back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romii stampilati

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 August 2008, ora 11:34

UNI DINTRE TIGANI ASTIA, DIN CARE UNII FAC PE INTELECTUALII ETNIEI, DUPA CE SI-AU FACUT DE RUSINE PROPRIA IDENTITATE DE TIGAN ACUM SI-AU CIORDIT UNA NOUA SI CONFUNDABILA CU NUMELE ROMANILOR ADICA ROM. DE CE LE E RUSINE LA UNII SA-SI SPUNA TIGANI? CHIAR SUNT UNII TIGANI AJUNSI OAMENI DE FOARTE MARE VALOARE SI ONOARE IAR CAND SPUN DESTRE EI CA SUNT TIGANI NU AM NICI CEA MAI MICA URMA DE LIPSA DE RESPECT. MA GANDESC LA LA ION VOICU, LA MADALIN VOICU, LA DRAGHICI, LA KATANGA, LA STEFAN BANICA JR SI SN, LA JAN CONSTANTIN SI NU NUMAI CELEBRITATI - STIU TIGANI SIMPLI CARE SUNT OAMENI DE OMENIE.

Raporteaza abuz de limbaj
marypaiu

6 mesaje
Postat pe: 11 August 2008, ora 14:09

ANTONESCU ,da, mare patriot ,l-au omorat comunistii .oare de ce nu se gasestecineva sa-l cloneze?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 August 2008, ora 18:56

pentru rd cristescu :As putea spune,vorba rabinului:Si tu ai dreptate ! Dar referitor la romii lui Iliescu,nu cred ca e f relevant.Asa cum ai zis ca Lenin nu neaparat trebuia sa fie crestin si putea avea si alta religie care sa-i inoculeze ceva bun,nu cred ca romii sau evreii sau ungurii ,doar prin apartenenta la etnie,pot influienta ceva.Problema e intotdeauna la romani ! Atata vreme cat noua ne place cultura tiganeasca si ne confundam cu ea,in comportament,imbracaminte,limbaj,muzica (manelele incep sa fie revendicate de Romania),inseamna ca au castigat din cauza slabiciunii noastre.Nu-i vorba,ca am copiat si America prin fanii rock,si altele ,dar...ma intreb si eu:de ce n-au aparut si fanatici ai curateniei care sa nu arunce gunoaiele pe unde apuca,fanatici ai cuvantului salut sau multumesc,spus pe strada sau in autobuz,fani aprigi ai studiului matematicii,limbiii romane sau fizicii,sau adepti ai lui Eminescu,Enescu,Coanda,ca doar au fost romani si ei ! Nu romanului ii place sa se compromita pt un avantaj excitant de moment pt care plateste cu pretul constiintei patate si castiga o casa superba,dar in care va asculta tot manele si-si va injura nevasta si o masina de viteza buna de facut prostii pe banchete si de parcat la Mamaia sa-i vada lumea. De plans,biet popor roman.Numai ca altii nu plang,ci rad de noi ,iar noua a inceput sa nu ne pese.Atentie,lehamitea e semnul apropierii mortii !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 August 2008, ora 23:24

De la: liviusar, la data 2008-08-11 18:56:10Problema e intotdeauna la romani !

Ai dreptate, noi suntem de vina. Rom^nul ar trebui sa-si vada barna din ochiul lui si apoi paiul din ochiul tziganilor. Romanii au atatea bube, sunt atat de needucati si de neinstruiti incat le vad sfarsitul in max 40 ani. Sunt pe un drum fara intoarcere. Si se "lucreaza" intens la nivel macromolecular ca etnia rom^na sa piara in neant si sa ramana etnia roma. Asta este, oculta locala si internationala este prea puternica pentru a ne opune noi rom^nii carte sesizam pericolul. Iar daca il sesizam vom fi acuzati de paranoia. Dar avem prea multi dusmani si din exterior si din interior ca natia rom^na sa mai poata exista :
1- Rusii nu ne iarta ca am ajuns pana la Stalingrad si ne-am opus mereu slavizarii. In ajutor vor avea si pe ucraineni si pe bulgari si sarbi. Cand ne vor slaviza si pe noi isi vor ajuge scopul tactic de a ocupa Delta Dunarii si a ajunge fara piedici la Marea Adriatica. Pana la Mediterana si la Atlantic mai este un singur pas(sau poate doi).
2- Alt dusman exterior dar nu asa feroce ca cel slav este cel maghiar. Vor face si pe dracu-n patru ca sa puna mana pe Ardeal, avand si sprijinul secuilor harcovieni.
3- In interior avem un dusman veritabil UDMR. Fara comentarii.
4- Alt dusman redutabil este minoritatea roma care deja si-a impus dictatura de facto dupa 1989. Dar in 40 ani deci pana 2048-2050, minoritatea roma va fi majoritara in Romania.Probabil ca Europa va decide ca aici sa fie tzara lor(daca nu au si decis asta inca de la 1848) si totzi romii din Europa vor veni in Rom^nia si rom^nii vor deveni minoritari pentru ca cei mai multzi vor emigra sau vor muri prin infometare pentru ca nu vor mai avea locuri de munca. O parte din ei se vor salva prin solicitarea cetatzeniei rome. (Pai credetzi ca de florile marului si-au ales tziganii denumirea de rom in Rom^nia si limba romanes confundata foarte usor de straini cu limba romaneste, si si-au ales imparat si rege in Rom^nia ? De ce nu si-au stabilit imparatia in Germania sau Elvetzia ca sunt tzari bogate ? Si-au stabilit domnia in Rom^nia pentra ca aceasta le-a fost fagaduita de profetul lor din vechime.). Spun ca romii sunt un dusman redutabil al rom^nilor pentru ca de mici sunt educatzi cu ura contra rom^nilor spunandu-li-se ca toti copii rom^nilor sunt invatati sa-i urasca pe romi si mai adauga si ca rom^nii nenorocitzi si eventual imputzitzi i-au tzinut sclavi sute de ani. Cum sa-i tzina rom^nii sclavi cand chiar rom^nii au fost slugile imperiilor care au trecut peste noi de sute de ani : austro-ungar, polonez, bulgar, turc, rus, etc. Dupa desfiintarea robiei(in care au fost si rom^nii nu numai tziganii) a trecut un sfert de secol pana am obtinut independenta in 1877. Romii sa nu ne ceara noua despagubiri si sa ne bata noua obrazul ci sa ceara la imperiile care ne-au sbjugat sute de ani si lor sa le bata obrazul.

De la: liviusar, la data 2008-08-11 18:56:10dar...ma intreb si eu:de ce n-au aparut si fanatici ai curateniei care sa nu arunce gunoaiele pe unde apuca,fanatici ai cuvantului salut sau multumesc,spus pe strada sau in autobuz,fani aprigi ai studiului matematicii,limbiii romane sau fizicii,sau adepti ai lui Eminescu,Enescu,Coanda,ca doar au fost romani si ei !

Chiar crezi ca sunt asa desteptzi rom^nii ? Poarta nume rom^nesti dar nu cred ca sunt rom^ni. Eminovici nu-i nume rom^nesc. Dar au trait cu rom^nii si pentru rom^ni si am tot respectul pentru ei mai putzin pentru proza lui Eminescu din cauza accentelor lui antisemite. Probabil ca nu avea ce sa manance si era platit sa scrie asa. Totusi el mai bine s-ar fi ocupat de taranul rom^n sa nu se duca la carciuma si se imbete ciuciulete decat sa se ia de carciumarul evreu. Aceeasi poveste si azi : in loc sa ne uitam la defectele tziganilor sau romilor, intelectualii nostri, statul nostru si biserica noastra s-ar ocupa mai bine de educatzia si instruirea rom^nilor. Dar probabil ca printre intelectualii nostri nu mai sunt rom^ni si atunci nu ma mai mir de ce au ajuns rom^nii in asa stare deplorabila.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 August 2008, ora 11:51

Mi-a facut placere sa cunosc pe interlocutorii de pe aceasta pagina de comentarii.Asta inseamna ca totusi vom rezista,atata timp cat mai sunt oameni ce vegheaza si trag semnale de alarma !Semn bun si sa vedem cat dureaza.Pentru Cristescu:Faci analize excelente,dar trebuie sa intelegem ca oamenii acestia sunt ,oricum ,de compatimit si ei trebuie iubiti si apreciati cand mai fac si ceva bun.Cat despre evrei,tigani si unguri s-ar putea ca vina lor sa fie mult mai mica decat a noastra,macar ei au cautat sa se impuna in zona romaneasca,cum noi n-am stiut sa ne impunem acolo unde am emigrat ca o natiune puternica.Asta e.Daca vrei,mai discutam pe messenger,adresa e [email protected]

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 August 2008, ora 13:52

...n-au gatat inventarierea tiganilor ?.. i mai dureaza .?...

Profetii despre .....las-o jos ca nu-i coapta !....cand s-o coace , pe tigani sa-i fereasca, dac-o mai avea cine !....

ATENTIE tigani !... se pregateste ceva....

Tibs

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 August 2008, ora 02:57

Urasc tiganii, numai cand ii vad pe strada imi provoaca o greata.Tot ce e legat de ei vestimentar , cultural cica (care cultura?), etc. urasc toti cocalarii si cocalaresele si toti romanshii de varste fragede care incearca sa ii copieze , din cauza unei educatii subrede din partea parintilor , ca na , numa fiind tigan ai palate si masini. Observ pe zi ce trece societatea romaneasca se degradeaza din ce in ce mai mult. Nu zic ca asta e singurul factor dar este un factor major avand in vedere ca in romania sunt 1 milion jumatate , 2 de tigani care nu muncerc nu fac nimic , fura , distrug.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 August 2008, ora 17:25

Nici mie nu`mi plac tiganii dar nu avem ce sa facem. Asta e...cat despre amprentarea lor ce sa zic ... eu as fi deacord cu amprentarea tuturor persoanelor nu numai a tiganilor dintr`un motiv foarte simplu: ar fi mai usoara indentificarea unui infractor.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 August 2008, ora 16:17

apropo de rromi...ne fac de rusine peste tot in lume....acum ce cred oamenii despre romani..."sunt niste hoti si criminali" ar trebui sa ia masuri cineva rromii niciodata nu vor fi romani

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 10:54

La Bug cu tiganii ! sa plece din Romania !

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 19:04

BRAVOOOOOOOOOOO.......

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 12:40

De unde atata ura? Sunt si ei oameni...Intr-adevar sint multi care ne fac probleme, dar nu toti!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 20:57

De la: , la data 2008-08-27 16:17:24apropo de rromi...ne fac de rusine peste tot in lume....acum ce cred oamenii despre romani..."sunt niste hoti si criminali" ar trebui sa ia masuri cineva rromii niciodata nu vor fi romani

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 7 August 2009, ora 11:13

Monitorizarea atenta a tiganilor este o masura de protectie si igiena sociala , fireasca avand in vedere activitatile antiromanesti savarsite de catre reprezentantii acestei nationalitati . In India de exemplu functioneaza " Legea Triburilor Criminale " , care permite monitorizarea actiunilor etniilor care induc pericol social major . Masuri similare se adopta si in Japonia . cu privire la o populatie care reprezinnta o varietate locala a tiganilor ( " Japonia un miracol ? " - autor Forian Tuiu ) .

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 11:31

Trebuie sa se mearga mai mult pe prevenirea infractionalitatii prin legi iar aplicarea legii sa se faca in sensul descurajarii acestui tip de comportament. Nu rezaolvm nimic daca umplem tribunalele de dosare sau inchisorile. Asta ne ne costa tot pe noi mai mult decat daca am oferi rromilor conditii sociale decente de trai cu respectarea drepturilor omului. Multi nu au dreptul nici la identitate, fiindca nu ti se elibereaza un act de identitate daca nu ai dovada de spatiu. Majoritatea stau ca paduchii calie peste gradama si fara forme legale, asta duce la favorizarea infractionalitatii. Nu ai acte nu poti fi arestat. Am intalnit situatia cand un politist mi-a spus, sttim cine a facut fapta, am gasit obiectul dar nu avem voie sa-l arestam ca nu are act de identitate. Monitorizarea lor e deci imposibila in conditiile astea. Nu domiciliu, nu acte, nu casa, nu masa.

All Things Grow With Love
Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 12:43

De la: iulia1106, la data 2009-06-17 12:40:36De unde atata ura? Sunt si ei oameni...Intr-adevar sint multi care ne fac probleme, dar nu toti!

duduie, 'meata traiesti in turn de fildesh?
infiaza unu', ori marita-te cu unu'...apoi vii si ne povestesti experienta

dorina27

24 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 12:35

De la: , la data 2008-08-25 17:25:39Nici mie nu`mi plac tiganii dar nu avem ce sa facem. Asta e...cat despre amprentarea lor ce sa zic ... eu as fi deacord cu amprentarea tuturor persoanelor nu numai a tiganilor dintr`un motiv foarte simplu: ar fi mai usoara indentificarea unui infractor.

In sfarsit; "ti-a iestit un porumbel din gura". IDENTIFICAREA INFRACTORULUI'' , indiferent de natie, nimeni sa nu fie mai presus " LEGE".. Apropo' de manelizarea populatiei,Pai, daca tata asculta manele si masa' da din buric, copilul ce sa invete?. Cantece romanesti.....vai rusine....sarba, hora.....da ce sunt taran?.....A fi taran este o rusine. A fi tiganit nu.Am fost la niste petreceri(nunta), in Bucuresti, altceva decit manele...nu am auzit. Am fost in ardeal, ei...acolo se dansa dupa muzica populara, in moldova la fel. Dar bucurestenilor(unora),le este rusine, ca doar este Bucurestean.....si o da in balta cu manele.
Concluzie;
- a fi roman+taran= rusine.
- a fi roman+tiganit=Bucurestean.Uneori noi...suntem "mai tigan decit tiganul".

9am121896

2 mesaje
Postat pe: 23 August 2009, ora 11:46

dar daca , ar veni italienii cu o lege prin care toate blondele ar fi obligate sa procreeaze(ariene pure vezi bine ,doamne),in locuri special amenajate(garduri,sarma ghimpata).AR FI SIMPATIC ,NU-I ASA ?
I-MI VIN IN MINTE VERSURILE LUI EMINESCU:VOI SUNTE-TI URMASII ROMEI ,NISTE RAI SI NISTE FAMENI.

PS.-SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRII

9am121896

2 mesaje
Postat pe: 23 August 2009, ora 11:55

NU TE MAI ASCUNDE,VOIAI SA ZICI SIG HEIL,SIG HEIL(SALUTUL NAZISTILOR)

july

563 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 17:56

Indiferent ce face, nu vreau sa vad stampilat pe nimeni! Nu sunt doar rromi care ne fac de rusine peste hotare, sunt si multi romani( din pacate)

plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 19:29

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-06 10:54:46La Bug cu tiganii ! sa plece din Romania !
De acord.Nu uitati sa adaugati pe lista,pe langa vreun milion de ciori ,si cateva milioane de romani ce au aceleasi apucaturi.Mai bine i-am trimite sa faca un pod peste Amazon,cat mai aproape de varsarea in Atlantic.

New_Era

1 mesaj
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:42

Salutare !! EU vad asa treaba cu romii : e clara treaba ca la o anumita perioada de timp istoria " trebuie sa se schimbe - nu sa se repete " - vezi pe Isus (daca l-o fi chemat asa ) - si tot italienii ar fi vrut sa o rescrie ; treaba care este - de cine s-ar putea folosi italienii sa ne " scoata ochii " decat de tigani ; lasa-i pe romanii care fura (doar stim bine ce fac italienii-de la ei a plecat " furatul "-vezi MAFIA si bancile sparte,judecatori omorati dupa ce planul a fost sa arunce 7 km de autostrada in aer doar pentru a omora un om caruia ii placea dreptatea-Aldo Moro-acum s-au specializat italienii-doar evoluam-homo nush cati de sapiens or fi acum) !!! Uiita-te in ce conditii si cum traiesc tiganii ; italienii se folosesc de tigani actionand la 2 capete - ex. 1: De modul lor de viata (al tiganilor) si ne scot noua romanilor ochii (cand ei ar fi trebuit sa isi puna legislatia la punct de atata timp - din 1989 - de la Lovitura de stat din Romania orchestrata de Vest(U.E.+S.U.A.) si sustinuta de URSS !!! )
ex.2 : Banii veniti de la U.E. se cheltuie in urmatoarea ordine : o firma (nu dau exemple,ar fi " imoral " :))))) ia o lucrare;lucrarea are un cost final de 1.000.000 Euro;20%-costul lucrarii + salarii(mizere);30%-dreptul patronului firmei;20%-dreptul celui care coordoneaza fondurile(partea romana-politicul) si 30% se reintorc la cei care coordoneaza fondurile(cei 6.000 care conduc lumea-asta am vazut-o intr-un Forbes , sau care cati or fi :))) ).Procentajele pot varia desigur,le-am pus doar asa,ca si idee !!!
Acum vine o parte mai dureroasa - a fi ateu=cuvant scos de biserica;eu nu sunt ateu-sunt doar o persoana care gandeste logic si rational , si in acelasi timp le si imbin.Totul e doar de scenarii ( ca in filme ) si apoi sa-l alegi pe cel care e mai bun . Exemplu clar de scenariu,un fel de rastalmacire a Codex_ului numit biblie si care mai sunt........ : partea cu Maria Magdalena,doar in spatele fiecarui om puternic este o vulpe care stie tot ce face respectivul !!! M.M. era o prostituata ( ca si cele de astazi - doar prostitutia e cea mai veche meserie din lume ), iar italienii ca sa o scoata basma curata au " sanctificat-o " scotand tot felul de basme,legende - pentru a avea si pe viitor acces la astfel de servicii ( in mare parte italienii - romanii ),ei nefiind in stare sa culcereasca o femeie frumoasa ( vezi turismul lor sexual in ROmania ).De ce nu fac asta in Italia - deoarece se respecta si vin si isi bat joc de noi,de femeile noastre,de copii nostri ,etc,etc..........DE ECONOMIA NOASTRA. Sa nu se inteleaga ca sunt misogin,dar luand-o genetic ( se stie ca femeia are nush ce cromozom din ADN lipsa - fata de barbat ) si rationand ce concluzie am putea trage ? Ar fi foarte putine femei care gandesc o situatie de fapt,fara a lasa repercursiuni in viitor - majoritatea gandesc pe termen scurt !!! Oricum totul este compensatoriu - ex. : puterea " fizica " a barbatului se compenseaza cu " perversitatea " femeii .
Parerea mea este ca dintotdeauna Dumnezeu a fost banul. Treaba e alta - din cauza acestui Dumnezeu imoral natura a inceput sa se dezlantuie ( doar era si normal - pai pana cand o viata amara ) , si nu avem de suferit decat noi - cei de rand.Oricum,cand ne va ajunge cutitul la os , sa te tii bine coane italiene si draga uniune europeana,v-ati batut destul joc de noi...........
In alta ordine de idei : toti suntem niste " draci " - mai mult sau mai putin rai.Treaba e ca trebuie sa apara Dracul A ( nu Dracula ) ca sa se rescrie istoria ; iar acestui Drac A sa i se dea posibilitatea sa faca ceea ce trebuie ;).Spor la treaba !!! :P

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului romii stampilati
Mergi la: