Info
x
Stiu eu de ce nu suntem primti in spatiul schengen
|
misteva2005 53 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 14:11
Pentru ca Madalin Voicu este mandru ca e roman!
Madalin Voicu a fost invitat aseara la Antena 3, la Dana Grecu, ;i a spus ca el este mandru ca este roman! "Domnule" Madalin Voicu, dar dvs. nu sunteti roman! Sunteti tigan! India este tara dvs.! Ar trebui sa fiti mandru ca sunteti indian! Dana Grecu te rog sa nu mai inviti tigani la emisiune! Tiganii mewrg la PRO TV. Acesta este motivul pentru care nu suntem primiti in Spatiul Schengen - Madalin Voicu si cu indienii lui sunt mandri casunt romani desi ei sunt indieni! DACA VOICU SI TIGANII LUI NU AR MAI FI MANDRI CA SUNT ROMANI, ATUNICI AM FI PRIMIT IN SPATIUL SCHENGEN! PRIN URMARE IA SA NU MAI FIE EI MANDRI DE NIMIC DE AICI SI SA SE DUCA IN TARA LOR SA FIE MANDRI ACOLO! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 14:20
si cu Jumatatea de roman din el, ce sa faca ? s-o taie din el, din carnea si singele lui si sa ti-o lase tie mostenire ?
ai dreptate : d'aia Nu suntem acceptati in lumea civilizata! suntem barbari si grosolani in gindire si simtire !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 12/10/2011 |
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 22:41
De la: misteva2005, la data 2011-12-02 14:11:32Pentru ca Madalin Voicu este mandru ca e roman! Sunteti nedrept cu Madalin Voicu! In primul rand e roman pentru ca s-a nascut in Romania. Tigan, polonez maghiar, armean sunt etnii. Daca s-ar gasi asa fie si tigani printre romanii100% sa gandeasca si sa iubeasca tara ca el, am fi mai uniti, am apara valorile de orice fel. Dar suntem atat de rai ca ii apostrofam si pe cei care sunt mandri ca sunt romani. Nu suntem primiti in spatiul Schengen pentru ca se mimeaza apararea granitelor. Pai cu vamesii adusi cu elicopterele de corupti ce erau ca nu mai exista timp pentru a-i anihila, acum aflam ca Blejner e tot in fruntea lor si ca primeste in continuare cotizatiile iar din toata armata plimbata pe banii nostri s-au gasit doi amarati sa fie condamnati cu suspendare! Chiar ii credem prosti pe cei care nu ne vor? S-au cheltuit milioana de euro pe aparatura dar nu s-au luat si roboti ci au ramas aceiasi hoti care pentru 50 euro sunt in stare sa lase turme de transfugi. Asta e motivul: neincrederea in cei care ar trebui sa pazeasca granitele de Nord si Est si nu Voicu! Raporteaza abuz de limbaj
Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri.
Dorina
|