Info
x
Domnul hristos
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2010, ora 17:22
Ce stim despre Domnul Hristos? Este Dumnezeu?
Raporteaza abuz de limbaj
https://mihaeladruncea.wordpress.com/
|
|
vax_populi 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 August 2010, ora 17:34
Dezbaterea initiala pe aceasta tema se poate vedea in comentariile de aici:
www.9am.ro/comentarii/articol/146829/Nu-stim-daca-este-adevarat-... Dati-va si voi o parere, dar nu fiti fara respect, totusi. |
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 August 2010, ora 10:26
De la: vax_populi, la data 2010-08-22 17:34:08Dezbaterea initiala pe aceasta tema se poate vedea in comentariile de aici: Cu tot respectul pentru toata lumea imi exprim parerea proprie: Au fost foarte multi oameni condamnati si executati fara o judecata prealabila, fara drept la recurs si mai ales fara sa se vorbeasca despre ei. Din miliardele de condamnati si executati in cele doua milenii, nici un OM care ar fi putut schimba in parte lumea nu i s-a ridicat atatea osanale si asta numai pentru ca Hristos ar fi fost zamislit in somn iar Iosif a acceptat-o pe Maria de sotie pentru ca tot in somn i s-a aratat ingerul Gabriel care l-a asigurat ca Maria e totusi fecioara. Pacat ca Iosif nu a avut nimic de spus despre acest subiect dupa ce s-au casatorit.
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 23 August 2010, ora 10:27
Sigur ca Domnul Hristos este Dumnezeu:Dupa cum se stie inchinarea la fapturi este oprita de Dumnezeu. Atunci cand unii oameni au incercat sa se inchine unor oameni sfinti sau ingeri acestia i-au oprit spunandu-le ca doar Dumnezeu poate primi inchinare.Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu Isus Hristos. Pentru-ca atunci cand I s-a adus inchinare din partea oamenilor,Hristos a lasat ca aceasta inchinare sa se faca ,sa se produca primind astfel inchinare din partea lor. www.youtube.com/watch?v=wWWBFWy-blI
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 August 2010, ora 10:53
De la: ion00, la data 2010-08-23 10:27:44Sigur ca Domnul Hristos este Dumnezeu:Dupa cum se stie inchinarea la fapturi este oprita de Dumnezeu. Atunci cand unii oameni au incercat sa se inchine unor oameni sfinti sau ingeri acestia i-au oprit spunandu-le ca doar Dumnezeu poate primi inchinare.Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu Isus Hristos. Pentru-ca atunci cand I s-a adus inchinare din partea oamenilor,Hristos a lasat ca aceasta inchinare sa se faca ,sa se produca primind astfel inchinare din partea lor. www.youtube.com/watch?v=wWWBFWy-blI[/quote] Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 August 2010, ora 11:34
Domnul iisus Hristos a fost om si Dumnezeu, chiar pe pamant pentru ca se spune ca era fara pacat, ori oamenii au fire pacatoasa din nastere. Pacatul la om e genetic numai prin credinta dobandeste iertare. El spune apostolului Filip ,:Eu si Tatal {Dumnezeu} un sunt ma ai vazut pe mine ai vazut pe Tatal . El L_ a reprezentat pe Tatal ceresc pe pamant. Si prin minunile facute S_a prezentat ca Dumnezeu,totusi EL FIIND SI OM SE RUGA IN ORICE IMPREJURARE tATALUI SI NE_A DAT SI EX. DE RUGACIUNE. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 August 2010, ora 12:40
De la: vax_populi, la data 2010-08-22 17:34:08Dezbaterea initiala pe aceasta tema se poate vedea in comentariile de aici: |
|
Postat pe: 26 August 2010, ora 20:13
De la: 9am188648, la data 2010-08-25 12:40:20De la: vax_populi, la data 2010-08-22 17:34:08Dezbaterea initiala pe aceasta tema se poate vedea in comentariile de aici: Imi place mult ca revii pentru a continua acest subiect de topic dar faptul ca au fost multe altele cu teme asemanatoare, care la urma s-au cam contopit subiectele ca nu mai tineai minte unde ai postat ultima data, nu prea mai sunt tentati forumistii sa revina la acelasi subiect, sustinand aceleasi argumente. Scrii ca "...dar stim care e cea mai mare crima a oamenilor facuta vreodata!" Indiferent cat de Dumnezeu a fost Hristos pe cand era om si a fost "condamnat la moarte si executat", nu putem vorbi de cea mai mare crima facuta de oameni vreodata!. Eu raman la parerea mea ca a fost o pedeapsa de la Dumnezeu pentru ca s-a vrut egalul Lui. Nu poti sa spui (citez cu aproximatie din memorie) : "Eu sunt Dumnezeu pe pamant!" Daca analizam la rece, fara patima si fara lezarea celor care cred in El, dupa toate materialele studiate personal dar mai mult dupa documentarele din mass-media, eu trag concluzia: cunoscand continutul Vechiului Testament si profitand de ignoranta populatiei s-a dat drept Mesia pe care lumea il astepta de atata timp. Cand a aparut intrand in Egipt nu a fost recunoscut de la inceput ca fiind fiul Fecioarei Maria. Cam atat deocamdata.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 27 August 2010, ora 00:25
De la: ion00, la data 2010-08-23 10:27:44Sigur ca Domnul Hristos este Dumnezeu:Dupa cum se stie inchinarea la fapturi este oprita de Dumnezeu. Atunci cand unii oameni au incercat sa se inchine unor oameni sfinti sau ingeri acestia i-au oprit spunandu-le ca doar Dumnezeu poate primi inchinare.Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu Isus Hristos. Pentru-ca atunci cand I s-a adus inchinare din partea oamenilor,Hristos a lasat ca aceasta inchinare sa se faca ,sa se produca primind astfel inchinare din partea lor. www.youtube.com/watch?v=wWWBFWy-blI[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2010, ora 00:28
Karpov, pleci din tara?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 August 2010, ora 01:18
De la: nastasemihail, la data 2010-08-27 00:28:26Karpov, pleci din tara? S-ar putea sa.... Inca nu m-am hotarat....Am si o varianta in tara ....nu m-am decis....daca raman ..peste 3-4 ani tot trebuie sa plec.... Aici daca raman trebuie sa-mi caut si un job si parca nu-mi vine sa cred ca as putea gasi ceva care sa-mi placa...
|
Postat pe: 27 August 2010, ora 01:22
Unul spunea ca vom deveni si noi normali sau fortosi, peste 700 de ani. Deci sa fim optimisti.
al naibii vorbea serios.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 August 2010, ora 01:29
De la: nastasemihail, la data 2010-08-27 01:22:42Unul spunea ca vom deveni si noi normali sau fortosi, peste 700 de ani. Deci sa fim optimisti. O fi ruda cu Brucan ? Ala a cam gresit asa ca e greu sa mai ai incredere in cineva astazi ....eu estimez cel putin 1000 de ani ...asa ca trebuie sa ne inarmam cu rabdare.....si
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2010, ora 08:41
Religia a fost si este o forma de dominare a maselor cu intelectul redus,pentru a le exploata mai usor de catre cei care au dobindit un surplus material.La inceput,toate vietuitoarele Universului,aveau planeta lor.Un mare cataclism produs in Univers care a facut imposibila viata pe alte planete,a culminat cu invadarea Pamintului ,pe care fiecare vietuitoare la cucerit in felul ei,Pamintul fiind singura planeta din Univers unde exista viata.Animalul care a evoluat rapid ,fiind constrins de faptul ca nu a fost inzestrat cu nimic care sal apere impotriva stihiilor naturale ,a fost si este omul,care acolo unde patrunde ,pustieste si distruge natura ,pentru a supravetui.Omul ,propovaduieste religii si dogme politice,impotriva semenilor sai mai slabi cu duhul pe care reuseste sa le inoculeze sub diferite forme.Astfel lumea umana se imparte intre bogati si saraci-exploatatori si exploatati,momeala fiind banul.Poluarea masiva ,va duce la disparitia multor vietuitoare care traiesc in simbioza,influentind negativ viata omului,dezastrele ,cutremurele,incendiile,inundatiile,recesiunile economice,molimele si foametea vor constitui avertismentul pentru reconciliere in vederea transformarii constiintei
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Postat pe: 27 August 2010, ora 09:16
De la: isus_cristos, la data 2010-08-27 08:41:14 Religia a fost si este o forma de dominare a maselor cu intelectul redus,pentru a le exploata mai usor de catre cei care au dobindit un surplus material.La inceput,toate vietuitoarele Universului,aveau planeta lor.Un mare cataclism produs in Univers care a facut imposibila viata pe alte planete,a culminat cu invadarea Pamintului ,pe care fiecare vietuitoare la cucerit in felul ei,Pamintul fiind singura planeta din Univers unde exista viata.Animalul care a evoluat rapid ,fiind constrins de faptul ca nu a fost inzestrat cu nimic care sal apere impotriva stihiilor naturale ,a fost si este omul,care acolo unde patrunde ,pustieste si distruge natura ,pentru a supravetui.Omul ,propovaduieste religii si dogme politice,impotriva semenilor sai mai slabi cu duhul pe care reuseste sa le inoculeze sub diferite forme.Astfel lumea umana se imparte intre bogati si saraci-exploatatori si exploatati,momeala fiind banul.Poluarea masiva ,va duce la disparitia multor vietuitoare care traiesc in simbioza,influentind negativ viata omului,dezastrele ,cutremurele,incendiile,inundatiile,recesiunile economice,molimele si foametea vor constitui avertismentul pentru reconciliere in vederea transformarii constiintei Din pacate aveti in mare parte dreptate cand spuneti ca Religia a fost si inca este o forma de dominare asupra maselor largi de oameni.Insa adevarul trebuie spus pana la capat,si anume ca falsa religie si oamenii ei au procedat astfel. Daca vreti sa aflati cum ar trebui sa stea lucrurile,cititi cel putin a 4 si a 5 carte a Noului Testament si veti vedea cum erau invataturile, relatiile intre adevaratii crestini,si intre cei ce-si ziceau crestni dar care nu erau de fapt crestini. In 1 Corinteni,gasim iarasi f detailat aceste aspecte. Partea gresita a lucrurilor dupa mine,consta in faptul ca au fost si sunt oameni care amesteca totul,ca si cum Biserica si Dumnezeu ar fi raspunzatori de starea jalnica de azi.Dumnezeu a lasat toate lucrurile f clare,iar adevarata Biserica Ai implineste poruncile,formand un sistem inchis unde oamenii se ajuta,se iubesc unii pe altii si nicidecum nu se domina sau se exploateza unii pe altii. Cat priveste unele lucruri aratate de dvs,va recomand cu multa caldura o carte de exceptie care v-ar da multa lumina:Originea omului Destinul Omului A E Wilder Smith. Noi oamenii avem mare nevoie de (CUVINTELE SUNT TOTUL): www.youtube.com/watch?v=myPc8xuUiek Raporteaza abuz de limbaj |
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 August 2010, ora 10:40
De la: mihaela11_d, la data 2010-08-22 17:22:59Ce stim despre Domnul Hristos? Este Dumnezeu? Dece va amagiti si mergeti spre pierzania?Singurul Dumnezeu pe Tera este omul !Milenii intregi ,excrocii care au dorit sa va tina in intuneric ,sa nu progreseze omenirea,au facut apologia religiilor,doar pentru a oferi un instrument de exploatare bogatilor asupra saracilor.De naivitatea si inapoierea paturilor largi de oameni profita mai nou si politicienii ,nu numai religia.Ia incercati sa judecati !
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Postat pe: 28 August 2010, ora 15:05
De la: isus_cristos, la data 2010-08-28 10:40:11De la: mihaela11_d, la data 2010-08-22 17:22:59Ce stim despre Domnul Hristos? Este Dumnezeu? Cand mergeam prin viata fara Dumnezeul Bibliei,eram debusolat,fara un scop anume in viata. Dupa ce m-am intors La Dumnezeul Bibliei,prin credinta in Isus Hristos,toate s-au schimbat in normalitate,capatand totul un nou sens.La vreo 5 ani dupa intoarcerea mea,pentru prima oara am simtit si stiut ca apartin cuiva:Lui Dumnezeu. Ce bucurie! Nu se poate descrie in cuvinte. Nu sunt de acord cu dvs cum ca omul este Dumnezeu. Daca ne uitam in istoria omenirii (sau la noi insine),la orce popor vedem:lacrimi,sange,durere provocate de om semenului.Nici pe departe nu va dau dreptate. Ce poate fi mai adevarat si sublim decat cuvintele lui Isus Hristos: "Nu ieste mai mare dragoste decat sa-si dea cineva viata pentru prietenii sai' .Si El,Isus si-a dat viata pentru noi oamenii,atingand apogeul dragostei pentru tot neamul omenesc,murind,platind plata pacatului in locul nostru pe cruce.El fara pacat! Sunt de acord cu dvs si mai repet:Ca bogatii profita de multa naivitate a maselor largi,si nu-i exclus nici azi ca ei sa faca intelegere cu unii lideri religiosi pentru a controla masele. In ziua Judecatii Dumnezeu ai va judeca. Eu nu indrept pe nimeni spre lideri religiosi,Biserici, Dominatiuni,grupari religioase.....In schimb ai indemn pe oameni sa se intoarca la Dumnuezeu prin Isus Hristos asa cum scrie in BIBLIE. www.theophilos.3x.ro/Biblioteca/Carti/ONLINE/Credinta%20adevarat... |
|
Postat pe: 28 August 2010, ora 18:59
De la: ion00, la data 2010-08-28 15:05:29De la: isus_cristos, la data 2010-08-28 10:40:11De la: mihaela11_d, la data 2010-08-22 17:22:59Ce stim despre Domnul Hristos? Este Dumnezeu? |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 28 August 2010, ora 19:05
De la: isus_cristos, la data 2010-08-27 08:41:14 Religia a fost si este o forma de dominare a maselor cu intelectul redus,pentru a le exploata mai usor de catre cei care au dobindit un surplus material.La inceput,toate vietuitoarele Universului,aveau planeta lor.Un mare cataclism produs in Univers care a facut imposibila viata pe alte planete,a culminat cu invadarea Pamintului ,pe care fiecare vietuitoare la cucerit in felul ei,Pamintul fiind singura planeta din Univers unde exista viata.Animalul care a evoluat rapid ,fiind constrins de faptul ca nu a fost inzestrat cu nimic care sal apere impotriva stihiilor naturale ,a fost si este omul,care acolo unde patrunde ,pustieste si distruge natura ,pentru a supravetui.Omul ,propovaduieste religii si dogme politice,impotriva semenilor sai mai slabi cu duhul pe care reuseste sa le inoculeze sub diferite forme.Astfel lumea umana se imparte intre bogati si saraci-exploatatori si exploatati,momeala fiind banul.Poluarea masiva ,va duce la disparitia multor vietuitoare care traiesc in simbioza,influentind negativ viata omului,dezastrele ,cutremurele,incendiile,inundatiile,recesiunile economice,molimele si foametea vor constitui avertismentul pentru reconciliere in vederea transformarii constiintei Schimba-ti ID-ul nenorocitule!!! Religia Ortodoxa NU este o forma de dominare a maselor ci o forma de modelare a sufletelor. Se vede clar ca voi n-ati trecut niciodata pe acolo decat in vizita. Biserica nu te invata sa lenevesti nici sa-ti urasti aproapele, nu-ti propovaduieste rautatea si ura fata de semeni!!! Iar daca tu esti un animal eu nu pot decat sa te felicit! Ai gasit o forma de a te eschiva responsabilitatilor de om!!! Iti mai spun o data, schimba-ti ID-ul, nu lua numele lui Dumnezeu si a fiului sau in desert. Te va pedepsi si nu cred ca ai tocmai nevoie!! |
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2010, ora 01:02
De la: mihaela11_d, la data 2010-08-22 17:22:59Ce stim despre Domnul Hristos? Este Dumnezeu? VINO LA NOI SA FACEM TOT CE ITI PLACE CEL MAI MULT.TE ASTEAPTA INTR-O LOCATIE INCENDIARA 6 PRIETENE CARE STIU CE ITI DORESTI.LA NOI TOTUL ESTE PERMIS!! NONSTOP 29 Aug 23:26 0728.563.900/ 0749.660.976/
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 01:14
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 07:43
De la: click_cont, la data 2010-08-28 19:05:16De la: isus_cristos, la data 2010-08-27 08:41:14 Religia a fost si este o forma de dominare a maselor cu intelectul redus,pentru a le exploata mai usor de catre cei care au dobindit un surplus material.La inceput,toate vietuitoarele Universului,aveau planeta lor.Un mare cataclism produs in Univers care a facut imposibila viata pe alte planete,a culminat cu invadarea Pamintului ,pe care fiecare vietuitoare la cucerit in felul ei,Pamintul fiind singura planeta din Univers unde exista viata.Animalul care a evoluat rapid ,fiind constrins de faptul ca nu a fost inzestrat cu nimic care sal apere impotriva stihiilor naturale ,a fost si este omul,care acolo unde patrunde ,pustieste si distruge natura ,pentru a supravetui.Omul ,propovaduieste religii si dogme politice,impotriva semenilor sai mai slabi cu duhul pe care reuseste sa le inoculeze sub diferite forme.Astfel lumea umana se imparte intre bogati si saraci-exploatatori si exploatati,momeala fiind banul.Poluarea masiva ,va duce la disparitia multor vietuitoare care traiesc in simbioza,influentind negativ viata omului,dezastrele ,cutremurele,incendiile,inundatiile,recesiunile economice,molimele si foametea vor constitui avertismentul pentru reconciliere in vederea transformarii constiintei "Schimba-ti ID-ul nenorocitule!!!" "Iar daca tu esti un animal...." "Iti mai spun o data..." Iata cateva moduri de exprimare ale unui credincios care a citit biblia si merge la biserica! Eu cand am scris ca Dumnezeu pedepseste "raul" am fost admonestata dar totusi Dumnezeu pedepseste! O scrie clar aceasta crestina: "...nu lua numele lui Dumnezeu si a fiului sau in desert. TE VA PEDEPSI..." Pentru o astfel de "modelare a sufletelor" nu e nevoie sa mergi la biserica sau sa citesti Biblia din care nu intelegi prea multe!!! Raporteaza abuz de limbaj
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 07:49
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 21:42
tineti-o tot asa cu fantasmele erotice despre cruci,crucificati si alte cruciulite,trebuie sa manance si cei de la sapoca o paine,clienti ca voi sunt bineveniti oricand pe-acolo
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:02
Trecand peste modul incare aleg unii crestini sa se adreseze aproapelui lor (ma intreb daca au citit Matei 5: 21. Ati auzit ca s-a zis celor din vechime: "Sa nu ucizi; oricine va ucide va cadea sub pedeapsa judecatii. 5:22. Dar Eu va spun ca oricine se manie pe fratele sau va cadea sub pedeapsa judecatii; si oricine va zice fratelui sau: "Prostule!" va cadea sub pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: "Nebunule!" va cadea sub pedeapsa focului gheenei.), trecand deci peste aceste detalii ca sa nu ne afundam si mai mult intr-o mocirla a caracterelor, as vrea sa precizez pentru cei care nu cunosc ca este Isus scris cu un singur i nu inseamna magar in nicio limba si va rog sa citti urmatorul articol cu argumente:
https://mihaeladruncea.wordpress.com/isus-in-limba-greaca-nu-ins... Slavit sa fie Domnul pentru fericiea si iubirea cu care ne binecuvanteaza. Raporteaza abuz de limbaj
https://mihaeladruncea.wordpress.com/
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:19
Sunt multe lucruri importante pentru om,cum ar fi :sanatatea,o locuinta,o cariera,o slujba,intelegerea in casa... dar cel mai important din toate este mantuirea.De fapt acesta este destinul omului: www.youtube.com/watch?v=za8LCY_k7zE&feature=related
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 17:06
De la: ion00, la data 2010-09-03 16:19:26Sunt multe lucruri importante pentru om,cum ar fi :sanatatea,o locuinta,o cariera,o slujba,intelegerea in casa... dar cel mai important din toate este mantuirea.De fapt acesta este destinul omului: www.youtube.com/watch?v=za8LCY_k7zE&feature=related[/quote] Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 12/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 20:04
Din ciclul si �marii oameni de stiinta au crezut�
Iohannes Kepler (autorul celor trei legi ale miscarii planetare) : � Cred numai si numai in slujirea lui Hristos. Intentionam sa devin teolog, dar vad acum ca prin stradaniile mele Dumnezeu este slavit si in astronomie, intrucat � cerurile spun slava lui Dumnezeu ��. Robert Boyle (intemeietorul chimiei moderne) a spus: � patimele, moartea, invierea si inaltarea si toate celelalte lucrari facute de EL in timpul sederii Sale pe pamant, pentru a intari convingerea oamenilor ca Hristos este atat OM cat si DUMNEZEU�. Newton (descoperitorul legilor ravitatiei, miscarii si al calculului matematic), studiind si Biblia, a declarat: � studiez zilnic Biblia. Acest sistem extraordinar al soarelui, planetelor si cometelor poate izvori doar din stapanirea unei Fiinte inteligente care genereaza toate lucrurile....DOMN al tuturor�. Pentru cei care doresc sursa: �a fi inteligent presupune a folosi si inteligenta altora� (Richard Aladjemoff), iar postarea unor emoticoane nu inseamna, nici pe departe, umor fin. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 20:27
Din ciclul ,,SI IMBECILII CRED''
Postarea cat mai multor emoticoane pe un forum public intretine o atmosfera de veselie si buna dispozitie,de multe ori nu-ti gasesti cuvintele potrivite pt,a exprima cat mai fidel anumite stari sufletesti si emotionale,acestea---emoticoanele---te ajuta sa comunici cu ceilalti de pe forum chiar si in lipsa de cuvinte scrise,restul e VANARE de VANT si IMBARLIGATURI AIUREA pt,a INTRETINE ANUMITE STARI TENSIONALE si A CREA FALSE CONFLICTE nenea porumbelu,te rog io frumos,incearca si talica sa revii cu picioarele pe pamant si aduna-ti toti neuronii de i-ai inchiriat si nu mai fa pe grozavu,nu-ti sade bine,iti sade cat iti sade si p'orma tot iti cade--rangu,deh Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 09:05
De la: BIOBITA, la data 2010-08-30 01:02:26De la: mihaela11_d, la data 2010-08-22 17:22:59Ce stim despre Domnul Hristos? Este Dumnezeu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|