back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nemultumire

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

9am210597

1 mesaj
Postat pe: 20 August 2010, ora 13:45

Bun� ziua

V� adresez acest mesaj deoarece sunt foarte revoltat� dup� ce am v�zut unele articole �i comentarii r�uvoitoare postate pe site-ul dvs. comentarii la adresa unei persoane pe care o cunosc foarte bine deci pe drept cuvint pot afirma c� toate acestea sunt ni�te minciuni sfruntate.

A�a cum din p�cate constat�m zi de zi tot mai mult, mass-media este aservit� in primul rind propriilor interese comerciale, sau mai bine zis : nu conteaz� cum �i pe cine denigr�m, importamt este s� vindem scandalul, indiferent de consecin�e �i de pre�ul de imagine pl�tit de bietele victime.

Este de necrezut cum administratorii unui site public permit postarea unor comentarii denigratoare a unor acuze nedovedite la adresa unor persoane �tiind c� acest lucru este atit impotriva drepturilor omului cit �i a legii.

Adresez acest comentariu administratorilor site-ul-ui,in speran�a ca ve�i avea bunul sim� dac� v� respecta�i, dac� dori�i s� v� face�i cunoscu�i prin seriozitate s� nu mai permite�i postarea acelor comentarii care prin natura lor denigreaz�, umilesc aduc acuze nejustificate �i distrug iremedabil imaginea �i statutul social al unor persoane incalcindu-le cele mai elementare drepturi.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 August 2010, ora 13:48

Cine este persoana?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 13:57

despre cine,ce,cum sau de ce se face referire...???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 14:02

Va rugam insistent sa precizati la cine sa nu mai comentam. Eu daca e nevoie imi retrag spusele despre Lady Gaga .

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 20 August 2010, ora 14:02

si satisfactia noastra unde e...??? ne-ai lasat nesatisfacuti,asteptam sa revii cu amanunte

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 17:38

De la: XYW, la data 2010-08-20 14:02:38si satisfactia noastra unde e...??? ne-ai lasat nesatisfacuti,asteptam sa revii cu amanunte
Asta cred ca e din seria : ,,arunca bomba si fugi..."

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 21 August 2010, ora 00:42

De la: M_Elody, la data 2010-08-20 17:38:23
De la: XYW, la data 2010-08-20 14:02:38si satisfactia noastra unde e...??? ne-ai lasat nesatisfacuti,asteptam sa revii cu amanunte

Cand procedezi asa...... si te exprimi in general ......ar fi un avertisment sa nu mai fie acuze la persoane....... si sa ne respectam intre noi .

GINA
MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 02:01

De la: 9am210597, la data 2010-08-20 13:45:07Bun� ziua

V� adresez acest mesaj deoarece sunt foarte revoltat� dup� ce am v�zut unele articole �i comentarii r�uvoitoare postate pe site-ul dvs. comentarii la adresa unei persoane pe care o cunosc foarte bine deci pe drept cuvint pot afirma c� toate acestea sunt ni�te minciuni sfruntate.

A�a cum din p�cate constat�m zi de zi tot mai mult, mass-media este aservit� in primul rind propriilor interese comerciale, sau mai bine zis : nu conteaz� cum �i pe cine denigr�m, importamt este s� vindem scandalul, indiferent de consecin�e �i de pre�ul de imagine pl�tit de bietele victime.

Este de necrezut cum administratorii unui site public permit postarea unor comentarii denigratoare a unor acuze nedovedite la adresa unor persoane �tiind c� acest lucru este atit impotriva drepturilor omului cit �i a legii.

Adresez acest comentariu administratorilor site-ul-ui,in speran�a ca ve�i avea bunul sim� dac� v� respecta�i, dac� dori�i s� v� face�i cunoscu�i prin seriozitate s� nu mai permite�i postarea acelor comentarii care prin natura lor denigreaz�, umilesc aduc acuze nejustificate �i distrug iremedabil imaginea �i statutul social al unor persoane incalcindu-le cele mai elementare drepturi.

To earn respect, not begging ... do not respond to challenges!!! "Mintile sunt ca parasutele. Ele func�ioneaza doar atunci c�nd acestea sunt deschise. " Sir James Dewar, Scientist (1877-1925).
Fosta membra 9am.ro

458 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 August 2010, ora 13:18

Mama, ce poanta! A aparut o nemultumita care cere imperios ca adminii sa ne urmareasca precum politistii sub acoperire pe contrabandistii de tigari! Dar atunci cand nu ne convine ceva scris de catre un alt coleg de forum, si ma refer la injurii si nu la contraziceri in idei cu argumente mai mult sau mai putin documentate, ne param singuri unii pe altii si in felul acesta adminii au deja materialul triat. Ca si cum nu s-ar face prea multe abuzuri privind selectia materialelor care fac obiectul "raportare...", ajungem acum sa ne autoverificam in memorie cele postate si sa ne tradam aici ca asa cere titulara topicului. Mai mult, cred ca vrea sa presupuna fiecare din noi "persoana pe care o cunoaste foarte bine!!!" si careia ii distrugem iremediabil imaginea! Dar persoanele de aici sunt virtuale deci le distrugem imaginea virtuala presupun ca doar nu face nimeni raport cu acele injurii si le trimit la parlament sau la primarii sau unde isi inchipuie cineva ca s-ar lua masurile coercitive impotriva acelei persoane.
Ca si E_bony cred intr-o fumigena! Practic nu se mai gasesc subiecte si unii din noi, mai mult sau mai putin inspirati propun asa la intamplare un titlu care ar fi putut fi scris acolo unde ar fi trebuit imediat si astfel ar fi avut si rezolutia prin raportare. O sa deschid si eu un topic : "De ce esti suparat(a) pe mine? In felul acesta aflu cine, cand si de ce si eu, suportand cu stoicism oprobriul, ma voi indrepta mintenas! inspiratei colege,

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:12

De la: 9am076753, la data 2010-08-21 00:42:25
De la: M_Elody, la data 2010-08-20 17:38:23

Cand procedezi asa...... si te exprimi in general ......ar fi un avertisment sa nu mai fie acuze la persoane....... si sa ne respectam intre noi .

To earn respect, not begging ... do not respond to challenges!!! "Mintile sunt ca parasutele. Ele func�ioneaza doar atunci c�nd acestea sunt deschise. " Sir James Dewar, Scientist (1877-1925).
MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:14

De la: g_alina, la data 2010-08-21 13:18:25Mama, ce poanta! A aparut o nemultumita care cere imperios ca adminii sa ne urmareasca precum politistii sub acoperire pe contrabandistii de tigari! Dar atunci cand nu ne convine ceva scris de catre un alt coleg de forum, si ma refer la injurii si nu la contraziceri in idei cu argumente mai mult sau mai putin documentate, ne param singuri unii pe altii si in felul acesta adminii au deja materialul triat. Ca si cum nu s-ar face prea multe abuzuri privind selectia materialelor care fac obiectul "raportare...", ajungem acum sa ne autoverificam in memorie cele postate si sa ne tradam aici ca asa cere titulara topicului. Mai mult, cred ca vrea sa presupuna fiecare din noi "persoana pe care o cunoaste foarte bine!!!" si careia ii distrugem iremediabil imaginea! Dar persoanele de aici sunt virtuale deci le distrugem imaginea virtuala presupun ca doar nu face nimeni raport cu acele injurii si le trimit la parlament sau la primarii sau unde isi inchipuie cineva ca s-ar lua masurile coercitive impotriva acelei persoane.
Ca si E_bony cred intr-o fumigena! Practic nu se mai gasesc subiecte si unii din noi, mai mult sau mai putin inspirati propun asa la intamplare un titlu care ar fi putut fi scris acolo unde ar fi trebuit imediat si astfel ar fi avut si rezolutia prin raportare. O sa deschid si eu un topic : "De ce esti suparat(a) pe mine? In felul acesta aflu cine, cand si de ce si eu, suportand cu stoicism oprobriul, ma voi indrepta mintenas! inspiratei colege,

i6.tagstat.com/image06/d/086c/001q054zgxI.gif
doar clicpe el...atit!!!

Arthemis

390 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:16

hmmmmmm, are pe undeva dreptate...

e o lume virtuala dar unii se ocupa cu "sapaturi" si aduc in discutie persoana reala, de dincolo de avatar, punand la dezbatere/expozitie, in public, lucruri ce ar trebui sa ramana private!

ceea ce este si mai grav - o fac pentru a-si varsa veninul si a se razbuna - e cel mai urat lucru, atat in virtula cat si in viata reala, ca atunci cand te certi cu cineva care ti-a fost prieten, sa dezvalui tuturor ceea ce ti se dezvaluise numai tie, in privat, bazat pe incredere!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:32

i6.tagstat.com/image06/d/086c/001q054zgxI.gif
doar clicpe el...atit!!!
Asa ceva nu mai exista. Daca e ceva cu caracter personal, trimite-mi mesaj. Asta pentru ca ai postat sub textul meu. Daca e cu caracter general scrie sa stim si noi!

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:39

De la: g_alina, la data 2010-08-21 14:32:16i6.tagstat.com/image06/d/086c/001q054zgxI.gif
doar clicpe el...atit!!!
Asa ceva nu mai exista. Daca e ceva cu caracter personal, trimite-mi mesaj. Asta pentru ca ai postat sub textul meu. Daca e cu caracter general scrie sa stim si noi!

de ce ti-e frica?...este un citat...atit!!...este si la semnatura mea !!!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:39

De la: Arthemis, la data 2010-08-21 14:16:02

hmmmmmm, are pe undeva dreptate...

e o lume virtuala dar unii se ocupa cu "sapaturi" si aduc in discutie persoana reala, de dincolo de avatar, punand la dezbatere/expozitie, in public, lucruri ce ar trebui sa ramana private!

ceea ce este si mai grav - o fac pentru a-si varsa veninul si a se razbuna - e cel mai urat lucru, atat in virtula cat si in viata reala, ca atunci cand te certi cu cineva care ti-a fost prieten, sa dezvalui tuturor ceea ce ti se dezvaluise numai tie, in privat, bazat pe incredere!

Sunt intru totul de acord cu ceea ce a scris fiecare, dar in justificarea topicului se refera la o singura persoana pe care, initiatoarea isi inchipuie ca toti ne gandim numai la ea. Eu spre ex. ma gandesc la o doamna, altcineva se poate gandi la alta doamna sau domn, s.a.m.d. De ce nu se mentioneaza numele avatarului? Daca e cu caracter general ar fi trebuit altfel conceputa motivarea topicului si atunci stateam la rand sa scriem mea culpa!.

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:44

De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-21 14:39:30
De la: g_alina, la data 2010-08-21 14:32:16i6.tagstat.com/image06/d/086c/001q054zgxI.gif
doar clicpe el...atit!!!

de ce ti-e frica?...este un citat...atit!!

Nu am de ce sa-mi fie frica, doamne fereste! Dar m-a dus in eroare faptul ca ai folosit textul meu! Daca nu se referea la ceea ce am scris, puteai sa folosesti spatiu separat. Cel putin asa am invatat ca se procedeaza din topicul deschis special care ne da cateva sfaturi cum sa ne comportam civilizat pe forum.

MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:54

De la: g_alina, la data 2010-08-21 14:44:00
doar clicpe el...atit!!!

Nu am de ce sa-mi fie frica, doamne fereste! Dar m-a dus in eroare faptul ca ai folosit textul meu! Daca nu se referea la ceea ce am scris, puteai sa folosesti spatiu separat. Cel putin asa am invatat ca se procedeaza din topicul deschis special care ne da cateva sfaturi cum sa ne comportam civilizat pe forum.

exact la asta faceam si eu referire,dar..................ce sa-i faci?
www.youtube.com/watch?v=yghqu9K73G4&feature=related
Anastasia Lazariuc - Prietenii ......ca sa nu te mai sperii....

Arthemis

390 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 14:54

Eu nu ma gandesc la nimeni pentru ca stiu ca nu ma caracterizeaza

E simplu

MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:06

De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-21 14:54:36
doar clicpe el...atit!!!

www.youtube.com/watch?v=EI7gS8zvaAM&NR=1
Anastasia Lazariuc - Vorbe-n vant.....aruncate ,mereu!!!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:14

De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-21 15:06:34
De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-21 14:54:36
doar clicpe el...atit!!!

www.youtube.com/watch?v=EI7gS8zvaAM&NR=1
Anastasia Lazariuc - Vorbe-n vant.....aruncate ,mereu!!!

Ce tot cauti galceava? De unde ai scos-o ca ma sperii? De cine? De tine? Poate! Pentru ca stiu cum procedezi atunci cand vrei sa jignesti pe cineva! Arunci asa, la intamplare o propozitie pe spatiul folosit de acel cineva si scandalul e gata. Ai vazut ca m-am ferit cat am putut de aciditatea de care abuzezi dar cand nu ai cu cine sa te certi procedezi asa la cacealma ca acum. Eu nu ma mai prind in mizeria ta, asa ca poate e timpul sa cauti pe altcineva care nu-si da seama ce vrei efectiv si pica in plasa.

MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 18:44

Se tot cere in stinga si'n dreapta ,ca tinerii sa-i respecte pe batrini....asa era odata,pe vremuri,cind batrinii prin gindire simpla si prin felul lor de-a fi ,impuneau respect pentru cei tineri....dar azi nu vezi decit proasta educatie ,limbaj colorat,lipsa de respect pentru toti si toate: in forum,in trafic,printre soferi,pe strada,in magazine....oriunde intorci capul vezi batrini care striga :VREAU RESPECT!....dar au uitat ca respectul se cistiga nu se cerseste!!!....sa nu ne mai miram ca avem o generatie de tineri ,care nu au respect pentru nimeni si nimic (nu toti,sa nu generalizam) atita timp cit au sub ochii lor asemenea exemple!!!.....si pentru a nu se inflama o anumita persoana ,am vorbit la modul general si in spiritul titlului din capul topicului!!!...sa fiti iubiti !!!

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 18:47

De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-21 18:44:26Se tot cere in stinga si'n dreapta ,ca tinerii sa-i respecte pe batrini....asa era odata,pe vremuri,cind batrinii prin gindire simpla si prin felul lor de-a fi ,impuneau respect pentru cei tineri....dar azi nu vezi decit proasta educatie ,limbaj colorat,lipsa de respect pentru toti si toate: in forum,in trafic,printre soferi,pe strada,in magazine....oriunde intorci capul vezi batrini care striga :VREAU RESPECT!....dar au uitat ca respectul se cistiga nu se cerseste!!!....sa nu ne mai miram ca avem o generatie de tineri ,care nu au respect pentru nimeni si nimic (nu toti,sa nu generalizam) atita timp cit au sub ochii lor asemenea exemple!!!.....si pentru a nu se inflama o anumita persoana ,am vorbit la modul general si in spiritul titlului din capul topicului!!!...sa fiti iubiti !!!

du-te dracu de scarba,in locul tau mi-as face mea culpa si m-as arunca de la etaj,NESIMTITO !!!

MERRY_LOU

410 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:00

De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-21 18:44:26Se tot cere in stinga si'n dreapta ,ca tinerii sa-i respecte pe batrini....asa era odata,pe vremuri,cind batrinii prin gindire simpla si prin felul lor de-a fi ,impuneau respect pentru cei tineri....dar azi nu vezi decit proasta educatie ,limbaj colorat,lipsa de respect pentru toti si toate: in forum,in trafic,printre soferi,pe strada,in magazine....oriunde intorci capul vezi batrini care striga :VREAU RESPECT!....dar au uitat ca respectul se cistiga nu se cerseste!!!....sa nu ne mai miram ca avem o generatie de tineri ,care nu au respect pentru nimeni si nimic (nu toti,sa nu generalizam) atita timp cit au sub ochii lor asemenea exemple!!!.....si pentru a nu se inflama o anumita persoana ,am vorbit la modul general si in spiritul titlului din capul topicului!!!...sa fiti iubiti !!!

eiiiiii...uite ca a aparut si un exemplu de respect,preluat de la acei batrini care striga'n gura mare!!!

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:03

De la: MERRY_LOU, la data 2010-08-21 19:00:45

eiiiiii...uite ca a aparut si un exemplu de respect,preluat de la acei batrini care striga'n gura mare!!!

hai sictir hoasca batrana,ti-ai ales ca avatar exact ce te reprezinta,o vrajitoare urata,hada,schiloada si terminata,ESTI PRAF si PULBERE ,NERUSINATOOOOO !!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:07

Incetati.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:11

De la: nastasemihail, la data 2010-08-21 19:07:44Incetati.

da-o afara de pe forum pe canceroasa asta mihaita,nu vezi cum arata,ca un cadavru imbracata ???

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:21

De la: XYW, la data 2010-08-21 19:11:12
De la: nastasemihail, la data 2010-08-21 19:07:44Incetati.

da-o afara de pe forum pe canceroasa asta mihaita,nu vezi cum arata,ca un cadavru imbracata ???

Vad ca te certi singur. Ea nu se cearta cu tine. Ia o bere, si o gura de incalzire globala.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:22

Eu sint multumit. De cind nu mai beau cafea sint mai odihnit. Aviz amatorilor. Dar am reinceput.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:24

Curios cat de diferit vedem lucrurile....eu citind postarea initiala mi-am imaginat ca se refera la o persoana publica, de la Basescu in jos...dar nu chiar atat de jos incat sa fie vorba de careva dintre noi...probabil ca am eu o problema

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 19:26

Nu ma pasioneaza. Eu vreau sa inceteze ambele tabere.

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Nemultumire
Mergi la: