back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Forumistii scriu lucruri traznite

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 14:46

m-am gandit ca in acest topic sa aducem cu nea copy a lu' paste toate mesajele placute,neplacute,gresit scrise sau scrise meserias de pe celelalte topicuri ale forumului 9am si chiar de pe alte forumuri cum ar fii:yuppy,garbo,kudika,roportal si multe altele....

SPOR la TREABA...

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 15:30

alexandru_revnic
100 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 16:43
Citeaza Raspunde

CUM II SPUNEM UNEI DOMNISOARE CARE A FACUT DARGODTE (SEX FAC NUMAI HOMOSEXUALII)= DOMNISOARA SAU DOAMNA? PARERI SI COMENTARII!

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 15:33

9am121159
1361 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 14:37
Citeaza Raspunde

Am sa incep cu, cununile pe care le vor primi cei biruitori.
1- CUNUNA VIETI
Iacov 1/12 Ferice de cel ce rabd� ispita. C�ci dup� ce a fost g�sit bun, va primi cununa vie�ii, pe care a f�g�duit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc.
2- CUNUNA NEPRIHANIRI
2 Timotei 4/8 De acum m� a�teapt� cununa neprih�nirii, pe care mi-o va da, �n "ziua aceea", Domnul, Judec�torul cel drept. �i nu numai mie, ci �i tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui.
3- CUNUNA SLAVEI
1 Petru 5/4 �i c�nd Se va ar�ta P�storul cel mare, ve�i c�p�ta cununa, care nu se poate vesteji, a slavei.
4- CUNUNA DE AUR
Apocalipsa 4/4 �mprejurul scaunului de domnie st�teau dou�zeci �i patru de scaune de domnie; �i pe aceste scaune de domnie st�teau dou�zeci �i patru de b�tr�ni, �mbr�ca�i �n haine albe; �i pe capete aveau cununi de aur.
Apocalipsa 14/14 Apoi m-am uitat, �i iat� un nor alb; �i pe nor �edea cineva care sem�na cu un fiu al omului; pe cap avea o cunun� de aur; iar �n m�n�, o secer� ascu�it�.
Psalm 21/3 C�ci i-ai ie�it �nainte cu binecuv�nt�ri de fericire, �i i-ai pus pe cap o cunun� de aur curat.
5 -CUNUNA IMPARATEASCA
Apocalipsa 19/12 Ochii Lui erau ca para focului; capul �l avea �ncununat cu multe cununi �mp�r�te�ti, �i purta un nume scris, pe care nimeni nu-l �tie, dec�t numai El singur.
Levitic 8/9 I-a pus mitra pe cap, iar pe partea dinainte a mitrei a a�ezat placa de aur, cununa �mp�r�teasc� sf�nt�, cum poruncise lui Moise Domnul.
6- CUNUNA CU 12 STELE
Apocalipsa 12/1 �n cer s-a ar�tat un semn mare: o femeie �nv�luit� �n soare, cu luna sub picioare, �i cu o cunun� de dou�sprezece stele pe cap.
7- CUNUNA DE SPINI

Matei 27/29 Au �mpletit o cunun� de spini, pe care I-au pus-o pe cap, �i I-au pus o trestie �n m�na dreapt�. Apoi �ngenuncheau �naintea Lui, �i b�teau joc de El, �i ziceau: "Plec�ciune, �mp�ratul Iudeilor!"

Ps 69.19;Isa 53.3;
Isaia 53/3 Dispre�uit �i p�r�sit de oameni, om al durerii �i obi�nuit cu suferin�a, era a�a de dispre�uit c� ��i �ntorceai fa�a de la El, �i noi nu L-am b�gat �n seam�.

Mesaj adaugat ulterior:
Alte cununi:
- cununa barbatului Pilde 12/4O femeie cinstit� este cununa b�rbatului ei, dar cea care-i face ru�ine este ca putregaiul �n oasele lui. -

Prov 31.23;1Cor 11.7;Prov 14.30;
- cununa batranilor Pilde 17/6 Copiii copiilor sunt cununa b�tr�nilor, �i p�rin�ii sunt slava copiilor lor. -

Ps 127.3;Ps 128.3;
- cununa de cinste Pilde 16/31 Perii albi sunt o cunun� de cinste, ea se g�se�te pe calea neprih�nirii. -

Prov 20.29;
- cununa minunata Ezechel 16/12 �i-am pus o verig� �n nas, cercei �n urechi, �i o cunun� minunat� pe cap.
- cununa mandra Ezechel 22/42 S-au auzit strig�tele unei mul�imi vesele; �i cu mul�imea aceasta de oameni de r�nd au adus ni�te be�ivi din pustie, care au pus br���ri �n m�inile celor dou� surori �i m�ndre cununi pe capetele lor.
-cununa placuta Pilde 1/9 C�ci ele sunt o cunun� pl�cut� pe capul t�u, �i un lan� de aur la g�tul t�u. Ea ��i va pune pe cap o cunun� pl�cut�, te va �mpodobi cu o str�lucit� cunun� �mp�r�teasc�.

Prov 1.9;

- cununa stralucitoare Isaia 28/5�n ziua aceea, Domnul o�tirilor va fi o cunun� str�lucitoare �i o podoab� m�rea�� pentru r�m�i�a poporului, 62/3 Vei fi o cunun� str�lucitoare �n m�na Domnului, o leg�tur� �mp�r�teasc� �n m�na Dumnezeului t�u.

Zah 9.16;
- cununa ingamfatilorIsaia 1/1Vai de cununa �ng�mfat� a be�ivilor lui Efraim, de floarea ve�tejit�, care este str�lucirea podoabei sale, pe culmea v�ii m�noase a celor ce se �mbat�!

Isa 28.3;Isa 28.4;

2 Iat� c� vine de la Domnul, un om tare �i puternic, ca o furtun� de piatr�, ca o vijelie nimicitoare, ca o rupere de nori cu mari �uvoaie de ape, care o doboar� cu putere la p�m�nt.

Isa 30.30;Ezec 13.11;

3 Va fi c�lcat� �n picioare, cununa �ng�mfat� a be�ivilor lui Efraim;

Isa 28.1;

IMPARTITORUL CUNUNILOR ESTE Isaia 23/8 Cine a luat aceast� hot�r�re �mpotriva Tirului, �mp�r�itorul cununilor, el, ai c�rui negustori erau ni�te voievozi, �i ai c�rui t�rgove�i erau cei mai boga�i de pe p�m�nt?

Ezec 28.2-12;

Domnul o�tirilor a luat aceast� hot�r�re, ca s� ru�ineze m�ndria a tot ce str�luce�te, �i s� smereasc� pe to�i cei mari ai p�m�ntului:

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 15:35

FENOMENE LA LIMITA GRAMATICII: EXPRIMAREA MISTO.'

cristianvitu
720 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 10:58
Citeaza Raspunde

D�chid topicu �sta �n speran�a de�ertat� c� vine 1 �i scrie ceva p� iel ! Cum �tie iel c� la �nv��at la �coala s� vorbe�te ! Dac� vine frunu s� scrie frumos �i corect cre c� �mi vine s�l str�ng, s�l fak pakiet �i nu� ce s�i mai fak...Deci v� rog io, aici�a s� v� iecsprima�i numa , da numa a�a!...S� f�cem o colec�ie de chestii, deci dastea, la limita gramaticii care s� fie �i mi�to �i de care s� ne r�dem, deci dac� putem!

Fosta membra 9am.ro

212 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 16:46

Interesanta tema; material exista cu prisosinta
Caut imediat un topic ce mi-amintesc ca la acea vreme m-a lasat cu febra musculara faciala!

M-au ur�m�rit multe g�nduri profunde, dar am fost �ntotdeauna mai iute dec�t ele.
Fosta membra 9am.ro

212 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 17:00

VAGIN SAU ORGAN SEXUAL ?/ incredibil
alexandru revnic
100 mesaje
ORGANULUI GENITAL FEMENIN I SE MAI SPUNE SI VAGIN. CE INSEAMNA CUVANTUL VAGIN, SI PANA IN CE MOMENT AL VIETII UNEI FEMEI SE POATE NUMI ASA? CAND ORGANUL GENITAL FEMENIN, NU SE MAI POATE NUMI VAGIN? CINE ARE VAGIN, DOAMNELE SAU NUMAI DOMNISOARELE, SAU AMANDOUA? DACA NUMAI UNA DIN ELE, DE CE?

M-au ur�m�rit multe g�nduri profunde, dar am fost �ntotdeauna mai iute dec�t ele.
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 22:15

De la: 9am249384, la data 2011-10-22 17:00:20VAGIN SAU ORGAN SEXUAL ?/ incredibil
alexandru revnic
100 mesaje
ORGANULUI GENITAL FEMENIN I SE MAI SPUNE SI VAGIN. CE INSEAMNA CUVANTUL VAGIN, SI PANA IN CE MOMENT AL VIETII UNEI FEMEI SE POATE NUMI ASA? CAND ORGANUL GENITAL FEMENIN, NU SE MAI POATE NUMI VAGIN? CINE ARE VAGIN, DOAMNELE SAU NUMAI DOMNISOARELE, SAU AMANDOUA? DACA NUMAI UNA DIN ELE, DE CE?

Daniela
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 07:20

De la: daniela_iasi, la data 2011-10-22 22:15:51
De la: 9am249384, la data 2011-10-22 17:00:20VAGIN SAU ORGAN SEXUAL ?/ incredibil
alexandru revnic
100 mesaje

Asta-i un topic monumental, am ras de-am lesinat ....

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 09:18

alexandru revnic
100 mesaje
[/quote

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 09:51

De la: Silver9AM, la data 2011-10-23 09:18:29
alexandru revnic
100 mesaje
[/quote

ce-i cashcheta, nu stii ce-i aia ?

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 10:17

De la: 9am249382, la data 2011-10-23 09:51:40
alexandru revnic
100 mesaje

9am249498

3 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 10:51

De la: XYW, la data 2011-10-22 14:46:53m-am gandit ca in acest topic sa aducem cu nea copy a lu' paste toate mesajele placute,neplacute,gresit scrise sau scrise meserias de pe celelalte topicuri ale forumului 9am si chiar de pe alte forumuri cum ar fii:yuppy,garbo,kudika,roportal si multe altele....

SPOR la TREABA...

Chiar traim intr-o lume trasnita !

cind gasesti barbatul care te iubeste,nu mai cauta aventura !
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 13:14

alexandru revnic
100 mesaje
[/quote

Nu,imi explici tu, madam florea ?!?

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:13

De la: Silver9AM, la data 2011-10-23 13:14:41
alexandru revnic
100 mesaje
[/quote

Nu,imi explici tu, madam florea ?!?

cica Bula se insoara si tac-su ii da ultimile sfaturi ....jenat, incercind sa-i spuna despre noaptea nuntii si faza finala, ii zice lu' bula sa introduca si el ce are mai lung, in locul unde face ea pipilica.....buuun, mai pe la 3-4 din noapte , disperata, mireasa-i cere ajutorul lu' tata-socru sa-l scoata pe Bula din wc, caci timpitul isi bagase piciorul in vasul toilletei ! Cristal, cashcheta ?

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 02:31

cristianvitu
720 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 26 August 2011, ora 09:26
Citeaza Raspunde

..am v�z't �i io ne�te oameni la TV care 'ceau c� n-a mai v�z't a�a ploaie/v�nt/z�pad�/...�ambal�/ ...etc. de c�n' m�-sa i-a f�cut...! Aiurea! Nu pune baz�! Se d� mari p� sticl�! A fost neic�...a fost! Culmea, �nc� mai ie! ..sclavi...pff!..a lu' cine?! M���..iluminosule , care e�ti de spui dintr-astea...! De unde �tie creieru' t�u? Ha? Dezinformatorule! Sunt s�tul ! Mint �i io..da' c�nd v�z unu' de mi-o ia...�nainte...nu-i dau v�nt! Ba-li-ver-ne! Adev�rul st� mereu ascuns...a�a cum �i �ade bine! C� de l-ar vedeai to�i...ce haz ar mai avea?! �-apropo d� topic..ie nene....ie d�stui! ..numa' c� st� piti�i s� ne-o dea la dop...c�nd vrea iei!..iar noi s� , s� , iar ei s� ne... ...
hai, v� pup!

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 03:17

De la: Silviu, la data 2011-10-21 09:31:071) Da-ti numele tau nu un numar sau un pseudonim care ti se pare tie smecher. O sa ai mai multa credibilitate. Ia exemplu de la mine !
2) Nu-ti face operatie de sex, pe forum, ca Ingrid, care pe vremea cand eu eram Atotputernicul ea era Pierce Brosman. Va dati seama ce belea cand am dat ochii cu ea ?
3) Ii dau dreptate lui Vanea, desi mi se intampla rar de tot: cine scrie atlfel decat te astepti tu nu-ti este neaparat dusman, inamic ... Inavat sa asculti si sa injuri in gand. Daca o vei face in scris, toti ceilalti, care fac regulamente si-si imagineaza ca sistemul lor de valori e cel care trebuie utilizat doar pentru ca sunt majoritari cei care gandesc asa ca ei, vor lasa degraba subiectul din dezbatere si se vor repezi sa te faca cu ou si cu otet, dupa care se va duce dracului sandramaua.
4) Invata limba romana ! Scrie corect, cu greselile inerente scrisului la computer, pe care le face toata lumea dar le vede cel mai bine numai la ceilalti .... Nu folsi tz-uri, prescurtari scolaresti, smecheresti din care am putea sa deducem ca nu esti alceva decat un mucos care nu e in stare sa ia bacul si ne f... creierii pe forum noua, astora atoate stiutori de pe forumuri, care, vorba accea, suntem aici de cand ei nu erau nici in .... ma rog, sa nu intram in detalii.
5) Chesti asta cu bunele maniere recomandate m-a enervat dintotdeauna. Pentru ca, in realitate se intampla precum in filmul lui Manole Marcus, Operatiunea Monstrul. Va mai aduceti aminte cum citea Caragiu regulamentul expeditiei si ce prevedea regulamentul ?
Astea sunt toate codurile, regulamentele si ce mai vreti: Niste norme despre ceva interzis pe care-l face toata lumea.
6) Ca si mine, fiecare crede ca ce spune el este deosebit de interesant. Fals ! Nu intereseaza pe nimeni ! Majoritatea (am scris majoritatea nu marea majoritate cum fac mai toti idiotii de parca ar exista si majoritati mici ...) intre pe forumuri pentru ca aici nu vorbesc toti deodata si apuca sa scrie si ei ce le trece prin cap. Daca n-ar fi pe scriselea, dracu' v-ar lua, nici unul n-ati resi sa vorbiti de mine. Bucurati-va.
Mai intra lumea si ca sa speculeze un text scris de cineva. Il ia, il f ... pe toate partile si crede c-a facut o treaba nemaipomenita. Ala caruia i se adreseaza, hop si el, la gat ....
7) Regula cea mai eleganta este sa scrieti cat mai aproape de cum ganditi. Nu va luati dupa alde Ingrid si altii ca ea care va traseaza norme, fiti voi insiva, injurati daca asta va trece prin cap si nu va sfiiti sa spuneti, scrieti exact ce ganditi. Oricum ne evaluam unii pe altii la fiecare post citit. Pe jigodii le detectam fara probleme. Pe prosti la fel ... pe cei care scriu degeaba fara sa spuna absolut nimic ... pe fiecare dintre noi.
8) De ce ne trebuie recomandari de bune maniere pe forum ? Concuram pentru ceva ? Ni se dau premii ?
9) Pe cine trebuie sa injur ?
10 ) De ce n-am voie sa injur ?

Vanea, daca zici ca nu-ti sunt dusman, ia, zi, cand ne intalnim sa stam la palavre ?

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 08:21

Urmareste topicul 'Care sunt cartile voastre preferate?'

vaneamarin
6780 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 10:07
Citeaza Raspunde

De Eminescu,ca tot a venit vorba, mi-a placut mult poezia "Din trei sute de catarge". M-a fascinat mereu viata marinarilor asa ca i-am retinut si titlul. .Mi-a mai placut mult si o alta poezie(nu ii mai stiu titlul) in care, de treceai niste codrii de arama, nu stiu cum, de departe vedeai aproape,o chestie de genul asta. .Nu in ultimul rand, doresc sa amintesc de poezia aia in care o planeta cadea pe pamant, alunecand pe o raza, si dorea sa faca sex cu o tipa(nepoata de imparat) dar unul Catalin a fost mult mai rapid. Legat de Eminescu mai stiu si de Veronica Micle, ca are statuie pe langa Cazinoul din Constanta, scrie pe ea si am citit si eu cand mergeam la acvariu sa vad pestii aia mari ...

Urmareste topicul 'Care sunt cartile voastre preferate?'

Esti abonat la acest topic. Dezabonare
Pagini: > Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 11:08

Tocmai mi s-au sters de aici toate citarile lui Silviu si ale lCauboiului local - Vanea, de la subiectul
,,Nu vreau sa-mi pierd familia!", la care am ras si in direct si in reluare de m-au durul falcile.
Va dau linkul, alegeti-va singuri perlele:
www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/25242/Nu-vreau-sa-mi-pier...

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 14:32

De la: Ingrid, la data 2011-10-24 08:21:06Urmareste topicul 'Care sunt cartile voastre preferate?'

vaneamarin
6780 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 10:07
Citeaza Raspunde

De Eminescu,ca tot a venit vorba, mi-a placut mult poezia "Din trei sute de catarge". M-a fascinat mereu viata marinarilor asa ca i-am retinut si titlul. .Mi-a mai placut mult si o alta poezie(nu ii mai stiu titlul) in care, de treceai niste codrii de arama, nu stiu cum, de departe vedeai aproape,o chestie de genul asta. .Nu in ultimul rand, doresc sa amintesc de poezia aia in care o planeta cadea pe pamant, alunecand pe o raza, si dorea sa faca sex cu o tipa(nepoata de imparat) dar unul Catalin a fost mult mai rapid. Legat de Eminescu mai stiu si de Veronica Micle, ca are statuie pe langa Cazinoul din Constanta, scrie pe ea si am citit si eu cand mergeam la acvariu sa vad pestii aia mari ...

A fost un text nemaipomenit de amuzant. Plin de umor fin! Atunci l-am descoperit pe Vanea si i-am urmarit postarile in speranta gasirii unor noi perle literare.

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 15:51

Asta m-a dat gata....

ontinuare...
Ia spune tu Florine,pentru ca tot a-ti facut baie la mine ai fost bolnav de sifilis ,pt. ca sotia ta cind se imbata intra pe mess cu foste colege si le intreba cum sa se trateze fara sa sti tu,"ca daca ar sti iubi al meu .m-ar omori,si nu poate sa scape de bubitele dintre picioare"...ai avut sau nu? asta ca sa se linisteasca si Emil...

Fosta membra 9am.ro

212 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 15:58

De la: 9am247028, la data 2011-10-24 15:51:44 Asta m-a dat gata....

ontinuare...
Ia spune tu Florine,pentru ca tot a-ti facut baie la mine ai fost bolnav de sifilis ,pt. ca sotia ta cind se imbata intra pe mess cu foste colege si le intreba cum sa se trateze fara sa sti tu,"ca daca ar sti iubi al meu .m-ar omori,si nu poate sa scape de bubitele dintre picioare"...ai avut sau nu? asta ca sa se linisteasca si Emil...

Beeei, asta nu e poanta traznita, asta duhneste a canal

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 16:40

De la: 9am249384, la data 2011-10-24 15:58:23
De la: 9am247028, la data 2011-10-24 15:51:44 Asta m-a dat gata....

ontinuare...

Beeei, asta nu e poanta traznita, asta duhneste a canal
Ai dreptate,din cauza asta trebuie sa ai grije unde calci si cu cine ''socializezi''

Fosta membra 9am.ro

212 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 21:14

De la: 9am247028, la data 2011-10-24 16:40:21 Ai dreptate,din cauza asta trebuie sa ai grije unde calci si cu cine ''socializezi''

Inca ma descurc fara insotitor !

Poate talica ar trebui sa fii mai atent; cand umbli cu batul in hasna, te stropesti sau nu dar putoarea ti se imprima in toti porii.

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 12:00

Mai cautati texte de care sa ne reamintim, sa meditam sau chiar sa ne amuzam!

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 12:13

De la: _gal_ina, la data 2011-10-25 12:00:36Mai cautati texte de care sa ne reamintim, sa meditam sau chiar sa ne amuzam!
Bunicuta Galina salutari de la cel mai inspirat poet(decedat din pacate )...am sa caut o poezie de la el....

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 13:51

De la: 9am247028, la data 2011-10-25 12:13:13
De la: _gal_ina, la data 2011-10-25 12:00:36Mai cautati texte de care sa ne reamintim, sa meditam sau chiar sa ne amuzam!
Bunicuta Galina salutari de la cel mai inspirat poet(decedat din pacate )...am sa caut o poezie de la el....

Buna! Da, cred ca am primit salutarile si chiar ii parea rau (dupa vocea blajina) ca nu a stiut sa se bucure de prietenia pe care i-am aratat-o cand multi ii aratau adevarata lui fata pe care eu i-am cunoscut-o mult mai tarziu! Nu mai sunt bunicuta ci bunica in toata regula avand in vedere ca in curand am sansa sa semnez "strabunica"! Uite ca sa nu mai cauti voi copia eu o poezie pe care mi-a trimis-o pe cand eram prieteni si ne respectam!

Da-mi doamne!
"da-mi doamne putere sa-nfrunt infinitul,
sa trec peste drumuri batute,
sa descopar in treacat sarutul,
si zborul spre culmi negandite!
ascunde-ma doamne in taina,
in palma cerestilor patimi,
sa-nvat ce inseamna iubirea,
sa uit rostuitele lacrimi...
invata-ma mersul in soapta,
privitul in noapte, suspinul,
sa-mi scriu din infrangeri izbanda,
sa neg mai departe destinul...
arata-mi parinte apusul,
si zorii trezirilor mele
dezleaga-mi sertarul cu bune,
arunca bagajul cu rele,
da-mi soare in miezul de iarna,
da-mi floarea ce stie sa-mi cante,
si lasa-mi privirea-nsetata,
spre vesnica vara fierbinte...
invata-m-apoi ridicarea,
trezitul la viata, pornirea,
eu am invatat doar caderea,
lovitul de prag, ratacirea...
da-mi ploaia ce stie sa spele,
greselile mele stiute,
si vantul ce poate sa sterga
a pasilor urme pierdute...
nu-mi cere sa fiu mai cuminte,
sunt omul cu bune si rele,
mai da-mi o sperantza, parinte,
sa repet doar greselile mele..."

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 13:56

De la: _gal_ina, la data 2011-10-25 13:51:09
De la: 9am247028, la data 2011-10-25 12:13:13

Buna! Da, cred ca am primit salutarile si chiar ii parea rau (dupa vocea blajina) ca nu a stiut sa se bucure de prietenia pe care i-am aratat-o cand multi ii aratau adevarata lui fata pe care eu i-am cunoscut-o mult mai tarziu! Nu mai sunt bunicuta ci bunica in toata regula avand in vedere ca in curand am sansa sa semnez "strabunica"! Uite ca sa nu mai cauti voi copia eu o poezie pe care mi-a trimis-o pe cand eram prieteni si ne respectam!

Da-mi doamne!
"da-mi doamne putere sa-nfrunt infinitul,
sa trec peste drumuri batute,
sa descopar in treacat sarutul,
si zborul spre culmi negandite!
ascunde-ma doamne in taina,
in palma cerestilor patimi,
sa-nvat ce inseamna iubirea,
sa uit rostuitele lacrimi...
invata-ma mersul in soapta,
privitul in noapte, suspinul,
sa-mi scriu din infrangeri izbanda,
sa neg mai departe destinul...
arata-mi parinte apusul,
si zorii trezirilor mele
dezleaga-mi sertarul cu bune,
arunca bagajul cu rele,
da-mi soare in miezul de iarna,
da-mi floarea ce stie sa-mi cante,
si lasa-mi privirea-nsetata,
spre vesnica vara fierbinte...
invata-m-apoi ridicarea,
trezitul la viata, pornirea,
eu am invatat doar caderea,
lovitul de prag, ratacirea...
da-mi ploaia ce stie sa spele,
greselile mele stiute,
si vantul ce poate sa sterga
a pasilor urme pierdute...
nu-mi cere sa fiu mai cuminte,
sunt omul cu bune si rele,
mai da-mi o sperantza, parinte,
sa repet doar greselile mele..."

...D-na Galina,cu poiezia statea bine ,dar dupa cum am citit din diverse topicuri avea gura spurcata...

Fantoma_din_Zanzibar

26 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 14:04

Va dau eu in direct un lucru traznit. Nu credeam sa ajung sa spun asta, dar intr-un fel imi este dor de Mytcor ...

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 14:09

De la: Fantoma_din_Zanzibar, la data 2011-10-25 14:04:01Va dau eu in direct un lucru traznit. Nu credeam sa ajung sa spun asta, dar intr-un fel imi este dor de Mytcor ...
Sti melodia de la 3sud-est???....www.youtube.com/watch?v=-q7I4S10Pqo

Fantoma_din_Zanzibar

26 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 14:19

De la: 9am247028, la data 2011-10-25 14:09:25
De la: Fantoma_din_Zanzibar, la data 2011-10-25 14:04:01Va dau eu in direct un lucru traznit. Nu credeam sa ajung sa spun asta, dar intr-un fel imi este dor de Mytcor ...
Sti melodia de la 3sud-est???....www.youtube.com/watch?v=-q7I4S10Pqo

Hm,nu prea are legatura cu amintirile mele legate de Mytcor si nici cu genul meu de "nostalgie".Eu la altceva ma gandeam ...

www.youtube.com/watch?v=mREz3Pkhnck

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului forumistii scriu lucruri traznite
Mergi la: