back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cand ...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 August 2010, ora 16:42

...ai o zi de rahat ,cu probleme noi si urgente care trebuiesc rezolvate ,fara timp de o tigare, fara sa respiri,mereu sub presiune ,cand un om este pus sa plateasca greselile facute in plan profesional si iti este mila de el dar nu ai ce sa-i faci ,cand mai ai si ghinionul sa vezi un accident rutier cu mortii intinsi pe jos, cand mai te si injura un prost care nu stie ce inseamna semnul "cedeaza trecerea" ...atunci iti vine sa lasi dracului si politica si forum si tot, si sa pleci la munte. Nu poti insa sa faci asta, asa ca doar ramai cu un gust amar si perfect constient ca a mai trecut o ...zi de rahat .

PS:O sa imi iau o bere ... ...sau doua...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 August 2010, ora 09:42

De la: vaneamarin, la data 2010-08-30 16:42:35...ai o zi de rahat ,cu probleme noi si urgente care trebuiesc rezolvate ,fara timp de o tigare, fara sa respiri,mereu sub presiune ,cand un om este pus sa plateasca greselile facute in plan profesional si iti este mila de el dar nu ai ce sa-i faci ,cand mai ai si ghinionul sa vezi un accident rutier cu mortii intinsi pe jos, cand mai te si injura un prost care nu stie ce inseamna semnul "cedeaza trecerea" ...atunci iti vine sa lasi dracului si politica si forum si tot, si sa pleci la munte. Nu poti insa sa faci asta, asa ca doar ramai cu un gust amar si perfect constient ca a mai trecut o ...zi de rahat .

Am vesti bune pentru tine, Vanea:
- ziua de rahat a trecut
- alta zi a inceput, cu 50% sanse sa nu fie tot de rahat - poate doar de rahatel
- Basescu nu e vesnic ( mda, stiu ca nici noi )
- muntele e acolo, si acolo ramane pentru cand vom putea sa lasam naibii mizeriile de aici.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 31 August 2010, ora 10:03

Mda, toate trec, pacat ca si noi...

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 August 2010, ora 11:04

De la: vaneamarin, la data 2010-08-30 16:42:35...ai o zi de rahat ,cu probleme noi si urgente care trebuiesc rezolvate ,fara timp de o tigare, fara sa respiri,mereu sub presiune ,cand un om este pus sa plateasca greselile facute in plan profesional si iti este mila de el dar nu ai ce sa-i faci ,cand mai ai si ghinionul sa vezi un accident rutier cu mortii intinsi pe jos, cand mai te si injura un prost care nu stie ce inseamna semnul "cedeaza trecerea" ...atunci iti vine sa lasi dracului si politica si forum si tot, si sa pleci la munte. Nu poti insa sa faci asta, asa ca doar ramai cu un gust amar si perfect constient ca a mai trecut o ...zi de rahat .

Pentru ca inca nu v-ati luat-o, va ofer eu fara compensatii in expresii care sa indulceasca "ziua de rahat!", pe care o simtim si noi cu aceleasi stari descrise atat de plastic si gingas!

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
| Varianta pentru tiparire a topicului Cand ...
Mergi la: