back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum vi s'a parut liberty parade?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

poinar_daniel

23 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 August 2008, ora 17:31

AZAZEL nu stiu ce are democratia cu ce ai scris tu. Inseamna printre altele toleranta in nici un caz accept...

juanptc

1 mesaj
Postat pe: 28 August 2008, ora 12:42

parerea mea ?

am mai multe de zis.

1. vad ca lumea zice de emo. fratilor...emo cauta nik la liberty parade...aia asculta rock...ce ati vazut voi sunt minimalisti,....cu freze gentutze tzoale colorate.(sau houseri)=>? aveau ce cauta la liberty...emo nu. asa ca terminati cu confuzia asta de 2 lei, sunteti penibili.

2. intotdeauna la liberty parade parada a fost cea mai tare....adica partea cu camioanele. muzica cea mai tare |:XX:X. la scena am fost cam dezamagit de muzica. dj andi putin barbulescu si optik au fost tari si pagal de dimineatza.
in rest muzica a fost comerciala. aiurea rau...mi s-a parut ca au stricat dj-ii straini...nici nu stiu care au fost nici nu m-a interesat.
ORICUM SUNT DE PARERE CA DACA CONTRIBUIA ONEFM NU VIBEFM LA LINE-UP SI NU NUMAI AR FI FOST MULT MAI TARE.

nu am fost la love parade cum zice un tip de mai jos...dar stiu ca acolo este un alt nivel. acolo mixeaza magda, richie, etc etc....adevaratii in muzica electronica.am vazut pe net ce se intampla an de an acolo ...

unde am mai fost vara asta ? la sunwaves 4 in mamaia . a fost tare tare ...muzica geniala. s-a terminat cam repede totusi, la 9.
legat de lume...a inceput sa se strice ...incepand sa apara dupa ce nu a mai fost intrare, de cocoalari veniti beti de la "BANBU"(bamboo). toti cu camasi descheiate sa se vada lanturile...ciocate.
spre dimineatza era un tzaran care se urcase la pupitru...si dansa si el cu un pahar de sampanie...cu mari impresii..

aceeasi poveste dupa la kudos. femei in rochii de seara...basini impresii. kudos era mai tare inainte de renovare...cand era locul unde mergeam cu totii pentru muzica, pt ca nu ne satura dumnezeu in la mania :))

nuj ce sa mai zic...mai vb noi

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:54

De la: dyrrty_pisi, la data 2008-07-21 11:55:25eu una am ramas profund dezamagita. fiind pentru prima data cand ma duceam...m'am asteptat la prea multe....anyway doar muzica a fost misto atat cat am stat eu ...in rest prea multa lume...multi cocalari...si alte asemenea....voua cum vi s'a parut?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:55

PAI DACA E PARADA ATUNCI CINE VREI SA FACA PANARAMA?COCA-[CO]LARII

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum vi s'a parut Liberty Parade?
Mergi la: