back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

In ziua de astazi nu mai marita sa faci copiii

doroxana

27 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 18 August 2010, ora 15:00

Nu se mai poate trai,si mai ales in aceasta tara, ce sa intamplat la maternitatea din giulesti? eu sunt de parere ca personalul de acolo,.sunt de vina pt ca nu au avut grija de spital si nu au fost atenti,ce durere e in sufletele acelor mame,si eu sunt mama si ma doare4 de copilul meu,neatentia din personal ar trebui sa fie trasi la raspundere fiecare in parte sa va fie rusine nu vati gandit la acele mame? idioti numai bani lusti de la oameni, numai in tara la noi vezi hotiii.,criminali etc RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Raporteaza abuz de limbaj
Miru Roxana Diana
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 August 2010, ora 15:09

Roxano, esti suparata rau ...
Poate d-aia te-ncurci la scris.
Cam bati campii.
Dar e trist ce s-a intamplat in maternitatea din Giulesti.
Sa vedem cum o s-o scoata la capat cu despagubirile pentru cei care au platit asigurari de sanatate ca sa le fie omorati copii ...
Dumnezeu sa-i aiba-n grija lui pe micuti !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 August 2010, ora 09:13

De la: doroxana, la data 2010-08-18 15:00:39Nu se mai poate trai,si mai ales in aceasta tara, ce sa intamplat la maternitatea din giulesti? eu sunt de parere ca personalul de acolo,.sunt de vina pt ca nu au avut grija de spital si nu au fost atenti,ce durere e in sufletele acelor mame,si eu sunt mama si ma doare4 de copilul meu,neatentia din personal ar trebui sa fie trasi la raspundere fiecare in parte sa va fie rusine nu vati gandit la acele mame? idioti numai bani lusti de la oameni, numai in tara la noi vezi hotiii.,criminali etc RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Da scumpa mea, durerea trebuie sa fie uriasa. Gandeste-te ca sunt persoane care incearca 10-15 ani sa faca un copil, si cand reusesc, sa li se intample asa ceva. Un lucru iti spun insa: nu zic ca poate sunt vinovati angajatii de acolo, dar de aparatura uzata fizic si moral nu zice nimeni nimic? Crede-ma am vazut incubatoare vechi de peste 40 de ani care inca se folosesc, care functioneaza doar direct de la stecherul de bagat in priza.
Iar ministrul Cseke nu e interesat decat sa-i faca bani lui basescu pein coplata, adica jefuind populatia cea mai necajita: BOLNAVII!! Nici vorba, sa mai schimbe aparatura medicala "antica", nici vorba sa faca investitii in sanatate. Stai linistita, ca vom auzi despre cazuri tot mai ingrozitoare, in aceste conditii!!!!!

9am210608

8 mesaje
Postat pe: 19 August 2010, ora 18:28

De la: Silviu, la data 2010-08-18 15:09:34Roxano, esti suparata rau ...
Poate d-aia te-ncurci la scris.
Cam bati campii.PISICUTA matura, caut motanei sa ma smotoceasca si sa ma ai in toate pozitile, eu mai pot rasfata motanelul cu masaj de relaxare erotic thailandez, terapeutic si un dusulet impreuna, 0725.147.659 0725.147.659 >>> 19 Aug 17:37
Dar e trist ce s-a intamplat in maternitatea din Giulesti.
Sa vedem cum o s-o scoata la capat cu despagubirile pentru cei care au platit asigurari de sanatate ca sa le fie omorati copii ...
Dumnezeu sa-i aiba-n grija lui pe micuti !

In ultimii 6 ani Basescu a distrus tot in Romania,crapa si pamintul pe unde calca !

9am210618

18 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 06:57

De la: doroxana, la data 2010-08-18 15:00:39Nu se mai poate trai,si mai ales in aceasta tara, ce sa intamplat la maternitatea din giulesti? eu sunt de parere ca personalul de acolo,.sunt de vina pt ca nu au avut grija de spital si nu au fost atenti,ce durere e in sufletele acelor mame,si eu sunt mama si ma doare4 de copilul meu,neatentia din personal ar trebui sa fie trasi la raspundere fiecare in parte sa va fie rusine nu vati gandit la acele mame? idioti numai bani lusti de la oameni, numai in tara la noi vezi hotiii.,criminali etc RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Noi PDL ul si Basescu,avem un tel,distrugerea Romaniei ,decimarea populatiei ,ca sa aducem evreii nostrii.Seful este tatar-evreu iar noi ceilalti bogatasi din PDL ,evrei cu mari sanse de cucerire a Romaniei.

| Varianta pentru tiparire a topicului In ziua de astazi nu mai marita sa faci copiii
Mergi la: