back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Adio prieteni,pe curand tovarasi......

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Decembrie 2011, ora 19:15

Administrator,formatul asta iti place ?

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2011, ora 20:25

De la: Silver9AM, la data 2011-12-15 19:15:29 Administrator,formatul asta iti place ?

Mai incearca Silver, mai sunt doua posibilitati: adio tovarasi, pe curand tovarasi si adio prieteni, pe curand prieteni...In felul asta vedem ce-l zgandara pe tovarasul prieten administrator.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 08:27

ca sa vezi @silvare ca te sustin si eu si ma mir de ce se-ntimpla cu topicul asta !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 16:38

Se pare ca admin. s-a hotarat,ii plac ....TOVARASII !!! Tot e bine ,macar sa stim sigur cu cine ....votam,nu ?
Tovarase administrator ,imi permit sa imi exprim dispretul si dezgustul pentru felul in care'ti permiti sa conduci acest forum,si as avea si o intrebare :
Cum permiti postari care indeamna la incalcarea Constitutiei,la crima,la subminarea puterii in stat,permiti sa se aduca cele mai injurioase expresii,dar nu permiti un topic care e un ...citat ! Cu ce te deranjeaza vorbele lui Jeoana "Adio tovarasi,pe curand prieteni "? Ce atingere aduc aceste vorbe,si cui ? De ce'ti permiti sa sfidezi realitatea si sa'ti afisezi dispretul fata de cetatenii acestei tari,cine'ti da dreptul ?
Astept un raspuns.........

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 17:02

De la: Silver9AM, la data 2011-12-16 16:38:36 Se pare ca admin. s-a hotarat,ii plac ....TOVARASII !!! Tot e bine ,macar sa stim sigur cu cine ....votam,nu ?
Tovarase administrator ,imi permit sa imi exprim dispretul si dezgustul pentru felul in care'ti permiti sa conduci acest forum,si as avea si o intrebare :
Cum permiti postari care indeamna la incalcarea Constitutiei,la crima,la subminarea puterii in stat,permiti sa se aduca cele mai injurioase expresii,dar nu permiti un topic care e un ...citat ! Cu ce te deranjeaza vorbele lui Jeoana "Adio tovarasi,pe curand prieteni "? Ce atingere aduc aceste vorbe,si cui ? De ce'ti permiti sa sfidezi realitatea si sa'ti afisezi dispretul fata de cetatenii acestei tari,cine'ti da dreptul ?
Astept un raspuns.........

asteapta tu, Silvare , mult si bine, ca de cind asteapta Tara asta NU 1 Raspuns, ci puzderie de raspunsuri....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 19:43

Hm deci a rezistat doua zile ...inseamna ca va ramane cel putin pana luni

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 20:15

De la: Ingrid, la data 2011-12-16 19:43:56Hm deci a rezistat doua zile ...inseamna ca va ramane cel putin pana luni

E preferatul admin. Zi si noapte'l citeste,mai ceva ca pe Scanteia....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 20:17

De la: Black_Friday, la data 2011-12-15 20:25:56
De la: Silver9AM, la data 2011-12-15 19:15:29 Administrator,formatul asta iti place ?

Mai incearca Silver, mai sunt doua posibilitati: adio tovarasi, pe curand tovarasi si adio prieteni, pe curand prieteni...In felul asta vedem ce-l zgandara pe tovarasul prieten administrator.

Se pare ca l'am nimerit ......asta'i place...

| Varianta pentru tiparire a topicului Adio prieteni,pe curand tovarasi......
Mergi la: