back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu - securistul si calaul care distruge romania

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 11:48

Si de calaul acesta cum se poate scapa? Vi se pare normal ca o clica de acoliti din serviciile speciale sa-l tina in brate pentru a putea sa ne ucida pe toti??????
Serviciile speciale si-au propus sa extermine populatia Romaniei??? Cine sunt acesti agenti? Niste monstrii????????

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 16:38

De la: 9am178165, la data 2010-09-18 11:48:25Si de calaul acesta cum se poate scapa? Vi se pare normal ca o clica de acoliti din serviciile speciale sa-l tina in brate pentru a putea sa ne ucida pe toti??????
Serviciile speciale si-au propus sa extermine populatia Romaniei??? Cine sunt acesti agenti? Niste monstrii????????

Raspuns:
Nu stiu cum se poate scapa de acest calau.
Nu ni se pare normal ca o clica de acoliti din serviciile speciale sa-l tina in brate pentru ca fiind in brate nu ne poate ucide pe toti.
Nu stiu daca Serviciile Speciale si-au propus sa extermine populatia Romaniei ca daca ar fi fost adevarat nu mai era urma de user pe acest forum!
Chiar nu stiu cine sunt acesti agenti si nici nu am habar cum arata ca sa pot dovedi ca ar fi monstri!
In concluzie, sunt atatea titluti de topice care ataca subiectul propus incat nu cred ca in afara de mine si eventual un "drept la replica" din partea ta va mai scrie cineva aici! Oricum eu nu voi mai deschide pagina!

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 18:48

De la: dor_de_dor, la data 2010-09-19 16:38:17
De la: 9am178165, la data 2010-09-18 11:48:25Si de calaul acesta cum se poate scapa? Vi se pare normal ca o clica de acoliti din serviciile speciale sa-l tina in brate pentru a putea sa ne ucida pe toti??????

Raspuns:
Nu ni se pare normal ca o clica de acoliti din serviciile speciale sa-l tina in brate pentru ca fiind in brate nu ne poate ucide pe toti.
Nu stiu daca Serviciile Speciale si-au propus sa extermine populatia Romaniei ca daca ar fi fost adevarat nu mai era urma de user pe acest forum!
Chiar nu stiu cine sunt acesti agenti si nici nu am habar cum arata ca sa pot dovedi ca ar fi monstri!
In concluzie, sunt atatea titluti de topice care ataca subiectul propus incat nu cred ca in afara de mine si eventual un "drept la replica" din partea ta va mai scrie cineva aici! Oricum eu nu voi mai deschide pagina!

Vreau sa ma explic: practic, serviciile speciale sunt cele care l-au "scos" pe basescu presedinte. Stim cu totii cum s-a "lucrat" de serios in strainatate in acest sens. Obiectivul???
Sa ajunga basescu presedinte.
Buuun, sa mergem mai departe!! Cine il sustine acum? E simplu, CEI PE CARE NU I-A LOVIT CU SCADERI DE SALARIU, DIMPOTRIVA CEI CARE AU PRIMIT SEDII ULTRAMODERNE, CEI CARE SI-AU PASTRAT PRIVILEGIILE. Adica? Pai, STS, SIE, SRI, SPP etc.
Armata a fost lovita de basescu, politia a fost lovita "la greu" de basescu, jandarmeria e nesemnificativa, mai raman neatinse serviciile secrete!!!
Ce urmaresc insa serviciile secrete? Economia e la pamant, lui basescu nici prin basca nu-i trece s-o relanseze prin vreun plan, populatia e saracita cumplit, se prefigureaza frig si foamete. Asta e obiectivul serviciilor secrete, frigul si foametea? Totusi, oamenii acestia au copii, sigur acum sunt platiti si au privilegii, dar pe termen lung, si copiii lor vor cunoaste foamea si atunci?
Nu pot sa cred ca toti acesti agenti sunt fie prosti, fie corupti. Chiar nu judeca acesti acoliti, chiar nu realizeaza ca pe termen lung si poate chiar si mediu, li se va infunda si lor????

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 20:35

De la: 9am178165, la data 2010-09-19 18:48:24
De la: dor_de_dor, la data 2010-09-19 16:38:17

Raspuns:

Vreau sa ma explic: practic, serviciile speciale sunt cele care l-au "scos" pe basescu presedinte. Stim cu totii cum s-a "lucrat" de serios in strainatate in acest sens. Obiectivul???
Sa ajunga basescu presedinte.
Buuun, sa mergem mai departe!! Cine il sustine acum? E simplu, CEI PE CARE NU I-A LOVIT CU SCADERI DE SALARIU, DIMPOTRIVA CEI CARE AU PRIMIT SEDII ULTRAMODERNE, CEI CARE SI-AU PASTRAT PRIVILEGIILE. Adica? Pai, STS, SIE, SRI, SPP etc.
Armata a fost lovita de basescu, politia a fost lovita "la greu" de basescu, jandarmeria e nesemnificativa, mai raman neatinse serviciile secrete!!!
Ce urmaresc insa serviciile secrete? Economia e la pamant, lui basescu nici prin basca nu-i trece s-o relanseze prin vreun plan, populatia e saracita cumplit, se prefigureaza frig si foamete. Asta e obiectivul serviciilor secrete, frigul si foametea? Totusi, oamenii acestia au copii, sigur acum sunt platiti si au privilegii, dar pe termen lung, si copiii lor vor cunoaste foamea si atunci?
Nu pot sa cred ca toti acesti agenti sunt fie prosti, fie corupti. Chiar nu judeca acesti acoliti, chiar nu realizeaza ca pe termen lung si poate chiar si mediu, li se va infunda si lor????

EU INITIAL AM CREZUT CA ESTI VRE-O TUTA,CEVA...........DAR TU ESI DUSA CU PLUTA RAU DE TOT,ESTI PROAST...A RAU,SI ASTA PT. UN TRUSOU ? CERSETOAREO !!!!!!!!!! MARS I GERMANIA UNDE AI ..........SI AI SA AI PARTE DE UN TRATAMENT...........DEMOCRATIC............

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 20:44

OARE?
NU CUMVA MOGULII INVOCATI DE BASESCU SUNT UNA SI ACEIASI PERSOANA CU .................................................................IDEILE LUI BASESCU DE A FII UN DICTATOR AI RAU CA SI NICOLAE CEAUSESCU????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.....................SUPOZITIIIIIIIII

9am188648

241 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 11:01

Basescu cand a ajuns presedinte a declarat razboi coruptiei, asta va intarata asa de mult. Un calau e cel care ucide eu stiu ca 10 ani ati votat un ucigasi nu cumva v_a lasat memoria ??

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 14:14

Hai ca i-am enervat pe agentii lui basescu, adica pe cei care "iau de la basescu". Ce ma`, va supara adevarul? Acest adevar ca basescu este un calau si un criminal hotarat sa ucida populatia Romaniei?
PAI N-AVETI DECAT SA VA SUPARATI, PRICEPETI CA MONSTRUL PE CARE IL APARATI VA INFUNDA IN CURAND INCHISOAREA?
Luati de la basescu ma`, hai luati ma`!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 15:01

La puscarie cu el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 17:14

VA PROPUN PRIETENI UN NOU SALUT!!! Sa-l lasam deocamdata pe "buna ziua" deoparte, si deacum sa ne salutam:
- BASESCU `N PUSCARIE - , Ce ziceti, ar fi perfect nu!!!!!!!!!!

| Varianta pentru tiparire a topicului basescu - securistul si calaul care distruge Romania
Mergi la: