Info
x
Basescu fata in fata cu asteptarile noastre
|
dandragos69 201 mesaje Membru din: 14/08/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 2 August 2010, ora 18:27
Suntem pro si contra. Ne exprimam de multe ori intr-un mod ostentativ agresiv. Posibil sa fie asa si fiindca in unii dintre noi spiritul Pietei Universitatii a ramas inca viu, in fond si forumul asta e un fel de Piata...virtuala. Suntem impulsivi si ne spunem punctul de vedere cu multa patima iar arareori venim cu argumente, mai rar suntem dispusi sa ne angajam intr-o polemica...amicala. Nu stiu daca a mai avut cineva initiativa, insa va propun astazi un exercitiu de gandire, pe cat se poate de obiectiva: ce a adus administratia Basescu Romaniei si romanilor, bun sau rau ? A raspuns presedintele asteptarilor noastre sau regretam faptul ca l-am votat ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 2 August 2010, ora 19:25
Propun sa definim intii asteptarile noastre.
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 August 2010, ora 19:45
De la: dandragos69, la data 2010-08-02 18:27:36Suntem pro si contra. Ne exprimam de multe ori intr-un mod ostentativ agresiv. Posibil sa fie asa si fiindca in unii dintre noi spiritul Pietei Universitatii a ramas inca viu, in fond si forumul asta e un fel de Piata...virtuala. Suntem impulsivi si ne spunem punctul de vedere cu multa patima iar arareori venim cu argumente, mai rar suntem dispusi sa ne angajam intr-o polemica...amicala. Nu stiu daca a mai avut cineva initiativa, insa va propun astazi un exercitiu de gandire, pe cat se poate de obiectiva: ce a adus administratia Basescu Romaniei si romanilor, bun sau rau ? A raspuns presedintele asteptarilor noastre sau regretam faptul ca l-am votat ? Stiti ,exact pentru problema dumneavoastra exista un topic deja deschis .Se numeste simplu "Basescu".Se poate vedea acolo (unde va invit sa postati pro sau contra ) cum a raspuns sau nu Basescu asteptarilor noastre. Raporteaza abuz de limbaj |
|
dandragos69 201 mesaje Membru din: 14/08/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 2 August 2010, ora 21:00
Multumesc mult, am sa-l caut.