back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Regele mihai terorist sionist-satanist

 


 
 
9am173019

299 mesaje
Membru din: 12/11/2009
Postat pe: 25 Decembrie 2010, ora 07:17

ESTE CRIZA, DAR AVEM BANI SA FINANTAM ASOCIATII ALE MINORITATILOR STRAINE SA NE UCIDA SI SA NE INFOMETEZE din GUVERNUL SI PARLAMENTUL ROMANIEI.

Pardon, era sa uit si asociatia REGELUI KAKAT MIHAI YACHT CLUBUL REGAL ROMÂN cu peste 100 de milioane de euro anual, cel care a IMPLEMENTAT COMUNISMUL IN ROMANIA si a fabricat doua LOVITURI DE STAT IN ROMANIA 1944 prin arestarea si impuscarea lui ANTONESCU si 1989 prin arestarea si impuscarea lui CEAUSESCU.

Cel care a facut confiscarea caselor in ROMANIA, adica NATIONALIZAREA CASELOR in 6 martie 1945 prin decret regal.

Cel care a infiintat TRIBUNALUL POPORULUI pentru condamnarea romanilor care au luptat pe front impotriva RUSIEI IN 11 IULIE 1945, tot prin decret regal, adica ROMANI CONDAMNATI LA MOARTE PENTRU CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, dar ce fac jidanii spurcati de peste 80 de ani, in VIETNAM, IRAK, AFGANISTAN, JUGOSLAVIA, KOSOVO, nu sunt CRIME IMPOTRIVA UMANITATII?

cel care a DEPORTAT ROMANI IN SIBERIA BOLSEVICA prin decret emis de CASA REGALA, iar cei care se opuneau deportarilor sau se impotriveau implantarii COMUNISMULUI in ROMANIA erau condamnati la moarte sau la ani grei de puscarie.


Bugetul SGG, suplimentat cu 23 milioane lei pentru organizatii apartinand minoritatilor. UDMR, principalul beneficiar
de D.G. HotNews.ro
Vineri, 24 decembrie 2010, 21:29 Actualitate | Politic

Executivul a suplimentat cu 23 de milioane de lei bugetul Secretariatului General al Guvernului pentru finantarea asociatiilor minoritatilor nationale, cea mai mare suma, 5,7 milioane de lei, revenind Uniunii Democrate Maghiare din Romania (UDMR), printr-o hotarare de guvern publicata vineri in Monitorul Oficial, relateaza Agerpres.

Conform HG adoptate in sedinta de joi, pe locul doi in topul alocarilor de fonduri este Uniunea Ucrainenilor din Romania, care primeste 5,3 milioane de lei, urmata de Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania, cu 2,48 milioane de lei.

Cele mai reduse alocari de fonduri prin aceasta hotarare de guvern le revin Asociatiei Partida Romilor Pro-Europa si Uniunii Democrate a Slovacilor si Cehilor din Romania, cate 10.000 de lei. Printre sumele cele mai mici sunt si fondurile primite de Uniunea Armenilor din Romania, 220.000 de lei.

Banii, prevazuti in bugetul pe anul 2010, provin din Fondul de rezerva la dispozitia Guvernului si sunt destinati "sprijinirii organizatiilor cetatenesti apartinand minoritatilor nationale altele decat cele care primesc subventii de la bugetul de stat", se mai arata in actul normativ.

Aoleu, Pardon este criza si trebuie sa fim SOLIDARI CU EVREI, MAGHIARI SI ALTE NATIONALITATI SI TREBUIE SA LE INTRETINEM CA PE PLOSNITE SA NE SUGA SANGELE SI SA NE DISTRUGA pentru ca asa vor SIONISTI-SATANISTI DIN AMERICA IMPERIALISTA CRIMINALA SI TERORISTA.

PRM si VADIM TUDOR SUNT ATACATI SI DISTRUSI PENTRU CA SEMNALEAZA ACESTE NENOROCIRI, JAFURI SI DEZASTRE SIONISTE IN ROMANIA.

Aoleu si Pardon sunt COMUNISTI, dar UDREA, BOC, BASESCU, OPREA, VIDEANU, CRISTIAN PREDA si alti nu sunt COMUNISTI?

DA, dar ei arunca cu sticle incendiare in aramata politie si institutiile statului alaturi de GDS si RADIO EUROPA LIBERA SI STRIGA de 20 de ani
JOS COMUNISMUL

FARA COMUNISTI,
dar distrug si jefuiesc romania si lupta pentru exterminarea poporului ROMAN la ordin sionist satanist -FMI din AMERICA si aduc la studii gratuite cetateni straini sa inlocuiasca romani in institutiile statului pentru a lupta impotriva statului ROMAN si impotriva jurnalistilor si presei care semnaleaza aceaste nenorociri sioniste sataniste in ROMANIA.

PARDON, PRESA LUPTA IMPOTRIVA SECURITATI NATIONALE.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului REGELE MIHAI TERORIST SIONIST-SATANIST
Mergi la: