Info
x
Piratii somalezi, arata neputinta la nivel international de a asigura o lume mai buna. deocamdata...
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 05:46
Haideti sa terminam definitiv cu obsesiile fascisto-comuniste si sa construim in mod real o lume mai buna.
In timp ce in lume in general se manifesta tendinta excesiva de a controla populatia pina in cele mai mici amanunte, (din fericire doar tendinta), in stil fascisto-comunist, de tip lagar de concentrare, indivizii astia, piratii sfideaza pur si simplu cele mai elementare norme de convietuie. Cred ca e invatatura de minte ptr cei care vor control total al oamenilor normali, fara probleme. Cei care aveti atitudini autoritariste, de control al semenilor, rezolvati aceasta problema a piratilor si dupa aceea vedeti daca mai aveti chef sa controlati populatia. Modul in care putem noi sa facem asta? Sa-i pupam pe frunte pe pirati ca ne-au aratat cit de neputinciosi sint in combaterea lor, cei in drept sa o faca. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 05:59
Eu am auzit tot felul dfe zvonuri in comunism , care mai de care mai aberante. De exemplu ca nu aveai voie sa ai si frigider si congelator. Nu aveai voie sa ai 2 case. Nu aveai voie sa ridici mina dreapta, doar stinga...Si multe altele. Acum par aberatii, dar poate in viitor se vor realiza daca s mai vine cu tot felul de zvonuri, mai rau decit in acea perioda. C
Cu piratii, cred ca e o refulare a naturii umane cind unii exagereaza intr-o directie. Adica controlul total al unor oameni asupra intregii societi. Toti ii condamna, dar nu face nimeni nimic. In schimb, apar aberatii cu cipuri, cu ce sa-ti bagi in gura si cum. Miine poimiine ne trezim sa ni se legifereze si cum sa ne r....m. Probabil unii se gindesc cum sa ne faca sa cerem voie si ptr asta. Chestia cu controlul populatiei este o scornire a acestor indivizi. Sa nu mai spunem ca prin unele locuri trebuie sa iei aprobare ce sa cultivi in curtea ta.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 10:52
Si cum mai e cu controlul oamenilor cuminti si libertatea celor care incalca cele mai elementare norme de convietuire. Ma refer la piratii moderni.
S-a rezolvat cu astia? Ca vreau sa ma duc la plaja acolo.
|