Info
x
Romii stampilati
|
juditha 26 mesaje Membru din: 26/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iulie 2008, ora 17:13
ce masura stupida... ne intoarcem pe vremea lui Hitler?! Raporteaza abuz de limbaj
yo soy el tango
|
|
juditha 26 mesaje Membru din: 26/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Iulie 2008, ora 18:33
update: acum s-au hotarat sa isi stampileze simbolic, toti cetatenii; opozitia italiana considera aceste masuri demne de o dictatura..."mai blanda"...ce-i drept.
yo soy el tango
|
|
mihaid1977 58 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Iulie 2008, ora 17:15
poate asa o sa poata sa aiba propria lor mafie mai bine sub control
|
|
Fosta membra 9am.ro 30 mesaje Membru din: 8/07/2008 |
Postat pe: 18 Iulie 2008, ora 18:15
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Iulie 2008, ora 17:32
fraieri Talleonii-astia !.. CIP-uiti Romullanii si detectati-i GPS !...
|
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2008, ora 21:40
io nu inteleg ce gasiti voi discriminatoriu ?? rommi singuri siau ceruto cand au bagat umbrele in ochii batranelor sau cand au atacat pensionarii de care aveau grija sau au venit in italia sa fure si sa cerseasca sa se destrabaleze sa scoata din sarite trecatori sa se dea in spectacol sa omoare si sa violeze sa incerce sa arunce vina pe noi romanii asociindu-se cu noi prin termenul rroma care si lau insusit strategic, nu inteleg cu ce li se incarca drepturile daca sunt amprentati este doar o masura de siguranta
|
|
satana69 1 mesaj Membru din: 26/07/2008 Oras: Slobozia |
Postat pe: 26 Iulie 2008, ora 22:52
din 100 de romi 70 % daca nu mai mult sunt infractori.daca ar fi dupa mine i-as impusca direct fara sa mai pun nici o intrebare. ce conteaza daca mor 100 de nevinovati pe langa 1000 de infractori.voua v-ar conveni ca langa cartierul vostru sa se aseze niste ciori imputite care sa strice toata armonia vietii voastre?
|
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 2 August 2008, ora 12:29
mai bine i-ar castra si pe ei si pe iepuroaice ca si asa nu produc nimic nu sunt decat niste buruieni umane !
|
|
|
|
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 2 August 2008, ora 12:31
si inca ceva ... nu mai ii numiti rromi tzigani frate ca asa le spune toata lumea si in toate limbile !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 6 August 2008, ora 11:40
Ar trebui sa luam si noi atitudine? NU !? Da !!! Asa de amorul artei !Sa vada si EII cum e sa fii aratat cu degetul si sa fii acuzat de DISCRIMINARE . Ii DISCRIMINEAZA !!! De ce ii discrimineaza !?Ahaaa vede si Europa ce le poate pielea!? Las sa vada si ei cum e cu astfel de ,,turisti".Poate da Domnu si se stabilesc cu totii pe acolo prin scumpa si batrina Europa si le-a fi mai bine ca e de unde ca europenii e mai bogati !!!
|
|
Postat pe: 6 August 2008, ora 11:59
TZIGANI nu RRomi !!!Din cele citeva rinduri citite despre ei stiu ca insisi isi spun ,,TZIGANI " . Asa ca de ce sa-i numim noi altfel daca asa au fost cunoscuti de-a lungul secolelor? Pot sa isi spuna cum si-or spune ca nu numele ii schimba ci faptele lor.NU noi ii discriminam ca ii numim asa cum stim, ci eii se disrimineaza prin felul lor de a fi si prin faptele lor .Daca asta e mostenirea ,trditiile si civilizatia lor la care tin cu sfintenie eu cred ca nu are rost sa pierdem timpul incercind sa-i aducem pe calea unei cit de cit civilizatii.Avem lucruri mult mai importante de facut pentru vietile noastre a celor cit de cit civilizati.Ca invatatura de minte ar fi bine sa luam in considerare povetile stramosesti ( aia cu sarpele la sin,vezi pe cine primesti in casa s-au facerea de bine fu...te...re de mama )
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 August 2008, ora 15:00
RROMI
TIGANI
|
|
igorspan 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 6 August 2008, ora 15:32
Statistic procentul lor de criminalitate depaseste cu mult pe cel al mediei restului populatiei (oriunde in lume),deci cumva trebuie luate masuri coercitive care ulterior sa fie reduse descrescator in timp (decenii poate...) astfel incat sa fie si ei adusi in secolul XXI din comuna primitiva feroce in care isi imagineaza ca traiesc. Nu cred ca exista pt. asta solutii nediscriminatorii dar daca vrei sa mananci omleta musai spargi oualele... Discriminarea pozitiva nu e o solutie, cred ca studentii admisi in facultate in mod normal sunt lezati de prezenta colegilor lor tigani admisi (fortat) numai pt. ca apartin etniei tiganesti,si daca si pe parcursul facultatii sunt promovati pe aceleasi criterii vor rezulta niste rebuturi cu acte de studii superioare care mai strica si renumele universitatii respective... Poate ca fostul ministru de externe (Cioroianu) avea dreptate cu desertul Egiptean...
|
|
Postat pe: 6 August 2008, ora 21:59
pari bronzata....natural...
|
|
cristifritz 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 August 2008, ora 08:41
de ce nu?
Cristi
|
|
ecologos23 102 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 August 2008, ora 08:58
NU DOMNE CE TOT II DAUI CU NEBUNU ALA
DA CE SA FACI CU EI I-AI DTA PE ROMI SI TINEI SANATOASA CA NU VEZI CA NU SUNT DECAT O POPULATIE PARAZITA CARE FURA SI VINDE DROGURI SI ASA MAI DEPARTE� SI NIMENI NU LE FACE UN CONTROLS SERIOS LA AVERI ASA CUM AR TREBUI FACUT LA TOTI NU NU MAI LA EI SA DEA LA STAT TOT CE S-A FURAT DE LA REVOLUTIE - VORBA VINE DE LA REVOLUTIE INCOACE |
|
Postat pe: 8 August 2008, ora 18:31
- Dragii mei rom^ni dragi care ati postat la acest subiect provocator de tip gestapovist " Romi stampilati", voi nu stiti ca "moare cainele de drum lung si prostul de grija altuia" ?
- Ce treaba avetzi voi cu tziganii ? Fiecare pasare pe limba ei piere ! - Mai bine ati invata sa scrieti corect rom^neste ca unii dintre voi ati scris cu atatea greseli gramaticale ca mi-e si rusine sa mai spun ca sunt neam cu voi. - Este totusi posibil ca un tzigan sa fi scris asa prost gramatical, in numele rom^nilor, ca sa creada lumea ce incuiati sunt rom^nii. Este posibil, pentru ca tziganii sunt totusi mai inteligentzi ca rom^nii. Dovada ca rom^nii sunt prostitzi de tzigani pentru ca se duc la acestia sa le descante, sa le dea de deochi, sa le citeasca viitorul, sa le scoata argintul viu, etc. Este ca rom^nii sunt niste prosti si tziganii sunt mai smecheri ? - Acum traim dupa 1989 dictatura tziganilor instituita prin lovitura de stat a lui Ion Iliescu. Asa ca rom^ni nu va mai legatzi de tzigani, lasatzi-i in plata Domnului, sa nu va trezitzi la "zdup" cum s-au trezit si rom^nii care se legau proletarii din dictatura proletariatului instaurata in 23 august 1944 tot de amicii lui Ion Iliescu. Si proletarii, daca va mai amintitzi, erau tot asa discriminati pozitiv ca si discriminarea pozitiva a tziganilor din zilele noatre cele de pe urma - Dragii mei rom^ni care suntetzi cam natafletzi, nu va mai lasatzi pacalitzi de tzigani, care in orice moment profita de prostia si naivitatea voastra, desteptati-va rom^ni si puneti "mana pe carte". De ce au doborat tziganii lui Ion Iliescu statuia lui Lenin de la Casa Scanteii ? Pentru ca acesta, un evreu adevarat si cu credintza in D-zeu(de fatzada era ateu) ne spunea : Invatati, invatati, invatati. - Inca o data DRAGI ROMA^NI, mai lasati bodegile, lasati drogurile, mai lasati manelele, lasati-o si pe "Elodia", lasati politica si fotbalul pe planul secund sau tertz(toate instrumente de prostire a poporului rom^n) si INVATATI, INVATATI, INVATATI ca sa nu piara in neant si rom^nii si tzara noastra ROMANIA pe care unii ar vrea s-o cheme Romia. - Nu mai incercati sa va imbogatiti fara munca gen Caritas, FNI, Loto-Prono, etc. Cei ce le-au gestionat si le gestioneaza au profitat si profita de naivitatea voastra de a va imbogati fara munca. Numai munca este cea care creaza valori(demonstreaza economia politica marxista). De aceea v-a pacalit Ion Iliescu si Tismaneanu ca tot comunismul este ordinar si nenorocit, ca sa uitati ca doar munca aduce bunastare si sa va pacaleasca cu castiguri iluzorii prin nemunca gen Caritas, FNI, Loto-Prono, etc. Veti intelege aceste lucruri numai daca Invatati, Invatati, si iar Invatati. - Nu va lasati pacaliti de asa-zisii patriotzi rom^ni Gen Vadim, Ion Coja, Josif Constantin Dragan, Ion Coja, etc, care zic ca legionarii au fost buni si patrioti si sa lua valorile lor sau ca Antonescu a fost mare patriot rom^n. Nu va alaturati lor, alaturati-va evreilor. Legionarii si Antonescu au disparut pe vecie, evreii vor dainui de-a pururi. Cine nu crede sa citesca Biblia si in special Vechiul Testament. |
|
Fosta membra 9am.ro 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 9 August 2008, ora 11:03
|
|
Fosta membra 9am.ro 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 9 August 2008, ora 11:04
evreii??? mai greu nene... mai bine fiecare pe cont propriu... ca asa e in globalizare.
Nici evreii nu-s mai breji decat alti reprezentanti ai vreunei ideologii... asa ca lasa-ne! nu s-ar putea ca stampilarea aia a tziganilor sa includa si un cod de bare si un cip RFID? Tehnologie este, de ce sa n-o folosim in scopuri nobile? |
|
Feluc1 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 9 August 2008, ora 12:03
Acum de ce nu-i suporta?
Ei au aratat prima data cu degetul ca noi ii discriminam |
|
florinvladescu4003 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 15:41
moarte tziganilor.sa-i deportam in sahara,sau mai bine la polul sud, sa fie cat mai departe de noi.poate chiar in spatiu, sa vad pe cine mai fura acolo
|
|
sorin_gliga_teodor 49 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 9 August 2008, ora 16:32
merrita
|
|
iron_cross_2007 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 17:30
De la: rdcristescu, la data 2008-08-08 18:31:03- Dragii mei rom^ni dragi care ati postat la acest subiect provocator de tip gestapovist " Romi stampilati", voi nu stiti ca "moare cainele de drum lung si prostul de grija altuia" ? Unde traiesti gras? |
|
iron_cross_2007 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 17:31
Tziganii stampilati?? hahahahaaaa...ar trebui stampilati cu un 7.62 in frunte hahahahhaaa
|
|
tudor_lory 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 9 August 2008, ora 21:41
Salut tuturor. Ce ave�i fratilor cu rromi?
Nu sunt �iganc� dar nici nu sunt �mpotriva �iganilor. De ce zice�i c� rromi sun ho�i, criminali, etc., pt c� �i noi rom�ni suntem la fel. �n ce lume tr�i�i ? |
|
claudiumirony 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 9 August 2008, ora 22:20
Foarte corect ca italienii pentru a stavilii infractionalitatea colectivitatii de tigani , in primul rind au inceput sa le faca o evidenta si sa le de-a acte .
