back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ghicit, ghioc, descantece, farmece etc...

gbispas

688 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 August 2010, ora 14:38

Pe langa cele mentionate in Topic se poate dezbate orice ce are legatura cu paranormal, normal, credinte, obiceiuri, astrologie, oniromantie, etc...

Sunt curios sa stiu in ce practici credeti, daca ati mers vreodata la ghicit, ce vi s-a ghicit, daca s-a adeverit, daca ati mers la un preot si v-a deschis cartea, daca ati trait senzatii de deja-vue, sau daca ati fost martori la unele experiente mai particulare...

Raporteaza abuz de limbaj
EU
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 00:19

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 01:25

MISTERELE PRACTICILOR DIVINATORII
Christian & Miriam Dikol
Misterele Practicilor divinatorii adunate �i dezv�luite �ntr-o carte special� despre divina�ii: astrologie, tarot, ghicit, vise, chiroman�ie, numerologie, pendulism, medita�ie, psihometrie, supersti�ii, spiritism. Practicile divinatorii au la origine mesaje spirituale, demonstr�nd c� orice eveniment din planul material are o semnifica�ie, �i ca urmare a unei interpret�ri corecte metoda devine art� divinatorie. Descifrarea viselor (oniroman�ia), metoscopia �i chiroman�ia, hidroman�ia �i ghicitul, geoman�ia �i cartoman�ia impun o atitudine special� pentru fiecare operator pentru a da o imagine c�t mai adev�rat� despre �ansele destinului. Dintre toate oracolele, Tarotul este cel mai surprinz�tor �n r�spunsurile sale.
Pre�ul c�r�ii: 32,7 lei cu TVA inclus.

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 01:42

bei,cat de retardat sa fii sa crezi ca o analfabeta cu trei clase mai mult ca trenu' vede viitoru' in boabe de fasole sau de porumb,ca un incult cum sunt majoritatea popilor vad ceva ce nu exista intr-o carte de povesti de groaza despre zei boschetari,betivi si poponari

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 09:06

Domnu' Zorba, ce-ai cu vazutul? Totusi, eu vad ceva in ochii oamenilor: bucurie, tristete, resemnare...

Think outside the box!
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 09:12

De la: _xyz, la data 2010-09-01 09:06:40Domnu' Zorba, ce-ai cu vazutul? Totusi, eu vad ceva in ochii oamenilor: bucurie, tristete, resemnare...

Si un licar de speranta!Si SERANTA ..................moare ultima!Deci nu vom avea cum sa o vedem!

| Varianta pentru tiparire a topicului Ghicit, ghioc, descantece, farmece etc...
Mergi la: