de "ghinionist" ca castigi mult si platesti mai multe taxe caci altii au mai multe probleme ca tine si nu pentru ca nu se straduiesc sa faca mai mult insa nu au posibilitati.Ar trebui sa fii bucuros ca tu ai avut parinti sa te ajute,noroc si bineinteles "inteligenta"sa ajungi unde esti astazi.Si incearca sa nu jicnesti lumea,doar cu scoala ta stii sa porti o discutie diplomatica...nu?Nu imi plac cei care profita de situatii....dar sunt multi care nu o fac printre cei pe care tu spui ca nu au drepturi.De la drepturile musulmanilor teroristi si pana la a salva o viata de om este o diferenta foarte mare....si mi s-a parut ca tu nu discutai numai despre femeia aia,dar de persoane care castiga putin in general!Daca am inteles gresit cer scuze!!! O zi buna la toti!!! |
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 21:13
De la: doru_bmw_x5, la data 2008-11-29 12:01:51chiar daca e statul italian totosi trebuia ajutata,nu tratata asa chiar de izbeliste...offf ...au si ei ura lor cred pe romani...ca ne-au mai facut altii de ras si acum vor suferi si altii din cauza unor NETREBNICI !!! Ia ajuta mataluta un tigan si sa vezi daca mai scapi de el din curtea ta ... Daca ai citit articolul ai fi putut sa observi ca medicii aia i-au acordat primul ajutor, dar tiganca invatata ca in Romania si-a zis ce si-a zis "taci ca astia e prosti, mancati-as, ia sa stau pe capul lor, ca tine " ...si aia i-au dat papucii pe buna dreptate. Daca esti asa miloasa plateste-i tu tratamentul la cancer. Stii macar cam cat costa ? Ai vreo idee cat de cat despre ce vorbesti sau bati din gura asa ... ca sa zici si tu ceva. Nici cum gandesti nu e corect. Pe de o parte gemi de mila tigancii ca n-ar fi ajutat-o medicii aia, pe de alta spui ca "ne-au mai facut altii de ras si acum vor suferi si altii din cauza unor NETREBNICI ". Pai tiganca aia face parte tocmai din categoria aia de menernici care ne-au facut de ras. Ce-ti imaginezi ca tiganca aia s-a dus acolo la studii ? La olimpiada ? In alta ordine de idei, pe mine nu ma poate face nimeni de ras ca roman, nici un alt roman sau tigan. Nu ma simt in stare sa comit vreo infractiune nici aici in tara nici in afara ei si n-am de ce sa ma rusinez. Si mai sfidez pe oricine ma judeca pe mine dupa faptele altora. Si nici nu cad cu craci' sus in fata unuia pentru ca e italian sau austriac, sau neamt, sau englez sau francez sau neamt sau ce-o fi ... N-au decat sa le fac ce doresc tiganii astora din occident ... sa vada si ei pe cine jelesc atunci cand ne condamna ca, vezi doamne, nu i-am integrat, ca nu le-am creat conditii si alte goange de doi lei ca sa ne puna la colt pe coji de nuca ... Sa-i integreze ei, sa-i inteleaga ei... s-o rezolve ei aceasta problema pe care noi, mai prostuti, n-am fost in stare s-o rezolvam. Poate asa observa si ei cine e vinovat ca tiganii astia nu vor sa traca strada ... Lasati-ma cu textele inaltatoare despre tigani si iubirea de oameni ! Am trecut de etapa asta ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 21:21
De la: cristina1976, la data 2008-11-29 18:16:59Destul de explicit,dar nu ai inteles nimic din ce vroiam sa spun......In primul rand eu castig fff putin,dar am reusit sa infiez un copil la distanta,imi ajut famiglia care are destule greutati,nu pentru ca nu vor sa munceasca ca sa o duca bine sau vor mai mult decat li se cuvin,dar nu au avut ,atat ei cat si eu,posibilitatea de a face mai mult.Eu imi ajut fratele sa faca facultate,insa pe mine nu m-a ajutat nimeni,dar in afara de famiglie incerc sa ajut si pe altii,asa cum pot fara sa cer nimic in schimb.Nu am spus ca tu nu platesti taxele,dar ca sunt altii care castiga cat tine sau mai mult si nu le platesc.Nici eu nu suport"marii domni"care au facut un pic de scoala si cand tre sa rezolve ceva pe la birouri nu asteapta la rand ca toti oamenii,dar ei trebuie sa intre in fata(si nu-mi spune ca au dreptul pentru ca platesc mai multe taxe....)Crezi ca daca ar face toti facultati si ar castiga bine tu ai fi mai multumit?Asa platesc toti taxe la fel ca tine?Si vreau sa precizez ca eu am cunoscut mai multi romani decat italieni,si vreau sa spun ca suntem mai rai.Un exemplu?In spital in Romania daca nu ai bani esti tratat rau(chiar daca platesti asigurare)insa cum ai bagat bani in buzunar la asistente cum te trateaza bine(experienta personala)in Italia eu am fost tratata foarte bine si nu platesc taxe caci lucrez fara acte.Crezi ca au gresit doctorii,trebuiau poate sa ma dea afara???? Cristina, tu nu prea sti carte, este ? Tu vrei doar drepturi, nu-i asa ? Spui ca nu-ti plac cei care profita de situatii ... dar chiar tu esti unul dintre ei. Profiti de sistemul de asistenta medicala din Italia si ti se pare ca asa e bine. vad ca ai si o problema cu parintii si mai vad ca nu asti in stare sa-ti porti de grija si ai nevoie sa fi ajutata de parinti ... Eu n-am primit ajutor de la parinti, am facut facultatea singur, pe banii mei, acum 20 de ani. Pe tine cine te impiedica ? Dupa cum scrii am impresia ca faci parte din categoria destul de larga a celor care sunt in stare sa citeasca un text dar au mari dificultati in a intelege ce au citit... Succes in Italia ! Ai mare nevoie ....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 02:13
Asculta badie tu cu scoala ta si nu intelegi numic,dar absolut nimic.Citeste mai bine ceia ce am scris .....sau pune-ti ochelari?!!!Cred ca eu am mult mai multa scoala decat tine.....crezi ca daca castigi 3000 de euro ai dreptul sa vb asa cu persoanele?????Cine te crezi?Ci cine esti tu?Unul care a deschi portile cu capul ca sa intre in facultate sau la liceu????Caci cam asta e tot ce ai facut!Eu nu am probleme cu parintii,din contra(insa esti prea destept ca sa intelegi asta).Si facultatea o fac acum,de asta nu lucrez.Incerc sa ma mentin singura la studii si am invatat aici (si studentii de azi in general)ceia ce tu nu ai invatat in vremurile tale.Se vede ca in timpul cand ai facut tu scoala era comunismul,stransi la minte si la idei,cu ochelari de cal.Incearca sa vezi si lucrurile bune din ceia ce face lumea.Chiar si bunica mea care are doar 8 clase,este mult mai inteligenta ca tine....
Cer scuze la toata lume,in afara de "atotputernicul".Acest mesaj e pt el.App:pt inseamna "pentru" si e o prescurtare. Nu te mai lauda cu stiinta ta,ca faci adevartii oameni destepti de kk. Daca esti asa destept si castigi asa de mult,ce naiba faci pe un forum sa te sfadesti adica sa te certi cu lumea?Odihnestete tataie....ca tre sa-ti faci bine munca pt banii care ii castigi! |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 02:14
App(apropo in limbajul de compiuter) vad ca nu prea folosesti dublu i la sfarsitul cuvintelor care il cer.Sti = Stii
Mare om cu carte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 09:49
Ai dreptate Cristina ...
Asa se intampla cand ne punem viata pe net. Nu stiu ce am de mai mananc din litere, pe unele le inversez (semn de ramolisment), ma mai incurc in cratime, dracu'stie ce se intampla cu mine. Nici de gramatica nu ma laud cine stie ce. Am si ochelari si degeaba. Invata de la mine si asculta: vei intalni in viata multi mai nenorociti decat mine de mii de ori. Dar aia se vor deosebi de mine fundamental. Ei chiar iti vor face rau. Si nu te vor anunta. Dimpotriva, vor gandi cam ca mine si te vor ataca pe muteste. Esti prea tanara sa mai polemizez cu tine. Nu esti obisnuita sa intelegi textele pe care le citesti, ca majoritatea celor din generatia ta. Indivizi ca Mytcor sunt extrem de rari. ... Nici cu scrisul nu stai stralucit ... Dar asta nu e treaba mea ... E treaba ta ! Adio, gingasa floare ! P.S. Familia se scrie "familia" si nu "famiglia". Prin Italia bantui ? Si dupa virgula pune blank. Altminteri iti multumesc pentru corecturi (mi le-a mai facut cineva si tot nu m-am invatat minte, cred ca imi mai trebuie ninste lectii de gramatica dar unde naiba sa le mai fac, pentru ca sistemul de invatamant s-a cam dus pe copca, sti, in comunism, la scoala nu ne invata limba romana ci limba comunista, d-aia sunt atat de berbec, pentru ca am avut o coplilarie nefericita .... ) Ar fi minunat sa am 3.000 de euro pe luna ! Asa sa-mi ajute Dumnezeu ! Ce zici, sa-mi schimb numele din Atotputernicul in Prostusatului ? Ca te vad culta la cap ... Ai ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 11:08
Nu Atotputernicule , nu trebuie sa-ti schimbi numele (are in el o ironie fina). Nu trebuie sa te atinga nici observatiile unora ce nu au nimic mai bun de facut decat sa corecteze greselile de ortografie. In fond suntem aici pentru a ne exprima parerile si nu pentru a asista la lectii de gramatica (mai greseste omul).
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 17:03
Sunt sigura ca esti o persoana de treaba.Chestia cu gramatica am facut-o pentru ca am observat ca si tu o faci destul de des la altii,deci ai vazut efectul care il faci!
Chiar ma gandeam ca ai avut o copilarie nefericita caci de obicei acestea sunt rezultatele(fac psihologia). Scuza mea ca gresesc cu scrisul este ca fac o scoala (da in Italia)si invat alte doua limbi straine,si cred ca s-ar intampla la oricine,dar stiu ca nu te intereseaza.... Plus de asta la comp. e usor sa gresesti...si tu stii asta,de aceia ar trebui sa fii mai intelegator cu altii... Nu ma intereseaza cat castigi si inteleg ff bine ceia ce scrii(nu sunt chiar atat de proasta precum crezi) insa nu imi plac persoanele care se bat cu pumnii in piept si striga in gura mare ca sunt mai inteligente ca altii,si faptul ca castiga mai mult ii face mai superiori ca altii.Eu cred ca inteligenta sta si in faptul ca tin acest lucru pentru ei si sunt in gradul de a intelege si pe cei mai putin inteligenti sau cu mai putina carte.Eu cred ca fiecare persoana e speciala in felul ei si nu avem dreptul de a insulta pe nimeni,insa tu o faci destul de des in mesajele pe care le-am vazut. Cu toate astea nu trebuia sa-ti spun toate cate ti-am spus,si imi cer scuze.Tu esti asa,probabil ai motivele tale. Imi cer scuze ca mi-am iesit din fire.Acesta va fi ultimul mesaj,de fapt eu m-am inscris pe acest forum pentru un alt motiv... Ma voi intoarce doar sa citesc.....ce pot face ...sunt curioasa
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 21:24
Mai frate, scrie "ceea ce" nu "ceia ce" si pune blankuri dupa punct ca te pleznesc.
Unde dracu m-ai vazut ca ma bat eu cu pumnii in piept ca sunt mai inteligent decat altii ? Tu scrii aici impresii de-ale tale nu lucruri reale. Scrii lucruri bizare de genul "Scuza mea ca gresesc cu scrisul este ca fac o scoala (da in Italia)si invat alte doua limbi straine,si cred ca s-ar intampla la oricine,dar stiu ca nu te intereseaza...." Adica atunci cand faci o scoala ai scuza ca scrii gresit ... Parca era dracului invers ... In fine, desi ai facut eforturi mari ca sa fi injurata, am sa ma abtin de data asta pentru ca ai promis ca te retragi. Vezi cu psihologia aia, e grea, nu mai spune nimanui ... tot felul de nebuni umbla slobozi dupa ce termina facultatea asta ... La multi ani ! Azi e si ziua ta ...
Acum nu e momentul !
|
|
|
|