Info
x
Basescu si gasca lui..
|
PACALITORUL_PORTOCALIU 7 mesaje Membru din: 23/01/2012 Oras: Targoviste |
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 10:03
De la: vaiana, la data 2012-01-23 07:23:15Basescu si gasca lui...tradatorii neamului?eu spun DA! doresc sa amintesc doar cateva fapte:flota[eram a patra flota in lume] industria,agricultura,educatia,sanatatea,saracirea populatiei,dezbinarea poporului etc. nu mai ramane decat sa vanda si tara.si deja a incercat si daca va mai ramane la presedentie o va face! in fapt in Constitutia Romaniei se spune ca suntem stat UNITAR.dar Base vrea sa "regionalizeze tara.de ce? nu suntem o tara foarte mare,suntem deja" ciuntiti" fata de Romania Mare pentru care si-au varsat sangele mosi si stramosii nostrii. ce ar urma dupa ....regionalizare? dezmembrarea tarii cu...enclave[vezi Harghita,Covasna...] si .... sunt atat de multe scenarii incat ma infior! aceasta este parerea mea.a voastra care este? Ai dreptate si tu dar Basescu ,Boc si PDL ul au avut nevoie de bani pentru distractiile de sarbatori in decembrie 2011 bsi au cheltuit 6 miliarde de euro,de unde sa stie ei ca poporul va face Miting,nu au fost bine informati. Vedeti si voi ca de 11 zile saracu Basescu din timiditate nu poate sa spuna un cuvint demonstrantilor si pregateste un discurs lacrimogen care sa imprastie demonstrantii. Eu Stolo vam pacalit de multe ori ,acum incerc sa ma revansez.Parlamentul de astazi va asculta minciunile frumoase ale premierului Boc prost informat,de vor plinge si pietrele.
Raporteaza abuz de limbaj
Daca renuntati la proteste Basescu va jupoaie ,daca nu pune 50.000 de jandarmi pe voi.Hotariti-va !
Gabriel Oprea finanteaza diversionistii si agentii sub acoperire.
|