Info
x
Cita cultura,ce lume aleasa pe acest topic,ce ipocrizie !n
|
SOGUNUL 389 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2011, ora 22:16
Noroc ca vizita mea in țarile nordice a fost incununata de succes,doream sa va impartașesc niște noutați ,dar deschizind leptopul au
navalit din el o droaie de mizerii,infecții propagate de indivizi anonimi,la fel de anonimi ca și in viața reala. Raporteaza abuz de limbaj
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
|
Fosta membra 9am.ro 766 mesaje Membru din: 14/10/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 12:26
De la: intelus1946, la data 2011-12-10 22:16:40Noroc ca vizita mea in țarile nordice a fost incununata de succes,doream sa va impartașesc niște noutați ,dar deschizind leptopul au 'Intelus1946' cand am vazut ca ai deschis acest topic primul gand a fost ca vei scrie despre faptul ca cineva a vrut sa te denigreze ducandu-ne in eroare cu atatea conturi. Dar tu ce faci? Ne injuri pentru ca ai fost descoperit intr-o continua ducere in eroare? De cate ori ai deschis un cont, te-am luat in serios ca fiind unicat si m-am bucurat ca uneori mi-ai dat cateva indicatii referitoare la gradinarit si pomicultura. Alteori insa mi s-a parut ca esti increzut si ca nu-ti sedea bine cu autolaudarea a ceea ce faceai zi de zi cu nevasta (ma refer la gratare, etc). Dar ca Intelus1946 pareai un om care la inceput nu si-a iubit nevasta dar a descoperit-o la batranete! (din scrierile tale autobiografice). Eu, deci la mine ma refer, as recunoaste abuzurile, as reveni la omul original si mi-as cere scuze. Nu suntem chiar atat de neinsemnati in viata reala ca sa permitem unui om la fel ca noi sa ne injoseasca. Din ceea ce am citit despre tine si din ceea ce am citit scris de tine, am inteles ca esti un om foarte periculos, nu aici pe forum unde putem intra si iesi cand avem chef si a scrie tot felul de nazbatii, ci in viata reala. Daca voiai sa ne dai lectii, ar fi trebuit sa te prti ca un adevarat profesor! Raporteaza abuz de limbaj
Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 13:47
De la: intelus1946, la data 2011-12-10 22:16:40Noroc ca vizita mea in țarile nordice a fost incununata de succes,doream sa va impartașesc niște noutați ,dar deschizind leptopul au Foloseasti cuvinte autoacuzatoare..IPOCRIZIE : Duplicitate,falsitate,minciuna,fatarnicie,prefacatorie....etc ..Te recunosti cumva ?
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 766 mesaje Membru din: 14/10/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Decembrie 2011, ora 16:04
De la: intelus1946, la data 2011-12-10 22:16:40Noroc ca vizita mea in țarile nordice a fost incununata de succes,doream sa va impartașesc niște noutați ,dar deschizind leptopul au Titlu: CITA CULTURA, CE LUME ALEASA PE ACEST TOPIC, CE IPOCRIZIE! N (scrie cata si nu cita daca tot te referi la cultura!). Asa e ! Lumea aleasa esti tu sub toate conturile! Chiar m-am enervat! Ii fi tu om 'circulat' in tarile nordice dar si noi suntem napaditi de 'droaia' de mizerii, infectii pregatite de tine si nu de indivizi anonimi! Cat de anonim esti tu acum ca in infinite oglinzi care pe masura ce ti se departeaza imaginea devii tot mai had? Chiar ai tupeu! Ne-ai pus simtamintele mezat, le-ai pus preturile care ti-au convenit si acum vii cu tupeu ca nu esti multumit de cat ai adunat de pe urma noastra. De cand sunt pe diferite forumuri nu am descoperit un om mai marsav, mai periculos. Sa te joci cu bunele noastre intentii si apoi sa crezi ca te prezinti 'imaculat' iar noi suntem indivizi anonimi care am navalit cu o droaie de mizerii. Cate conturi vei mai deschide? Sub ce nume? Oare te vom recunoaste? De acum inainte indiferent cine va aparea ca 'nou' pe forum intai ne vom intreba: oare e acel nefericit cu o mie de conturi?
Raporteaza abuz de limbaj
Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
|