Oricum conform noile cerinte europene si americane se cere un pasaport cu amprenta si cip . In rest ,daca acesti tigani , sau alti hoti a-r fi furat si omorit intr-o tara araba , li se taia mina si erau spinzurati in mod public , adica la tv. Acest lucru il doresc tuturor hotilor, tilharilor si ucigasilor . Vinovati de aceste fapte sunt chiar sefii de trib , si regele lor , care , culmea , pentru respectarea traditiilor vechi , ii obliga sa se casatoreasca la 12 ani , si nu-i lasa pe cei care vor ,sa continue scoala , si sa aiba o meserie , in schimb prin acest fapt, marea lor majoritate devin cersetori( si dau cistigul sefilor de triburi pe nume bulibasa ) , hoti , sau striga in gura mare ca sunt discriminati ,si ca nu ii pune nimeni directori la fabrici. |
|
Postat pe: 10 August 2008, ora 09:31
frate cristescu,inteleg ca il aperi pe Lenin ce evreu era,dar sa fii ateu de fatada nu te scuza cu nimic,iar Lenin a primit ce a meritat,nu de la cei ce i-au dat jos statuia de la Scanteia,ci de la Stalin,alt evreu,mult mai periculos,pe care el l-a promovat.E pretul platit de lipsa de credinta autentica in Dumnezeu,iar indemnul Invatati,invatati,invatati,desi admirabil trebuie completat cu Invatati ce trebuie si astfel,poate se schimba ceva...
|
|
Postat pe: 10 August 2008, ora 11:36
De la: liviusar, la data 2008-08-10 09:31:43frate cristescu,inteleg ca il aperi pe Lenin ce evreu era,dar sa fii ateu de fatada nu te scuza cu nimic,iar Lenin a primit ce a meritat,nu de la cei ce i-au dat jos statuia de la Scanteia,ci de la Stalin,alt evreu,mult mai periculos,pe care el l-a promovat.E pretul platit de lipsa de credinta autentica in Dumnezeu,iar indemnul Invatati,invatati,invatati,desi admirabil trebuie completat cu Invatati ce trebuie si astfel,poate se schimba ceva... Fratele meu, de unde stii ca Lenin nu avea niciun Dzeu ? De ce este musai ca sa ai ca Dzeu pe Iisus si religie ortodoxismul cum era in Rusia ? Sunt si alte religii pe acest pamant. Lenin a platit cu aceeasi moneda cu care a fost si el tratat.Familia tzarului i-a condamnat fratele la moarte si a fost executat. Ce era in sufletul lui Lenin in acele momente ?Si cate alte multe crime a mai facut regimul tzarist si ohrana tzarista ! Dar acum se vorbeste numai de crimele bolsevicilor. Nu iau apararea bolsevicilor, dar oamenii sa nu mai fie manipulatzi si istoria sa se arate cum a fost ea, cu adevarat. Eu cred ca Lenin nu l-a parasit niciodata pe YHVH. Si nici Stalin. Drept dovada ca si-a dat fiul jertfa pentru credinta lui asa cum a facut in vechime si Avraam cu Isaac. Atat doar ca Isaac a trait. Nu doresc decat ca sa nu mai fim manipulati ordinar cu minciuni de tipul "armelor de distrugere in masa ale lui Sadam" sau cu rachetele strategice si tactice cu raza lunga si scurta de actiune si dotate cu focoase nucleare, termonucleare, atomice si neutronice ce care s-ar fi dotat Iranul ca sa "stearga de pe fatza pamantului Israelul si sa cucereasca mapamondul(alta gogoritza). Lumea este tot mai nedreapta. Sper ca sa se nasca un nou evreu adevarat, charismatic, inteligent, drept si onest, care sa ne spuna cum sa punem ordine in haosul si nedreptatea care s-a instaurat pe mapamond. Asa sa ne ajute Dzeu. |
|
ecologos23 102 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 August 2008, ora 12:50
NU exista alt rege in Romania decat fostul rege Mihai I ul care respecta constitutia Romaniei.asa zisul rege Cioaba nu o respecta deoarece tiganii sunt tot cetateni ai Romaniei si au drepturi egale cu ceilalti cetateni conform constitutiei, deci aceasta declaratie a lui ca e regele tiganilor e un bluf si o fapta penala conform Constitutiei, din pacate Curtea Constitutionala nu s-a pronuntat asa cum ar fi trebuit in acest caz si nici procuratua si alte organe ale statului nu s-au sezizat.
|
|
Postat pe: 10 August 2008, ora 17:29
De la: ecologos23, la data 2008-08-10 12:50:32NU exista alt rege in Romania decat fostul rege Mihai I ul care respecta constitutia Romaniei.asa zisul rege Cioaba nu o respecta deoarece tiganii sunt tot cetateni ai Romaniei si au drepturi egale cu ceilalti cetateni conform constitutiei, deci aceasta declaratie a lui ca e regele tiganilor e un bluf si o fapta penala conform Constitutiei, din pacate Curtea Constitutionala nu s-a pronuntat asa cum ar fi trebuit in acest caz si nici procuratua si alte organe ale statului nu s-au sezizat. Democratie, drepturi egale, etc, sunt vorbe goale pentru fraieri. Din dec 1989 Romania a intrat sub dictatura romilor, puterea fiind luata de FSN, care este partidul romilor(Ion Iliescu, Marian Vanghelie, Madalin Voicu, Miron Mitrea, etc). Asa a fost si sub dictatura proletariatului(mare parte si atunci tot romi). Ei au dictat, ei dicteaza si ei vor dicta in veci. Asa ca ai grija cum vorbesti de romi. S-ar putea sa ajungi pe la Vacaresti cum au ajuns pe timpuri si cei ce se luau de "proletari". Nu este o amenintzare din partea mea ci aceasta este realitatea. Ce, crezi ca daca ai un nick nu se stie cine esti ? Te cunosc "astia" si te gasesc oriunde ai fi. Cu regele Cioaba gresesti. Mai mare decat el este Imparatul Iulian, imparatia fiind mai mare si mai intinsa decat regatul. Daca Regele Cioaba este rege peste romii din Romania, Imparatul Iulian domneste peste totzi tziganii din Europa(poate si din lume). La prima vedere ar parea ciudat ca s-au strans pe acelasi teritoriu doua familii domnitoare, dar gandind ca in 2048 Rom^nia se va numi Romia iar rom^nii vor ajunge ca palestinienii in palestina adica inchisi intr-o "fasie", nu trebuie sa ne mai miram ca Regele Cioaba si Imparatul Iulian si-au stabilit locurile de resedintza in tzara fagaduintzei pentru romi si anume Romia. Cat despre exregele Mihai, daca se enerveaza inca o data Ion Iliescu il arunca din tzara cat ai zice peste. Regele Mihai, ca atare, este un personaj controversat : 1- l-a arestat pe Antonescu(din partea mea bine a facut), 2- A fost decorat de URSS si deci ar putea avea vederi comunisto-bolsevice(desi eu nu cred). In amandoua cazurile se va declansa tot timpul cate o polemica ce-i va fi defavorabila domniei lui. Dar poate vreun urmas sa fie mai inatacabil. Dar sa nu ne facem probleme cu aceasta familie regala pentru ca in Romia va domni familia regala a Regelui Cioaba. Fara discutzie si indubitabil. Sa fie cu noroc si pentru noi, amarastenii de rom^ni parasitzi de soarta si noroc. Tot romii sunt mai bogatzi si mai tari in aceste timpuri. Cat despre tziganii saraci si care cauta prin gunoaie, cersetorii, unele segmente ale galeriilor de la fotbal si altzii, ei sunt pastratzi(parerea mea) asa ca trupe de asalt si entitatzi de manevra la o adica, de presiune si de santaj. Ceva in sensul vestitelor mineriade. Altfel nu-mi explic cum dupa 19 ani de la lovitura de stat din 1989 nu s-au gasit nici locuri de munca pentru romii care cauta prin gunoaie si nici bani pentru a le fi trimisi copii de tzigani la scoala si nu la cersit. Numai cu banii pe fregatele engleze second hand cred ca realizau si locuri de munca si locuintze si bani de scolarizare pentru totzi romii saraci si mai ramaneau si pentru rom^nii amarasteni care au ajuns paria in Rom^nia care nu mai este de mult a lor ci a minoritarilor. |
|
|
|

fraieri Talleonii-astia !.. CIP-uiti Romullanii si detectati-i GPS !...
TIGANI
merrita