Info
x
Basescu foloseste pentru inabusirea mitingului din piata universitatii huligani imbracati si echipati ca jandarmi fara matricola nume si insigna
|
INEPTUL 7 mesaje Membru din: 18/01/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 22:27
Ghici ghicitoarea mea !
Jandarmii din Piata Universitatii ,nu poarta ecuson cu nume si insigna ,dece?
Raporteaza abuz de limbaj
Voinescu-Cotoi �i ni�te �nevrotici�
Seria jignirilor a fost deschis� acum trei zile de purt�torul de cuv�nt al PDL, Sever Voinescu-Cotoi, �ntr-o declara�ia de pres� la sediul partidului. El a dat de �n�eles c� protestarii sunt ni�te �nevrotici� care habar n-au de ceea ce se �nt�mpl� �n sistemul sanitar rom�nesc �i, ca s� nu r�m�n� ignoran�i, i-a trimis la film. �Politicienii pot vindeca sau pot agrava nevrozele unei societ��i, mai ales c�nd e vorba de nevroze provocate chiar de ei. PDL r�spunde pozitiv oric�rei propuneri serioase de dialog, �n sensul �ns�n�to�irii na�iunii noastre. �n fond, fiecare dintre noi a fost, este sau va fi pacient. �n �ncheiere, �mi permit s� v� invit s� vede�i sau s� revede�i filmul lui Cristi Puiu �Moartea domnului L�z�rescu��, a spus Sever Voinescu.
|
|
TERORISTII 4 mesaje Membru din: 20/01/2012 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2012, ora 06:23
De la: INEPTUL, la data 2012-01-18 22:27:10Ghici ghicitoarea mea ! Simplu apara un infractor si un Guvern ilegitim care a distrus Romania. Raporteaza abuz de limbaj |