Info
x
Bogatanii merg in mamaia
|
alexandru_jijian 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2008, ora 16:51
ca sa epateze..spun astia de la Realitatea. Nici eu nu am sa inteleg niciodata ce inseamna pentru unii sa cumpere o sampanie cu sticla de aur, de 15.000 de euro. Chestia asta s-a intamplat intr-un club din Mamaia. "Fitze, fitzosi, cocalari".... dupa cum s-a exprimat un prieten care venise la The Mission Dance Weekend cu anumite asteptari, si unde a constatat consternat ca Mamaia nu se dezminte.. Eu ii spun kitch... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 121 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 21 Iulie 2008, ora 21:19
.....eu am mers la "Mamaia".....la munte...a fost super, si nu pe Valea Prahovei, pe cealalata varianta....muuuult mai bine, aer curat si liniste
|
|
costelino1967 89 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Braila |
Postat pe: 1 August 2008, ora 14:17
Ma si doar le-a spus la emisiune Badea ce se gaseste pe acolo ! Pofta buna le doresc ! ha ha ha ha ha ha ha
a fi sau a nu fi
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 5 August 2008, ora 00:25
amicilor poate ca este asa cum spuneti voi , DAR Mamaia chiar a devenit o statiune de lux ... masini, femeie frumoase, tineret, distractie ... pentru cine stie sa fie echilibrat in Mamaia iti faci o super vacanta ... patronii bulgari si graci vin cu gramada sa isi afiseze bogatia ... care e problema ca mai sint si altii pe linga ei ??? ... pensionarii si visatorii (le-as zice mai degraba nesociabilii) fug sa se ''odihneasca'' in tot felul de gauri de prin bulgaria si grecia ... si vin plini de bube dar cu coada sus spunind - vai ce conditii si ce ieftin a fost ... asta la vista fratilor ... la bulgari cu voi ... litoralul romanesc e pentru cei care vor sa socializeze sa se distreze printre ''mizerii'' (cum la place celor cu bugete de low cost dar pretentii de five stars) ....
|
|
iulidan2 156 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 5 August 2008, ora 14:28
intotdeauna langa oameni cu bani vor fi femei frumoase si masini de lux;
doar atat e sufucient sa faci o supervacanta. mi se pare corect. |
|
gabi67vlasceanu 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2008, ora 15:06
a te distra nu inseamna si sa cheltuiesti banii exagerat. eu cred ca daca muncesti pe bani nu ai sa-i dai atat de usor pe toate porcariile.tineretea este unica si trebuie traita la intensitate maxima si aproape cu cat mai multi prieteni fara fite doar sa fie prieteni adevarati.
|
|
carmen_chivu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 August 2008, ora 15:33
ai fost in bulgaria? ai fost in grecia? de ce comentezi? nu accepti ca litoralul romanesc este murdar? este scump? si ce inseamna pentru tine distractie?sa bei pana versi? sa umbli cu fel si fel de curve? sa te uiti la altii cand basculeaza in conturi? si tu stai ca prostu in casa si inveti in speranta de mai bine??????...si atunci? ....ce??????????...tot degeaba.....
|
|
Postat pe: 14 August 2008, ora 08:52
Bogatanii care se respecta merg in Saint Tropez.La Mamania merg parvenitii!
|
|
|
|
|
morarusebi 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 August 2008, ora 09:39
Eu am fost in MAMAIA in vara asta, am baut bere azuga la pahar cu 2.5 ron de la terasa care se afla la cca 100 m de plaja, in loc sa beau cu 10ron de la cea de pe plaja, am mancat la aceeasi terasa cu cca 15 ron meniu complet si in satul de vacanta cu cca 10 ron meniu complet la cuptorul de aur. Seara se poate mancabine si bea "o" bere cu cca 30 ron la nenumaratele restaurante din sat. Voua chiar vi se par preturi de lux? Precizez ca am fost in perioada 31.07-08.08, deci in plin sezon.
|
|
buny 2 mesaje Membru din: 15/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2008, ora 19:22
|
|
tempelritter 5 mesaje Membru din: 16/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 August 2008, ora 07:54
In toate statiunile (sau in f.multe) din lume, (ma rog exista si exceptii, cele in care nu au ce cauta cei cu "low budget" sint locuri pentru cei cu dare de mina, si cei cu mai putin "cash". Cele doua categorii nu se prea deranjeaza au locantele lor si isi vad de treaba separat (sau aproape) si toata lumea este in general multumita, relaxata si vine refacuta la serviciu. La Mamaia problema consta in agresivitatea celor cu mijloace importante si cu buget redus de buna crestere. In colo ar fi toate in zona suportabila
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 23:36
Mamaia este doar un esantion reprezentativ al nesimtirii si mitocaniei ireductibile ale categoriei foarte consistente a parvenitilor romani,care au poluat totul in tara asta din'90 incoace.Tot ce poate vedea oricine acolo este un"concentrat"al probelor cotidiene de grobianism,prostie si fudulie tampa cu care ne intoxica zi de zi,in mod obisnuit,parvenitii si profitorii aparuti puzderie...Acolo e doar un indicator...
|
|
luminitacruciat 1 mesaj Membru din: 27/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 13:49
Gresit. Parvenitii vor merge oriunde pe glob, numai la Mamaia ,NU.
|
|
mystery 17 mesaje Membru din: 27/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 15:27
la Mamaia merg:
1.cei care vor sa lase impresia ca "au bani",ca sa agate(doar categoria 4!!!) la greu si sa se distreze pe banii parintilor - categoria numita si "beton-frate-vertu-BMW-gucci" 2.cei care CHIAR AU BANI ,si vor un pic de reclama..."gratis" in lumea mondena,sau,pur si simplu au bani si nu vor nimic. 3."low-bugetarii" care merg in concediu si muncesc pe un salariu normal. 4.categorie speciala:fete dragute si saritoare,omniprezente pe langa,cu,pe scaunul din dreapta al celor din categoriile 1 si 2 |
|
necunoscut 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 16:30
Comentariile de genul acesta sunt poezii tipice romanesti, utilizabile oricand, pentru orice problema/ zona, etc. La fel se poate spune despre orice loc de pe mapamond , dar, a spus-o cineva despre MAMAIA, s-a auzit si o repeta toata lumea ca sa se dea an actualitate. Ca sa spui ceva despre MAMAIA prebuie sa stii tot - de la cap la coada: - de la intrare dinspre Constanta - zona PARC - PERLA pana la champingul din nord.
