Info
x
Aþi vãzut sau auzit vreodatã vreoun politician corect, cinstit, incoruptibil ?
|
sabauvl 10 mesaje Membru din: 30/03/2010 Oras: Orastie |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 13:56
Politica de dup� '89 a evoluat dinspre r�u spre mai r�u. Ne crampon�m de evenimentele incendiare publicate �n diferite medii �i ne fur� peisajul, uit�nd c� �n curtea noastr� domne�te harababura; suntem asedia�i zilnic de �tiri cutremur�toare �i, urm�ndu-ne instinctul de oameni simpli �i sufleti�ti, purt�m discu�ii banale, lipsite de importan�� vital� �n timp ce problemele noastre, problemele care ne fac via�a din ce �n ce mai grea, r�m�n �n continuare nerezolvate �i, nu numai at�t, se agraveaz� pe zi ce trece. Cred c� acest lucru se �nt�mpl� �i din cauz� c� nu suntem capabili s� lu�m o decizie major� �n via�� - c�ci simpla discu�ie despre un subiect, oric�t de important ar fi el, r�m�ne o simpl� discu�ie dac� �n urma ei nu tragem ni�te concluzii �i nu lu�m cel pu�in o decizie.
Cred c� suntem de acord cu to�ii c� nu exist� politician corect, cinstit, incoruptibil. Cu toate acestea, continu�m s�-i vot�m. Oare ce sper�m ? S�-�i schimbe n�ravul ? Zadarnic. Politicienii sunt diploma�i. Iar diploma�ia, printr-o mai larg� defini�ie, este o mare �i sfruntat� minciun� spus� artistic. Cu alte cuvinte atunci c�nd acorzi votul cuiva, nu-i faci dec�t o invita�ie de genul: "Dac� tot m� min�i, m�car minte-m� frumos !" (a�a se spune �n dragoste, atunci c�nd iube�ti pe cineva despre care �tii cu siguran�� c� este mincinos, dar de dragul lui, �i accep�i aceast� sl�biciune (�i altele), te compromi�i, ob�in�nd, pe l�ng� satisfac�ia de a fi cu persoana iubit�, �i romantismul clipei de minciun�). �n politic� lucrurile ar trebui s� fie altfel. Aici nu mai e vorba despre dragoste, e vorba despre realitatea vie�ii de zi cu zi �i ar trebui s� ne de�tept�m odat�, s� deschidem ochii �i s� facem ceva. Ceva care s� ne confere �i nou�, celor ce muncim cinstit, o via�� mai bun�. Nu �intim averi cu care, oricum, n-am �ti ce s� facem, nu vrem dec�t o via�� decent� �i respect fa�� de munca fiec�ruia. Toate cele bune !
Raporteaza abuz de limbaj
Virgil-Liviu Sab�u
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 14:00
De la: geygells, la data 2010-09-10 13:56:14 Politica de dup� '89 a evoluat dinspre r�u spre mai r�u. Ne crampon�m de evenimentele incendiare publicate �n diferite medii �i ne fur� peisajul, uit�nd c� �n curtea noastr� domne�te harababura; suntem asedia�i zilnic de �tiri cutremur�toare �i, urm�ndu-ne instinctul de oameni simpli �i sufleti�ti, purt�m discu�ii banale, lipsite de importan�� vital� �n timp ce problemele noastre, problemele care ne fac via�a din ce �n ce mai grea, r�m�n �n continuare nerezolvate �i, nu numai at�t, se agraveaz� pe zi ce trece. Cred c� acest lucru se �nt�mpl� �i din cauz� c� nu suntem capabili s� lu�m o decizie major� �n via�� - c�ci simpla discu�ie despre un subiect, oric�t de important ar fi el, r�m�ne o simpl� discu�ie dac� �n urma ei nu tragem ni�te concluzii �i nu lu�m cel pu�in o decizie. Tu esti intr-o lume paralela!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 04:36
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 14:33
�i �sta e coruptibil, face orice pentru sticlu�a cu lapte !!!!!
Virgil-Liviu Sab�u
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 14:48
Lume paralel� ? A vedea diferen�a dintre cum TREBUIE s� fie ceva �i cum ESTE �nseamn� c� e�ti �ntr-o lume paralel� ? Atunci hai s� accept�m �i s� ne bucur�m, hai s�-i aplaud�m, pentru c� de f�cut ceva tot nu suntem �n stare. M�car s�-i lingu�im pe �ia care ne fur�, doar doar s-or �ndura s� ne mai lase �i nou� un os de ros din munca noastr� ...!!!
Dimpotriv�, eu cred c� acceptarea situa�iei a�a cum este ea, chiar dac� nu-�i cinvine este o dovad� de la�itate �i nimic mai mult. Nu sunt de acord cu ideea s� fiu �i eu corupt pentru c� n-a� putea dormi bine noaptea ! Prefer cinstea �i munca cinstit� �i nu accept s�-�i bat� nimeni joc nici de munca, nici de cinstea mea. Un om cinstit este de o mie de ori mai valoros dec�t unul corupt, un om care munce�te este de un milion de ori mai util lumii dec�t un �mechera�. Nu avem bani la buget, dar avem bani s� �ntre�inem �n tr�nd�vie pu�c�ria�ii ! �i sunt mul�i ! P�i �tia au fost condamna�i cic� s� pl�teasc� pentru faptele lor �i primesc de m�ncare gratis. Nu f�cea bine dl. Ceau�escu trimi��ndu-i la munc� pe �antierele ��rii ? A�a se construie�te ceva, a�a s-a construit 80% din �ara asta - �i a fost bine - p�n� c�nd au venit "democra�ii" �tia la putere ca s� distrug� �n c��iva ani tot. La bun� vedere ! Raporteaza abuz de limbaj
Virgil-Liviu Sab�u
|
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 14:55
Cinste si cporectitudunea in Romania un mister
Domnule presedinte, permiteti-mi sa ma predau. Sunt un infractor de drept comun si va aduc la cunostinta faptul ca recunosc asta fiindca am indraznit sa folosesc in tara mea, Romania, in mod constant: cinstea, bunul simt, corectitudinea si politetea. Acestea, dupa cum stim, constituie infractiuni, pe ale noastre minunate plaiuri mioritice, pentru ca pot afecta grav relatiile intre oameni si pot aduce reale prejudicii in calea dezvoltarii prabusirii tarii noastre. Pentru ca, in aceste momente, cand Romania se afla pe marginea prapastiei, noi trebuie sa facem doar un pas inainte. Asta este politica d-voastra si noi trebuie sa o sustinem. Stiu ca cinstea, bunul simt, disciplina si respectul fata de copii, batrani sau bolnavi sunt cuvinte si practici invechite, care ar trebui scoase si din DEX, iar minciuna, frauda, coruptia, nesimtirea, hotia, mitocania, maniere pe care d-voastra le promovati cu tact si indemanare, ar trebui sa le invete si copiii de la gradinita. Cinste si corectitudinea in Romania;un mister! Recunosc, domnule presedinte faptele mele �ilegale� pe care le-am savarsit in viata mea pana acum si probabil, pentru ele, voi fi aspru pedepsit. Bunaoara, am absolvit o universitate fara sa dau nicio spaga, am toate platile la stat achitate la zi, mi-am deschis o societate comerciala cu care, la fel, sunt cu platile la zi, am doi copii pe care i-am invatat de mici sa respecte varstnicii, sa salute, sa citeasca si sa nu arunce gunoaie pe strada. In timpul liber ascult muzica clasica, joc sah si nu fac politica. Ma multumesc cu o leafa de 700 de lei lunar, nu intru pe rosu cu masina si nu scuip pe strada. Pentru toate aceste �infractiuni� pe care le-am comis si le mai comit in tara mea, va rog, domnule presedinte sa imi spuneti ce pedeapsa ar trebui sa ispasesc. Sau sa promit ca ma schimb si sa ma fac baiat cuminte? Adica sa devin: hot, smecher, mitocan, spagar, nesimtit, ipocrit, lingau, ca sa ne putem da mana ca intre �frati�? Niciodata! Accept pedeapsa maxima pentru infractiunea de a fi cinstit in Romania. sursa: ziare.com Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am242210 8 mesaje Membru din: 12/09/2010 |
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 14:00
Pestele de la cap se imputeste!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 14:11
Este grav, dar ave�i dreptate �n ironia dvs. P�cat c� pre�edintele nu intr� - sau, dac� intr�, nu spune nim�nui - pe 9 AM. P�i e clar c� locul meu nu e �n aceast� �ar� �n care s-a transformat Rom�nia. Dar �n alt� parte n-a� fi "acas�" �i n-a� �ti s� tr�iesc. De aceea, r�m�n aici, a�a r�u spre mai r�u, cum e, sunt ACAS� !
Virgil-Liviu Sab�u
|
|
|
|
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 14:26
uau!!!...m�i maestre!...unde trebuia s�-l v�d??!
de omnia dubitandum
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 15:08
De la: cristianvitu, la data 2010-09-12 14:26:51uau!!!...m�i maestre!...unde trebuia s�-l v�d??! pai cre' ca trebe sa mergi talica ori la zoo,ori la antipa,poate cine stie or mai fi ramas vreun scheleton de pe vremea pterodactililor sau vreun stegozaur cu creasta roz
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
9am242215 14 mesaje Membru din: 12/09/2010 |
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 21:17
De la: geygells, la data 2010-09-12 14:11:55Este grav, dar ave�i dreptate �n ironia dvs. P�cat c� pre�edintele nu intr� - sau, dac� intr�, nu spune nim�nui - pe 9 AM. P�i e clar c� locul meu nu e �n aceast� �ar� �n care s-a transformat Rom�nia. Dar �n alt� parte n-a� fi "acas�" �i n-a� �ti s� tr�iesc. De aceea, r�m�n aici, a�a r�u spre mai r�u, cum e, sunt ACAS� ! Cam toate lichelele care au sperat sa gaseasca catei cu covrigii in coada prin Occident ,se intorc in Romania. Raporteaza abuz de limbaj |
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 09:08
De la: XYW, la data 2010-09-12 15:08:27De la: cristianvitu, la data 2010-09-12 14:26:51uau!!!...m�i maestre!...unde trebuia s�-l v�d??! da nene, da` �ia d� la Antipa e d�zgropa�i...iar la zoo...nu-� c� e gardu �nalt, iar eu n-am bani s� pl�tesc intrare...�tii fro gaur�?? ...�n gard, desigur!
de omnia dubitandum
|
|
virtualworld 50 mesaje Membru din: 27/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 10:00
1) Oamenii corecti si cinstiti sunt foarte rari. Omul prin definitie este egoist chiar daca nu ne place sa recunoastem asta. Si de mii de ani ne tot miram in fiecare zi : ia uite ala ce nenorocit e, ia uite ala ce mincinos e. Oamenii sunt 99% super egoisti.
2) Chiar daca mai sunt si oameni cat de cat corecti ei nu vor avea niciodata vreo putere. Tot ce se intampla in lumea asta e infaptuit de "grupuri mari de oameni". Un om corect nu va putea strange "o armata de oameni corecti". 3) In politica se intampla chestii de genul : "hai sa ii amenintam aluia familia cu moartea ca sa faca ce vrem noi" , "hai sa il bagam pe cutare la puscarie" , "hai sa sanatajam pe cutare". Oamenii corecti nu prea se descurca "in astfel de conditii" si atunci nu intra sau pleaca din politica. Raporteaza abuz de limbaj
Dumnezeu este ca Viitorul. Nimeni nu poate sti ce ne rezerva VIITORUL si nimeni nu stie ce vrea DUMNEZEU. Dar se gasesc destui smecheri care sa pretinda ca ei stiu si fara sa munceasca se imbogatesc (de obicei idioti care afirmau ca soarele se invarte in jurul pamantului)
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 17:17
De la: geygells, la data 2010-09-10 13:56:14 A�i v�zut sau auzit vreodat� vreoun politician corect, cinstit, incoruptibil ? Politica de dup� '89 a evoluat dinspre r�u spre mai r�u. Ne crampon�m de evenimentele incendiare publicate �n diferite medii �i ne fur� peisajul, uit�nd c� �n curtea noastr� domne�te harababura; suntem asedia�i zilnic de �tiri cutremur�toare �i, urm�ndu-ne instinctul de oameni simpli �i sufleti�ti, purt�m discu�ii banale, lipsite de importan�� vital� �n timp ce problemele noastre, problemele care ne fac via�a din ce �n ce mai grea, r�m�n �n continuare nerezolvate �i, nu numai at�t, se agraveaz� pe zi ce trece. Cred c� acest lucru se �nt�mpl� �i din cauz� c� nu suntem capabili s� lu�m o decizie major� �n via�� - c�ci simpla discu�ie despre un subiect, oric�t de important ar fi el, r�m�ne o simpl� discu�ie dac� �n urma ei nu tragem ni�te concluzii �i nu lu�m cel pu�in o decizie. Politica de dupa 1989 nu a evoluat din rau spre mai rau ci spre mai bine.Fireste ,lucrurile sunt departe de ce ne dorim, dar parerea mea este ca inca se resimt consecintele politicii duse de comunisti in Romania,lucru firesc daca stam sa ne gandim ca ne conduce esalonul doi al PCR si al securitatii. Intrebarea din titlul topicului (A�i v�zut sau auzit vreodat� vreoun politician corect, cinstit, incoruptibil ?), are raspunsul DA.Corneliu Coposu a fost un astfel de om si nu este sigurul. Ce apreciere a primit pentru verticalitatea si moralitatea sa ?Cam 13 ani de puscarie...Ce procent din populatie l-a sustinut dupa 1989?...Pai nu l-au sustinut prea multi deoarece au preferat indivizi ca Basescu sau Iliescu,urmasii PCRului care stiau sa imbarlige bine poporul si sa isi joace rolul de tatuci salvatori. Cat timp noi NU ALEGEM POLITICIENI CINSTITI ci demagogi ordinari,populisti,scandalagii,atunci avem ce dorim si nu vad care mai este problema .AVEM POLITICIENII PE CARE II DORIM SI PE CARE II ALEGEM. Daca oamenii sunt amatori de lupre cu moguli ,de macelarit unguri,de urmarit cu sufletul la gura "serialul" Elodia ,atunci la ce anume va asteptati ?... |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 10:36
De la: Tramp, la data 2010-09-17 10:17:05 alynutza27 acum 14 zile Criza KK-Maka Criza KK-Maka Criza KK-Maka Criza KK-Maka In 2006 se cumparau case Cu buletinu isi lua o plasma tot cretinu` In 2010 o frecam la rece S-a terminat,am consumat,dracu ne-a luat Bugetul e-n galeata Si tara-i scufundata Ne-ntrebam de ce (e e) Criza asta (ie ie) Mult mai rea aici la noi Si Udrea-i din plescoi Si-au taiat salariile KK-Maka (ee) Fara bani n-ai ce sa faci Ne mutam in copaci Suntem ca maimutele KK-Maka (ee) Creste si inflatia Exact ca-n Africa E jale mare prin buzunare Bota si Crin si-o trag putin si urla tare Base-i cu barca, Boc e cu vaca Remaniere,nici o placere doar KK-Maka Toti o fac pe desteptii Dar nu sunt decat frentzi Ne-ntrebam de ce (e e) Criza asta (ie ie) Mult mai rea aici la noi Si Udrea-i din plescoi Si-au taiat salariile KK-Maka (e e) Fara bani n-ai ce sa faci Ne mutam in copaci Suntem ca maimutele KK-Maka (ee) Creste si inflatia Exact ca-n Africa A weel la ma gioni Bigy, bigy mama Wan e tu zet A te fichi a ma gioni Bigy,bigy mama From is to west baieti La palatu victoria Vorbim ca in Africa Asta-i jungla de la noi Fara lei dar cu multi boi S-au scumpit bananele Le cojim si asta e Fara bani n-ai ce sa faci KK-Maka prin copaci Urla ca maimutele Toate sindicatele Leul nostru-i de belea Nu-i rege ca-n africa Bugetarii KK-Maka Asta-i jungla de la noi Fara lei dar cu multi boi Bugetarii KK-Maka Uite si inflatia Exact ca-n africa Exact ca-n afrïca Exact ca-n afrïca www.youtube.com/watch?v=NNhel3c-oQE Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 05:37
Ce spun aia fac
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 329 mesaje Membru din: 14/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 12:24
era pe vremuri Ion Aurel Stoica si Pruteanu dar s au dus prematur!
cind ai observat ultima data ca persoana din oglinda a uitat sa zimbeasca?
|
|
nicugh25_gmail_com 43 mesaje Membru din: 18/07/2010 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 12:37
Da. In Japonia!
|
9am001136 18 mesaje Membru din: 28/02/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 14:06
TITEL PETRESCU A A FOST CINSTIT
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 6/09/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 14:36
Raspunsul este . In Transilvania si in jud Bihor, da , insa cu timpul deviaza , sau se retrag daca au si morala ! zP Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am081153 1 mesaj Membru din: 22/06/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 15:59
da , am vazut si politicieni , am fost ajutata de titus corlatean desi nu ma cunoaste si nu a cerut sa apara la televizor asa ca exista oameni printre oameni
|
9am176831 67 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 17:01
Politicienii ca si popii sunt manipulatori de mase care isi bat joc de ele in interesul lor.
|
|
9am093450 43 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 17:13
IN SUA ERA LA PUSCARIE DE CATIVA ANI ..... SI SE ELIBERA PESTE ....................SCAUNUL ELECTRIC.
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 21:43
Cum nu exista padure fara uscaciuni, mai exista si cativa politicieni corecti, cinstiti.
Regret ca traiesc in Romania
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 05:09
Da, am vazut unul, acela era Corneliu Coposu. Din pacate a murit de 15 ani.
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 13:46
De la: geygells, la data 2010-09-12 14:11:55Este grav, dar ave�i dreptate �n ironia dvs. P�cat c� pre�edintele nu intr� - sau, dac� intr�, nu spune nim�nui - pe 9 AM. P�i e clar c� locul meu nu e �n aceast� �ar� �n care s-a transformat Rom�nia. Dar �n alt� parte n-a� fi "acas�" �i n-a� �ti s� tr�iesc. De aceea, r�m�n aici, a�a r�u spre mai r�u, cum e, sunt ACAS