back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romanca bolnava de cancer, refuzata de medicii italieni

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

sllalu

32 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 14:25

De la: sbucur, la data 2008-10-12 00:11:54Am gresit, era pentru sllalu !
Chestia cu pastele ...

in primul rand nu eu am citat acolo
in al doilea rand, la varsta d voastra dati dovada de o incompetenta extraordinara daca nici acum nu a ti inteles ca se articuleaza verbele.
ce v ati luat laptop, ca oricum mai mult de 3 iconuri si 3 linkuri habar nu aveti sa accesati. stiti ce sunteti d voastra? va spun eu ca nu prea va dati seama: sunteti o ramasita a vechilui comunism, unul dintre oamenii de josi care au stiut p cine sa pupe in fund dupa revolutie sa ajunga sa aiba un salariu acceptabil. veniti sa vb vulgar aici, in timp ce stati cu dex p masa sa mai scoateti 2 neologisme. si ca dovada ca am dreptate, daca a ti fi fost un cult, nu a ti fi avut probleme cu acei 200 dolari. si aplicand vechia zicala romaneasca "ascia nu sare departe de trunchi", nu ma mir ca fiul d voastra nu a fost in stare sa intre la un liceu bun.
o zi buna in continuare, mai ales pers arongate care posteaza p aici, care au o experienta in spate, si care din cauza mentalitatii autiste ramasa implementata din timpul comunismului dau comentarii bazandu se p un exemplu sau dandu se ei drept exemplu.
desi poate par arogant, domnule sbucur, care nu stiti reguli de baza din gramatica lb romane, nu va mai permiteti sa ma corectati.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 17:00

:sml-

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 07:58

;;;;;;;;;;;;IMBECILULE;;;;;;;;;ERA VORBA DE ;;FEMEIA BOLNAVA DE CANCER!!!!!!!!! ESTI IN TEMA!!!! AI CANCER,, IN FAMILIE,,,,ASTA ;; AR TREBUI SA TE INTERESEZE;;!!!!!DE CE N-O AJUTI?????!!!!!!!! PE FEMEIA ASTA??? DOAR,,,,,DOSUL MEU TE INTERESEAZA???????? ''''''''NU VA COMENTEZ ;CE SCRIETI;!!!!!!!! NU AM NEVOIE DE ;;NICI UN COMENTARIU;;!!!!!!!! PRO SAU CONTRA!!!!!!!! VA MULTUMESC!!!!!!!!IMBECILULUI,'''''''''IGNOR'''''''''!!!!!!!!!!!!!EXI::::::::::!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 10:55

Esti bolnava mintal, mergi de te cauta ...
Deja mi-e mila de tine...
Gata, te las in pace, ti-ai pierdut mintile de tot ... nu ai masura, vai de capul tau ....

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 13:22

De la: sbucur, la data 2008-10-13 10:55:39Esti bolnava mintal, mergi de te cauta ...
Deja mi-e mila de tine...
Gata, te las in pace, ti-ai pierdut mintile de tot ... nu ai masura, vai de capul tau ....
;;;;;;;;;;;Sa -ti fie mila;; de3 cancerosi!!!!!!! ;;;;Eu n-am nevoie de nimic;;; handicapatule;!!!! ;;;;;;;;Ca de astia e plina ;Romania;;!!!!!!!! Ctine!!!! gunoi!! ''''IGNOR;;PROSTIA ;;OMENEASCA;;;; AFARA;;;;;; EXITE;;;;;;;; INTRIGANTII!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 13:23

;;;;;;;;;SA TI FIE MILA;; DE CE AI IN CASA;!!!!!!!! CANCER!!!!!!!!1 EU SUNT;;; SANATOASA!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 13:24

cleopatrakikia

2 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 16:45

buna ziua domnule!imi cer scuze daca intamplarea cu mama mea care a fost lovita frontal pe refugiu,va oripilat.dar chiar si asa nu va da nimeni dreptul sa jigniti.eu sunt fica ei si stiu ce am trait acolo.la o saptamana dupa ce iesise din coma doctorul primar mi-a spus sa-mi iau mama si sa plec repede in romania.si vreau sa va aduc la cunostiinta ca mama mea avea o asigurare din care se platea totul,si o pensie de munca aici in romania..........deci un cetatean cinstit care a plecat asa cum multi altii pleaca ca sa-si ajute copiii.mie mi s-a spus in fata ca noi romanii suntem niste infractori,am inregistrarea acelui doctor care a spus asta,si mai exista si altele la niste ziare si televiziuni de la noi unde am fost sa vb despre ce sa intamplat.doresc sa nu va confruntati niciodata cu asa ceva,mi-ar pare tare rau!dar pana una alta,v-as ruga sa va expuneti opinia dar fara sa jigniti oameni despre care nu stiti nimic si care dealtfel,nici nu v-au jignitsper sa aveti o dupa-amiaza placuta incontinuare si va doresc liniste in suflet si sanatate.

sllalu

32 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 18:41

De la: sbucur, la data 2008-10-13 06:45:01Adio prapaditelor !
V-ati adunat doua retardate si va las sa tipati pana faceti rosu in gat. Ati uitat de mult despre ce era vorba....
Tu, Marygeo, esti cretina rau de tot, dar nu esti singura ...
Luati-va o camera !
La 9.

in primul rand nu sunt o ea, in al doilea rand nu sunt retardat, cretin si nici macar nu tip. nu stau sa ma explic in fata unui mos caruia i as recomanda calduros diste parazitii. v as recomanda sa apasati p "X" ul din dreapta ecestei ferestre si sa ne lasati, dar sa recunosc d voastra a ti fost baza acestui toping. nu zic ca ma irita gandirea comunista, dar e si mai iritanta ca e si jignitoare si limitata. hai papa

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 20:06

De la: sllalu, la data 2008-10-13 18:41:12
De la: sbucur, la data 2008-10-13 06:45:01Adio prapaditelor !
V-ati adunat doua retardate si va las sa tipati pana faceti rosu in gat. Ati uitat de mult despre ce era vorba....
Tu, Marygeo, esti cretina rau de tot, dar nu esti singura ...
Luati-va o camera !
La 9.

in primul rand nu sunt o ea, in al doilea rand nu sunt retardat, cretin si nici macar nu tip. nu stau sa ma explic in fata unui mos caruia i as recomanda calduros diste parazitii. v as recomanda sa apasati p "X" ul din dreapta ecestei ferestre si sa ne lasati, dar sa recunosc d voastra a ti fost baza acestui toping. nu zic ca ma irita gandirea comunista, dar e si mai iritanta ca e si jignitoare si limitata. hai papa
'''''' ;;;;;;;Iti multumesc;!!!!!!! Daca; nu avem cei ;7ani de acasa;,;;cui sa cerem ceva!; era vorba de ;;;O femeie, romanca; refuzata, la spital in ;Italia,!Aici se dau pe forum; diagnostice;! Nu ne intereseaza; ca avem acasa; boli, incurabile,, jignim, jignim,, apoi vrem de la ;bunul ;DUMNEZEU; sa ne dea bine!!! ;;Cand zace ;;in noi, o rautate perversa, de nedescris;! ;; Va doresc o seara placuta , la toti.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 22:33

Vad ca fata care da exemplul cu mama lovita pe trecerea de pietoni, pe refugiu, insista. ...
E posibil sa ma insel dar nu prea cred ca lucrurile au stat chiar asa. Undeva nu e in regula. Spun asta pentru ca am fost in Italia, la Venetia si am facut o greseala in trafic, intentionat am intrat pe interzis pentru 300 m. Am fost depistat imediat, am fost oprit si agentul mi-a spus "Domnule sunt sigur ca n-ati vazut semnul de inainte, va rog sa intoarceti !" Ceea ce am si facut, spasit si nu mi s-a intamplat nimic altceva. Si eu eram roman dar nu m-au tratat ca pe un infractor aprioric. Dimpotriva au presupus ca din greseala am patruns pe interzis.
Din cauza acestei experiente personale am rezerve sa cred dar nu exclud posibilitatea ca sa fie asa cum se relateaza. Dar chiar in acest caz nu pot sa nu remarc faptul ca daca cineva se poarta urat cu mine ma duc acasa la mine. Nu mi-ar placea sa vina pe la mine prin curte, strada, oras, tara, un italian care sa-mi ceara sa-mi cheltui banii pentru ca are el o problema, pentru ca nu stie sa comunice, pentru ca nu stie sa se pazeasca de pericole, sa-si pledeze cauza.
Or fi italienii astia niste jigodii dar, daca crezi asta, ce cauti acolo peste ei si cu ce drept le pui conditii la ei acasa. Aici in Romania nu sufli pe-o nara in fata autoritatilor pe care le platesti lunar, dar afara ai tot felul de pretentii ca si cum i-ai fi platit pe aia sa ti le satisfaca.
In tara nu te prezinti la vot ca n-ai pe cine vota, ca toti sunt corupti, dar cum treci granita, hop, ti se scoala ca esti cetatean european plin ochi de drepturi, ca si cum in Romania n-ai fi tot acelasi cetatean european, n-ai avea aceleasi drepturi...
Sau ... poate ca n-am dreptate de loc si lucrurile s-au petrecut asa cum ai relatat.
Asa, si ? Ce ar trebui sa facem sau sa spunem noi ? Sa-i batem pe italienii cu care ne intalnim sau sa te jelim pe tine ca sa te simti mai bine ? Ei bine, eu unul te jelesc. Vreau sa te simti mai bine... Are you hapy ?

Acum nu e momentul !
angella4_you

11 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 23:19

Si eu fac parte dintre persoanele care au primit un foarte mare ajutor de la italieni. In 1 decembrie 2006 am fost operata de cancer la san fara sa am asigurare. Pot spune ca ajutorul lor a fost dat din suflet. S-au luptat pentru mine in colegiul medicilor ca sa pot fi operata. Am fost tratata mai ceva ca una de-a lor. Nu au facut nici o diferenta, ma refer la personalul medical. Tot ce conteaza e sa ai noroc si sa te gasesti la momentul potrivit in locul potrivit si sa te ajute Dumnezeu. Eu le multumesc din suflet ca mi-au dat sansa sa-mi prelungesc viata, au si ei problemele lor si poate de aceea sunt mai reticenti cu unele persoane. Noi suntem cu totii bolnavi si nu putem fugi in alte tari pentru a ne trata, ar trebui sa avem sprijin aici in tara noastra.Le multumesc din tot sufletul si sa nu uitam ca ei pun foarte mare pret pe sanatate, dar uneori nu pot face nici ei totul.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 09:13

De la: angella4_you, la data 2008-10-13 23:19:29Si eu fac parte dintre persoanele care au primit un foarte mare ajutor de la italieni. In 1 decembrie 2006 am fost operata de cancer la san fara sa am asigurare. Pot spune ca ajutorul lor a fost dat din suflet. S-au luptat pentru mine in colegiul medicilor ca sa pot fi operata. Am fost tratata mai ceva ca una de-a lor. Nu au facut nici o diferenta, ma refer la personalul medical. Tot ce conteaza e sa ai noroc si sa te gasesti la momentul potrivit in locul potrivit si sa te ajute Dumnezeu. Eu le multumesc din suflet ca mi-au dat sansa sa-mi prelungesc viata, au si ei problemele lor si poate de aceea sunt mai reticenti cu unele persoane. Noi suntem cu totii bolnavi si nu putem fugi in alte tari pentru a ne trata, ar trebui sa avem sprijin aici in tara noastra.Le multumesc din tot sufletul si sa nu uitam ca ei pun foarte mare pret pe sanatate, dar uneori nu pot face nici ei totul.
;;;;;;;Cinste, lor, iar ;d-vs, sanatate;!Cum v-am mai scris; si sotul meu, a fost internat in august ;2007, in ;Spania, la ;Guadalajara; la neurologie, noi aveam asigurare din ;Romania;, iar daca; n-am fi avut, fiii, nostri, care, stau de 9ani acolo, au toate actele, binenteles si ,, asigurare, il internam, pe ;asigurarea lor! Anul asta, in decembrie plecam iar in ;Spania si din nou dupa sarbatori, vrem sa-l internam, pt, ca are o pata mare alba, care-i apasa creierul sus. Am fost ;super; tratati! Curatenie, ordine, liniste, salon ;2 paturi, schimbate zilnic! Nu am dat ;nici; un comision! Erau 2 medici ,tineri ;ff, cumsecade;!Am fost ;tratati cum suntem; ca oameni;!;Nu altfel;! ;; sanatate si numai bine;! Maria. pens.

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 11:03

In Romania , sistemul sanitar , este corupt si ineficacve . Mii de oameni saraci mor cu zile . De asta ce spuneti ?

sllalu

32 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 21:48

De la: sbucur, la data 2008-10-13 22:16:59Sllalu, deci nu esti o cretina, esti un cretin, nu esti o retardata ci un reterdat. Pai zi asa frate ca pot sa te injur mai barbateste. Ma, tu dupa ce ca esti prost te mai caci si drum ....
Tu nu vezi ca nu te deosebesti de idioata aia ? Nu citesti ce scrii ?
Ia mai plimba ursul, muceo !
Crezi ca tineretea sau batranetea reprezinta o vina sau o virtute ? Iti spun eu exista prosti si tineri si batrani ! Dupa cum exista si destepti din ambele tabere. Tu cu siguranta nu faci parte dintre destepti. La mine ma mai gandesc ... desi nu sunt sigur din moment ce ma pun la mintea tuturor tembelilor de pe forumuri crezand ca se va lipi ceva de ei ...

in primul rand imi pare rau ca deviez de la subiect.
in al doilea rand, sa zicem ca avand umpic mai mult creier decat sbucur nu o sa injur, si nu pot ataca o minte iluminata a acestei tari, care ai de mama lui nu e in stare cu 200 de dolari sa si transfera baiatu' la un liceu si se lauda ca da mita la asistente... si unde mai pui ca are tupeu sa se ia de sistem ca e corupt pana in maduva oaselor... din caregoria ipocriti, aroganti si autisti, p acest forum vi l prezint p sbucur. stiti d c e sistemul corupt?: pt ca altii ca dumneavoastra, cu 200 dolari, dar mai mult creier isi rezolva problemele:))
de fapt asta e dovada omului slab, a taranului, care neavand argumente sare la bataie. ma amuza comentariile p care le faceti, de aia revin...acu' d voastra d c reveniti? doar sa injurati si sa crititcati... vedeti gunoiul din propriii ochi, care slava domnului e mare...si apoi comentati. sa fiu realist, aveti si dumneavoastra umpic de dreptate, dar fiind prea inapt in comunicare si gandire, iese cu totul altceva... va doresc ce mi doriti mie dar sa vi se intample d voastra. ciao

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 08:21

Sllalu,
Ma plictisesti ingrozitor....
Mergi de-ti mai stoarce un cos, doua si apoi dezinfecteaza-l ca te iriti ...
Hai, pa.
A, inca ceva ...
Cand vorbesti, spune si tu ceva !

Acum nu e momentul !
sllalu

32 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 14:33

De la: sbucur, la data 2008-10-15 08:21:34Sllalu,
Ma plictisesti ingrozitor....
Mergi de-ti mai stoarce un cos, doua si apoi dezinfecteaza-l ca te iriti ...
Hai, pa.
A, inca ceva ...
Cand vorbesti, spune si tu ceva !

eu nu rod oase...poate d voastra vorbiti din experienta
plus ca spun...dar sunteti prea "low" sa intelegeti.imi cer scuze ca nu pot reprezenta in schite...:))

sllalu

32 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 14:25

De la: sbucur, la data 2008-10-15 21:06:39Pune dracului cratima aia unde-i e locul, stimate retardat.
Si dispari !

dak a ti fi avut mai multa experienta p internet, a ti vedea ca nu se pun cratime, pt ca un utilizator cu un iq normal intelege oricum ce SCRII(cu doi de ii pt cei care nu pot, nu i a ajutat natura). atat timp cat postezi, eu nu o sa dispar. mi se pari comic d le sbucur, comic si amuzant de prost...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 05:43

Bine, bine ...
Deci sa inteleg ca pe net se scrie altfel dacat in limba romana, mai simplu, cu k-uri, cu tz-uri, fara cratime, dupa reguli inventate de oricine sub pretextul ca se grabesc si nu mai pot de nerabdare sa-si exprime ideile geniale ...
Care idei ?
Mai Sllalu, da-ti cu parerea despre romanca aia refuzata de medicii italieni, despre tema aflata in discutie ...
Ai facut o pasiune pentru mine ? Ma iubesti ?
Stai la coada !

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 13:38

:sml-love0049;;;;;;;;Sarmana femeie;;! Cate ;;discutii, inteligente; a adus acest, mesaj!: Era vorba de ;femeia bolnava;! Dar noi, unii trebuie sa ;aratam ;cat suntem; de ;;autotstiutori;; !!!!! Va doresc; Wekend, placut;! ;;La noi, ploua!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 23:24

Mai cretinel, ce treaba are a cata femeie din viata mea a fost nevasta mea ?
Du-te sa te bata altii ...
Ia-te de mana cu Marygeo, sunteti la fel de .... jalnici.

Acum nu e momentul !
sllalu

32 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 18:01

De la: sbucur, la data 2008-10-19 00:22:36Mai berbecule, si tu ai facut o fixatie pentru mine ?
Ce am eu asa de special ca ma citeaza mai multi ametiti de parca as fi vreun guru ?
Adio !

da da hai nu plecati acu'...:| o sa va vanez si p alte topicuri dak o faceti...

angella4_you

11 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 22:06

Imi doresc din tot sufletul ca si medicii romani sa fie platiti ca in statele europene, dar chiar daca va fi asa, mentalitatea romaneasca nu se va schimba niciodata, aici intr-adevar dai ca sa ai un pic de atentie di partea lor, altfel nu te cunoaste nimeni. Si felul de a se comporta al strainilor este diferit, sunt foarte responsabili si cand te afli in fata lor, ai impresia ca esti in centru atentiei, poate e doar o iluzie, dar aceasta iluzie iti face bine.
Cand am auzit ca am cancer, am plans mult si simteam ca viata e deja terminata, dar comportamentul lor m-a facut sa-mi schimb parerea.Inaintea operatiei l-am rugat pe Dumneeu sa fie alaturi de mine si chiar in acel moment a venit doctorul si a spus ca ''siamo cui'' inseamna ''suntem aici'' si din acel moment a pierit toata frica ce o aveam.S-au comportat admirabil, eu personal le multumesc din suflet. Aici in Romania m-au bagat in seama, dar au urmat strict protocolul, nici un minut in plus pentru o incurajare sau altceva ajutator. Radioterapie am facut in Bacau pt. ca Iasi-ul nu avea aparatele functionabile.
Am stat 5 saptamani departe de casa intr-un camin studentesc unde o doamna cu suflet mi-a permis contra cost, sa locuiesc acolo. E adevarat ca plata a fost cea minima, dar cand ma gandesc nici nu-mi vine sa cred, ca acum 1 an si jumatate din 5 mil vechi traiam 5 persoane, fiindca am 3 copii, si numai sotul lucra. Am imprumutat de la rude si mi-am rezolvat treburile, dar nici ei nu-mi mai imprumutau stiind ca e posibil sa nu-i mai pot da inapoi. Cu toate acestea cred ca doctorii ar trebui sa se gandeasca ca nici omul bolnav nu castiga ca cel di strainatate si ca uneori cand ajungi la necaz rupi de la gura copiilor pentru indestula un om care de bine de rau macar are un salariu, de mizerie, dar asta e. Plecarea in afara nu-i o solutie nici pentru ei daca nu pleaca in familie, departarea te ucide, de aceea cred ca cel mai bine ar fi sa traim in tara noastra si sa ne respectam unul pe altul. Le urez din tot sufletul sanatate multa atat bolnavilor cat si doctorilor si de ce nu si celorlalti.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 08:43

'''''''Poate,,, o data, dupa ce se va schimba ;sistemul;; ideologia de turma; de-a le da ,,, medicilor, bani, pt, serviciul care ;;;l-i platit,, o sa fie platiti si medicii in ;Romania, sa fie satui, atunci va fi un ;sistem si la noi!;; Pana atunci insa,,, mai este, fff, mult!!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 20:07

Pentru ca medicii si asistentele din alte tari europene sunt foarte bine platiti in raport cu cei romani si fac exact acelasi lucru ca si cei romani. Cand vor fi platiti si medicii din romania ca cei italieni sau germani atunci sa avem pretentii sa se comporte ca ei. Dar noi, nu, noi vrem cum vrem noi !
Ca ne-a invatat comunismul sa ni se dea pe degeaba orice.
Singura spui ca nici rudele tale nu te mai ajutau cu bani de teama ca nu-si vor mai vedea banii inapoi. Daca nici rudele nu se mai sinchiseau de tine ce pretentii mai ai de la altii ....
Trebuie sa-ti fie foarte greu pentru ca ai resurse extrem de limitate ... mi-e tare mila de tine. Sper ca, daca ai acces la net, te-ai informat ce si cum ai voie sa mananci pentru ca sa nu faci vreo recidiva, ce regim de viata sa adopti. Daca nu sti, intreaba-ma si te pot ajuta !

Acum nu e momentul !
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 21:34

sbucur,

Cea ce ma determinat sa las acel mesaj pentru tine a fost faptul ca nu mai puteam urmari acest subiect datorita interventiilor tale nepoliticoase fata de cateva persoane ( din 22 de postari la acest subiect de pe forum ,14 nu sunt decat jicniri la adresa anumitor persoane)

Data viitoare cand te mai adresezi persoanei mele te rog sa te controlezi.

De la: sbucur, la data 2008-10-19 00:22:36

Mai berbecule, si tu ai facut o fixatie pentru mine ?

Ce am eu asa de special ca ma citeaza mai multi ametiti de parca as fi vreun guru ?

Cred ca mai degraba tu esti persoana care te crezi un GURU

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 17:39

Ca sa nu te mai "jicnesc" nene Obliografic, ce-ar fi sa te feri la tema si nu la mine .....
Nu ma ispiti ! .....

Acum nu e momentul !
pusha_pusha2001

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 10:08

pt sbucur:
stimate domn, aveti mare dreptate cu tot ceea ce ati afirmat pana acum. Si nu numai ce ati afirmat, dar si CUM ati afirmat. Nu oricine are darul asta. Ati spus lucrurilor pe nume, lucru pe care nu foarte multa lume are curaj sa-l faca. Felicitari! Eu in general daca am o parere care contravine parerii celorlalti, mai bine tac decat sa mi-i pun pe toti in cap. Va admir si aici.
In general nu scriu pe forumuri, dar am vrut sa stiti ca sunt si oameni care va sustin parerea. De fapt sunt multi, numai ca n-o recunosc, nici fata de ceilalti, sau poate ca nici fata de ei insisi

Referitor la tema discutiei, sunt sigura ca tuturor ne pare rau cand auzim ca un om bolnav este ignorat, dar tot nu facem absolut nimic pt a-l ajuta, doar ne agitam pe forumuri ca niste sticle de pepsi.

Numai bine!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 13:40

Multumesc pentru aprecieri, Pusa.

Acum nu e momentul !
angella4_you

11 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 19:00

Lucrurile cu ajutorul lui Dumnezeu sau mai schimbat intre timp. Am reusit prin forte proprii sa inapoiez datoriile, acum lucrez si posibilitatile sunt mai accceptabile. Fata cea mare e studenta, cea mica la liceu si am baiat in clasa intai, am pentru ce sa lupt, sper din tot sufletul sa pot merge inainte si sa ma pot bucura de viata atat cat e lasata de la Dumnezeu. Saptamana aceasta am avut o internare de o zi la diabet si doctorii s-au comportat excelent, fara sa le dau nimic, se vede ca sunt si oameni cu suflet. Chiar am fost propusa sa experimentez un tratament nou, foarte scump. M-ar interesa anumite restrictii in boala canceroasa, sincera sa fiu nu am schimbat foarte multe pe plan alimentar deoarece sunt destul de constransa cu regimul diabetic. Daca aveti informatii care m-ar putea ajuta, sigur nu mi-ar strica. Multumesc tuturor!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Romanca bolnava de cancer, refuzata de medicii italieni
Mergi la: