back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum a fost la bestfest-ul de anul acesta?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Iulie 2008, ora 18:52

Eu am fost numai in prima seara, special pentru Unkle, care au fost cu adevarat speciali. Ziceam ca merg si in urmatoarele seri, doar daca o sa ma da gata atmosfera. Nu prea am fost impresionata per ansamblu, nu stiu de ce..ramasesem cu impresiile de la evenimentul de anul trecut care mi s-a parut mai entuziast..dar poate ca era primul si de aceea.

Totusi, acum imi pare rau ca nu am fost. Vad ca toata lumea comenteaza innebunnita prestatia Manu Chao si Stereophonics..Mi-ar fi placut sa mai vad Roisin Murphy si Nouvelle Vogue.

PS: SILENT DISCO E FOARTE TARE!

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Iulie 2008, ora 14:21

A fost excelent, mai putin asfaltul si zona. Ma gandeam ca un festival asemena ar trebui organizat in afara Bucurestiului, pe pamant, intr-un spatiu ingradit, cu camping si dusuri. Sa fie o tabara muzicala in genul Glastonbury sau Sziget.

muzica a fost brici dar suprapunerea unor artisti care ar fi avut acelasi public, e neinspirata. Cipress Hill cu Unkle si Nelly Furtado (originara) cu Manu Chao pare-mi-se ca ar fi mers ascultate de aceleasi urechi.

Fosta membra 9am.ro

30 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2008, ora 11:23

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:58

De la: Dance, la data 2008-07-09 18:52:06
Eu am fost numai in prima seara, special pentru Unkle, care au fost cu adevarat speciali. Ziceam ca merg si in urmatoarele seri, doar daca o sa ma da gata atmosfera. Nu prea am fost impresionata per ansamblu, nu stiu de ce..ramasesem cu impresiile de la evenimentul de anul trecut care mi s-a parut mai entuziast..dar poate ca era primul si de aceea.

Totusi, acum imi pare rau ca nu am fost. Vad ca toata lumea comenteaza innebunnita prestatia Manu Chao si Stereophonics..Mi-ar fi placut sa mai vad Roisin Murphy si Nouvelle Vogue.

PS: SILENT DISCO E FOARTE TARE!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:59

ASA SI?MUZICA ESTE CEVA CARE-TI GAGHILA URECHILE INTR-UN MOD PLACUT

| Varianta pentru tiparire a topicului Cum a fost la BestFest-ul de anul acesta?
Mergi la: