hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 18:27
IN general femeile iau apararea "profesoarei" iar barbatii o acuza.Nu va mai obositi , asta e femeia zilelor noastre,moralitatea e din ce in ce un lucru rar, iar ideile feministe din presa isi fac prezenta in cotidian. FEMEIE nu uita ca ai fost umbra barbatului de cand ai aparut pe pamant si ceea ce faci acum e strigator la cer.Ramaii draga femeie ce ai fost si o sa fii IUBITA CU ADEVARAT incercarea ta de te a crede egala barbatului genereaza cearta, ura ,te departeaza de dragoste, de copii de familie........VOI STITI CE E AIA MORALA?.............CUM DRAQ ARE DREPTUL LA......(si veniti cu argumente penibile) ZDREANTA AIA EDUCA . E CUTREMURATOR PENTRU CINE TOTUSI ARE UN PIC DE MORALA sunt totusi destule meserii unde se cere o anumita tinuta morala,altfel am devenii animale(am impresia ca le jignesc)
|
|
|
marinelacajvan
7 mesaje
|
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 19:55
|
lorimacro
3 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 22:03
Sa-i fie de bine si....la mai mare!
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 17:29
pt marinelacajvan am o sotzie pe care o iubesc si un baietzel de 12 ani.....vb din experientza de zi cu zi ani iti aduc experientza...dar u fiind doar femeie din categoria"puternica" ai sa ramai intradevar solo sau in cel mai bun caz cu un "fazan" langa tine
|
|
|
moldavian_d
3 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 14:10
domnule hjkl....incearca totusi sa iti pui intrebarea: daca ea totusi...femeie ascultatoare si in umbra barbatului ei...a facut ce si-a dorit el????...adik sa se filmeze?? ia tine d-ta putin partea barbatului..si raspunde la aceasta intrebare??? iak saraca femeie...a fost ascultatoare...si cu ce s-a ales?
|
marinelacajvan
7 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 15:28
stimabile domn hjkl_19, in general apreciez experienta unui om, dar doar atunci cand se poate observa o evolutie clara in modul de gandire, in cultura persoanei respective, prin urmare, incearca sa dovedesti aceste lucruri pentru a putea fi apreciat de cei din jur.
In final fiecare om este liber sa gandeasca cum doreste, sa actioneze cum doreste... In fine... nu poti scoate un om din bezna decat daca el doreste, prin urmare eu nu incerc lucruri marete...
Iar daca esti casatorit si iti iubesti sotia dupa cum tu insuti afirmi... consideri ca ea este umbra ta? Nu ti se pare ca ii aduci o ofensa grava si ca dovedesti exact contrariul celor spuse de tine? Asta inseamna pt tine iubire??? un fel de subjugare, supunere, lipsa de personalitate???  Grav... nu pot sa-i urez decat sa se simta fericita cu ce are si sa nu aiba vreodata "nenorocul" sa intalneasca un barbat care sa o aprecieze "doar ca o femeie" e este.
Toate cele bune! Pace si fericire maxima!
|
greeneyesiq
6 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 17:42
|
|
|
greeneyesiq
6 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 17:43
sorry, vroiam sa il citez pe "barbatul adevarat" de mai sus :))
|
|
|
greeneyesiq
6 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 17:45
si inca ceva dragul meu, sunt o femeie puternica asa cum spui tu iar viitorul meu sot pur si simplu ma adora. imi pare rau dar lumea ta mica nu cuprinde tot adevarul.
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 19:33
mai marinelacajvan
cine draku masoara evolutia in modul de gandire? tu care esti intradevar in bezna? voi credeti ca daca cititi si urmariti articole si reportaje intentionat trunchiate care va pun pe aceesi linie cu barbatul ,chiar sunteti?
nu stiu de ce dar se va afla vreodata ce e cu campania asta de presa cu emanciparea femeii care nu face decat sa ne puna unii in contra celorlalti pt ca egali prin de la natura nu suntem COMPLEMENTARI da
avem fiecare rolul nostru dar facand din femeie barbat nush care e scopul ma rog drpturi egale vi sau dat si pt alte motive nu doar pt ca le meritai SINCER SUNT DE ACORD CU ASTA
dar sa nu ti vezi lungul nasului e prea mult
am intrebat intr.o zi
|
marinelacajvan
7 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 21:03
e clar ca nu suntem pe picior de egalitate si nici nu pretind asa ceva... cu siguranta nici cu 100 de ani de experienta nu vei putea ajunge sa evoluezi... nu exista si nu va exista nicicand termen de comparatie intre noi.
Spor in toate si ceva mai putina frustrare iti doresc, pt ca e clar ca nu esti prea fericit!
|
marinelacajvan
7 mesaje
|
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 21:25
Revenind la subiectul "profesoara" ... de ce toata lumea o condamna numai pe ea, si sotul este un om "important" si in plus a participat si el la filmulete... in schimb singura blamata este ea ... despre ea se comenteaza, despre ea se discuta...
|
hjkl_19
56 mesaje
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 18:53
pt.marinelacajvan
esti dusa rau....de fapt tu n ai sa intelegi niciodata si sunt sigur ca ai face la fel in numele libertatii ( de fapt e libertinaj)
REPET zdreanta aia EDUCA ti ar fi placut sa intre a doua zi in clasa fiicei tale si sa.i explice de ce trebuie sa avem bun simtz?
OAMENI BUNI REVENITI-VA
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 06:52
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
Oras: Bacau
|
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 18:55
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:59
si electronica !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 15:46
;;;Azi se face scoala pe viu! De asta am avut ,nevoie, in democratie!Comunismul, n-a fost bbun pt, ca atunci era ;decenta in scoli, mergeau ;elevii; la scoala sa invete! Azi sunt navesti, elevii prin scoli! Profesorii ;; unii; sa ma ierte cei ;decenti,,,le dau exemplu, bun! Au ce sa-nvete!De pe net!!!!! Avem ce meritam!
|
thibetho
31 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 15:54
indescifrabila
|
marinela_diana
21 mesaje
|
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 17:20
Ce tot aveti cu profesoara?Daca a aparut pe internet facand sex cu sotul ei nu inseamna ca nu e o buna profesoara
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 00:15
De la: marinela_diana, la data 2008-10-06 17:20:26Ce tot aveti cu profesoara?Daca a aparut pe internet facand sex cu sotul ei nu inseamna ca nu e o buna profesoara ;;;;;;;; Ba da!!!!! Este ff, buna profesoara!!!!! Cine a spus ca ; ;;;;nu este buna! ;; Dar ar trebui sa si schimbe, materia de predare! ;; pt, ca in scoli este o vorba! ;;Teoria, ca teoria, ;;dar,,, practica te omoara;! Atunci la scoala sa se schimbe programa sa faca alte teme! Ca ;;manualele scolare de acum sunt ;;fff, prost ;concepute;;!! ;;Trebuie, altele ;moderne;; din ;democratie, de pe net!!!!! Ce inveti ;;teoretic; sa se probeze ;;practic;!!!!!! Asta ;;a-ti invatat ;;in democratie, ;;ca in rest ;;nu prea va preocupa ;nimic;;!!!!!!! E super, buna profesoara cu sotul ei in ;;ipostaze;; de desene animate;;!!! ;;NOTA ;;10;; LA EXAMENELE DE LICENTA, PT, D-NA PROFESOARA;;! Au elevii ce sa-nvete!!
|
marian_bd_rotaru
1883 mesaje
Oras: Barlad
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 06:55
Sa renunte la statutul de profesor
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 14:24
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-04 06:55:14Sa renunte la statutul de profesor
da' di ce sa renunte bai rotare ?
c-asa vre' muschii tai ? (care desigur ,ca la toti moldovenii sunt subdezvoltati in favoarea grasimii ! )
si electronica !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 14:46
De ce sa renunte la statutul de profesor? Tocmai acum cand le mareste guvernul salariile cu 50%. Adica de la 800 lei, o sa ia 1200 lei, din care scazand impozitul, o sa ramana doar cu......mai bine ma abtin, ca-mi vine rau sa injur. Trebuie, femeia sa depinda de barbatul ei, vrand-nevrand, si sa stea in umbra lui (si nunumai  ). Macar atata placere mai are si ea si vorba aia, cu barbatul ei. Ce, aveati cumva impresia ca profesorii stau numai cu nasul in manuale? Nu, nu....nu mai e o surpriza pt nimeni, si ei fac sex, la fel ca toti oamenii. Sau ei n-au voie doar pt ca educa copii altora? Oricum in scoala nu se fac ore de educatie sexuala, asa ca parinti, stati linistiti!
|
|
|