Info
x
Pictograme anti-fumat
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 23:22
PICTOGRAMELE!! ANTI-FUMAT=O , Pt, fumatori! Este un viciu, groaznic, daca n-ai ajutor si ambitie, nu poti face ;nimic! Am 2 fii, cel mare nu fumeaza, cel mic da! Sotul fumeaza, eu, nu! Am incercat de peste; 36ani, totul sa-l fac ;sa nu fumeze! Acum, i-am pus plasturi din gama;Nicorete, i-am dat guma de mestecat(e epileptic) mi-a facut criza, dupa guma, asa, ca,,,,, deocamdata noi, care nu fumam ;;E usor a zice;;; Dar ,,,e greu a face!!!!!!!! Fumatul este ;un drog; o manie, o boala, care daca; n-ai vointa de fier ;nu poti sa te lasi! Nora mea a fumat, cat a fost gravida cu copii(2) fata n-are ;nimic, baiatul are astm. Medicul i-a reprosat ca are din cauza ca ;a fumat! Eu va spun ca ;nu-i bun ;;fumatul, strica la frumusete, la sanatate, cheltuiesti ,bani ;degeaba! Voi ;faceti, ce considerati de cuviinta! Nu va critic, nici nu va dau ;;indicatii speciale; de nici un fel!! Am inteles ca ;daca ai ajutor prin acupunctura, poti sa rezolvi, eu o sa -ncerc pt, sotul meu! daca; merge, va anunt! ;;;decizia;?? Va apartine la fiecare, sa ; faceti ;cum ;doriti, voi!! ;; Maria, pensionara.
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 10:58
Nicolaescu este cretin . Ainventat scarboseniile ale de prost gust tipic americanesc , a cerut reducerea orelor de cursuri , a inceput campania de exterminare a fetitelor cu vaccinul acela nenorocit , refuza dreptul bolnavilor la terapie intensiva si a anulat practic malpraxisul .
|
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 13:20
vasix, spune te rog cum ai reusit sa te lasi de fumat ca eu ma chinui de aproape 4 luni si nu reusesc chiar am probleme in casa pe tema asta, si credema ca imi ieste rau de la tigari dar cum ma simnt bine iar incep sa fumez, cred ca as reusi numai daca ma tine inchis in casa cam 3 zile ( dar casa sa nu aiba ferestre sau sa fie cu gratii sa nu imi vina o ideie cum sa fug din casa ) si nu fumez mai mult de un pachet pe zi.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 04:53
Iata mai jos parerea mea despre fumat. Pictogramele reprezinta realitatea, chiar daca va place sau nu. Va recomand sa intrati intr-un spital de tuberculosi ori cu cancerosi ( la gat, la buze, la plamani, la col uterin, la piele, etc. ) ori sa cititi oriunde despre decese cauzate fumatului, despre copiii nascuti cu afectiuni pulmonare si alergici.
DRAGI FUMATORI, EGOISMUL CU CARE REUSITI SA INTELEGETI LUCRURILE SI SA VEDETI OAMENII DIN JURUL VOSTRU ESTE INADMISIBIL! DAR CINE VA CREDETI VOI SA FITI SA NE IMBOLNAVITI PE TOTI, SA NE AFUMATI, SA NE DERANJATI CU PUTOAREA VOASTRA ORDINARA PRIN TOATE LOCURILE PUBLICE???? CINE VA DA DREPTUL ASTA???? DACA VOI VRETI SA MURITI IN TOATE FELURILE, N-AVETI DECAT. E TREABA VOASTRA. DAR SA NE PROVOCATI NOUA ACELEASI SUFERINTE, CU CE DREPT O FACETI???? AM UITAT. EU SUNT DE VINA PENTRU CA NU FUMEZ. EU NU MA ADAPTEZ! NU MA ADAPTEZ SI REFUZ SA O FAC TURMEI DE IDIOTI TOTAL IRESPONSABILI SI PARSIVI. DACA CINEVA VA SPUNE SA VA ARUNCATI IN FANTANA, PENTRU CA E "MISTO", INTERESANT SAU PLACUT, O FACETI????? ASA DE DES?????/ MOR MAI MULTI OAMENI CARE FUMEAZA PASIV DECAT CEI CA VOI PENTRU CA EI NU STIU SA SE PROTEJEZE. CHIAR NU AVETI MUSTRARI DE CONSTIINTA, DELOC???? OMORATI-NE PE TOTI! E MAI SIMPLU CU O BOMBA ATOMICA. CE ZICETI? SUNT SI, DIN PACATE VOR FI TOT MAI MULTI OAMENI ALERGICI LA FUM, NUMAI SI NUMAI DIN CAUZA VOASTRA!! EI SUFERA PENTRU CA EXISTA LANGA VOI SI PENTRU CA VOI NU GANDITI DELOC. CATA IROSIRE, PROSTIE, SLABICIUNE SI EGOISM IN ULTIMA FAZA!!!! MI-E SILA DE VOI! MI-E SILA CA PUTE INGROZITOR LANGA VOI! MI-E SILA CA SUNTETI NEGRI PE DINAUNTRU! MI-E SILA CA VA CERTATI CU PERSOANELE IUBITE PENTRU ACESTE OTRAVURI! MI-E SILA CA VA LASATI COPIII ORFANI DIN CAUZA ASTA! MI-E SILA CA PROVOCATI ALERGII, SENSIBILITATI, SI DEPENDENTE COPIILOR VOSTRI! MI-E SILA DE POLUAREA SI GUNOIUL VOSTRU PROVENITE DE LA ACEST VICIU! MI-E SILA CA SUNTETI SLABI SI NU STITI SA VA OPRITI DUPA TERIBILISMUL PRIMELOR INCERCARI! MI-E SILA CA NU VEDETI CINE VA IUBESTE SI VA DORESTE BINELE, DIN CAUZA FUMULUI "DE PE CREIER"!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 11:02
Vreau sa va marturisesc ca aceste pictograme...ne-au determinat sa NU MAI FUMAM...ma refer la mine si la sotul meu...ne-a ajutat f mult...si suntem mandri, ne-a fost greu in primele 3 zile, insa acum suntem OK...nici macar nu facem exces la mancare...ne vedem de ale noastre ca si pana acum dar fara TUTUN
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 11:08
De la: obliografic, la data 2008-12-06 13:20:16vasix, spune te rog cum ai reusit sa te lasi de fumat ca eu ma chinui de aproape 4 luni si nu reusesc chiar am probleme in casa pe tema asta, si credema ca imi ieste rau de la tigari dar cum ma simnt bine iar incep sa fumez, cred ca as reusi numai daca ma tine inchis in casa cam 3 zile ( dar casa sa nu aiba ferestre sau sa fie cu gratii sa nu imi vina o ideie cum sa fug din casa ) si nu fumez mai mult de un pachet pe zi. Oblio, si eu de vreo 6 luni ma lupt sa ma las de fumat...dar am reusit in final...impune-ti sa rezisti ISPITEI primelor 3 zile si ai sa reusesti! Apoi, gandeste-te ca intram intr-un an f greu, toate se vor scumpi, noi pe luna aruncam cate 2 milioane de lei....pe ce...pe nesanatatae noastra? Adica noi cu acesti bani ne cumparam DISTRUGEREA SANATATII NOASTRE! Ne-am trezit putin la realitate si am vazut cat de tampiti suntem...cand putem face alceva cu acesti bani... Fa sport...iesi cu prietenii...citeste mult...dar spune pentru totdeuna NU TIGARILOR! Si vezi ca te ajuta si Dagaio la aceasta ...PROBLEMA NESANATOASA! |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 11:17
FELICITARI !..@ marioprea75
...am sa ma straduesc si eu.
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 11:58
mariaoprea, dagaio, va rog sa ma credeti ca am incercat toate variantele, mai putin pictograme, cred ca am sa le incerc si pe astea, scandal este cam de un an pe aceasta tema, de bani nu mai vorbesc cheltui pe tigari peste 120 de euro lunar,( 4.30 euro malboro) nu am reusit cat am stat in spital tot am fugit si am fumat, cu toate ca sunt fumator am totusi niste principii, eu nu fumez decat intr-un hol micut care il am la intrare in casa, sau afara nu am fumat niodata in dormitor,in baie, sau sufragerie cum se zice la noi, chiar daca aveam musafiri nu am permis la nimeni sa fumeze, cand am sa ajung in tara am sa urmez si eu tratamentul recomandat
Bravo mariaoprea ca ai reusit sa te lasi de fumat, te felicit.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 23:36
Mytcor , Oblio..dragii mei...sigur veti putea, daca va propuneti CU ADEVARAT acest lucru!
Stiu ce inseamna acest lucru...dar ma pacaleam singura ca sunt dependenta de nicotina...stiti care e secretul... ca dependenta e de fapt in mintea noastra...nu si in corpul nostru...suntem numai la nivel mental dependenti de nicotina nu si fizic...asta incerc ca spun...3 zile eram ciufuta, nervoasa, aveam dureri de cap.. dar am rezistat .....m-am linistit si mi-am spus ca nu exista acel disconfort cu acele dureri de cap si cu acei nervi care ii aveam. ideea e ca nu trebuie sa ne cumparam distrugerea noastra! va bat daca mai fumati!
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 00:43
Dragii mei,
De ce credeti ca companiile producatoare de tigari, sunt de acord si chiar ei pun aceste pictograme pe pachetele de tigari?? Ce interes au ei sa-si faca antireclama? E simplu. Ei considera ca pierd mai putin daca ii sperie putin pe fumatori si acestia se imputineaza, decat daca sunt nevoiti sa plateasca daunele financiare si morale tuturor fumatorilor care au intentat procese impotriva lor pt. ca s-au imbolnavit grav, ori au pierdut vreun membru al familiei. Pana acum, atentionarea ( "Tutunul dauneaza grav sanatatii" - aparut tot cu acest scop! ) s-a dovedit neclara si insuficient de serioasa celor care aveau sa sufere de pe urma fumatului, timp in care companiile au fost obligate sa plateasca multe daune deoarece avocatii acuzatorilor ( mai ales cei buni si bine platiti ) au demonstrat ineficienta mesajului. Asa ca s-a trecut la ceva mult mai convingator si eficient. Obliografic si mytcor, va doresc VOINTA DE FIER SI OPTIMISM! SANATATE!
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 19:51
Promit ca am sa fac tot posibilul sa ma las de fumat. Dar rautacioase mai sunteti, voi nu va ganditi ca daca toata lumea asta s-ar lasa de fumat, cati oameni ar ramane fara locuri de munca si o sa ne blesteme.???????????
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 20:58
Draga obliografic,
acesti oameni ( despre care vorbesti ) ar trebui sa lucreze ceva mai util societatii. In calitate de oameni ar trebui sa fie mai responsabili. Acelasi lucru se intampla si cu traficantii, ori cu producatorii de droguri. E nevoie de acesti oameni in alte domenii, mai constructive. |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 21:38
Dagaio, din cate se vede ca nu am scapare, tot caut si eu motive dar nu tine si cu mine nimeni, dar oare nu ai mila de bietii oameni ca poate au familie si copii acasa si nu au cu ce sai hraneasca( vin si la ei sarbatorile) chiar vrei sa dea faliment astia, pana la urma ei nu fac decat o afacere ( si apoi vorba ai in afaceri nu trebuie sa ai sentimente ). Acum sa revenim la subiect, sper ca intr-un timp cat mai scurt sa ma las de fumat( mai am cateva pachete din tara si mie mile de ele saracele ca din cauza umezelii sar putea sa mucegaiasca) poate anul ce vine sa nu ma mai prinda cu tigari in buzunar.
Iti multumesc si promit in fata natiunii ca ma las de fumat ( mama ce angajament mi-am luat eu sunt nebun rau)
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 21:47
Mult mult succes!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 16:03
Mai...Oblio,fabricile nu vor da faliment acum.Poate in vreo 10 ani cind de atita poluare in aer nu vom mai putea respira.Atunci se vor lua masuri drastice.
Cum am reusit eu sa ma las de fumat?Am reusit acum citiva ani pur si simplu.Simteam mirosul de tigara peste tot,pe haina,in par pe corp,in nari,si eu am o problema cu mirosurile urite.A ajuns sa-mi fie sila ca eu depind de un viciu.Si m-am lasat.Am aruncat pachetul de tigari,bricheta,scrumiera si din acea zi nu am mai fumat. Din pacate acum 2 luni m-am apucat din nou,si cred ca trebuie sa o iau de la capat. Uite gata ,chiar de maine nu mai fumez |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 19:25
vasix, am inteles si bravo ca ai reusit sa te lasi de fumat, dar nu am inteles de ce te-ai apucat din nou de fumat .???????????
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 08:39
Nu am nici o scuza.Dar iti spun imprejurarea.Acum 2 luni stateam in spital cu fetita mea.Asteptam pe terasa sa iasa din operatie. A iesit medicul chirurig chiar pe terasa la o tigara.Inainte de a incepe discuita mi-a oferit o tigara,pe care am acceptat-o.
Acuma daca ar fi sa stau sa ma labaresc cu motivele psihologice as scrie toata ziua dar ce sa o mai lungesc? A fost o greseala din punctul meu de vedere,dar gata,mi-ati adus aminte ca nu mai trebuie sa fumez. Gata.De ieri nu am mai fumat.Eu nu depind de nici un viciu.Sic. |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 11:06
dragii mei asa cum am promis am reusit sa ma las de fumat, (dupa 22 de ani cu carte de munca fara intrerupere, fara concediu sau mai stiu eu ce) imi este cam greu dar ma simnt super, multumesc tuturor care ma-ti sustinut.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 22:30
FELICITARI obliografic! Ma bucur pentru tine. Vei observa din ce in ce mai multe lucruri bune.
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:05
Toate mi sau tras de la o amigdalita cronica.
Multumesc
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
|
|

...am sa ma straduesc si eu.