Info
x
Presedintele basescu si premierul triceanu nepasatori fata de cum jupoaie populatia anre-ul la gaze naturale si ne fura cu citirea contoarelor false;
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 23:58
ANRE-ul fura la lumina zilei consumatorii de gaze naturale,gazele din productia proprie se stocheaza de mafie si se vind gazele de import
Cine controleaza activitatea ANRE-ului in ROMANIA ?
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 15:03
Noi ne-am contorizat, la apa si gaz, ca sa nu platim in plus! Am vazut , la tv, cum se face estimarea la gaze si curent, si cum se face; citire contoarelor,cum suntem ;furati pe fata cu mii de m. cubi de gaz, anual! Pe cine intereseaza, oare??? Pe nimeni! Noi ;trebuie sa tinem ;multi ;trantori in spate!
|
|
iulidan2 156 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 15:04
nu cred ca presedintele are atributii de control al activitatii industriale, ba chiar propusese sa se renunte la contractele preferentiale cu energie electrica, care le aduc unora, profituri de 1.000.000.000 lei vechi / zi
( 24 ore ), unul din motivele pentru care a fost suspendat. toata raspunderea este a PNL + PSD, adica alianta care guverneaza Romania. |
|
iulidan2 156 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 15:04
activitatea de control, in orice domeniu al vietii publice, se face doar la comanda;
organele de control exista si iau bani frumosi, ca asa cere UE, dar nu se misca pana nu primesc comanda; si chiar asa, de ce s-ar misca, cand iau aceeasi bani, fara sa faca nimic. |
|
stan_s_gheorghe 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 15:43
Stire bomba
Studentii romani SCLAVI in Anglia Ce fac autoritatiile romane????? Musamalizeaza situatia! Permit sa fim TRATATI CA SCLAVI! Numele meu este Ghoerghe Stan, si doresc sa prezint in linii extrem de generale o situatie extraordinara, pe care alesii nostri, cu ajutorul presei, incearca din greu sa o musamalizeze de cateva luni Studenta hartuita sexual si amenintata ca I se va taia gatu� daca spune ceva, o clasa intreaga de studenti romani trimisa acasa dup ace li s-a luat banii, studenti ramasi fara hrana aproximativ trei zile datorita conditiilor create de Colegiu, conditii extraordinar de mizere, peretii mucegaitii, soareci si etc. Domnul Barry Johnson [staff member] �sfatuia� studentii romani: �Atunci cand Managerul de la firma la care vor fi desemnati pentru perioada de practica le va spune JUMP! (Sari!), ei vor trebui sa raspunda How High? ( Cat de sus?), si ca vor fi tratati ca niste Imigranti, nu au dreptul sa intrebe nimic, altfel vor zbura din Anglia� Am amenintat ca voi face publica situatia, doamna Joane Sayer Manager la Colegiul respectiv: �Stan, ce ziar de aici crezi ca-ti va publica tie istorioara [un ROMAN]?� Ca urmare a nergulilor constatate am hotarat sa actionez Colegiul respectiv in judecata, tinand cont ca sunt roman am dreptul la un avocat gratuit, reprezentantii autoritatilor din Anglia mi-au comunicat: ESTI ROMAN, nu ai dreptul la asa ceva [AM ASTA IN SCRIS] In final am hotarat, sa actionez Colegiul respective in judecata, precum si Statul Roman pentru incalcarea Constitutiei Romaniei ARTICOLUL 31, alin. (1) si (4), ramanad la latitudinea avocatilor sa stabileasca alte nereguli. Suma solicitata este de 49 de milioane de euro Posturile de televiziune PROTV si Antena 1 [impart aceisasi soarta] au incalcat, prin ne difuzarea informatiei, Legea nr. 504, Decizia nr.187 din 3 aprilie 2006, precum si Legea Nr.544/2001 Art 1, suma solicitata este de 21 de milioane de euro in cazul PROTV, respectiv 28 de milioane de euro in cazul Antena 1 Mentionez, o sa fac tot posibilul ca minim 90 de milioane de euro sa fie pusi la dispozitia studentilor romani, si nu doar studentilor, pentru accesarea fondurilor europene Situatia este cunsocuta: Presedentiei Romaniei: [email protected] Guvernului Romanie: [email protected], Ministerului Afacerilor Externe: [email protected] Ministerului Justitiei: [email protected], Ministerului Muncii: [email protected], Directia Relatii Consulare: [email protected], Cabinet Ministru MAE: [email protected], Consiliul National al Audiovizualului: [email protected] Domnul Jurnalist Andi Laslau doreste sa prezinte informatia respectiva, �sefii nu au vrut stirea�, datele de contact direct ale dansului [email protected] Tel: 0749 201 268 Doamnelor/Domnilor, doresc sa demonstarm ca nu suntem chiar asa de usor de manipulat, a trecut perioada COMUNISTA, si categoric nu am ajuns SCLAVII si RUSINEA Europei. Aveti adresele de mail ale celor in cauza, CERETI INFORMATIA RESPECTIVA!!!!!!!!!!!!! Pentru informatii suplimentare: [email protected] |
|
urmasul 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 18:24
VREAU SA SCHIMB CODUL PENAL DUPA CEL DIN OLANDA SAU DIN SUEDIA PERSECUTAT SI TORTURAT DE POLITIA SI JUSTITIA DIN HUNEDOARA 1998 AM FOST ARESTAT FARA PROBE,UN DOSAR SE JUDECA DUPA PROBE NU DUPA VORBE FARA SA POATA FI PROBATE. AM FOST BATUT DE SAREA SANGE DIN MINE CA DIN ROBINET,AM FOST LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATE DE LANTURI TIMP DE 81 DE NOPTI,NU AVEAM DREPTUL SA FAC UN DUS,CAND MERGEAM LA WC,COLEGI DE CELULA MA STERGEAU LA FUND,PENTRU CA EU NU PUTEAM CA AVEAM MAINILE LEGATE DE LANTURI SI CATUSE,AM FOST VIZITAT DE CATRE COLONELUL COJOCARU DE LA PARCHETUL MILITAR CRAIOVA,CARE MA VAZUT LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI LA PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATA DE LANTURI,ACEST COLONEL COJOCARU,MA PUS SA DAU O DECLARATIE,AM MAI FOST VAZUT LEGAT IN LANTURI DE CATRE PROCURORUL HERBAN DE LA PARCHET DEVA,SI ACESTA MA PUS SA DAU O DECLARATIE, NAM MANCAT NIMIC ZECE ZILE NUMAI APA AM BAUT,SI ACUM MA JUDEC LA CEDO UNDE CEREREA MEA A FOST ADMISA,CRED CA DUPA CAT AM FOST SUPUS TORTURII SI MAI MULT AM FOST AMENINTAT CA O SA FIU INPUSCAT SI ARUNCAT IN BARAJ CA MANCARE PENTRU PESTI DE CATRE COLONELUL COZMA DE LA POLITIA DEVA,AM DREPTUL LA UN PROCES ECHITABIL INTRUN STAT DEMOCRAT. CU RESPECT VILI RUPA DIN HUNEDOARA TEL.0721758747 PS. CREDETI CA ESTE NORMAL.
|
|
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 21:50
De la: urmasul, la data 2008-10-02 18:24:51;;;;;D-zeule, mare!! E posibil asa ceva in ;;Romania secolului ;;XXI;;????!! ;;;; Animalul acela de ;;colonel; Cozma, mai ;este inca in functie;;?? Baiete; nu te lasa! Esti de-o seama cu fiul meu cel, mare! Ce durere o fi in ;sufletul parintilor tai! de ce te-au arestat?? Capul sus! Fii tare! Succes! Scrie la ;DREPTURILE OMULUI, LA ;EMANUEL BAROSSO IN ;UE.ca iti raspunde! ;Sa ai mai multa bafta!! |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 00:23
ha,ha,ha,in tara lui BASALIE a-ti dori sa fie dreptate ?
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 00:01
daca presedintele,premierul si guvernul o duc bine,inseamna ca poporul este multumit si poate suporta majorarile la gaze la energie electrica si termica presedentia si membrii guvernului nu pot lua masuri impotriva firmelor in care sint actionari
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 00:12
|
|
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 09:58
nu inteleg dece va plingeti?presedintele si membrii guvernului traiesc de la buget.La buget voi platiti taxe si impozite dar nu-i suficient.De aceia presedintele si membrii guvernului sint actionari pe la gaze pe la lumina etc.ei fac propaganda ca-s pentru popor ,dar i-l jupoaie ca sa fie suplu,sa traiasca bine!ce este neclar aici?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 11:50
De la: urmasul, la data 2008-10-02 18:24:51 ma asta , hai lasa-te de lansat fumigene ...cateva proaste au pus deja botu' la tampeniile tale. dupa nume esti tigan ...pai ai facut tu ceva de te-au luat gaborii la intrebari ...dar nu asa cum le infloresti tu ...auzi la el ; lanturi...bare de fier...nemancat ...sters la popou de altiii...hai ma las-o jos ca macane .
si electronica !
|
|
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 13:44
mac mac mac
|
|
urmasul 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 16:59
mai azazel daca nu ma crezi,inseamna ca tu nu sti cum te teroriza securitatea dar daca vrei sa afli mai multe dute la un fost detinut politic si intreabal cum a suferit,tu ai trait bine datorita acestori oameni care au avut curajul sa vorbeasca,si referitor la cazul meu am spus ca a fost o inscenare in urma careia am fost supus torturii fizice si psihice.dar unul ca tine care crezi in ce vezi cauta pe internet la pagina drepturilor omului si vei vedea mai multe sau cauta cu numele meu si vei afla mai multe de caz.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 22:01
Lascivo, scrii asa:
" ha,ha,ha,in tara lui BASALIE a-ti dori sa fie dreptate ?" Asa se scrie "ati dori" ? Tu chiar vrei sa stie toata lumea cat esti de proasta ? De ce nu-ti vezi de treaba, de ce nu pui mana pe gramatica aia, tampito ? Iti imaginezi ca intereseaza pe altcineva, decat tot pe retardati de teapa ta, ce parere ai tu despre una sau alta ?
Acum nu e momentul !
|
|
istoria 57 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 06:07
si unde mai pui ca Basescu vrea sa bage Romania in inflatie,sa destabilizeze economia si sa cada guvernul gasca PDL se oftica rau si prin Base se tine de susanele ce pramatii !
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 02:08
'''''''''FOARTE FRUMOS;; :: ;SE POARTA;;!!
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 02:09
;;D-L PRESEDINTE, ACUM;;!
|
|
istoria 57 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 06:09
constat dupa vocabular ca "sbucur"se hraneste cu excremante de marinar
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 16:12
Stimate "Atotputernicul"-e, permite-mi (si daca nu o faci nu-i nici o problema) sa-ti spun ca respectiva lasciva (!!!) are dreptate (!!!), tu NU. Asa se scrie cum a scris ea, adica "a-ti", care provine din doua cuvinte: "a" si "iti", combinate, rezultand "a-ti" ! Si acum sa-ti explic: nu se poate sa scrii si, totodata sa si pronunti asa: "a iti dori" ci, mai degraba, scrii si pronunti asa: "a-ti dori", din text lipsind litera "i" care se inlocuieste cu cratima "-" sau liniuta de unire cum i se mai spune! Deci cred ca tu esti cel care va trebui sa pui mana pe gramatica!
|
|
goanga 15 mesaje Membru din: 31/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 16:27
sorinvci daca taceai ramaneai in plm filosof. asa te-ai stricat dracu de tot. regula gramaticala pe care o invoci tu se aplica in constructii de genul: a-ti da palme e ceva firesc! sau a-ti insusi gramatica e ca si cum ai baga pendula'n priza! cred ca ai inteles.
|
|
POANTE 91 mesaje Membru din: 28/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 22:48
SINT PE DEPLIN CONVINS,AICI SE MANINCA PIINE FARA SA DAI SOCOTEALA.Hai ca vin si eu sa-l chelfanesc pe atotputernicul care se declara destept si tine cu MAFIA care exploateaza POPORUL ROMAN.
a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!!
http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
|
|
POANTE 91 mesaje Membru din: 28/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 22:51
pina una alta sa VOTEZ CANDIDATII P.N.L. CA ABIA A INCEPUT SA FUNCTIONEZE CEVA IN ROMANIA DUPA 18 ANI !!!
a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!!
http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 21:47
De la: BINLANDEN, la data 2008-11-28 22:51:33 Nene, ai grija cu nik-ul asta al tau sa nu-ti bata baietii la poarta. La mine la poarta nu se inghesuie sa vina dacat dac mi-i trimiti tu ... Ala cu "iti" , filozoful gramaticii, te-ai lamurit nene cum e si cand trebuie sa fie ? Mai citeste odata ce a scris clientul si zi. Poate e cazul sa-ti ceri scuze, poate nu. Ia sa te vad ! De respectuoas pari sa fi respectuos, dar bun-simt ai ? Ai ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 21:52
De la: BINLANDEN, la data 2008-11-28 22:51:33 Deci sa inteleg ca astia de la PNL sunt in solda ta ? Sa sti ca de mult i-am cam banuit eu de terorism, dar n-am stiut ca sunteti atat de apropiati ... Vorba aceea, spune-mi cine te voteaza, ca sa-ti spun cine esti ... Cu cine cu necine, bine ca votezi, nu ca altii ... Uite, dom'le, au ajuns sa voteze toti teroristii ... doamne ce o sa ne astepte dupa vot ... Nu ma pot abtine sa nu-ti soptesc ...psst ... Guantanamo ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 21:56
Ce treaba are Basescu cu ANRE-ul ?
In ce fel poate el influenta ANRE-ul ? Cine are ANRE-ul in subordine directa ? Ati ghicit, Tariceanu ! Cine e prieten cu Tariceanu ? Din nou ati ghicit, Patriciu ! Cine a vrut sa-i suceasca gatul lui Patriciu ? Exact, Basescu ! De ce s-a stricat caruta ? Tocmai d-aia ! Cum se cheama cineva care ii pune pe astia doi la un loc in chestiunea asta ? Exact, ati ghicit din nou, Voiculescu .... Mare nenorocit esti asta care ai lansat tema ca si cum ar contine un adevar in enuntul ei ! Mare nenorocit !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 06:34
cum a bilbiit ceva Basalie ca-l numeste pe Stolofie premier ,au inceput sa se deprecieze toate,leul a ajuns la 3,98/eur, gazele vor sa le scumpeasca si tara este plina de carne toxica adusa din IRLANDA de oamenii PDL ului ,care nu -i mai gaseste nimeni ca au adrese fictive si vor sa se piarda intr-un guvern PDListo-maghiar
|
|
cum a bilbiit ceva Basalie ca-l numeste pe Stolofie premier ,au inceput sa se deprecieze toate,leul a ajuns la 3,98/eur, gazele vor sa le scumpeasca si tara este plina de carne toxica adusa din IRLANDA de oamenii PDL ului ,care nu -i mai gaseste nimeni ca au adrese fictive si vor sa se piarda intr-un guvern PDListo-maghiar
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 21:59
De la: bsatesaturi, la data 2008-12-12 06:34:08cum a bilbiit ceva Basalie ca-l numeste pe Stolofie premier ,au inceput sa se deprecieze toate,leul a ajuns la 3,98/eur, gazele vor sa le scumpeasca si tara este plina de carne toxica adusa din IRLANDA de oamenii PDL ului ,care nu -i mai gaseste nimeni ca au adrese fictive si vor sa se piarda intr-un guvern PDListo-maghiar IGHEN barbate ! sau esti fimee ? (la noi in moldova la femeile proaste le dam cate o scatoalca peste frunte si le zicem ; ma fimee ciocu' mic !)
si electronica !
|
|
|
|

Cine controleaza activitatea ANRE-ului in ROMANIA ?
ha,ha,ha,in tara lui BASALIE a-ti dori sa fie dreptate ?
presedentia si membrii guvernului nu pot lua masuri impotriva firmelor in care sint actionari
constat dupa vocabular ca "sbucur"se hraneste cu excremante de marinar