Info
x
O palma peste bot data de basescu c.c.r
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:38
Lasind sa fraudeze votul in Parlament prin obligarea Robertei Anastase la frauda si obligarea CCR SA DECLARE LEGEA PENSIILOR CONSTITUTIONALA,Basescu de teama suspendarii,renunta sa promulge Legea ,casa mai faca oleaca de smenarie electorala
Raporteaza abuz de limbaj |
|
joeelena 59 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 10:01
Pai daca tot a murdarit Parlamentul Roberta Anastase,trebuia terfelita si Justitia,sa fie ghiveciul complet !
|
9am242803 10 mesaje Membru din: 8/10/2010 |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 00:43
Totul miroase a Bok si Base,frauda si coruptie !
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 01:34
Cte o fi dat la viata lui...si nu se stie....
|
dragos31_2 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 11:37
avem justitie? glumesti!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 12:36
Sunteti malitiosi si unii cam negri de suparare.
CCR a analizat corectitudinea legii din punct de vedere al votarii in parlament, constatand ca votul a fost constitutional, nicidecum nu s-a referit la articole din lege, in speta pensionarea femeilor. CCR nu-si atribuie puteri de a schimba articole dintr-o lege, cel mult face recomandari. Dreptul si obligatia Parlamentului de a elabora legi, constitutional vorbind(in limita in care drepturile s-au prevazut in constitutie), este doar al lui si nu a CCR. Presedintele poate retrimite o lege daca el considera ca un articol este neconstitional sau abuziv propus si votat. Ceea ce i se poate reprosa lui Basescu este faptul, dupa cum am inteles, ca anterior era de acord cu egalizarea termenului de pensionare atat la barbati cat si la femei. Indiferent din ce motive a revenit, este un lucru intelept. Femeile sunt mult mai supuse stresului, avand in vedere si constructia lor fizica mai delicata si sensibila, dar cel mai mult, sunt supuse la stresuri mult mai mari prin nastere si implicatii in cresterea copiilor. Cu siguranta unii i-ar cere demisia si pentru asta. Oamenii se mai razgandesc in luarea unor decizii anterioare si bine fac atunci cand deciziile sunt daunatoare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
luter 75 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 13:16
domnilor care postati [unii nu toti ] chiar ganditi ce asezati pe aici sau o bagati la trecera timpului?
|
sorinflavius1955 18 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 14:39
Sunteti malitiosi si unii cam negri de suparare.
CCR a analizat corectitudinea legii din punct de vedere al votarii in parlament, constatand ca votul a fost constitutional, nicidecum nu s-a referit la articole din lege, in speta pensionarea femeilor. CCR nu-si atribuie puteri de a schimba articole dintr-o lege, cel mult face recomandari. Dreptul si obligatia Parlamentului de a elabora legi, constitutional vorbind(in limita in care drepturile s-au prevazut in constitutie), este doar al lui si nu a CCR. Presedintele poate retrimite o lege daca el considera ca un articol este neconstitional sau abuziv propus si votat. Ceea ce i se poate reprosa lui Basescu este faptul, dupa cum am inteles, ca anterior era de acord cu egalizarea termenului de pensionare atat la barbati cat si la femei. Indiferent din ce motive a revenit, este un lucru intelept. Femeile sunt mult mai supuse stresului, avand in vedere si constructia lor fizica mai delicata si sensibila, dar cel mai mult, sunt supuse la stresuri mult mai mari prin nastere si implicatii in cresterea copiilor. Cu siguranta unii i-ar cere demisia si pentru asta. Oamenii se mai razgandesc in luarea unor decizii anterioare si bine fac atunci cand deciziile sunt daunatoare.
|
|
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 15:01
|
fane_b 20 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: Petrosani |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 16:59
De la: luter, la data 2010-10-09 13:16:53domnilor care postati [unii nu toti ] chiar ganditi ce asezati pe aici sau o bagati la trecera timpului?luter draga numai pe aici nu ai aparut cu tamaia ta basesciana,poate ai treaba,vezi ca au aparut niste articole noi si daca nu posterzi repede in favoarea portocaliilor nu iti primesti solda luna asta....... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am079605 1 mesaj Membru din: 1/07/2009 |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 17:48
Sorin/Flaviu ... nu imi este clar cine esti de fapt. Vreau doar sa iti atrag atentia c� datele statistice te contrazic. Ele arat� o speran�� de via�� inegal� �ntre b�rba�i �i femei, respectiv 68.2 de ani pentru b�rba�i �i 75 de ani pentru femei. Aceasta face ca un b�rbat s� beneficieze de pensie, �n medie, 3.2 ani dup� v�rsta pension�rii iar o femeie pensionat� la 63 de ani, cum doreste presedintele, s� beneficieze de pensie 12 ani. Nu stiu de unde tragi tu concluzia de tipul "Femeile sunt mult mai supuse stresului, avand in vedere si constructia lor fizica mai delicata si sensibila, dar cel mai mult, sunt supuse la stresuri mult mai mari prin nastere si implicatii in cresterea copiilor" dar nu cred ca e corecta. Aceasta doearece in acest moment, pentru nasteri ele beneficiaza de reducerea varstei de pensionare.
Ce ne facem insa cu foarte multele femei care decid sa nu aiba copiii (vezi natalitatea care a scazut ingrijorator)? De cele ele ar trebui sa se pensioneze cu 2 ani mai devreme si sa beneficieze de pensie 12 ani de zile (in medie) iar un un barbat care are are 2 copiii si s-a ingrijit de fiecare dintre ei, poate, timp de 2 ani (sunt zeci de mii de barbati in concediu de paternitate in acest moment) nu se va putea penisona decat la 65 de ani, ca sa mai beneficieze in medie (o spun statisticile) doar 3 ani de pensie ... pana cand va merge la cele vesnice. |
|
9am242819 9 mesaje Membru din: 9/10/2010 |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 18:54
De la: buldogul, la data 2010-10-07 20:38:29Lasind sa fraudeze votul in Parlament prin obligarea Robertei Anastase la frauda si obligarea CCR SA DECLARE LEGEA PENSIILOR CONSTITUTIONALA,Basescu de teama suspendarii,renunta sa promulge Legea ,casa mai faca oleaca de smenarie electorala Justitia ! Cloaca aia de PDListi ?
|
optimistul 127 mesaje Membru din: 6/01/2010 |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 21:27
Ntzzz!!!!
Tot dupa statistici daca ne luam, barbatii sunt cei mai inraiti consumatori de alcool, ori alcoolul este un drog care produce dependenta, imbatranire precoce, chiar impotenta si ciroze. Cei mai multi mor inainte de termen(adica cu cativa ani mai devreme). Majoritatea barbatilor fac abuzuri sexuale, nestiind sa-si sublime energia sexuala, ejaculand in timpul orgasmului masculin, ca si cum n-ar fi multumiti de senzatiile si placerea oferita de partenenera. Barbatul da si femeia primeste. Aceste probleme ii apartin si nu trebuie sa cantareasca in luarea unor decizii de diferentiere. Sunt multi barbati fericiti sa stea ei dadaca acasa, nevasta sa lucreze, dupa ce ea a suferit travaliul, rigorile sarcinii, etc. Ca si cum doi ar trage o caruta si unul ar spune:-trage-o tu in pripor, pana in deal,si de acolo iti ajut si eu. Barbatii sunt mai putini toleranti si mult mai irascibili, fapt ce duce la uzura sistemului nervos, la degradare. Presupunand ca sunt foarte multi barbati echilibrati din toate punctele de vedere, ei n-ar avea nimic impotriva ca sotiile lor, pensionate cu 2 ani mai devreme, sa-i astepte acasa , chiuar mai odihnite, cu buna dispozitie, cu masa pregatita si curatenie. Ar merita, aceasta favoare femeile deoarece ele se inhama si la bucatarie, curatenie, si la cresterea copiilor, si la serviciu. Pana la pensie cam neechitabil pentru ele. Uneori suntem subiectivi, fapt pentru care femeile ne zic -misogini- |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 22:17
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
9am187740 190 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 10:30
basescu distruge democratia, tara, dezbina tara, provoaca ura intre categori soc.profesionale si legifereaza hotia ridicand la rang de stil de guvernare.anastaze, si cootoi la puscarie.
CAND VA DEMISIONA VA FI CHERMEZA PENTRU MULTI SI DOLIU PENTRU GEN CRISTOIU.
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 10:36
De la: 9am242819, la data 2010-10-09 18:54:32De la: buldogul, la data 2010-10-07 20:38:29Lasind sa fraudeze votul in Parlament prin obligarea Robertei Anastase la frauda si obligarea CCR SA DECLARE LEGEA PENSIILOR CONSTITUTIONALA,Basescu de teama suspendarii,renunta sa promulge Legea ,casa mai faca oleaca de smenarie electorala Orice infractor ,are slugile lui !
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 10:48
De la: sorinflavius1955, la data 2010-10-09 14:39:40 Femeile sunt mult mai supuse stresului, avand in vedere si constructia lor fizica mai delicata si sensibila, dar cel mai mult, Ai dreptate cu femeile.Te-ai gandit insa ca un otelar sau un miner, au si ei o altfel de munca decat un bibliotecar sau un functionar? Cine intelege si accepta varste diferite de pensionare intre sexe, nu poate sa nu le inteleaga pe cele intre categoriile profesionale, deoarece logica este identica .Un chirurg sau un pilot de avioane, iau in ficare zi decizii vitale ,strasul este foare mare iar raspunderea ii baga pe destui in mormant .Un miner sau un otelar, lucraza in niste conditii incredibil de dure, si nu se stie cati dintre ei vor apuca 65 de ani,probabil foarte putini. In plus durata medie de viata in Romania este de aprox 70 de ani deci oamenii astia platesc ca tampitii toata viata pentru cei 5 ani in care vor apuca pensia... Base a gasit aceasta chichita deoarece ii era frica de suspendare si ca sa incerce sa isi salveze gasca care a furat in Parlamentul Romaniei .Astea sunt singurele motive. Raporteaza abuz de limbaj |
|
optimistul 127 mesaje Membru din: 6/01/2010 |
Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 12:26
De la: vaneamarin, la data 2010-10-10 10:48:20De la: sorinflavius1955, la data 2010-10-09 14:39:40 Femeile sunt mult mai supuse stresului, avand in vedere si constructia lor fizica mai delicata si sensibila, dar cel mai mult, Dle Vanea, in primul rand mesajul apartine lui Emil, se vede ca postarile sunt citite pe sarite. Eu n-am citit legea pensiilor cu pricina, dar cred si sper ca ea face deosebire intre categoriile sociale, altfel ar fi o stupiditate si o proasta gandire. Daca cei pensionati din armata au un termen de activitate mai redus, 50-55 de ani, cu atat mai mult ar trtebui sa beneficieze minerii, la o varsta de maximum 50 de ani. Cat priveste ratiunile lui Basescu ele sunt mai mult benefice privind aceasta lege. Curios este faptul ca in urma razboiului multi viteji si critici se arata. Cine a impiedicat stufoasa cosmetizare a PSD-ului, inconsecventa coloratura a PNL-ului,& comp. sa dea in cei peste 20 de ani o lege perfecta? De fapt au dat ei vreo lege buna in afara unora temporare care au afectat apoi grav inflatia si bugetul statului? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am181151 17 mesaje Membru din: 30/01/2010 |
Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 22:33
ESTI PREA MIC PENTRU UN RAZBOI ASA MARE,STAI IN BANCA TA CA ESTI .......................
|
9am242850 12 mesaje Membru din: 11/10/2010 |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 07:00
De la: 9am242803, la data 2010-10-09 00:43:39Totul miroase a Bok si Base,frauda si coruptie ! Si ,dece nu trageti apa ?
|
miorita 24 mesaje Membru din: 8/05/2010 |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 12:17
Base nu stie ''cum e'' cu un otelar sau cu un chirurg , dar stie cum e cu femei . De ce s-a in conjurat numai de femei, ele sunt asa cum ati recunoscut si voi fragile, ascultatore, mieroase si Base acum recunoaste oficial meritele noastre. Bine ca nu a redus numai la blonde
|
metallo 4 mesaje Membru din: 19/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 14:19
A facut- temporar pentru blonde si blonzi ...
Vino Doamne a veZi ce face Base cu noi ! sml-sign0138: Raporteaza abuz de limbaj
MAIL BOX PRODUCTION SRL
0771638126
|
|
9am125241 235 mesaje Membru din: 29/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 19:46
De la: emil_pislaru, la data 2010-10-09 12:36:30Sunteti malitiosi si unii cam negri de suparare. Mai Emile, taica, in Franta e scandal mare pentru ca vor 62 de ani ! Si tu spui ca, la noi, e corect 65 de ani !? Apoi, cate femei ai vazut tu, la 60-61 de ani, angajate - in brasov la tine sau daia se zice "brasoave" !? Om fi noi "malitiosi si negri", dar tu esti portocaliu tare !! Nu te poti abtine si esi ca paduchele in frunte ! Tu nu pricepi ca aceasta clica portocalie va disparea ! Tu o vezi pe Udrea sau Anastase, la 65 de ani, cu bucile atarnind, angajate pe undeva ! Fii serios, neica, nu mai fabula ! Raporteaza abuz de limbaj
Vested tanar !
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 21:02
De la: 9am125241, la data 2010-10-11 19:46:10De la: emil_pislaru, la data 2010-10-09 12:36:30Sunteti malitiosi si unii cam negri de suparare. |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 07:39
De la: emil_pislaru, la data 2010-10-11 21:02:10De la: 9am125241, la data 2010-10-11 19:46:10De la: emil_pislaru, la data 2010-10-09 12:36:30Sunteti malitiosi si unii cam negri de suparare. Nu baiete I! Sunt in zodia "Balantei", insa vad "rosu" cand vad "portocalii" , aparatori ai dictatorului ! Si nu am citit "printre randuri" deoarece, tu nu ai scris printre randuri ! Daca nu ai fi scris prost, nu as fi inteles asa precum zisesi ! Apoi de ce te-ai oparit asa, am dat doar niste exemple ! Cat despre aprecierea ta cu reintoarcerea Legii...= 0. Eu as fi apreciat ca base sa-si mentina pozitia si convingerea, in egalizarea varstelor,de asemenea, maimutoiul de boc, pentru ca primul sa fie suspendat si guvernul marioneta inlaturat ! Adica tu iti permiti sa ne faci "malitiosi", pe toti si "uni cam negri de suparare", dar te superi cand iti zic "portocaliu" ori te-a deranjat ca am zis ca o sa atarne suncile pe Udrea si Anastase !? Si de unde ai ajuns tu, asa.., la propunerea corecta a lui base...62 de ani !? Apoi, nu am inteles cu " am precizat clar", se poate preciza si mai putin clar, difuz, mai estompat, mai incetosat..., nu stiu intreb !? Cat despre bosorogii din CCR, caci toti sunt pensionari ...las-o moarta ! Ai citit motivatia ..!? Un sfat...pana ce mai scri, mai citeste, mult !
Vested tanar !
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 08:02
De la: miorita, la data 2010-10-11 12:17:42 Base nu stie ''cum e'' cu un otelar sau cu un chirurg , dar stie cum e cu femei . De ce s-a in conjurat numai de femei, ele sunt asa cum ati recunoscut si voi fragile, ascultatore, mieroase si Base acum recunoaste oficial meritele noastre. Bine ca nu a redus numai la blonde Cu alte cuvinte au o manifestare..."pisiciasca" !? Da, dar pana la ce varsta o poate manifesta !? Ai vazut tu, in anturajul lui base, vreo "baba" - caci la 62 de ani esti baba chiar si pentru mine !? Adica, vreau sa zic, nu mai are rost sa te "pisicesti" la varta aceea, caci nu te mai baga nimeni in seama ! Si, apoi, sunt femei chirurg, femei otelar, or mai fi !? Oricum, il vezi pe base inconjurat de acestea !? Raporteaza abuz de limbaj
Vested tanar !
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 22:05
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 22:57
de la 9am125241 Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 07:39 Nu baiete I! Sunt in zodia "Balantei", insa vad "rosu" cand vad "portocalii" , aparatori ai dictatorului ! Si nu am citit "printre randuri" deoarece, tu nu ai scris printre randuri ! Daca nu ai fi scris prost, nu as fi inteles asa precum zisesi ! Apoi de ce te-ai oparit asa, am dat doar niste exemple ! Cat despre aprecierea ta cu reintoarcerea Legii...= 0. Eu as fi apreciat ca base sa-si mentina pozitia si convingerea, in egalizarea varstelor,de asemenea, maimutoiul de boc, pentru ca primul sa fie suspendat si guvernul marioneta inlaturat ! Adica tu iti permiti sa ne faci "malitiosi", pe toti si "uni cam negri de suparare", dar te superi cand iti zic "portocaliu" ori te-a deranjat ca am zis ca o sa atarne suncile pe Udrea si Anastase !? Si de unde ai ajuns tu, asa.., la propunerea corecta a lui base...62 de ani !? Apoi, nu am inteles cu " am precizat clar", se poate preciza si mai putin clar, difuz, mai estompat, mai incetosat..., nu stiu intreb !? Cat despre bosorogii din CCR, caci toti sunt pensionari ...las-o moarta ! Ai citit motivatia ..!? Un sfat...pana ce mai scri, mai citeste, mult ! ************************************ Tot un drac... Am inteles oftica generalizata.... Eu ma asteptam ca opozitia asta plangareata sa puna osul la treaba, sa gaseasca solutii...dar poarta atata otrava in ficati incat; cand se coloreaza in rosu cand in galben, cand in PC-violet, si fuge, ca dracul de tamaie, de portocaliu. Daca nu esti un naiv, sigur esti un fin PSD-ist, botezat in scaldatoarea PSD-ista, si ca tot "impartialul" tragi de un capat al ciolanului, altfel n-ai vedea in orice opinie coloratura portocalie. Vreti ca toti sa gandeasca la fel ca voi, reminiscenti comunisti. Bosorogii aia din CCR Iliescu si Nastase & comp, i-a obladuit de nici dracu' nu-i mai misca... Imi recomanzi mie sa citesc, Ce ? Comunismul cu fata umana? Am citit destul alte lucruri importante despre: caracterele oamenilor, perversitatea lor, intoleranta lor, neacceptarea si a opiniilor altora, furia si ura lor, lacomia si lipsa de omenie, mistificarea minciunii in adevar si cate altele.. Uite, d'a dracu' n-am sa citesc "operele" lui Iliescu nici din intelepciunile lui Vanghelie si mai stiu eu ce... Cum nu-mi plac nici manelele, profund act de cultura la festinurile PSD-iste, mai bine joc- popa-prostu'- daca gasesc un prost si sunt sigur de amatori. O recomandare: Cum toata pleiada sta cu gandul la Riti-Piti, la Eba, la Udrea, Anastase etc, -- - hodoronc-tronc -in orice comentariu, purtand grija fundurilor lor, sa fie mai milosi cu ele, sa nu le toceasca.. , Raporteaza abuz de limbaj |
|
alex_san 3 mesaje Membru din: 19/12/2009 |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 14:52
NU-MI VINE SA CRED CA DUPA 6 ANI CU BASESCU TOT M-AI ARE PUPICURISTI ASA CA TINE , TU ORI ESTI PROST ORI BENEFICIEZI DUPA URMA JEGURILOR PDL-ISTE ,TOT SPUNETI DE COMUNISTI SI VA REFERITI LA PSD , EU NU SUNT MEMBRU AL UNUI PARTID DAR CE AM CONSTATAT CA ADEVARATII COMUNISTI CU FATA UMANA SAU TRANFORMAT IN PORTOCALII ,EU SUNT DIN GALATI SI CUNOSC BINE STRUCTURA PDL SUNT TOTI INCULTII TOATE JEGURILE IN FRUNTE CU CE-L M-AI MARE PRADUITOR COMUNIST MIRCEA TOADER E UN PARTID DE ZDREMTE , BASESCU A VRUT SA REFACA FLOTA ROMANIEI ADUNAND TOATE EPAVELE UMANE IN JURUL SAU . ORICUM CRED SI SPER CA NU-L VA APUCA CRACIUNUL SI VIZAVI DE PDL SE TERMINA PRECUM BATERIA .
|
9am181151 17 mesaje Membru din: 30/01/2010 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 18:13
De la: buldogul, la data 2010-10-07 20:38:29Lasind sa fraudeze votul in Parlament prin obligarea Robertei Anastase la frauda si obligarea CCR SA DECLARE LEGEA PENSIILOR CONSTITUTIONALA,Basescu de teama suspendarii,renunta sa promulge Legea ,casa mai faca oleaca de smenarie electorala Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|