Exista an MAMAIA si locuri superbe (caracteristice pentru aceasta statiune) si or fi si locuri subdezvoltate ca peste tot. A ntr-adevar SATUL de VACANTA MAMAIA e un loc SUPER cu terase specifice zonelor tarii, cu meniuri si muzica si unde sunt si pensiuni, cu terase si pe malul lacului Tabacarie - La DEBARCADER, la CETATE, etc. An statiunea MAMAIA exista si cateva locuri unde ar trebui sa se simta orice extraordinar dar nu arata strigastor si probabil multi nu le stiu; ex.: - la CASTEL e foarte frumos si respectabil, aerisit, lejer DAR si an spate la CASTEL, spre Bd. MAMAIA e TERASA VATRA care e vara unul din cele mai superbe locuri si ar trebui sa fie arhiplin dar e cam ascunsa si greu de descoperit; locul arata superb - terasa anconjurata de pereti grosi de piatra, cu mese mari de piatra, verdeata si o scena superba unde an fiecare seara canta si dau spectacole artisti si ansambluri superbe venite din tara de peste tot; exista oameni care conduc acolo si care au mult gust si e un loc cu traditie dar romanii nu vor sa descopere ce e bun ; ei vor sa critice. Am dat doar cateva exemple; sunt si alte locuri; sa vina cei care critica sa faca ei ceva extraordinar an MAMAIA mai ales ca evolutia la noi e invers. |
|
silvia_dumitru_radulescu 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 17:53
ai perfecta dreptate .Sunt niste nesimtiti. Sunt tineri studiosi care fac foamea,batrini artisti ,cercetatori stiintifici medici ,profesori care au pensii mizerabiel ce sa-i faci prostul daca nu-i fidul stii .... amara constatare .Sotul meu este artist plastic meritul cultura in grad de mare ofiter si la fele ca si alti aretisti sta cu tablourile in galerie deparece astia nu sunt in stare sa dea 3-400 de euro pe ol licrare de arta de toata drumusetea .Tigania, domneste in Romania .www.aertvizuale.3x.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 15:15
....mamaia....daca ai termen de comparatie nu cred ca vei mai alege litoralul romanesc.Lasati sa mai treaca zece ani si mai incercati !
|
|
LOLI 25 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 02:56
...PRIN ASTA NE DEOSEBIM.., VA CONTRAZICETI DEGEABA ....FIECARE ARE PAREREA LUI UNUIA II PLACE ...ALTUIA NU..... E NORMAL..EU SUNT DIN CONSTANTA ,SI STITI CE VA POT SPUNE? ......O SEARA POATE FI FRUMOSA .....O ALTA SEARA POATE FI FOARTE URATA ...ASA CA ...DEPINDE DE LOC SI DE FIECARE DINTRE NOI.....SI LASA-TII PE PARVENITI SI PE RESTU ..... FIECARE TRAIESTE CUM VREA ..... EU PREFER CAORLE ...DACA VREAU MARE ...E IN ITALIA ..... MERGETI SI VOI SI POATE CA O SA VA PLACA ....SAU NUU... DECI ...DISTRACTIE PLACUTA ORIUNDE ATI FI....
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:42
De la: alexandru_jijian, la data 2008-07-18 16:51:14 |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:43
SI DACA MERG LA MAMAIA CE?VRETI VOI SA MEARGA LA TATAIA?IACA NU VOR
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:45
De la: morarusebi, la data 2008-08-15 09:39:11Eu am fost in MAMAIA in vara asta, am baut bere azuga la pahar cu 2.5 ron de la terasa care se afla la cca 100 m de plaja, in loc sa beau cu 10ron de la cea de pe plaja, am mancat la aceeasi terasa cu cca 15 ron meniu complet si in satul de vacanta cu cca 10 ron meniu complet la cuptorul de aur. Seara se poate mancabine si bea "o" bere cu cca 30 ron la nenumaratele restaurante din sat. Voua chiar vi se par preturi de lux? Precizez ca am fost in perioada 31.07-08.08, deci in plin sezon. |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:46
DE CE NU NE SPUI SI UNDE AI DORMIT,UNDE AI FACUT BAIE SAU CE ANUME AI MANCAT?AR FI INTERESANT
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 01:10
De la: , la data 2009-01-26 14:46:11DE CE NU NE SPUI SI UNDE AI DORMIT,UNDE AI FACUT BAIE SAU CE ANUME AI MANCAT?AR FI INTERESANT mai ai putina rabdare......
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 01:15
nu e prea batrina, saraca?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 15:30
Eu la Mamaia am fost ultima oara prin 1968......
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|

a te distra nu inseamna si sa cheltuiesti banii exagerat. eu cred ca daca muncesti pe bani nu ai sa-i dai atat de usor pe toate porcariile.tineretea este unica si trebuie traita la intensitate maxima si aproape cu cat mai multi prieteni fara fite doar sa fie prieteni adevarati.