back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cand se va naste isus in inimile tuturor romanilor???

dacicuseuropeanus

29 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 14:37

DE SFINTELE SARBATORI ALE NASTERII MANTUITORULUI ISUS CRISTOS VA UREZ SARBATORI FERICITE,BUCURII,PACE,LINISTE IN SUFLET SI AFARASI MAI ALES TUTUROR CE SUNT ROMANI--,,SUFLET MANTUIT" PENTRU CA NATIA ROMANA SA RENASCA SI ROMANIA SA DEVINA UN COLTISOR DE RAI.
LA MULTI ANI IN DOMNUL!!!
ISUS SA SE NASCA IN INIMILE NOASTRE!!!

Raporteaza abuz de limbaj
IUBESC NEAMUL ,PATRIA SI TRICOLORUL ROMANESC!!! SUNT ROMAN NASCUT CRESCUT SI TRUP SI SUFLET ROMANESC!!!
dacicuseuropeanus

29 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 14:38

De la: dacicuseuropeanus, la data 2010-12-02 14:37:28DE SFINTELE SARBATORI ALE NASTERII MANTUITORULUI ISUS CRISTOS VA UREZ SARBATORI FERICITE,BUCURII,PACE,LINISTE IN SUFLET SI AFARASI MAI ALES TUTUROR CE SUNT ROMANI--,,SUFLET MANTUIT" PENTRU CA NATIA ROMANA SA RENASCA SI ROMANIA SA DEVINA UN COLTISOR DE RAI.

IUBESC NEAMUL ,PATRIA SI TRICOLORUL ROMANESC!!! SUNT ROMAN NASCUT CRESCUT SI TRUP SI SUFLET ROMANESC!!!
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 00:46

De la: dacicuseuropeanus, la data 2010-12-02 14:38:09
De la: dacicuseuropeanus, la data 2010-12-02 14:37:28DE SFINTELE SARBATORI ALE NASTERII MANTUITORULUI ISUS CRISTOS VA UREZ SARBATORI FERICITE,BUCURII,PACE,LINISTE IN SUFLET SI AFARASI MAI ALES TUTUROR CE SUNT ROMANI--,,SUFLET MANTUIT" PENTRU CA NATIA ROMANA SA RENASCA SI ROMANIA SA DEVINA UN COLTISOR DE RAI.

De ce sa ne gandim doar la isus ? Si Horus ...Marduk.....Mithra si altii s-au nascut pe 25 decembrie .... s-au nascut din fecioare ...au murit si au inviat a treia zi.... Si sunt mai "vechi" decat isus...Ce ....nu mai tinem cont de traditii ?

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 09:58

Din partea lui Cronos ( care exista sigur ) multa sanatate...".mintala" ! Apropo ! Eu nu " ma nasc" in fiecare an , eu exist dintotdeauna !

virtualworld

50 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 12:11

Daca isus ar fi facu ceva util pe lumea asta :
1) ar fi demonstrat oamenilor ca datorita unor "chestii" foarte mici se imblnavesc si ar fi invatat populatia cum sa isi pastreze alimentele
2) ar fi inventat becul electric
3) ar fi demonstrat oamenilor ca trebuie sa isi puna mintea la contributie pt a rezolva problemele de zi cu zi si nu sa citeasca niste povesti

ar fi fost in inima oamenilor in fiecare zi.

Pe cand asa el a spus niste povesti ... povesti pe care le spusesera si altii inainte . A vorbit depsre morala asa cum orice copil de 12 poate si orice politician poate chiar mai bine isus.

"Norocul' lui e ca a fost omorat pe cruce si transformat in erou ... altfel nu mai stia nimeni nimic de el.

Iar apoi niste popi cu o lovitura maiastra de marketing l-au transformat in David Beckham pt a-si face publicitate. David Beckham ne indeamna sa da-mi banii firmei Pepsi pt a primi in schimb apa colorata si zahar.

Popii ne indeamna sa le dam bani si primim in schimb ........ multe chestii frumoase dupa ce murim.

Orice curs de marketing si publicitate ar trebui sa inceapa cu asta. Cea mai eficienta metoda. Dati-ne banii si noi va dam "ceva bun" dupa moarte.

Si o nunta ca-n povesti numai lapre si miere
Si o luna da miere,numai lapte si miere
Si un copil cu ochii tai, numai lapte si miere
Si o casuta dragutatot numai lapte si miere
Si o viata numai lapte si miereeee

Dar toate astea dupa ce muriti

Ce ar fi daca oamenii ar da bani la biserica si la popi tot pe lumea cealalta

Dumnezeu este ca Viitorul. Nimeni nu poate sti ce ne rezerva VIITORUL si nimeni nu stie ce vrea DUMNEZEU. Dar se gasesc destui smecheri care sa pretinda ca ei stiu si fara sa munceasca se imbogatesc (de obicei idioti care afirmau ca soarele se invarte in jurul pamantului)
rupavili

66 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 12:12

www.youtube.com/watch?v=RiJ0YqLFCio&feature=relatedAICI PUTETI SA-L VEDETI PE JUSTITIARUL DIN HUNEDOARA. AM FOST TORTURAT FIZIC SI PSIHIC DE ORGANELE DE POLITIE SI JUSTITIE DIN HUNEDOARA.

virtualworld

50 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 12:15

De la: virtualworld, la data 2010-12-03 12:11:11Daca isus ar fi facu ceva util pe lumea asta :
1) ar fi demonstrat oamenilor ca datorita unor "chestii" foarte mici se imblnavesc si ar fi invatat populatia cum sa isi pastreze alimentele
3) ar fi demonstrat oamenilor ca trebuie sa isi puna mintea la contributie pt a rezolva problemele de zi cu zi si nu sa citeasca niste povesti

Pe cand asa el a spus niste povesti ... povesti pe care le spusesera si altii inainte . A vorbit depsre morala asa cum orice copil de 12 poate si orice politician poate chiar mai bine isus.

"Norocul' lui e ca a fost omorat pe cruce si transformat in erou ... altfel nu mai stia nimeni nimic de el.

Iar apoi niste popi cu o lovitura maiastra de marketing l-au transformat in David Beckham pt a-si face publicitate. David Beckham ne indeamna sa da-mi banii firmei Pepsi pt a primi in schimb apa colorata si zahar.

Popii ne indeamna sa le dam bani si primim in schimb ........ multe chestii frumoase dupa ce murim.

Orice curs de marketing si publicitate ar trebui sa inceapa cu asta. Cea mai eficienta metoda. Dati-ne banii si noi va dam "ceva bun" dupa moarte.

Dumnezeu este ca Viitorul. Nimeni nu poate sti ce ne rezerva VIITORUL si nimeni nu stie ce vrea DUMNEZEU. Dar se gasesc destui smecheri care sa pretinda ca ei stiu si fara sa munceasca se imbogatesc (de obicei idioti care afirmau ca soarele se invarte in jurul pamantului)
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 15:13

De la: virtualworld, la data 2010-12-03 12:11:11Daca isus ar fi facu ceva util pe lumea asta :

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 14:14

Mai ce topic , crestinesc ! Unde sunt insa crestinii ? Va e rusine sa va expuneti parerea ? Sau nici voi nu stiti cine si ce a fost isus ? Eu stiu !

9am245847

17 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 14:16

De la: CR0N0S, la data 2011-02-25 14:14:40Mai ce topic , crestinesc ! Unde sunt insa crestinii ? Va e rusine sa va expuneti parerea ? Sau nici voi nu stiti cine si ce a fost isus ? Eu stiu !

...patanul Joshua!? (pravoslavnic) gaspadine

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 14:23

Isus a fost un evreu se putea si altfel ?

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
9am245847

17 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 14:33

De la: vladidec, la data 2011-02-25 14:23:18Isus a fost un evreu se putea si altfel ?

evident! dac�-l clon�m, facem �i noi rost de-un Joshua, al nostru, genuin!

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2011, ora 10:26

De la: vladidec, la data 2011-02-25 14:23:18Isus a fost un evreu se putea si altfel ?

Deci e de-al nostru , avand in vedere ca si noi suntem evrei ! Si noi ne tragem , ca si ei , de sireturi , cu Adam si Eva si din domnul NOE , corabierul fantoma ! Don Juan a fost bland copil pe langa curvarii astia 2 , care stau la baza procreerii noastre , astia nu aveau mama sau fete , totul , la gramada , ca in pesterile pe care si le imagineaza evolutionistii ! Oamenii nu au trait in pesteri , pestera inseamna o treapta in evolutie . Pe linie biblica , daca e sa credem ca ne-am perpetuarisit astfel , pestera nu isi are rostul desi daca e sa ne gandim mai bine , pe acolo aveau loc primele orgii . Masculul dominant facea insamantari ,stanga-dreapta , fara discernamant , crezand ca toti urmasii lui vor fi la fel de tonti ca el . Tonti sunt dar oare toti sunt ai lui Noe ? Ca suntem a lui Adam si Eva e clar Si poate ca mai suntem si a lui Cain si Eva sau poate si a lui Abel si Eva (era penurie de femei la acea vreme) ! Poate din acest motiv s-a iscat si razboiul dintre Cain si Abel ! Alt motiv nu cred ca puteau avea , ca aveau destula avere ( cam 50% din suprafata globului ,de caciula ) iar problema petrolului nu se punea deoarece nu aveau piata de desfacere !

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2011, ora 09:47

De la: homeless, la data 2011-02-27 10:26:49

Deci e de-al nostru , avand in vedere ca si noi suntem evrei ! Si noi ne tragem , ca si ei , de sireturi , cu Adam si Eva si din domnul NOE , corabierul fantoma ! Don Juan a fost bland copil pe langa curvarii astia 2 , care stau la baza procreerii noastre , astia nu aveau mama sau fete , totul , la gramada , ca in pesterile pe care si le imagineaza evolutionistii ! Oamenii nu au trait in pesteri , pestera inseamna o treapta in evolutie . Pe linie biblica , daca e sa credem ca ne-am perpetuarisit astfel , pestera nu isi are rostul desi daca e sa ne gandim mai bine , pe acolo aveau loc primele orgii . Masculul dominant facea insamantari ,stanga-dreapta , fara discernamant , crezand ca toti urmasii lui vor fi la fel de tonti ca el . Tonti sunt dar oare toti sunt ai lui Noe ? Ca suntem a lui Adam si Eva e clar Si poate ca mai suntem si a lui Cain si Eva sau poate si a lui Abel si Eva (era penurie de femei la acea vreme) ! Poate din acest motiv s-a iscat si razboiul dintre Cain si Abel ! Alt motiv nu cred ca puteau avea , ca aveau destula avere ( cam 50% din suprafata globului ,de caciula ) iar problema petrolului nu se punea deoarece nu aveau piata de desfacere !

dumnezeu stie

| Varianta pentru tiparire a topicului CAND SE VA NASTE ISUS IN INIMILE TUTUROR ROMANILOR???
Mergi la: