back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce ne vaitam caci nu avem bani

trucami

60 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 11:46

Dincolo de Taramul Frunzei

www.youtube.com/watch?v=QaWRlmmoad4

Raporteaza abuz de limbaj
nicugh25_gmail_com

43 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 11:27

Eu credeam ca trebuie sa ne vaitam atunci cand avem bani.Eu asa o sa fac!

profesor2010

438 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 20:20

Toata lumea cunoaste TEOREMA SALARIULUI, care spune ca inginerii si oamenii de stiinta nu pot NICIODATA sa castige la fel ca oamenii de afaceri si comerciantii.
Aceasta teorema poate, in sfarsit, sa fie demonstrata prin rezolvarea unei ecuatii matematice simple:
Ecuatia noastra se bazeaza pe doua postulate foarte cunoscute:

Postulatul nr.1 : Cunostintele inseamna Putere
Postulatul nr.2 : Timpul inseamna Bani

Orice inginer stie ca : Puterea = Munca / Timp
De aici:

Din formula, prin aplicarea conditiilor la limite (0 si � respectiv � infinit) obtinem:
, in conditiile in care constanta Munca este oricat de mica sau de mare.
Prin urmare,
Cand Cunostintele tind spre zero, Banii tind catre infinit, oricare ar fi valoarea atribuita Muncii, aceasta putand fi foarte slaba.
Invers, cand Cunostintele tind spre infinit, Banii tind spre zero, chiar daca valoarea Muncii este ridicata.
De unde urmatoarea concluzie, evidenta: Cu cat cunoasteti mai putin, cu atat mai multi bani veti castiga.

P.S. : Cei dintre Dvs. care au avut unele dificultati in a intelege rationamentul de mai sus vor trebui sa fie cel mai bine remunerati ...

sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 22:01

vom avea bani dak incercam noul sistem sigur si legat de pe linkul urm:

www.beamanager.biz?u=PETRISOR24

si inca o data este legal si ca sa va asigur ma gasiti pe adresa de mail:
[email protected]

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 21:19

de c�nd cei din Florența au inventat bani nu mai este nici o problem� s� achit�m micile servicii... Bani pentru mine nu au importanț�, pentru c� lipsesc cu des�v�rșire... Nu ne vait�m, dar c� unii au prea mulți alții prea puțini....dar la voi �n București cred c� sau str�ns toți bani din UE...cel pu
țin dup� aspectul mașinilor și luxului existent...

sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 22:26

�n Buciureștiul iubit am aflat de la un prieten , mare admirator a mașinilor bune, de care abund� Capitala: c� mai r�u dec�to pietricic� �b pantof este un g�runte de nisip pe capota mașinii...

buni66

65 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 14:39

PE TIMP DE CRIZA, FOLOSITI ORICE INFORMATIE IN INTERESUL VOSTRU!

www.trust-community.com/RaluSoare/Account/Register?hl=ro

E mai bine sa luati o decizie informata, de aceea verificati daca vi se potriveste. Daca nu, puteti oferi aceasta informatie celor care chiar au nevoie sa-si promoveze afacerile. Daca veti deveni PARTENER, va doresc mult SUCCES!

67iul

26 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 21:47

De la: profesor2010, la data 2010-10-08 20:20:55Toata lumea cunoaste TEOREMA SALARIULUI, care spune ca inginerii si oamenii de stiinta nu pot NICIODATA sa castige la fel ca oamenii de afaceri si comerciantii.
Aceasta teorema poate, in sfarsit, sa fie demonstrata prin rezolvarea unei ecuatii matematice simple:
Ecuatia noastra se bazeaza pe doua postulate foarte cunoscute:

Postulatul nr.1 : Cunostintele inseamna Putere
Postulatul nr.2 : Timpul inseamna Bani

Orice inginer stie ca : Puterea = Munca / Timp
De aici:

Din formula, prin aplicarea conditiilor la limite (0 si � respectiv � infinit) obtinem:
, in conditiile in care constanta Munca este oricat de mica sau de mare.
Prin urmare,
Cand Cunostintele tind spre zero, Banii tind catre infinit, oricare ar fi valoarea atribuita Muncii, aceasta putand fi foarte slaba.
Invers, cand Cunostintele tind spre infinit, Banii tind spre zero, chiar daca valoarea Muncii este ridicata.
De unde urmatoarea concluzie, evidenta: Cu cat cunoasteti mai putin, cu atat mai multi bani veti castiga.

P.S. : Cei dintre Dvs. care au avut unele dificultati in a intelege rationamentul de mai sus vor trebui sa fie cel mai bine remunerati ...

67iul

26 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 21:48

cam cate ai avut?

| Varianta pentru tiparire a topicului De ce ne vaitam caci nu avem bani
Mergi la: