Info
x
Hackerii de la valcea
|
pug 13 mesaje Membru din: 9/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Iulie 2008, ora 12:04
Stire: Hackerii actionau cu multa ingeniozitate. Acestia postau anunturi false pe site-urile de vanzari online, precum eBay, prin care scoteau la licitatie diverse produse si solicitau clientilor sa trimita banii in conturi din strainatate, in care intrau ilegal. Dupa ce banii ajungeau in conturi acestia dispareau, iar clientii nu mai primeau produsele solicitate.
WOW!! Cata ingeniozitate din partea lor!!! Tot asta faceau si acum 5 ani!!! Si asta fac toti!!!
|
|
ravenlord 12 mesaje Membru din: 16/07/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 17 Iulie 2008, ora 17:34
NU MAI FOLOSITI TERMENUL DE HACKER PENTRU ACESTE GAINARII.
Cititi inainte sa ziceti prostii... www.technozen.com/manifesto.htm
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 6 August 2008, ora 13:48
La fel ca si termenul hacker, mai este un termen care ne place sa-l folosim inca din decembrie '89 incoace, "conturile din strainatate".
Acum 5 ani, banii ajungeau prin Western Union, si erau ridicati de catre un complice al asa-zisilor "hackeri", numit in jargonul lor "sageata", de obicei pe respectivul nu-l prea ducea capul sa gandeasca ca pt cateva zeci de euro risca sa faca puscarie. Acuma nu stiu cum procedeaza, probabil ca plimba putin banii prin Paypal sau moneybookers, oricum nu prin conturi in strainatate. |
|
flowers_is_nice 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2008, ora 17:47
Cel mai genial este cand "prada" trimite banii prin posta. nici macar curierat. curat si fara dovezi. cata minte iti trebuioe sa faci asta, cu siguranta merita tzeapa.
dar deja cu escrocheriile complicate nu mai am ce comenta; e un fel de loterie. la cei f experimentati, nici nu-ti dai seama.oricine le poate pica in plasa... |
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 August 2008, ora 23:30
unii s-au lasat mai usor si sunt asa de cuminti de nui mai mai recunosti merg cu bicicleta prin oras sa-i vezi ce fete de copi cuminti au de juri ca na-u facut nimic niciodata.
|
|
onischor 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 18 August 2008, ora 14:30
Te poti feri de ei. Nu mai cumperi nimic de pe internet. cat de cretin trebuie sa fii sa achizitionezi un vapor sau o cladire pe internet?
|
|
ecologos23 102 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2008, ora 09:02
Domne cred ca nu e clar petnru toata lumea un fapt ca acesti oameni nu sunt de admirat, daca utilizau o ranga ca sa sparga o casa ar fi fost condamnati de toata lumea, daca utilizeza ma rog cunostinte superioare de programare si calculatorul sunt admirati. Nu e adevarat sunt niste infractori indiferent ca folosesc o ranga sau se servesc de computer, deoarece incalca legea. Am zis.
|
|
razvankyokushin 288 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 00:17
Ai zis. Ce tare. Da asa este. Infractiunea ste infractiune. Nu e loc de poate ... sau ala bala portocala. CUm mi-a zis un prof la universitate ... ba... i-ai scris lucrarea la ala sau nu? alba ori neagra. e furt sau nu? :)) este ... nu ca cac ca mac. io nu am nimic cu ei personal pana nu`mi rup contu... :)) nuam va rog... mergeti si distrati-va altundeva nu in SIbiu... ca poluati fratilor.
|
|
|
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 10:52
HOTI NENOROCITI . sA FIE SPANZURATI !
|

WOW!! Cata ingeniozitate din partea lor!!! Tot asta faceau si acum 5 ani!!! Si asta fac toti!!!