back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

la multi ani romania !!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Decembrie 2011, ora 08:55

Sunt mandru ca sunt Roman !!!

Raporteaza abuz de limbaj
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2011, ora 09:05

De la: Silver9AM, la data 2011-12-01 08:55:42 Sunt mandru ca sunt Roman !!!

eu sunt fericita ca sunt romanca, dar nu sunt mindra de cum functionam ca popor ! asta nu inseamna ca nu-i doresc Romaniei LA MULTI ANI si Propasire Vesnica !

oana_elektra

6 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2011, ora 13:04

La multi ani tuturor romanilor,La multi ani pentru o Romanie unita si care speram cu totii sa se indrepte pe calea cea buna. Totul in viata este alcatuit din rau si bun,trebuie sa incercam sa schimbam ceea ce este rau in noi si sa invatam sa apreciem si sa ne bucuram de ceea ce este bun.Sunt mandra de radacinile mele si nu imi este rusine sa spun ca imi iubesc tara cu tot ceea ce reprezinta ea.Ceea ce se intampla in ziua de astazi ma intristeaza nespus, insa nu ma face sa imi schimb ideea. La Multi ani ROAMANIA !

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 1 Decembrie 2011, ora 21:42

De la: Silver9AM, la data 2011-12-01 08:55:42 Sunt mandru ca sunt Roman !!!

Și eu
Sexy Hidden Camera -

BOBITA

638 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Decembrie 2011, ora 21:52

De la: oana_elektra, la data 2011-12-01 13:04:12 La multi ani tuturor romanilor,La multi ani pentru o Romanie unita si care speram cu totii sa se indrepte pe calea cea buna. Totul in viata este alcatuit din rau si bun,trebuie sa incercam sa schimbam ceea ce este rau in noi si sa invatam sa apreciem si sa ne bucuram de ceea ce este bun.Sunt mandra de radacinile mele si nu imi este rusine sa spun ca imi iubesc tara cu tot ceea ce reprezinta ea.Ceea ce se intampla in ziua de astazi ma intristeaza nespus, insa nu ma face sa imi schimb ideea. La Multi ani ROAMANIA !

LA MULTI ANI !
Most Perfect Booty

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 1 Decembrie 2011, ora 23:39

Iubesc Rom�nia, dar nu iubesc ho�ii �i corup�ii care o distrug.
De�tepta�i-v� rom�ni!
C�t s� mai �ndur�m chinul, umilin�ele �i nedrept��ile la care suntem supu�i cu to�ii de c�tre cei care ne distrug via�a �i viitorul copiilor no�tri?

| Varianta pentru tiparire a topicului La multi ani ROMANIA !!!
Mergi la: